עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MINIME,

קניתי את זה אני מקבל את זה עוד שלושה ימים :D :D אני אישית חושב שזה כרטיס מצוין. מה אתם חושבים עליו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. בקשר לכרטיס מסך! יש כבל מהספק כוח שנקרא PCI-E ויש מולוקס שקיבלתי עם הכרטיס את מה לחבר ? מהספק או את המולקוס? תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  3. שלום ! כרגע יש לי כרטיס מסך משולב - x1900xt , כרטיס מצויין שמשלב גם מסך וגם טלוויזיה. הכרטיס מספק לי את הסחורה ואני מרוצה ממנו כבר שנים, החסרון היחיד - Windows 7 שלא מאפשר את עבודתו כי אין דרייבר מהיצרנית. ראיתי המלצות לכרטיס טלוויזיה של חברת Hauppauge‎ - דגם 150. באתר של חברת KSP מצאתי כרטיסי טלוויזיה של אותה חברה - 1. ‏WinTV-HVR-1100 Hybrid TV PCI Tuner, Analog, DVB-T, Remote‎ (במחיר של 310 ש"ח). 2. ‏WinTV-HVR-1200 Media Center Kit PCI-E, Analog, DVB-T, Remote‎ (במחיר של 350 ש"ח). 3. ‏WinTV-HVR-3300 Hybrid TV Card PCI-E, Analog, DVB-T, DVB-S, Remote (White Box)‎ ‏WinTV-HVR-1400 Hybrid TV ExpressCard, Analog, DVB-T‎ שניהם עולים 390 ש"ח השאלה האם הם יותר טובים מהכר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לוח אם GA-P35-DS3L של גיגהביט רשום שהוא תומך ב... Supports DDR2 1066*/800/667memory Dual Channel architecture supports up to 8GB by 4 DIMM slots האם סתם קניתי DDR3 בכרטיס מסך והלוח אם שלי בכלל לא מסוגל לנצל זאת? והאם יכולתי להסתפק ב 512mb DDR2

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by ShakedEX,

שלום, לצערי אתמול נפטר הכרטיס מסך שלי: 1950XT ולכן אני צריך כרטיס מסך חדש שיתאים לכל המשחקים החדשים שבשוק ויכולת לשרוד כמה שנים.. התקציב: 1500 ההגבלה היחידה שלי היא שהספק כוח שלי הוא: ENERMAX Liberty 400W ככה שהוא חייב להתאים לספק הזה... לא חייב לחפש דווקא כרטיס מסך בתקציב, אם יש כרטיס מסך טוב שעונה לדרישות והוא זול יותר אני אשמח שתציעו תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by yanme,

יש לי ראדון 9700 של הרכולס אחרי 15-20 דקות משחק המחשב נתקע או עושה ריסטרט או נתקע שמתי דריברים הכי מעודכנים זה לא עוזר שמתי VIA 4IN1 כי הציפסט הוא של VIA שמתי את הכרטיס אצל חבר לא קרה כלום עבד כמו שצריך לא נראה לי שזה קורה בגלל התחממות כי אצל חבר שלי זה לא קרה לא יודע מזה בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  7. עד עכשיו אני חי טוב עם CRT 17 של מאג. אני שוקל מעבר לLCD שישמש אותי גם כמסך מחשב, גם כמסך לסרטים וגם לטלויזיה. רציתי לשאול קודם כל האם יש מסכים שניתן לחבר אותם ישירות לממיר של YES (לא דרך כרטיס טלויזיה וכאלה...) ואיזה מסכים מומלצים לגדלים 17 ו19 אינץ'. אני בכוונה לא נותן תקציב כי אני לא יודע מהם המחירים... לגבי האיכות - רצוי גבוהה אבל אין צורך במסכי HIGH END עם מחירים של מסכים בגדלים יותר גדולים. אני בוטח בהמלצות של אנשים פה ומעוניין במסך שנותן יחס תמורה/מחיר - הכי גבוה. אשמח להמלצות ענייניות, תודה מראש, אופיר.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by ozeini,

