כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
הובכן כרטיס המסך הישן והטוב שלי הלך אחרי הרבה שנים RADEON 8500 רציתי לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שיש כיום לאפיק AGP. יש לי את המפרט הזה: Pentium 4 2.6GHZ Asus p4p800 deluxe 2 gb RAM האם שווה לשים את הכרטיס הכי טוב ללוח אם הזה ? ואם לא איזה כרטיס הייתם ממליצים לשים על המפרט תקציב לא מוגבל אבל שידרוג לא מתקבל.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, שתי שאלות לגבי חוסר התאמה בין הכרטיסים: 1. במקרה ומדובר באותו כרטיס רק יצרניות שונות, עד כמה יש סיכוי לבעיות? 2. אם מדובר גם על יצרניות שונות וגם הזכרון לא שווה בין הכרטיסים?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
לדוגמה כמו 256 או 512 ועוד שאלה ראדאון x1650 xt איך הוא מבחינת הביצועים ובכלל
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אז ככה קניתי ממש יום כרטיס מסך 9500 np שאפשר לעשות לו softmod ל 9700 ורציתי לדעת אם לעוד מישהו יש כזה כרטיס מסך ועל איזה דרייברים הוא היה ממליץ לי יותר? או אולי בכלל לא אומגה או משהו אחר. עכשיו אני עם ה 4.3 בלי סופט מוד קיבלתי 10600 עם 13000 ב2001 2003 ניסיתי רק בלי סופט מוד ושם קיבלתי 3000. המפרט שלי xp2500 nf7 512ddr הכל ביינתים פועל מצויין בלי שום ארטיפקס . ועוד משהו אני דיי חדש אם ה כרטיסים של ה radeon ATI יש משהו שהייתם ממליצים לי לעשות? ועוד משהו האם יש איזה שהיא דרך לראות כמה ביט יש לי? אם זה 128 או 256 בקיצור חצי מהתשובות לשאלות גיליתי לבד והנה תמונה סתם רציתי לשתף אתכם.) איזה כייף)
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שבת שלום. אתמול קיבלתי סוף סוף את הHD6450 (לאחר שנים שהייתי עם 7600GS). הסיבה שהחלפתי את הGS היא שהוא לא הצליח לנגן סרטי Blueray FHD. הבעיה,שכעט הניגון של סרטים אלה יותר גרועה עם ה6450. עכשיו יש ריבועים בסרטים והסרט בקושי זז. הנגנים שאני משתמש בהם: BSPlayer,PowerDVD,KMPlayer וmpc-hc. בכולם התגובה זהה. זה עניין של הגדרות בדרייבר או בנגן?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני לא הולך לשחק במחשב הזה. המחיר - 570 שקל.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכם. יש ברשותי את הכרטיס GTX 460 ואני מעוניין לשחק בתלת מימד, יש לי משקפיים סטנדרטיים של 3D (הם אמורים להספיק). כשאני נכנס לאשף ההתקנה, זאת הבעיה שהוא מציג לי: זה מבחן, הוא רוצה להתאים כנראה את ההגדרות. מבקש לעצום עין ימין ולעצום את עין שמאל, ולאחר שבחרתי את מה שהופיע, לחצתי על NEXT... אפשר לדעת למה זה קורה? אני חייב עזרה, חבר'ה.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, לפני בערך חודש קניתי מחשב חדש, עם Raedon X800. עכשיו אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה כדי לראות סרטים. אבל כשאני מחבר אני רואה את התמונה בשחור לבן והמסך כאילו קטוע באמצע... כאילו המסך יורד למטה ואז מגיע למעלה ועוד פעם יורד למטה. בקיצר אי אפשר לראות כלום ככה. יש למישהו מושג איך מטפלים בזה? ניסיתי לשנות את ה-refresh rate של הטלוויזיה לכל ערך בין 47-100, לא עזר להוריד את רמת הצבע, לא עזר, רזולוציה, לא עזר, hardware acceleration לא עזר. אין לי מושג מה עוד לעשות. עזרה מישהו? תודה מראש. (ד"א, הטלוויזיה מחוברת דרך יציאת ה-S-video לבננה שמתחברת למגבר, שמשם מחובר לטלוויזיה. ניסיתי לחבר ישירות לטלוויזיה וגם זה לא שינה כלום.