כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי את ה7950GT כרגע ,,רציתי לדעת איזה כרטיס היום הכי משתלם בסביבות ה1000 ש"ח שיהיה שיפור בשבילי..
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי את המחשב הבא: * לוח אם P5B *E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsairתאכלס, היו תכנונים ממזמן לשדרג, לא יצא, התגייסתי, 3 שנים אני במערה מבחינת טכנולוגיה - אני לא מבין פאקינג כלום.אני מתכוון בעתיד לקנות מחשב רציני, אבל לעכשיו - אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי, בשביל להריץ את כל המשחקים שפספסתי ב3 שנים האחרונות. (BF:BC2 לדוגמא, שרץ קקה) תמליצו לי על כ. מסך טוב, שפשוט יחזיק לי בצורה סבבה את המשחקים של היום, ובצורה טובה מאוד את המשחקים של ה3-4 שנים האחרונות. אני צריך גם להוסיף עוד 2 ג'יגה למחשב, נכון? אם כן, איזה? אני כבר לא מבין בזה, בכלל \= אני אפילו מוכן להחליף את ה2 שיש לי, ב4 GB חדש לחלוטין מסדרה חדשה, גם ככה ה…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתכונן בימים הקרובים לקנות כרטיס מסך חדש. להלן מפרט המחשב שלי: * E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsair שמעתי ש9800GTX יכול להיות אחלה של אופציה, מה אתם חושבים? עולה 1000 ש"ח +-, והבנתי שהמחיר לעומת ביצועים שלו ממש טוב. מה דעתכם? משהו בסביבות ה1000. הייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים על ה9800GTX, והאם ההבדל באמת גדול, והאם הוא יותר טוב מ8800? (אני לא מעודכן בשיט ). ואם כן, אז של איזו חברה לקנות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, בשלוש שנים האחרונות הזתדרתי עם המחשב שלי כמו שהוא, אר הגעתי למסקנה שכדאי לשדרג. לא נראה לי שיש צורך להחליף משהו מהשילוש, אז נראה לי שזהו הזמן לכרטיס מסך חדש. זה המפרט שלי: Core2Quad Q6600 @ 3.0 GHZ GigaByte P35 - DS3L Transcend 4GB (4x1024) DDR2 800MHZ Sapphire HD2900Pro 1GB GDDR4 Samsung 320GB SataII 16MB WD 640GB AAKS SataII 16MB Enermax Liberty 400W ThermalTake V1 Dell 2007FP 20" UltraSharp הרזולוציה עליה אני מעוניין לשחק היא 1600*1200 עם פילטרים (אם ניתן). המשחקים שאני משחק הם לדוגמא : gta4,bioshock2, batman arkham asylum וכו'... נקודה חשובה, אני לא רוצה שהכרטיס יהיה מאלו שתמחממים הרבה ועושים רעש, סבלתי מזה מספיק עם הכרטיס הנוכחי. שיהיה כרטיס קריר. התקציב שלי, כ…
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך במחשב קיים, וזקוק להמלצות. מפרט: מעבד: i5-760 זכרון: Kingston DDR3 4GB ספק: HEC-500VN-2DX רזולוציה: 1280x1024 כרגע (מתוכנן מעבר ל1920x1080 עוד 3-4 חודשים) HDD אחד בלבד, ירוק, של WD אמנם אני לא גיימר כבד אבל משחק מדי פעם ב BF3, Fifa 12 (בעיקר בטלפילד...) יש לי כרגע GTS 450 ואני רוצה לקנות משהו חזק יותר בטווח המחירים 600-700 ש"ח. מתלבט בין: GTX 460 1GB ATI 6850 ATI 6870 דגשים: 1. אני לא מתכוון להחליף שום רכיב אחר בשביל הכרטיס (כמו ספק, מעבד, מארז וכד') 2. לא מתוכנן שדרוג מחשב קרוב, כך שאני צריך כרטיס שיספיק לשנתיים הקרובות. 