שלום, אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך: 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~GV260~8~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~28501~8~0.htm הכרטיס הוא למשחקים בלבד! תודה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by MonoMan,

אהלן אנשים! לאחרונה אני מעוניין לקנות מסך LCD 17" יצא לי לראות מסכים מועטים (proview,smasung,ועוד משהו חסר שם ) אבל יצא לי לראות גם מסכים של חברה בשם CMV (או chi mei group) המסכים האלה עד כה הטובים ביותר שיצא לי לראות: יש להם זווית צפיה ממש רחבה, ויש להם ברייטנס חזק, המסך הזה נראה די טוב לטעמי. רציתי לשמוע את הדעות שלכם? ניתקלתם בהם? דעתכם על החברה הזו? http://www.cmv.com.tw/en/

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by parker,

שהלכתי לאתר של sapphire ראיתי שבמפרט של ה9800xt מציינים שבבאנדל יש את הקופון של HL2 אבל בבאנדל של ה9600xt לא כתוב, רציתי לשאול מישהו שקנה את הכרטיס אם הוא קיבל את הקופון

11. Started by levihaim,

הי, אין לי כניסת svideo בטלויזיה, אז אני מבין שאני צריך ממיר ל-rca. איפה ניתן לקנות ? כמה זה אמור לעלות ? תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by Mr.positive,

קניתי X1900XT 512 וזה רושם לי שהשם של הכ.מסך שלי הוא x1900 series זה בסדר ? ורושם לי 500 core clock ו 594 memory clock בCatalyst Control Center ?

13. Started by mazoneli,

הכ.מ שלי מוציא מיציאת הטלוויזיה גם סרטים של 16:9 כ 4:3 ופשוט חותך את הקצוות, האם ניתן לשנות את זה כך שה TV ה 4:3 שלי יראו פסים שחורים למעלה ולמטה ?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by maxoirodi,

טוב אז ככה... לא רציתי לקנות כרטיס סופר חזק כיוון שזה לא ממש מעניין אותי (כרגע) אז כדי לא לבזבז הרבה כסף הלכתי על ATI RADEON 9550 עם 256MB. לנישהו יש או היה אי פעם הכרטיס הזה? הוא עובד טוב? וכמו שהזכרתי אני ממש לא מעוניים בכרטיס מסך של גיימר מקצועי כי זה לא מה שאני עושה במחשב בדרך כלל! תודה ;D

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by llime,

בשעה טובה התחדשתי במסך חדש וכעת יש לי 2 מסכי 19" איכותיים (LG1920P בעל פאנל P-MVA ,ו-EIZO 1910 עם פאנל S-PVA ). על כל אחד בנפרד רואים מצויין עם כרטיס האונבורד הפשוט שלי (INTEL Extreme Graphics 2 על מחשב DELL ).כעת אני חייב כמובן כ. רגיל ע"מ לצפות בשני מסכים בו-זמנית. בזמנו קניתי כ.מסך AGPx8 עוד כשהיה לי מסך אחד.קניתי RADEON 9600 PRO ,והייתי בטוח שיראו יותר טוב מהאונבורד: 1. סוף סוף חיבור DVI ..... 2. 256 מגה זיכרון, 128bit ... חיברתי וראו בבירור פחות טוב..אני לא מתכוון למשחקים (אני לא גיימר בכלל) או סרטים אלא לתמונה עצמה. נאלצתי להחזיר את הכרטיס (שנבדק במעבדת החנות ונמצא תקין) ,ועד היום אני מחכה לזיכוי... אותו סיפורחזר על עצמו עם כרטיס n6200 של אסוס. (לא הלך עם ATI ,אז ני…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. שלום חברים ברצוני לרכוש כרטיס מסך 4870 עם גיגה זיכרון למשחקים לסרטי HD בLCD 37 כמו זה למשל http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4535 הבעיה שלי שאני לא יודע איזה ספק 500w יכנס לי בתקציב אולי ה FSP EPSILON 500 או שאולי אני לא צריך 500 ויכול להסתפק ב 450W. אני צריך עזרה והכוונה תודה מראש עידן אגב המפרט שלי הוא AM2 AMD 6.4 3.2GHZ ASUS A2N-MVP giga 4 ram ddr2 800 אין בעיה לחרוג ב100 ש"ח