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי בסלון מחשב שמיועד להצגת סרטים עם כ.מסך 9250 (אני חושב של GIGABYTE) שמחובר עם כבל SVIDEO לטלוויזיה 32" (100hz) משום מה אני רואה מאין פסים שנעים לרוחב המסך מלמעלה למטה ונראים רק בתמונה כהה (משהו דומה לפסים שרואים כשמצלמים מסך מחשב במצלמת ווידאו ביתית והפסים מופיעים בתדירות הרבה יותר נמוכה ונעים באיטיות) ניסיתי לשחק ולשנות מלא הגדרות בדרייבר וגם בזמנו עידכנתי את הדרייבר וגם ניסיתי להחליף את הכבל וכלום לא עזר. אם יש עוד משהו שניתן לנסות אשמח לשמוע התחלתי לחשוב שאולי פשוט איכות יציאת הTV מחורבנת, אם כן אשמח לשמוע המלצות(האילוץ היחיד הוא שהכרטיס חייב להיות AGP)
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בכרטיס מסך Geforce 4 שאני מתכוון לקנות כתוב שיש TV-in/out/DVI. TV-out אני יודע מה זה אומר אבל מה זה TV-in? דרך אגב, זה הכרטיס של Gainward geforce 4 4200.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מערכת Core i5 במימים הקרובים עכשיו אני רוצה כרטיס מסך חדש שלא יהיה גרוע אבל לא רוצה להגזים כי אין לי כסף ממש יש לי 4000 לכל המערכת... אני לא ניראה לי משחק הרבה משחקים אבל אני ישחק פה ובשם כן, משחקים כמו CSS כמו COD6 אבל לא משחקים כמו CRYSIS GTA IV... וגם זה לא הכי בטוח יש לי מסך עם רזולוציה 1920X1080 לכן אני חייב בעקרון 1GB ההתלבטות היא בין: 5750 4870 4850 260GTX בעקרון אני נוטה לכיוון ה5750 בגלל תהליך היצור הנמוך והDX11 ועוד שאלה קטנה הכרטיס הכי זול שהוא 5750 מאיפה שאני קונה זה Club3d במחיר של 761 ש"ח והASUS אחריו [קצת מוזר] שעולה 791 ש"ח מה עדיף מבנייהם תודה על העזרה יום נעים ..
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ATI ואני רוצה להעביר סאונד בחיבור HDMI. כבל DVI ל-HDMI לא מעביר סאונד מהכרטיס ולפי הבנתי יש צורך במתאם מיוחד של ATI שמגיע עם כרטיסים מסויימים. אז איפה קונים כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לפני קניה של לפטופ ורציתי לברר למה מקבילים הכרטיסים המובנים\ ליבות מובנות בCPU... לדוגמא, כשכותבים לי במפרט שיש מאיץ גרפי Intel HD Graphics 3000, מה זה אומר? אני מניח שאת כמות הזיכרון למאיץ גראפי אני יכול להקצות דרך התוכנה של הלפטופ עצמו אז זה כנראה לא בעיה (יהייה "רק" איטי יותר) אבל מבחינת כוח עיבוד ואיכות התצוגה, למה זה מקביל מהכרטיסים האמיתיים (רדאון\ ג'יפורס)? באיזה DX זה תומך? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לבדיקה של פקסלים שרופים? ואם לא , איך עושים את זה לבד
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לפני קניית המחשב הזה: Intel Core i5-4570 3.20 6M אינטל מעבד 8GB 1600MHz DDR3 את השאר מסובך להעתיק מההצעת מחיר של הטכנאי, זה העיקר. אני רוצה nvidia בלבד (יודע שזה מוזר). 1.איזה כרטיס יהיה הכי משתלם?, האם עדיף לקנות כרטיס זול יותר על מנת להחליפו בעתיד? תודה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חיברתי עם כבל לטלויזיה. ורואים הכל אבל רק בשחור לבן. במה יכולה להיות הבעיה? מה לעשות?..
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שהנושא נפתח במקום הנכון. נכנסתי לנושא "כל בעלי סדרת 1950... " או משהו כזה ולפי מה שהבנתי אין לי את הבעיה ששם. ועכשיו לנושא: יש לי כרטיס X1950PRO מעבד 4400 של AMD ו2G ראם (אם כל זה משנה) וכשאני משחק בבאטלפילד2 על האיכות הכי נמוכה על רזו. 1024X768 יש לי 90 +- FPS. וכשאני משחק על HIGH ואותה רזולוציה המשחק פועל על 50 FPS -+ ועכשיו השאלה: האם זה בסדר לכרטיס הזה? כי לפי דעתי משחק מ05' אמור לפעול טוב גם על HIGH עם כרטיס כזה אני לא מבין בכל הקטע של המחשבים יותר מדי (ממש מעט יחסית לאנשים פה) ובגלל זה אני שואל אם זה בסדר. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כרגע אני על ביוס של TOXIC ויש לי לפעמים בעיות כאלה ואחרות איתו אודה לכם אם תעלו או תביאו לינק לביוס מקורי של HD4850 מבית סאפיר. ברוב טיפשוטי אני חייב לציין שלא שמרתי עותק מקורי של הביוס לפני שצרבתי. אבל! של הPCB הכחול בלבד, כל גרסא אחרת לא תתאים ולכן אני לא זקוק לה, הכרטיס שלי: תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי התלבטות רצינית: קיבלתי מפרט למחשב שאני די מרוצה ממנו - מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI דיסק קשיח Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 השאלה שלי היא לגבי הכרטיס הגרפי המובנה שמגיע עם לוח האם: Intel HD Graphics 2000 הצרכים שלי הם לגרפיקה ל web + print (אינדיזיין + פוטושופ + אילוסטרייטור) לא משחקים לא סרטים..... האם כרטיס מסך זה יספיק לדעתכם? המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שישמש ללכידה מממיר (לכן לא צריך טיונר) וממצלמת וידאו רגילה במחיר של עד 500 שקלים כמו כן אני לא צריך שהכרטיס יקודד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה שהחיבורים היום של כרטיסי המסך הם ב :PCI - EX זה בגלל שהחיבור הזה הוא יותר חדש ויותר מהיר?.. :s05:
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מה הוא תורם לכרטיסי ATI מישהו מוכן להסביר ומה זה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבקש המלצה לכרטיס מסך ב300 שקל. הדברים היחידים שחשוב לי זה שהוא יוכל להריץ LOL על גרפיקה נורמלית ב60 FPS וגם סרטים ב1080P, היה לי 250GTS 1GB אבל הוא שבק לפני כמה ימים המחשב עצמו כבר בא בימים אבל בזמנו היה טוב: Q6600 ספק 450 6GB RAM לוח אם g31m וכמובן אם שווה בכלל לקנות כרטיס מסך בסכום הזה(כרגע אני עם 9500GT שהיה לי כגיבוי) נ.ב אני מעדיף כרטיס מסך כמה שיותר שקט
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת, אין יותר בקשות מזה. כמובן PCI-EX16, ספק 300W לא ידוע עדיין של איזה חברה אולי של HEC.(פשוט מחפש משהו זול) ועל הדרך שאלה: זה משנה שהלוח-אם תומך בPCI-EX16 בגרסא 1.1?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-