3. לא מתוכנן OC לכרטיס, לפחות לא באופק (וגם לא SLI - הלוח לא תומך). 4. המארז שלי הוא 6k31 של Compucase - ממש …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני חושב לקנות x1950xt 256mb PCIe ואני רוצה לדעת קודם מאיזה חברה טוב לקנות אותו תודה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט בצד לכל מי ששואל , הצי'פסט הוא G31 , הספק הוא 500 TR2 של TT השימושים הם : תוכנה לתלת מימד MAYA - 60% , משחקים 30% , סרטים באיכות HD - עשר אחוז כרגע יש לי שני מסכי 19" ובקרוב אני מחליף אותם לשני 24 של SAMSUNG . חובה כניסת HDMI (דרך מתאם או ישיר לא משנה לי ) התקציב כפי שכתוב בכותרת הוא מקסימלי אני לא יכול לחרוג שקל מעל . בתודה ושבוע טוב מיכאל
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או קי אז כרגע אני עם GF2MX400 והוא לא משהו מספיק לי כבר.. (לא מדבר עם משחקים כמו HL2 וכאלה.. מדבר על BATTLEFIELD 1942 גנרלס ZERO HOUR פיפא 2004 אנריל 2003/2004 כאלה משחקים אני משחק פחות או יותר) התקציב זה 500 שקל.. וגם זה בקושי אבל 500 הלוח שלי כמובן תומך ב AGPX8
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לרכוש מארה"ב, הגעתי למסקנה שהחנות הכי משתלמת היא NEWEGG כי שם לעומת אמאזון אפשר לקנות בפייפאל- ושער הדולר בפייפאל משמעותית יותר טוב. הצטצמתי לשני דגמים: ASUS STRIX http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121899 WF3 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125685 שניהם עולים בערך אותו דבר, ומגיעים עם מטל גיר סוליד חשוב לי בעיקר שקט ואמינות, ופחות כמה FPS לפה או לפה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תאמינו או לא יש אנשים שעדיין משתמשים בכרטיס הזה...טוב בעצם אולי רק אני :-X אבל הנה האסמכתא כן אני מודה באשמה, אל תהרגו אותי בבקשה , פשוט ישנתי שנת חורף והתעוררתי היום עם תחושה שאני קצת משתרך מאחור. אז אנא ממכם חברים יקרים, עזרו לי להתחדש וגאלו אותי מהג'יפה 2 שלי ובנימה קצת יותר רצינית אני זקוק להמלצה לכרטיס באזור ה 400 ש"ח מכיוון ומדובר במחשב ישן זה צריך להיות כרטיס מסוג AGP ולכן אני לא רוצה גם משהו שחורג מהתקציב יותר מדי כי AGP זו טכנולוגיה גוססת ואין טעם להשקיע יותר מדי. השימוש יהיה בעיקר לצפיה בסרטים במחשב...כך שיש עדיפות לכרטיס שחזק בניגון HD אני פתוח להצעות גם משוק היד שניה/מציאונים/תצוגות למיניהם וכ'ו... המפרט שלי הוא (מערכת Socket 478) לוח אם - Intel …
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
משהו יותר טוב אז לא יודע למה אף אחד לא הזכיר את זה אבל ראיתי X800XL ב- 1620 שקל ב- PANDAS והסתכלתי גם על REVIEWS שלו ב- TOMSHARDWARE ונראה שיש לו ביצועים מצויינים שפחות או יותר שווים ל- GF6800 GT. אז אם ה- GTO עולה 1400 וה- X800XL עולה 1600 ש"ח, למה אף אחד לא ממליץ עליו? יש איזשהם בעיות עם הכרטיסים האלה? לגבי ה- GF6800 GS שיוצא ל-AGP עוד שבוע גם שמעתי אבל יש לי ספקות לגבי NVIDIA. מה אתם חושבים? תודה! עריכה: יש לי : 1GB RAM AMD 64 3000+ התקציב בסביבות ה-1400 או 1500.