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by tavor21,

הביאו לי לוח של גיגהבייט (8I915P DUO) ויש עליו PCIE והכרטיס מסך שיש לי הוא AGP*4 מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד על הלוח שלי ??? תודה למי שיעזור נ.ב. ללוח יש גם PCI רגילים.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by Swed,

קיבלתי היום ממישהו מהמשפחה את הכרטיס ati 6780 שכיום יש לי את ה9800gtx . רציתי לדעת אם שווה להחליף בינהם ואם יש הבדלים משמועתיים בינהם המערכת מחשב שיש לי מופיעה למטה לגבי שימושים אני משחק מידי פעם במשחקים החדשים שיוצאים וישחק גם במשחקים החדשים תרשמי לדעת אם שווה להחליף תודה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by shgec,

שלום. רוצה להרכיב מחשב להורדה של סרטים/סדרות באיכות HD מתכוון להרכיב מחשב מחלקים ישנים. יהיה לי מעבד E8400, לוח 775. בעיקרון כל כ.מסך יכול להריץ סרט על טלויזיה 32"? GT-210 יספיק? כמו כן שאלה לא קשורה לפורום זה.. . HDD SATA2 יריץ סרט HD ללא בעיה או שצריך SATA3? ואותה שאלה לגבי קול. ON BOARD סאונד מספיק טוב כדי שתמונה וקול שחוצאים מטלויזיה יהיו מסונכרנים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by arkady,

שלום D: אני קונה מחשב חדש בעוד כמה זמן ורציתי לדעת האם ההשקעה על ה500 שקל האלה שווה את ההפרש בין ה6800NU ל9800PRO או שעדיף לי לקחת את ה9800PRO ולשדרג בעוד כמה זמן? או בכלל לקחת את הX800 (משהו). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by roy_bono,

אני מזמין עכשיו כרטיס מסך מ FOXPC רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: EVGA e-GeForce 8800GT SSC EDITION 512MB- DX10 - RETAIL 700mhz/2000mhz מחירו : 1,631

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by siddhartha,

מישהו אולי יודע מתי אמור להגיע משלוח חדש של ה 8800GT לארץ? אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, אבל חבל לי סתם לזרוק 200 ש"ח שהיבואן העלה תוך שבוע היה ניתן ללהשיג את הכרטיס עדלפני שבועיים ומשהו בסביבות ה 1400+ והיום הכי זול שמצאתי זה ב 1580 ש"ח. הכרטיס עדיין שווה את הכסף במחיר הזה, אבל אני מאד אשמח לדעת אם יש לי טעם לחכות למשלוח הבא שבו אולי המחיר ירד חזרה קצת קרוב יותר למחיר שהוא אמור להיות בחו"ל 250$ כמו שהוא תומכר בהתחלה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by SOLIDUS SNAKE,

:AR15: זה הסקר הראשון שךי עשיתי אותו כי יש יותר מדי מבחר בשוק ורציתי לדעת מניסיון האנשים בפורום מה הוא הטוב ביותר. נ. ב. הכרטיס האחרון עולה 10000 שח וספק אם משהו עובד עליו או ניסה לקנות אותו.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by TARON,

http://service.futuremark.com/orb/index.jsp

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by sPoiled,

מה יותר חזק CF של שני כרטיסי מסך 4870 או 4870X2, הם בערך באותו מחיר.. תודה D:

• 2 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.