עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס טלויזיה Leadtek WinFast TV2000 XP Expert. להלן 4 היציאות שבו: * FM Antena. * From Cable TV or Antena. * AV Line-in *שלט. ברצוני לרכוש ממיר YES על מנת לחברו לכרטיס הטלויזיה. האם הממירים החדשים מתאימים, או שאני צריך ממיר ישן SCART? אין בכרטיס יציאת קומפוזיט.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by generalA,

אני מחפש לקנות מסך ללא ה"בטן" מאחורה בתקציב של 1500 +- ללא חריגה משמעותית ולא פלסמה בשום פנים ואופן מישהו יכול לתת אופציות ואם אפשר גם תמונות / לינקים. תודה !

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. אז ככה, יש לי כרטיס של leadteak7950 256mb , התקנתי כמו שצריך חיברתי לחשמל והורדתי דרייברים חדשים עכשיו הכול עובד כמו שצריך לעבוד ב3dmark06 יש תוצאות טובות אבל.... כל פעם שאני מריץ את הדמואים של nvidia המחשב נתקע ולא מגיב ??? דרך אגב המחשב הוא pentium d 2.8mgh, 1 gb ram מישהו מכיר את התופעה הזאת?? (אני חושב שזאתי בעיה של מתח אבל אני לא בטוח) הצעות ותגובות יתקבלו בברכה מנהלים : אם אפשר להעביר לפורום תמיכה (סליחה.. הודעה ראשונה)

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  4. Started by sambusak,

אני הולך לרכוש מחשב המיועד לעריכת וידאו. אית האפשרויות שאני שוקל היא שימוש במערכת AVID. בשביל מערכת כזו אני צריך כרטיס מסך שיש בו יציאת וידאו. בנוסף ליציאת הוידאו אני צריך לעבוד על שני מסכים במקביל. סה"כ אני זקוק ל3 יציאות שיעבדו במקביל: 2 מוניטורים ווידאו OUT. באתר של ASUS, כתוב שבכרטיס SE מבוסס 9600 ניתן להשצנש ביציאת VGA, ואת הDVI ניתן להמיר לVGA או וידאו (לא טוב בשבילי). לאומת זאת בכרטיס XT שלהם, כתוב שישנן יציאות VGA וDVI (שניתן להמיר לVGA) ובנוסף יציאת וידאו. הקיצר, אני זקוק לכרטיס מבוסס ATI 9600 או X600, שיאפשר לי להפעיל את כל שלוש היציאות במקביל. האם מישהו יודע על רכטיס כזה? האם מישהו ניסה כבר ויכול להמליץ לי? תודה.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by Goadzilla,

מישהו פה יכול לתת פירוט מה ההבדל ומה כל אחד מסמן WSXGA WSXGA+ USXGA וכו'... קראתי את המאמר האחרון על מסכי הLCD ולא היה מצוין שם

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  6. שלום! 8) הבעיה לי היא כזו, לפני פחות מחצי שנהקניתי מסך LCD ללא חיבור DVI. עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש והכרטיס הנ"ל (7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E) הוא הנבחר. אבל יש לי בעיה. אני לא יודע אם יש לו חיבור מתאים למסך שלי ואני ממש לא רוצה לברר אחרי הקניה שכל מה שיש לו זה רק DVI ו- TV out. אז השאלה שלי היא אם ניתן להשיא בשוק את הכרטיס הזה עם חיבור "ישן" של 15 פינים? (נראה לי שקוראים לו VGA תתקנו אותי אם אני טועה) המון המון המון תודה מראש!

7. Started by Shlompy,

סליחה, ההודעה נשלחה בטעות פעמיים....

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by Shlompy,

nישהו יכול אולי לפרט לי איזה דגמים יש לכרטיס GeForce 6600? הבנתי שיש כל-מיני. כמו GT, LE, ועוד כמה שאני לא זוכר. אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין כל אחד, מה טוב ומה על הפנים, ומה המחירים בערך, אני מאוד אשמח. תודה. שלומי.

9. Started by generalA,

ברצוני לדעת אם ניתן לחבר ליציאת tv out בעלת חיבור s-video של 7 פין נקבה כבל s-video בעל 4 פין ולראות תמונה בטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by tal1987,

קודם כל אני מצטער שפתחתי נושא חדש, אבל הנושא הקודם כבר התחיל להיות לא קשור - אני מקווה שלא חרגתי מכללי הפורום אז ככה, בזאפ רשום על הכרטיס ככה: ATI Radeon X700 256MB Gigabyte יצרן: Gigabyte , (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit, יציאות: D-Sub , DVI , TV Out , (Chipset )מעבדים: ATI Radeon X700 (http://zap.co.il/model.asp?model_id=379396) דגש על ה AGP x8 אבל מסתבר אחרת, והחיבור הוא PCI יכול להיות שהחיבור בכל זאת הוא AGP או שזו טעות של זאפ? ואם זה באמת PCI, אשמח לקבל קישור לכרטיס גרפי בסגנון X700 - עדיף שיהיה ATI ולא יעבור את ה-750 שקלים תודה...

