עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by O.G.D 2k5,

אני מטלבט אם לקנות : Sapphire ATI Radeon X850 XT Platinum Edition PCIe 256MB ViVo או SLI של שתי: Gainward PowerPack Ultra2600 PCX TV 256MB 6800Ultra 256MB

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gilad0327,

הזמנתי את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3013&catcode= מחר אני בקבל אותו !!!!!!! :yelclap: רציתי לדעת אם יש לו גלי טמפ'..... ואם כן אז איפה אני יכול לראות אותה ..?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nimrodim,

איך החברה הזאת - יש למישהו נסיון? ואיך הכרטיס הספצפי הנ"ל PixelView GeForce 6800 GT? http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/FX/GeForce%206800%20GT.htm

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, אני ממש מתלבט לגבי רכישת 6600GT לאחר קריאת האשכול הבא: http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t1029.html מסתבר שהרבה אנשים נתקלו בבעיות התחממות,גרפיקה מעוותת ועוד. כמו כן מסתבר שאחוז הכרטיסים התקולים הוא גבוה. אני די חושש שלקנות כרטיס כזה - זה הימור לא פשוט. מה אתם אומרים? האם גם לכם (בעלי ה-6600GT) היו צרות מסוג זה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Wood-Elf,

2328. עם המפרט: Athlon 64Bit 3000+ Sapphire Radeon 9800Pro GeiL 512 DDR PC 3200 ABIT KV8 Pro

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dids22,

הורדתי תדמו של המשחק Brothers In Arms ונכנסתי שם להגדרות של הווידאו ויש שם anisotropic filtring מזה בכלל?ומה זה עוזר ? ויש שם גם vsync מזה ? ומזה משנה מה הרזולציה ?במה זה עוזר?איכות יותר טובה?זה מאט תמחשב ? הקיצר תסבירו קצת תוודהה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. הכותברת מסבירה הכל אני פעמיים כבר לחצי על משהו במקלדת ובטעות הכנסתי את המסך שלי ל SUSPEND וני מדגיש SUSPEND ולא את כל המחשב ל STANDBY. אני מחפש תוכנה שאני יכול להפעיל או אולי איזשהו מקש קיצור שיכבה את המוניטור עד שאני ילחץ על המקלדת או עכבר כי אני משאיר את המחשב תמיד עובד אבל המונטור לא ויוצא מצב שאני יותר מדי פעמים ביום נידש אליו ומכבה ומדליק ע"י לחיצת כפתור שזה מקצר את חייו בטוח. נסיתי את TRAY COMMANDER אבל משומה הפקודה SHUT MONITOR OFF לא עובדת על המוניטור שלי, אולי בגלל שהוא מחובר דרך כניסת DVI (אם לא אמרתי יש לי LCD 19). תודה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אהלן חברה , בדיוק כמו במודל הקניה ( למי שלומד שיווק , כן הייתה לי בגרות אתמול ) של תהליך הקניה במעורבות גבוהה היא כזאת : * זיהוי בעיה - מזהים את הבעיה שלפני הרכישה , במקרה שלי : למסך 17" שלי יש מסגרת ענקית והוא גם תופס מלא מקום בשולחן * חיפוש מידע - מחפשים מידע עבור המוצר שאותו רוצים לרכוש , במקרה שלי : מחפש מידע על מסכי TFT * הערכת חלופות - מעריכים את החלופות ( כלומר מי מבין המוצרים הכי עונה לדרישות שלי ) , במקרה שלי : PHILIPS TFT 17'' 170X4FS 16ms? - 1840¤ SONY TFT 17'' SDM-HS75S? - 1890¤ benQ TFT 17'' FP71G 12ms? - 1570¤ TFT 17'' FP71G+ 8ms? - 1660¤ SAMSUNG TFT 17'' 710N? - 1660¤ TFT 17'' 710T? - 1870¤ MAG TFT 17'' 776 +DVI? - 1760¤ * החלטת הר…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by barnes,

אני חדש פה ועם זאת כמובן באה שאלה. אני מחפש מסך lcd חדש למשחקים (8ms) של אחת מהחברות הבאות: lg, viewsonic. הבנתי שהן החברות המובילות בתחום. כמה דברים שחובה שיהיה לצג: 17", 8ms, ניגודיות של מינימום 1:500 אין עוד משהו משמעותי שצריך בנוגע לצגים האלה תקנו אותי אם אני טועה. מחיר מקסימום 2500 שקל.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני מזמין תכרטיס הזה ב-999 ש"ח מ-KSP מתכוון לפתוח לו תצינורות עיבוד ויחידות VS או לפחות ככה אני מקווה... מקסימום לא נמכור שוב באותו מחיר

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Matan D,

שלום אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 למי שמכיר ואני משחק כבר הרבה זמן. יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64 mb -אני לא אוהב אותו !!!!! בקיצור רציתי הצעות לכרטיס מסך חדש בתקציב עד 400 ש"ח - אני יודע שהתקציב לא מספיק לכרטיס מסך איכותי אבל אני מאמין שזה מספיק בשביל המשחק וזה יעזור לי מאוד... שמעתי שהכרטיסים מסוג של geforce fx 5200 הם בנויים במיוחד למשחקים כמו לקאונטר לתזוזת כוונת טובה [recoil ] ... בקיצור מחכה להצעות ואם אפשר אז גם הסבר קטן למה , תודההההההההההההההההההההההההה :F

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Dragongk,

אני כנראה מביא מארה"ב כרטיס מסך... http://www.diamondmm.com/X800XL256PCIE.php בגרסת הPCI-E במחיר 305$ (!!!) שווה לקנות אותו ? החברה לא מוכרת בגלל זה אני שואל...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. תגידו הכרטיס מסך הזה טוב : Radeon9250 128MB DDR תוודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by BlackDiablo,

מה אתם אומרים על ה7800GTX של ELSA ? הוא עולה 400 שקל פחות מכל ה7800GTX שראיתי עד עכשיו בארץ... החברה הזאת סבירה? כי אם לא אני הולך על הLEADTEK אבל אל תגידו לי LEADTEK סתם כי הם יותר טובים וזה ברור אבל אני רוצה לדעת אם אני יקבל את אותם ביצועים של ה7800GTX ולדעת שלא קניתי כרטיס שוק תודה מראש...

