עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pperoxide,

יש לי תקציב של 300 שקל אם אפשר פחות מה טוב הצרכים לא מיוחדים ממש אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה והמשחק הכי כבד cod מעבד q8300 2gb זכרון לוח אם Asus p5qpl-am יש לי פה כרטיס מסך מובנה עם יציאה VGA השאלה אם זה מספיק למשחק ולטלויזיה כי ניסיתי לחבר לפלזמה והעברתי בinput וזה פשוט לא מראה כלום והכרטיס מסך שלי נשרף נראה לי הוא לא מראה מסך.. היה לי 9550 radeon מה אתם אומרים??

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ilanb0,

אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי על מנת לשחק במשחקים כבדים על המחשב (כרגע זה Mass Effect 3...). אני לא צריך את הכרטיס המתקדם ביותר בשוק אבל חשוב לי שהכרטיס יחזיק לכמה שנים טובות. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: ANTEC SONATA II 450W זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3 Retail כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 תודה!

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. חשוב לי שיהיה בו VIVO מזאפ יש מפלונטר את ה1900XTX ב1852, זה עדיף על ה1950XT? מהי החנות הכי זולה (בין החנויות האמינות) שאני יכול לקנות ממנה את הכרטיס. ואם גם מישהו מכיר חנות זולה באזור חיפה הקריות שיש לי את הכרטיס שיגיד בבקשה. תודה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. רכשתי היום את כרטיס המסך הזה...יגייע בעוד כמה ימים...מה אתם אומרים? עדיין יש לי זמן לשנות את הכרטיס אשמח לעזרה... תודה !!!

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. כמו הכותרת אני מחפש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח או מערך SLI\CF עד 2000 ש"ח אני מעדיף לחסוך כמה שיותר הכרטיס\ים ישמש בעיקר למשחקים תודה רבה וחג שמח

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by dragon772,

אני צריך הצעות לכרטיס במחיר בסביבות 1200 וגם הצעה לספר לא ג'נרי שיחזיק את הכרטיס שמוצע ואם אפשר חנות ממנה ניתן לקנות את הכרטיס והספק כמובן שזה ל AGP תודה.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by e-Pit@m,

הם פשוט עושים מהפכה, שוב.. כמו תמיד. סליחה, אולי יהיר מידי... אבל בהחלט הם החברה הראשונה שמחדשת ומציגה רף אחד בכל כך הרבה תחומים. זה זמן מה... יש מישהו שחולק עליי? ;D

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. יש לי את המסך הזה: samsung SyncMasterDFX והגיע לידי המסך הנ"ל: Mag 786FD אני צריך להחליט איזה מהם יותר טוב בכדי להשאיר אחד אצלי, תעזרו לי בבקשה, שניהם 17" ושנהם במצב טוב רק לדעת איזה יותר איכותי... תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by blade2,

כמו כן, אשמח אם תפרסמו כתגובה: 1) כמה זמן (מיום הרכישה) לקח לכל dead pixel להופיע? 2) מה סוג הפיקסל המת (כבוי, דולק, וצבע)? 3) מה גודל המסך? ומי שמעוניין יכול לתת גם את שם היצרן. 4) האם הצלחת לתקן את ה dead pixel? אם כן, איך? 5) למי החליפו את המסך בגלל dead pixels? במסגרת אחראיות? לא באחראיות? תודה על ההשתתפות!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by zahi,

ראיתי כתבה חדשה שבה כתוב שיש בעיה בכרטיסי 8800 שיש בעיה ב vertx http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=391 האם זה נכון הוא אומר שיש לחכות לדור הבא של הכרטיסים ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני לא לדוגמא כל שנה\שנה וחצי מחליף לmed-end עדכני.

12. זו תוצאה אחת לפני ה16 אלף, יש פה תוצאה של 15667 אני לא מצליח לשחזר את ה16 כי אני צריך להעלות גם את הוואלטז'....חשבתי שאני יוכל לשחזר גם בלי להעלות אותו אבל טעיתי. ואני לא כל כך מבין בוולטים, אז אם מישהו כן מבין, לשים לי פה בבקשה הודעה. עכשיו אני מחזיק בשיא. http://service.futuremark.com/compare?2k1=5850696 נ.ב הנה מווו אני נותן לך קרדיט - MOO?MOO עזר לי מאוד

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. אוקי אז לפני שאני אתחיל בדיון אציין שאני יודע דברים בסיסיים ביותר על כרטיסי מסך ולכן קחו בחשבון בהסברים לכם שאתם מסבירים לבור . אז ככה אני מחפש כרטיס מסך שמחירו בין 500 ל - 1000 שקל. עדיף gforce. חשוב לי מאד שהוא יהיה עם זכרון של 1GB. חשוב לי גם שיהיה לו חיבור לטלוויזיה בצורת HD. עכשיו אני יודע שיש 2 סוגי חיבורים HDTV ו-HDMI חשוב לי להבין מה ההבדל בינהם. ואם שניהם הם חיבורי HD לטלוויזיה.כמו כן אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני יודע אם לוח M יש לו חיבור PCIE 2. אני די מצאתי שלושה כרטיסים שאני מתלבט בינהם. הראשון והוא בהנחה שיש לי חיבור של PCIE 2 ו HDMI הוא חיבור HD לטלוויזיה הוא: Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 סוג זכרון:DDR3 חיבור:PCIE 2 זכרון:1GB יציאות: וS-Video , …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by bizzo,