• 16 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by UltraOrion,

שלום אני צריך ייעוץ לגבי שילוב של שני כרטיסי מסך. כרגע יש לי כרטיס מסך .Gigabyte ATI Radeon HD 6850 1024MB GDDR5 אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות עוד כרטיס מסך כדי שיעבדו ביחד (CF). האם כרטיסי מסך מיצרנים שונים יכולים לעבוד ביחד אם הם אותה סדרה ודגם? הציעו לי כרטיס מאותו סוג רק של חברה אחרת של Sapphire, האם תהיי בעיה לחבר אותם או שזה מסתדר? ועוד שאלה הציעו לי גם כרטיס מסך יותר יקר- SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5, אם אני יחבר אותם (זה ומה שכבר יש לי) הם יעבדו? אני לא בטוח אבל אני חושב שהמהירות נקבעת לפי הכרטיס החלש, אם זה המצב אז אני לא יקנה את ה- 6870. תודה מראש, ממתין לעצות!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  12. טוב, אז בזמן הקרוב אני קונה 88GTS- ורציתי לשאול כמה דברים, בקשר לזכרון הכרטיסים- זה לא עובד על העקרון של כמה שיותר יותר טוב? אני מתכוון, אם אני משחק ברזולוצייה נמוכה, בשניהם אני אקבל את אותה התוצאה כי צריכת הזכרון זהה. האירו אותי בנושא דבר שני, האם יש בנצ'ים, או כל דבר שמוכיח\ממחיש את ההבדל במשחקים בין הכרטיסים?עובדות להתבסס עליהן?

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by Jook,

חשבתי לעצמי משהו רציני... לפי מה שאני שומע מפה הרבה אנשים שאומרים בעצם שאם יש לך כרטיס של דור ה-GEFORCE 4 לא תוכל להנות ממנוע דום3 בצורה טובה+. עכשיו אם למישהו יש היום GEFORCE 3 אין משחק אחד שהוא לא יכול להריץ בנתונים הכי טובים. זאת אומרת שכרטיסי ה-GEFORCE 4 הם לא קנייה חכמה למה? בגלל שאין משחק היום שכרטיס GEFORCE4 יכול להריץ יותר טוב מ-GEFORCE 3 והמשחקים של הדור הבא ירוצו בהגדרות בינוניות וברזולוציה לא גבוהה עם ה-GEFORCE 4 מסקנה: אין מנוע כיום שמנצל את יכולות GEFORCE 4 ומשחקים עם מנוע הדור הבא ירוצו לא הכי טוב עם GEFORCE4. כלומר ה-GEFORCE4 הוא קנייה גרועה מאוד. כל זה, זה מה שעולה מהפורום ואני הסקתי את המסקנות לבד... תגובות יתקבלו בשמחה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אורח Noam26
    Started by אורח Noam26,

היי חברה, לא מזמן התחדשתי במחשב ואת הכרטיס מסך קניתי באמאזון. עכשיו כמו באמזון היו מלא אפשרויות ומחירים ואני לא ידעתי ממש מה לבחור, בסוף הלכתי על ה EVGA GeForce GTX 1070 FTW DT עכשיו ראיתי שהמומהר שלו זה איזה 1700, ורוב האחרים זה יותר בכיון של 1800 זה אמור לשנות משמעותית בביצועים? אפשר להגדיל את זה אם מספיק קר במארז או משו? גם שמעתי של Nvidia יש איזו טכנולגיה שמשנה אוטומטית את התדר מ 1600 ל 1800 אם משו מבין ויכול לעזור לי אני אשמח. תודה חברה

15. Started by evy,

שלום... ראיתי במדור ההורדות של האתר שני תוכנות אוברקלוק לרדאון: 1.ATi Radeon RefreshFix 0.995c ורשום שזה תיקון קצב הרענון שלכם על הראדונים השונים מבית ATi. מה תיקון או OC לכרטיס מסך? אם זה תיקון...אז הוא מומלץ ל 9600xt ? 2. Radeonator 2.0 שאת זה אני יודע שהיא תוכנת OC לכרטיס... אם שניהם תוכנות OC לכרטיס אז מה המומלץ מבין השניים למשתמש המתחיל? תנקס פור הלפ..

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  16. http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-PNY-004 מהכרטיסים הרגילים עם ה325MHz core clock וה 22.4GB/sec. memory bandwidth 700MHz memory data rate וזה הסוג המשופר http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-CHAIN-036 http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-GAIN-119 שבאים עם GPU Clock Speed: 350MHz (chaintech comes with 358 ו Memory Bandwidth: 25.6GB/s Memory Clock Speed: 800MHz (chaintech comes with 770 ( בקיצור ה gainward שווה יותר...אבל אני בטוח שיש עוד חברות עם כרטיסים משופרים עם אני ימצא אני יוסיף. אז עם תרצו לקנות את ה 6800 NU חפשו את הדגמים המשופרים...