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by giloman,

או מFX5200 ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Jack_g,

אני מתכוון בעוד איזה חודש לקנות מעבד A64 S939 ולוח אם אנפורס4 שלצערי הרב תומך רק ב PCIE אז ברצוני לדעת איזה כרטיס כדי לקנת עכשיו או בעוד איזה שבועיים עד חודש שיהיה ל PCIE ועדיף ATI וגם שיהיה חזק יותר מ9800PRO. נ.ב כמון בתקציב ריאלי עד 2000 שקל עדיף פחות. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. טוב, אז אחרי חקירה מעמיקה בחיפוש של הפורום (שדא"ג 50% ממנו הם ויכוחים לא עניינים בין החברים ) + פורומים אחרים + זאפ (שיש לי תחושה חזקה שחלק "מתגובות הגולשים" בו הם של בעלי עניין ) + ריביו בגוגל ... ו מכיוון שאני זקוק למסך באופן די דחוף ובעיקר למשחקים כבדים להלן הנבחרים: (מחיר /דגם /חנות) Hyundai Q17 ¤ 2,178.00 ירדן פי.סי. 2,229 ViewSonic VG712B פלונטר 2,133 LG L1730S ירדן פי.סי. Ben-Q FP767 ¤2,250.00 ממורי מחשבים מבקש בכל לשון של בקשה רק מבעלי מסך או כאלה שבאמת מבינים המלצה לגבי מסך, שוב, בעיקר למשחקים FPS: DVI כן או לא חשוב ? יש הבדל בעין בין 12, 16 ms ? קונטראסט ? פאנל ? WTF כולה רוצה לקנות מסך :errrr: ה…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by IG,

OK, הסיפור כזה: יש לי מסך צעצוע 15" שעלה לכיתה א' ואני רוצה אחד חדש. משהו איכותי שיחזיק כמה שנים טובות, רצוי עם תדירות ריענון של 75 HZ (או כמה שיותר גבוהה בתקציב) למי שעדיין לא הבין: ני מחפש מסך CRT (טכנולוגיה ישנה וטובה )

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by DOGMA,

תיקונים עיקריים בגרסא החדשה: - Half-Life 2: Playing the game on a system containing an Athlon XP CPU no longer results in missing textures occationally being noticed - Half-Life 2: Intermittent psychedelic patterns are no longer seen when playing the game under Windows XP - CounterStrike: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON X800 series installed no longer results in display corruption being seen in the floor in de_chateau map - Doom 3: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON X800 XT Platinum Edition no longer results in display corruption being seen when pressing CTRL+Alt+Delete followed by clicking Cancel - Everquest: Playing the game …

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by RayZ,

הכרטיס מסך שלי היום התחיל לעצבן. אני כותב לכם כאן כשיש סימנים של צבעים על כל המסך, ופסים. זה לא היה אתמול,אתמול היו המון הפעלות מחדש ותקיעות. הוצאתי את הכרטיס וחיברתי לכרטיס מסך שבלוח (וזה 32 MB) והכל היה בסדר. החזרתי את ה GE FORCE ובדקתי עוד כמה דברים. ניסיתי לנקות,לא עזר.. היום אני שולח את זה להחלפה (עם אבא.יש אחריות) ואני מעוניין להחליף לכרטיס מסך Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card ואני רוצה לדעת בבקשה כמה הוא עולה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dani,

אני צריך לקנות מסך 17 חדש עד איזה 900 שקל ככה אהה ועדיף כסוף אבל לא חייב

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Lethal_Acid,

יש לי כ.מסך 9600 XT עם יציא ל TV שדרכה מחוברת הטלויזיה בחדרי. אורך הכבל בערך 5 מטרים ורואים מצויין!!! לאחרונה עלה לי רעיון לחבר גם כן את TV שבסלון למחשב להעביר כבל או לקנות את המכשיר האלחוטי הזה. אבל אני לא רוצה לנתק את החיבור לTV אצלי בחדר אלא לעשות פיצול. לא קשה במיוחד כולה לחתוך ולהוציא כבל נוסף. השאלות שלי: במידה ואני מנתק את החיבור לTV שאצלי בחדר ומעביר לסלון שבערך אני אצתרך לשהתמש בכבל באורך 20 מ' איך תהייה האיכות? במידה ואני מפצל את החיבור לTV ומעביר לסלון איך תהייה האיכות? האם משהו התנסה במכשי האלחוטי הזה? איך האיכות? תודה L.A

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Jack_g,

יש משהו שאני צריך לבדוק עליו פיזית בשביל לדעת אם אני יכול לפתוח לו את הצינורות הנוספים לפני שאני מתקין את הכרטיס? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני לא יודע מה לקחת או של ati או power color ??

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by shefi,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה לכל המבינים: יש לי כרטיס מסך GF 6600gt agpx8 מעבד פנטיום 4 3.0 ולחבר שלי ישאותו כרטיס מסך עם אותו מעבד עם אותו לוח אם רק הכרטיס שלו זה PCI EXP והביצועים של הכרטיס מסך שלו עולים בהרבה על שלי...וההבדלים ממש נראים לעין! האם באמת יש הבדל בין agpx8 ל- PCI EXP?????

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.