שלום שלום אני מתכנן סופסוף לזרוק את ה-Voodoo 3 3000 שלי אחרי שנים של שרות מצויין. קראתי המון על סדרת ה-Radeon 8500 ונראה לי שהכרטיס הכי מתאים לי הוא Gigabyte Radeon 8500LE. גם זול ומהביקורת באתר הבנתי שיש עליו הרבה. השאלה שלי היא בגדול מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? והכי חשוב, האם יש עדכוני דרייברים סדירים כך שלא יהיו בעיות עם משחקים תצוגה וכדומה? באתר של Gigabyte לא ראיתי עדכוני דרייברים, אבל זה נכון שהדרייברים של ATI Catalyst הם הדרייברים היחידים שאני צריך בשביל הכרטיס הזה והם מתאימים לו בדיוק? תודה!

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. מבקש, כל כרטיס שיריץ אותו על very high או לפחות על high-very high חלק, מזה חלק? FPS שינוע בין 60 ל80, גם בקטעים של תצוגה כבדה ועשירה. מוכן להשקיע כל סכום. יש לי את כל הציוד הנלווה לא מעוניין לבצע SLI רק כרטיס בודד שיריץ אותו. למתעניינים, אני לא קונה בשביל המשחק הספציפי crysis, בקרוב עומדים לצאת משחקים חדשים וטובים שיכללו גרפיקה הדומה או זהה לשלו באיכות. ובכן? איזה כרטיס? איפה לקנות? מה הדרישות? תודה לכל העוזרים!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by noambaum,

השאלה בכותרת, ללא שיקולי עלות - מה נותן את הביצועים היותר טובים ? הם אמורים לעבוד על 2007WFP. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by neil4,

מה עדיף לי לשמור את הרדאון 8500 64 מגה או את הג'יפורס אף איקס 5200 128 מגה? קבלו לינק על כל אחד ספציפית בול שני הכרטיסים: רדאון 8500: http://metromedia.co.il/Product.asp?Pid=CRG8500&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 ג'יפורס אף איקס 5200 : http://www.palit.com.tw/product/FX5200.htm[ {רק למטרות משחקים, ודרך אגב , למי יש בד"כ דרייברים יותר מוצלחים, לאיי טי איי או לאנבידיה?}

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מה עדיף, GTX275 או HD4890 ? ולמה? המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6420 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV 3.3 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E 128MB Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB OCZ 2GB (2x1024MB) DDR2 800Mhz Dual Channel ספק כוח של חברת CD-GAL בעל 420W מסך מחשב- W2261V - LG תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Coca Cola,

אותי יותר מעניין "קרב" בין שלושת האחרונים כי אני מתלבט בין שלושת אלה.. (אני מתכוון לקנות בקרוב..) הצעות לעוד מסכים טובים בסביבות 1500-1800 יתקבלו בברכה עריכה: שכחתי לשאול משו, מה ההבדל בין 710T לבין 710TM?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by HuGeMouTh,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_408&products_id=4911 של LEADTEK עם הבנדל העשיר שלהם (יש להם את הכרטיס בחנות גם). וזה ב ZIGZAG בדרך כלל יש חנויות יותר זולות מהם כניראה שהכרטיס הזה כן יהיה שווה את המחיר שלו

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי בעיה בכמה משחקים, אפילו בעיה כללית. המפרט בצד. משום מה הכרטיס שלי מוציא בSIMS 2 ובRCT3 רק 5-25 FPS על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1024 על 1280! איך זה יכול להיות?! >< כזה כרטיס ומעבד וזכרונות ורק 15 FPS בממוצע? וגם נגיד בNFS CARBON יוצא לי רק 90FPS בערך [הגדרות הכי גבוהות עם אותה רזולוציה כמו סימס וRCT3] איך זה יכול להיות? יש לי את הדרייברים גירסא 158 של נווידיה. [זה קשור בכלל לכאן או מה?]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Wood-Elf,

2328. עם המפרט: Athlon 64Bit 3000+ Sapphire Radeon 9800Pro GeiL 512 DDR PC 3200 ABIT KV8 Pro

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן, אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by G-BOY10,

אני רוצה לדעת מה זה בדיוק ועל מה הוא אמור להיות מוגדר אצלי זה מוגדר עכשיו 60 Hz ומה יקרה אם אני אגדיר את זה לדוגמא 75 Hz

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by i.k,

אני מתכנן לקנות 9800 פרו,רציתי לדעת איך ה9800 פרו של elsa האם מישהו יודע משהו על הכרטיס הספציפי הזה ? שווה קנייה או שעדיף חברות אחרות?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.