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  17. Started by dotans75,

הרכבתי מחשב חדש שתכננתי להעביר לו כרטיס מסך ישן אבל החריץ לא מתאים!!! הכרטיס הישן גם כרטיס AGP. האם יש כמה צורות של חריצים???

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by nec_000,

הסוד הגדול והשמור ביותר בתעשייה זו של האצה גראפית, זה אשר הוביל לקפיצת המדרגה בביצועים של סדרת maxwel לעומת קודמתה kepler (משהיה סוד כמובן שלא הוגן בפטנט) הוא זה אשר יצר לראשונה את הפער בסדרת 900 של נוידיאה (לעומת GCN של AMD) ופתח לראשונה את פער הביצועים בין שני המותגים. אותה טכניקת רינדור ממשיכה ומועברת הלאה כמובן לסדרת pascal, וסוף סוף נחשפת ובשל כך תוכל לשרת את כולם על כל המשמעויות הנובעות מכך. תהנו: http://techfrag.com/2016/08/02/nvidia-maxwell-tile-based/ https://www.youtube.com/watch?v=Nc6R1hwXhL8 http://www.realworldtech.com/tile-based-rasterization-nvidia-gpus/ http://www.anandtech.com/show/10536/nvidia-ma…

19. יש לי שני מחשבים וומסך אחד ונמאס לי כל פעם לחבר את הכבל מהמחשב ה1 למסך ושאני רוצה ישר להחליף למחשב השני אז להחליף ולחבר את הכבל של המשחב 2 למסך האם יש סויץ' שיעשה את זה?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by yonatan.mendelson,

כרטיס המסך הראשון בעולם בעל ליבת 7 ננומטר מסיים את דרכו בקול ענות חלושה, חצי שנה בלבד לאחר שנחשף לכתבה

21. והנה ההוכחה הניצחת ש-PS3 אכן שווה ועוזר, מה המשמעות שלו בגרפיקה תכלס ומה ההשפעה על 6800 כנגד חוסר שימוש ב-X800 http://graphics.tomshardware.com/graphic/20040705/index.html יופי, חיכיתי הרבה זמן לקצת נתונים, סבבה. האמת בהתחלה כיוונתי לעבר X800 PRO אבל לאור הביקורות האחרונות 6800GT נראה יותר טוב, בייחוד אחרי הכתבה הזאת : (אבל מה עם OC של X800 PRO .... החלטות החלטות ... ???) ובבקשה, בלי שטויות של "תום בעד נוידיה", המטרה פה היא לקיים דיון מועיל שיתרום לכולנו בהבנה של מי יותר טוב וכדאי עכשיו אני צריך קצת מספרים על HL2 וDOOM3 ואני אוכל להחליט באופן סופי איזה כרטיס יותר כדאי, למרות שלא ניראה לי שאוכל להיתאפק ;D

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yonatan.mendelson,

אחרי אינספור תהפוכות ורבעונים מאכזבים - נראה שמפתחת השבבים האדומה מסאניווייל נמצאת במסלול הנכון לקאמבק איכותי לכתבה

23. הסאגה סביב נפח הזכרון החצוי של הדגם הפופולרי מתקרבת לסיומה. כנראה סוף מאכזב? NVIDIA תחזיר כסף לכל מי שרכש את ה-GeForce GTX 970, אבל לא בארץ המשך לכתבה המלאה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shloosh,

תקציב 1900 ש"ח הדרישות: סרטים,עבודה ממושכת בווינדוס,אינטרנט. עיצוב יפה-חשוב DVI 8ms-12ms חשובה לי איכות התמונה יותר מהמהירות לא משנה לי כל כך החברה. חשבתי על 730B 710T ויש גם כמה חדשים של lg ,אני לא זוכר את הדגמים

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  25. השגתי את Company of Heroes היום, ופשוט נדהמתי מאוד. לא רק שהרצתי בפעם הראשונה בחיים שלי משחק שנחשב כבד עם כל האופציות המקסימליות (אולטרה/גבוה מכל מה שאפשר!), המשחק גם רץ עם... 100FPS! נדהמתי לראות את התוצאה של ה Performance Test. אפילו שהרזולוציה נחשבת נמוכה, "רק" 1024X768, המשחק תמיד תופס את כל שדה הראיה שלי (מסך 15 אינץ) ואי אפשר לתאר את התענוג הזה במילים... הייתי חייב לתאר את השמחה שלי ולשתף אותה עם אחרים... זו באמת הפעם הראשונה שלי והמשחק הראשון שלי. ועדיין לא הגעתי לסצנות הקרב האינטנסיביות, ראיתי רק כמה פגזים של טנקים והפיצוץ נראה ... פצצה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים