כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אז אני גרפיקאי ואני רוצה לקנות מסך חדש של Dell מסוג u2719d. הכרטיס מסך שלי במחשב הוא nvidia geforce gtx 690 האם הכרטיס מסך יוכל להריץ את המסך מחשב?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שדרגתי לכרטיס מסך 6990 ואני רוצה למכור את הישן להלן הפרטים שהוצאתי מהSIW Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series Video Processor ATI display adapter (0x9440) Adapter DAC Type Internal DAC(400MHz) Memory 1024 MBytes Dedicated Video Memory 1008 MB (1057992704) Dedicated System Memory 0 MB (0) Shared System Memory 1791 MB (1878093824) כמה אני יכול למכור כרטיס כזה היום ? הכל תקין איתו אין בעיה ולא עשיתי OC עליו .
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, כמו כל מי שיש לו כרטיס מסך של Nivida גם אני קיבלתי את העידכון עם הShadowPlay. אני בעל מחשב נייד של אסוס עם כרטיס מסך 750M 4GB. הבנתי שכרגע התכונה הזאת עובדת רק על מחשבים נייחים. האם זה באמת נכון? ככה נראה אצלי המסך: https://www.dropbox.com/s/yjlipvm17wxhwjn/2013-12-04_114439.png אם לא ניתן דרך התוכנה הזאת, האם יש לכם חלופה אחרת טובה? אני פשוט מחפש תוכנה להקליט איתה את המשחקים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך עד בסביבות 600 ש"ח ש: 1. כרטיס שקט 2. מתאים ללוח אם מבוסס I5 3. בלי OC או דברים מתוחכמים 4. מספיק טוב למשחק המזדמן 5. מסך 24" 5. יאפשר לראות סרטים גם ב FULL HD כמו שצריך (אם זה רלוונטי) תודה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לפורום שלום , היה לי כרטיס 8600gt והיום קניתי עוד אחד וחיברתי בחיבור SLI , חיברתי את הגשר הזה בין הכרטיסים הפעלתי את המחשב הוא קלט עוד כרטיס התקנתי את הדרייבר של nvidia ונסיתי לראות אם יש הבדל... הרצתי 3dmark06 ואני מקבל אותם תוצאות כמו מיקודם... איך אני יכול לראות שהSLI באמת עובד? בכל מקום רשום פשוט שיש לי שני כרטיסי מסך8600gt ולא רשום SLI... תודה...
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב אני נשברתי בקטע של ה vivo להקליט את עצמי אז אולי אני ירשה לעצמי לקנות כרטיס טלוויזיה אז אולי מישהו יכול להרביץ לי בהמלצה לאחד שיספק אותי מינימום ככה לא יותר מדי כסף בשביל להקליט את עצמי משחק במחשב אני צריך את זה בעיקר ואולי לעשות ריפים מהממיר ? אני יוכל לעשות ריפים לא ?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
חבר שלי בסוף קנה את ה GeForce 2 MX400, (ראו בת'ארד שלי על AGP2X וAGP4X) הוא קרה לי כדי שאני יתקין לו אז התקנתי הכל עבד בסדר אבל מה? היה פס על המסך גם במשחקים אז אחרי שהלכתי אמרתי לו להתקין את הדריברים מחדש ועכשיו הוא מספר לי שהמסך נתקע (הווינדוס) למה? (הוא נגע במשהו?) נ.ב - אם זה עוזר במשהו אני התקנתי את הדריברים מהוספה חומרה חדשה (WIN98) והוא התקין אותו מהתפריט של הסידירום (AUTORUN)
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 8800GT אני יודע שזה שאלה דיי נפוצה אבל אני ממש לא מכיר את החברה הזאת תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום.. כמה לדעתכם שווה המפלצת כפולת הליבה של אסוס שיצאה אז במהדורה מוגבלת... (7800GT כפול ליבה) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 חוות דעת שלי על הכרטיס בתור אחד שיש לו אותו 3 חודשים: אז ככה.. לדעתי כרטיס באמת באמת מוצלח שבא במהדורה מוגבלת, הבעיה שלו היא שהוא פשוט יותר מידי יקר.. זה פשוט חיה ענקית שלא תאמינו שתראו את הגודל שלה (לא מתאימה לכל מארז), באה עם באנדל ענקי של אסוס... הדבר הזה יוצר במהדורה מוגבלת של אסוס של 2000 יח'. (שלי היא מס' 1920 מתוך 2000 אם זה מעניין...) טוב מבחינת ביצועים אין מה לדבר, יותר טוב בהרבה מ7800GT SLI.. תעשו תחישוב לבד עם התוצאות שהגעתי איתו הם : 12177 - 3DMARK05 …
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המפרט: amd64 3200 2g memory geforce7800gt(רוצה להחליף) samaung t220(22") אני רוצה לקנות כרטיס מסך לגיימינג. אני לא גיימר כבד. פשוט משחקים שלא כל כך כבדם מתחילים לקרטע בגלל המסך שקניתי. אני מעוניין לשחק ברזולוציה הטבעית של המסך 1680X1050. אני מודע לזה שהמעבד קצת יגביל את הכרטיס שאני אקנה. עד 600 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום...יש לי PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit כפי שידוע,יש לכרטיס רק 12 צינורות עיבוד פיקסלים פתוחים [מתוך 16] ו5 וורטקס שיידרס מתוך 6.... רציתי לנסות לבצע פתיחה של הצינורות,אבל אין לי מושג איך :\ הבנתי שצריך לבצע את זה דרך Rivatuner,כיצד?