-
- 13 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני לא גיימר רציני, כך שלא נורא חשוב לי להיות ב settings מקסימליים בכל משחק או משהו. אבל בכל זאת רציתי לדעת כמה קשה יהיה לכרטיס מסך שלי עם מסך 24'' אם התשובה היא "מאד" הייתי רוצה לדעת איזה שדרוג יהיה מומלץ וכן אם למישהו יש הערכה כמה תכופות אני אצתרך לשדרג כדי להישאר בעניינים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
זה רק אצלי שה Core Vid משתגע..? קופץ מ 1 ל 5 ולפעמים ל7 גם אני שואל בגלל שיש לי תקיעות במשחקים :=[ הכרטיס זה Leatek A6600TD. תודה :+]
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא קנה איזה שהוא קירור מיד שניה וזה מה שהוא הגיע !!! אבל זה לא יכול להיות אני אם ה XT מגיעה בקושי ל 7500 עם קירור של זלמן אנשים תגידו לי אך ז היכול להיות מה הוא היה יכול לעשות שזה יגיע כאלה תוצאות ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קשור ב- RADEON 8500/LE ! בכל נצ'מרק שאני רואה הרדאון 8500 כל פעם משנה עמדה ! פעם אני רואה השוואה והרדאון(בהשוואה עם parhila) והוא מגיע כמעט לרמה של TI 4600 ! עכשיו אני נכנס לאתר .guru3d.com ורואה השוואה בינו לבין G-FORCE3 TI500 ו - TI200 ועכשיו הרדאון פתאום רק במקום ה-2 מבין השלושה, איך הרי הוא הגיע כמעט לרמה של G-FORCE 4 TI4600 ????????????? גם פה ראיתי השוואה בינו לבין ה- G-FORCE 3 TI500 ועוד כמה כרטיסים ,וגם פה הרדאון לא הגיע לרמה שלו! ויש עוד כמה השוואות שבהם שוב הרדאון מגיע לרמה של G-FORCE 4 TI! הייתכן שההשוואות פשוט נעשו תוך כדי שימוש בדרייברים הלא טובים והישנים של ATI ???? ועוד משהו... אם הרדאון 8500 מגיע כמעט למהירות של TI4600 לאיזה רמה גרסת ה- RADEON 8…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט מופיע בצד.. אם ניקח לדוגמא את המשחק COLIN DIRT אני משחק בו כרגע שכל ההגדרות על מדיום ועדיין במרוצים עם המון מכוניות המשחק לא רץ חלק.. משהו כאן לא הגיוני בכלל.. כל הדרייברים מעודכנים.
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו הצליח לפתוח את הצינורות עיבוד של Leadtek 6800NU ? ושיעבדו כראוי ללא ארטיפקטים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היום פירקתי את הרטיס המסך שלי ATI Radein 9500 pro וגילית משהו מאוד מפתיע ומעניין ליד החיבור של המאורר לכרטיס ישנו ריבוע קטן בצבע אדום ובתוכו שני מספקים קטנים מאוד, לכל מפסק שני מצבים. המפסקים מסומנים על הלוח בשם SW1. אני מבקש מכל אותם אנשים בעלי אותו כרטיס שיעשו בבקשה בדיקה לראות האם המפסקים קיימים גם אצלם. והאם מישהו מוכן לשפוך אור בכל הקשור לתפקידם בכרטיס
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
הדרייברים האחרונים שלי היו מינואר, עשיתי עכשיו עדכון אופציונלי והעכבר התחיל לקפץ. כמובן שאחרי שעשיתי Rollback הכול חזר לקדמותו. זה קרה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה x800 XT אבל לא ראיתי שיש בחנויות אם משהו יודע אולי מתי הוא יוצא שיגיד לי תודה מראש...
-
-
משהו יודע האם כרטיס HD2900XT מגיע עם HDMI 1.3 ? בבקשה אני מחפש כתבה /מאמר שכותב על היציאה הנ"ל ובאיזה תקן היא ?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי אסוס X800XT אחרי שהיתקנתי הכל היה טוב אחרי כמה זמן הוא אמר לי(תמונה) לא שיניתי הגדרות ולא היתקנתי תוכנות מסוימות זה קרה לבד אחרי שאני מתקין שוב זה מיסתדר אבל חוזר אחרי זמן מה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-