עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by odedvi,

אהלן. יש לי כרטיס מסך מסוג Sapphire HD 4850 512MB - ATI ואני מעונין לקנות מסך ברזולוציה של 1920x1200. אני לא מוצא בדרייבר של כרטיס המסך / בהגדרות של windows את הרזולוציה הזאת (מצ"ב תמונה). האם הכרטיס מתאים לרזולוציה? [attachment deleted by admin]

2. גרסה חדשה של המארז החיצוני לכרטיסי מסך כוללת ספק כוח נדיב מאוד - והארה צבעונית ניתנת לתכנות כמובן לכתבה

3. Started by Shmonzi,

שלום חברים! אני מחפש כרטיס מסך חדש, אני רוצה להזמין אותו כבר מחר! עשיתי קצת מחקר וחיפשתי משהו בטווח שלי, וראיתי את הכרטיס 260GTX... מה אתם חושבים עליו? המפרט שלי: E8400 550W ספק כוח 2GB ראם אם יש משהו יותר טוב במחיר זהה אני אשמח לדעת, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  4. יש לי תמונה של WS 16:9 עכשיו אני רוצה לשים אותו כרקע אבל יש לי מסך רגיל 4:3 אני רוצה שהיה את התמונה הזאת ]WS] עם הפסים השחורים למטה.... איך אני עושה אתזה?[ לא יודע לאן זה קשור שמתי אתזה פה זה קשור גם ל"תוכנות" וגם לעיצוב וגרפיקה.... וגם לכללי...............]

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. Started by yonatan.mendelson,

מסיבת העיתונאים המרכזית של מפתחת השבבים עומדת להתחיל - עם השקות מתוכננות לדור מעבדים חדשים למחשבים ניידים וגם כרטיס מסך להמונים לכתבה

6. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

חייב עזרה דחוף!!! עשיתי פלאש עם הביוס של גיגביט AP64D.F4 אבל הוא נתקע באמצע ולא זז, אחרי ההפעלה מחדש הוא לא מראה כלום! מישהו אולי יכול לעזור לי? בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אני רוצה הצעה לשני כרטיסים הראשון [agp*8] ולשני [Pci-EX] כל אחד עם תקציב של 900-960 ש"ח השימוש יהיה בעיקר למשחקים תודה לעוזר

8. Beast Canyon, הדור החדש במשפחת ה-NUC, זמין כעת לרכישה בעלות בסיס של יותר מ-1,700 דולרלכתבה

9. Started by idan90mizrahi,

החלטתי שאני קונה את הכרטיס אבל נשארה לי דילמה אחת והיא : מאיזו חברה לקנות אותו ועד כמה זה משנה (GIGABYTE, LEADTEK,XFX, ועוד...)

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  10. Started by User_Name,

אני כבר חולם זמן רב על הכרטיס הנ"ל.......... אם יש לכם את הכרטיס וניתקלתם בכל סוג של בעיה, ספרו לי על כך בבקשה. דרך אגב, איזה Radeon 9700 לקנות? יש את ATI, Gigabyte,Hercules ???

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  11. Started by שמעון 17,

אחים שלי יש לי 600 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס מסך . איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות בכדי שכול המשחקים החדש יעבדו לי . בקיצור הכרטיס הכי טוב שיש במחיר 600 ש"ח תודה לעוזרים .!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  12. Started by boris65,

שלום למומחים קניתנ מסך סמסונג 670bf החדש לבן חיברתי דרך כבל דיגיטלי.במסך אין כפתורים לכיוון הגדרות אלא רק דרך תוכנה מצורפת בדיסק. הדכנתי תוכנה על מחשב אבל לאחר מס.דקות שימוש או ממש מתחילה המחשב נתקע ורק הפעלה מחדש עוזרת.בפורומים של סמסונג גם פגשתי אנשים רבים עם אותה בעיה כנראה התוכנה לא טובה. השאלה,-האם התוכנה היא חשובה ב עבודה או אפשר לעבוד עם הגדרות של כרטיס מסך התוכנה היא magic tune

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  13. Started by dol222,

שלום אני צריך כרטיס מסך ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש שקט. מה אתם אומרים על זה? https://tms.co.il/product/4888

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. שלום לכולם, אני משחק במשחקים כגון world of warcraft , dragon age 2 , diablo 3 משחקים מהסוג הזה ויש לי כרטיס מסך מאוד חלש ברמה שהמשחק רץ ממש לאט וסרטים מסוג בלוריי לא עובדים לי על המחשב. התקציב שלי הוא בין ה 200-400 ש"ח אם אפשר גם לפרט על מה כל תכונה אומרת מבחינת הביצועיים (זיכרון 1GB וכאלה ) כי אני לא כל כך מבין בזה תודה !!!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  15. Started by hashafanhakatan,

שדרגתי במזל טוב את ה TV שלי וכהמשך אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך של ה HTPC שלי . הפרמטרים שחשובים לי: * ציפסט של nvidia . אין לי סבלנות לשטויות של ATI על לינוקס * קריר *לא קרור פאסיבי * יכולת להוצאת HD * הורדת העומס מהמעבד בעיבוד וידאו ככל האפשר *יציאת HDMI * תקציב 300-450 ש"ח חשבתי ללכת על 220GT או על 9500GT . אשמח להצעות נוספות או דעות באופן כללי על הנושא .בנוסף האם לצרכים שהזכרתי מעלה משנה כמות הזכרון ו/או סוגו ( DDR2,DDR3 ) ? אילו פרמטרים נוספים אני צריך לקחת בחשבון ?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתאים לגרפיקה גבוהה (עם תמיכה בתלת מימד) עבור תוכנות פוטושופ REVIT , וכדומה התקציב עומד על כ 1000שח כרגע אני עובד עם כרטיס מסך Saphire ATI Radeon HD 5870 והוא לא ממש מוכר על ידי התוכנות, אבל הן נאלצות לעבוד איתו עם מעט בעיות קלות אבל הרזולוציות הסופיות לא ממש טובות בעיקר בהצגת תלת מימד

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. הפורום הוא לא לוח מודעות, יש לוח ייעודי למכירת חומרה. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  18. מחפש כרטיס זול עם יציאת DisplayPort , HDMI ו DVI. מה הכרטיס הכי בסיסי שמכיל את כל שלושת היציאות הללו כיום? תודה מראש.

19. Started by zeroone,

אולי זה לא המקום אבל בכל זאת, שלום אני מעונין להעביר מוידיאו למחשב סרטים של אירועים משפחתיים. קודם כל יש ברשותי כרטיס FLY VIDEO 2000 איך הוידאו מתחבר אלין RF או AV איזה כבלים/חיבורים צריך?

20. Started by LL@SS,

שבוע טוב לכולם! אני לא בבית בכדי לבדוק, אז אשמח אם תענו פה. אני נתקל בלא מעט אנשים ברשת שטוענים כי הדרייבר החדש משפר בכ10% בביצועים, השאלה היא האם מדובר רק בסידרה 7?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום , הכרטיס מסך שלי נדפק ואני צריך לקנות משו חדש ואין לי כל כך תקציב גבוה , אני צריך כרטיס מסך לא משהו להיט , העיקר שיריץ משחקים יפה כמו מוסט וונדט , פיפא 08...בגרפיקה יפה...כי אני שם גם עוד 1GB זיכרון ככה שיהיה לי 2GB זיכרון כי גם שאני רואה סרטונים ברשת למשל קטעי וידאו באתר ספורט 5 הוידאו נתקע לי תמיד אז סביר להניח שזה מהכרטיס מסך ... חשבתי על משהו בכיוון הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1007&CatCode=400 אז אם אפשר המלצות תודה רבה, אור פרג'

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  22. Started by wooper,

שלום אני מתכון לקנות כרטיס מסך ויש לי 2 שאלות אני רוצה לקנות כרטיס club3d 3650 א.האם יש הבדל גדול בין החברות כי אם החברה הזו אין לי נסיון ? ב.האם הכרטיס דורש חיבור pci-e מהספק? תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  23. Started by alvin,

האם קרה לעוד מישהו שהדיסק שהוא קיבל עם הכרטיס מסך דפוק לגמרי ולא קריא?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  24. רכשתי לפני מספר ימים כרטיס מסך מסוג : palit Pci-E 8800GT Super+1G המערכת היא מערכת חזקה: Amd 4800+ 2.5g dual core 8G Ram Gigabyte GA-MA78GM-S2H כולל מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך מביתThermaltake dualOrb מערכת קירור חדשה למעבד של EZCOOL המארז הוא מארז מסוג ANTEC SONATA 3+תוספת מאוורר נוסף של 12 מערכת הפעלה שלי היא Windows Vista 64Bit Home Primium וכעת לשאלה: מאז שהתחלתי להריץ את המחשב קיימת לי תקלה בעת הפעלת ישומים גרפים(משחקים ותוכנות גרפיות),שהמחשב נכנס למצב שמאוד דומה לאוברקלוקינג: ריצוד של נקודות אדומות וירוקות,לאחר מכן עיוות חד בתמונה,ולבסוף מסך כחול- במסך הכחול נרשמת תקלה בכרטיס המסך והוא מבצע בדיקת זיכרון, לאחר שהכל תקין בבדיקה המחשב נכנס למצב איתחול, לעיתים לאחר מצ…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  25. Started by eitanuch,

שלום, יש לי שאלה פשוטה למדי: יש לי מחשב נייח עם מעבד i5, 8 gb ram. ידוע לי שהכרטיס מסך מובנה במעבדים מסוג זה. השאלה היא - האם התקנת כרטיס מסך תוריד מהעומס על המעבד וה-ram? בהנחה שאני מתקין כרטיס מסך עם ביצועים שעולים על אלה של המעבד.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.