מישהו יכול לתת לי לינק למדריך? בנוסף,רק ליתר ביטחון [במקרה והצינורות יהיו פגומים ואני לא אוכל להציג משהו],מהו הכפתור שצריך ללחוץ עליו בעת הפעלת המחשב מחדש על מנת להעלות את הווינדוס בSAFE MODE? תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למשל כרטיס במהירות 700Mhz במערך SLI יוצר צוואר בקבוק לכרטיס במהירות 900Mhz במערך SLI? או שהכרטיס במהירות היותר גבוהה יחשב יותר חישובים מהכרטיס היותר איטי?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שיש לי כרגע זה: NVIDIA GeForce 8800 GTS הספק כוח שלי הוא : maximum power be cool and silence 500W ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://ksp.co.il/?uin=12539 הוא מתאים למחשב שלי? אם צריך עוד פרטים תגיבו כאן ואני יוסיף תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אנלא מבין מה צריך לדעת במפרט בכרטיס מסך מישהו יכול לתת לי הסבר או מושגים או משו תנו לינקים של מדריכים והשוואות ושטויות כמה שיותר מידע בבקשה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי שאלה הכרטיס מסך הזה ati Gigabyte GV-R465OC-1GI הוא כרטיס טוב למשחקים למה לפי מה שאני יודע זה כרטיס שעולה 385 שקל וגם לפי דעתי או ממש טוב אבל אני מעונין לדעת דעה של אנשים אחרים ואם או לא טוב יש כרטיס אחר שהוא 1g ואו טוב ועולה בין 385-300 שקל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי. לפעמים יש לי בעיות עם המערך ( GTX 560) כגון כרטיס אחד לא מזוהה, צבעים מעוותים במסך. אם אני מוציא ומכניס את הגשר SLI הבעיה נפתרת, לכן אני חושב שהבעיה היא בגשר. בזמן האחרון הבעיות האלו החמירו. האם יש אפשרות לקנות גשר SLI בארץ? לא מצאתי בזאפ. או שעלי לקנות אותו באיביי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם - ASUS P4P800 DELUXE 256 מגה בית כרטיס טוב, כמובן רצוי כמה שפחות כסף..... רצוי עד 1000, גג (!!!) 1500.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב אבל אני בדילמה............. עם: כרטיס המסך.... על רוב המחשב כבר החלטתי אבל עם כרטיס המסך אני עדיין בבעיה: אני רוצה לקנות או GeForceFX 5900 "Golden Sample" 1100XP ULTRA או Radeon 9800 Pro 128MB של Shapire אבל אני לא יודע אם שווה לי לחכות עד שיגיעו ה-6800 וכול החדשיםץץץבקיצור הנה השאלות שלי: מתי יגיע ה-6800 לארץ? כמה הוא יעלה ? (מחיר מינימום) ואם נכון לעכשיו ...שווה לי לחכות? (ביחס למוצרים שיוצאים עם כרטיסי המסך שאני כבר אולי ייקח)... בתודה רבה...דן (=
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום חברה הערה: בסוף התקנתי מקודדים מעודכנים לMPEG2 והבעיה הסתדרה. יש לי כרטיס טלויזיה חדש אשר נקרא ProVision PCTV XTREME. הכרטיס הגיע יחד עם התוכנה InterVideo WinDVR 3. השתמשתי בתוכנה הזאת כדי להקליט וידאו שמקורו במכשיר וידאו חיצוני. הוידאו שהקלטתי הינו בפורמט MPEG2. ניסיתי להפוך את הקובץ לפורמטים DivX/XviD לצורך חיסכון במקום. אחרי חיפוש קצר בגוגל ניסיתי 3 תוכנות אקראיות לקידוד בפורמטים אלה. לא משנה באילו תוכנה או פורמט אני בוחר לקידוד הוידאו (גם אם אני בוחר בUncompressed Video) כאשר הקידוד מתחיל הוא נסגר רגע אחרי עם הודעת שגיאה ג'נרית של וינדוס, כלומר בלי שום הסבר מיוחד על התקלה. הערה: ניתן לצפות בקובץ במדיה פלייר בלי שום בעיה (ואף בנגן מובנה שקיים באחת התוכנות איתה ניס…
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כבר היום ניתן בהחלט לחוש בירידה של המחירים ברשת לרמות שפויות יותר, אך האם יש סיכוי כי נוכל להשיג את המיטב מבית NVIDIA ו-AMD במחירי מציאה הנמוכים משמעותית מכל מה שהיה זמין בעבר? השמועות ברשת חוגגות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש מסך כמו שמתואר בכותרת שיעבוד טוב במשחקים כבדים. אני חשבתי על המסך הזה: http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp 16ms למרות שלפי הביקורות הרמקולים שלו מקדימה גרועים, אני לא חייב רמקולים על המסך, אשמח לעוד הצעות בערך במחיר של המסך הזה. 2500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כ.מסך תואם ל7600GT או X800 XT בכרטיסים של היום אני חושב לפי תמונות מהרשת של GPU-Z זה בין 630GT ל640GT. עכשיו אני לא בטוח כי כל האתרים או מראים כרטיסים ישנים או חדשים אבל לא את שניהם. זה לחבר שרוצה מקסימום להפעיל SC2: לב הנחיל. באתר רשום שהכרטיסים למעלה הם המינימום בשביל המשחק. בבקשה תעזרו לי ואם אתם מוצאים רמת ביצועים של כרטיס חדש וישן מארבעת הכרטיסים בSC2 תעלו לאתר.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
RADEON 9600XT 256MB מצב מצויין! מחיר 200ש"ח לפרטים באימייל: Tomer_Rosas@walla.com
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הוא מריץ לי קריסיס על HIGH עם FPS בין 35 ל 40 עם רזולוציה של 1280 על 1024 יש לי כרטיס מסך CLUB3D READON HD 4850
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-