כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מחשב שאני יוכל לחבר אליו כרטיס מצלמות (יש לי כרגע 4 מצלמות אבל כנראה שאני יקנה עוד אחת) מחשב פשוט שיהיה נטו למצלמות, לפי מה שהבנתי צריך שהוא יהיה עם יציאת AGP בשביל תאימות לכרטיס מצלמות, ואני מעדיף שיהיה DDR2 בשביל שנוכל לשים ג'יגה ולהוזיל עלויות... לא צריך ציוד הקפי או כבלים למצלמות וכו זה כבר יש, צריך מחשב נטו קצת דחוף תודה. ורשמתי למבינים כי אני לא רוצה שיתחילו עם כל מיני השערות וכו אלא מי שבאמת מבין ויש לו נסיון עם זה, ולא רשמתי תקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל הבנתי מכמה אנשים שמחשב נטו לזה 1000 ש"ח זה מוגזם.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך: 250GTS. מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM אם צריך עוד משהו תגידו לי. אני מעוניין לקנות את הכרטיס המצויין למעלה, תגידו לי אם הוא מתאים, ואם יש לכם כרטיס מסך יותר טוב להציעה לי במחיר עד 800 ש"ח, אני אשמח לשמוע. (אבל משהו שיתאים למחשב שלי!) תודה מראש (: ^^
-
- 36 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה המפרט המינימלי לקריאה טובה של AVI היום אני עובד עם P3 667 וודו3 ובזמן קריאה המעבד על 100 אחוז האם כרטיס מסך טוב או מעבד יותר חזק יעשו הבדל ? וכיום DVD נראים פחות טוב דרך המחשב מאשר דרך מכשיר DVD זה תמיד המצב? (הבדיקה על אותה טלביזיה)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 963.18 ש"ח GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - ATX 498.99 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 546.55 ש"ח HITACHI DESKSTAR 80GB 7200 - 8MB (NCQ) SATA II 322.46 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 258.56 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 225.56 ש"ח HEC-400W (400TRT) - ATX 2 319.36 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 170.27 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,511.95 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,376.59 ש"ח אני מתלבט בין 7600 ל1800..…
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, לידיעת המתעניינים במפרטים הכוללים כרטיס מסך NVidia 8800: לפני חודשיים רכשתי מחשב הכולל כרטיס כזה לצורך משחקים. מאז אני אוכל מרורים. משחקים כמו Crysis ו Call of Duty, נוטים להגיע למסך קפוא באופן אקראי וזה פשוט מטריף. גם החלפת כרטיס מסך ושימוש בדריברים הכי עדכניים לא עזרו. (ניסיתי גם גרסאות בטא של דריברים). אהוד
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מידע שמגיע אלינו מחברת ASRock נוגד דיווחים קודמים על תוכניות אפשריות להשקת כרטיסי Vega ו-Polaris מעודכנים לכתבה
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
- 3 followers
-
-
פרטים מעניינים אודות צמד ארכיטקטורות העיבוד הגראפי העתידיות של מפתחת השבבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מפת הדרכים, אני לא יודע אם רשמית או לא, של ATi נחשפה באתר AnandTech, אין שום דבר חדש כ"כ מלבד פרטים עסיסיים על הRV530 והRV515, מחליפי הMid-End והLow-End בהתאמה ותאריכי יציאה שגם ככה ידועים. R520: R520XT Crossfire Edition יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא במאמצע-סוף אוקטובר. R520XT גם כן יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא בתחילת אוקטובר. R520XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא בתחילת ספטמבר, כנראה יוכל לעבוד בCF ביחד עם הXT CFE. RV530: RV530 Crossfire Edition יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף אוקטובר כמו הR520XT CFE. RV515: RV515XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף ספטמבר. ועכשיו לפרטים העסיסיים באמת: המפרט של הRV530: 600MHz Core Clock 1400MHz Memory Clock 512MB Maximum Memor…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקור: http://www.vr-zone.com/?i=4188 אפשר לראות את המעבר המהיר מ80NM ל65NM..
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
יהיו 4 גרסאות: Radeon X1800XT Crossfire Edition Radeon X1800XT Radeon X1800XL Radeon X1800Pro יהיו 16 צ"ע למרות שבמקור תוכננו 24 ואפילו 32, אבל מהירויות שעון גבוהות של 650MHZ לליבה ו1400MHZ לזכרונות ביחד עם באס של 512BIT (!!!) יפצו על כך, למעשה ATi סומכים על רוחב הפס העצום לזכרונות שיעקוף את הGF7800GTX בביצועים. גרסאת ה512MB היחידה תהיה גרסאת הCFE אבל אולי בהמשך יהיה גם X1800XT בעל 512MB. בנוסף לכך הR580 כנראה יציג מלבד ארכיטקטורה ופיצ'רים מעט שונים גם 24 צ"ע עם yeilds מעולים. שאר המידע + מידע על הX1600 והX1300 תוכלו למצוא פה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2527
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
של חברת INNO משהו.. (נדמה לי INNOVISION) האם זו חברה מוכרת ? האם הם טובים ? איזו חברה כדאי לקנות ? ראיתי כי יש ti4200 64MB של ABIT ב520 ש"ח. האם זה עדיף?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה מצאתי איזה כבל בימקום להסביר פשוט תראו את התמונה . מה הוא עושה?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שבטח יש בו 2 מגה 4 או 8 .. חייחיח זה מאגניביבבב אני מתרגש שאני מחזיק אחד כזה =] בכמה אני יכול למכור אותו ? (אל תשכחו .. זהו חפץ ארכיאולוגי )
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אחרת
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
במסך הוותיק שלי (מ97) יש כניסה סודית שמצאתי לפני יומיים פתחתי אותו כדי לשאוב אבק ומצאתי מין כניסה כמו של PS2 אחרי זה שמתי לב שזה בכלל לא סודי וזה ליד אחד החיבורים השאלה היא מה זה עושה
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז מצאתי את הRX550 של חברת Sapphire ולפי הבנצמארקים הוא יותר טוב מ1030 ועולה אותו מחיר. הבעיה שאיני מכיר את החברה הזו. האם מישהו מכיר את הכרטיס או את החברה והאם היא אמינה? בתודה מראש :)
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לפורום.... מצאתי שני מסכים ואני מתלבט איזה אחד עדיף לבחור: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1694 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1426 המטרה של המסך היא לא מסך לגיימרים כבדים אלה מסך דק לקצת משחקים, קצת עבודה בפוטושופ וקצת גלישה. עם ניגודיות סבירה (1:600~1:700) ונתונים טובים... האם שני המסכים באלו ישמשו אותי טוב? אולי יש לכם מסכים יותר טובים להציע? באותו מחיר? ואולי יותר נמוך תודה רבה. :coolman:
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי... החלפתי כרטיס מסך לפני יומיים... הכרטיס הישן Geforce 4 ti4400 הכרטיס החדש geforce fx 5900 v9950TD לשני הכרטיסים כניסות זהות ואני השתמשתי ומשתמש באותו גרסת דרייבר 53.03... הכל מצוין בכרטיס החדש,אפילו איכות התמונה על גבי הטלויזיה השתפרה בהרבה...והיא היתה גם בישן מצויינת. הבעיה שפתאום ב nview אין לי את האופציה של "שכפול מדויק" וזה מקשה עלי מאד בכל מה שקשור לצפיה בסרטים...יש לי אופציה רק לקבל תמונה או על גבי המחשב או על גבי הטלויזיה,אבל לא על שניהם ביחד...וזה אותו גרסת דרייבר...מוזר מאד. עשיתי התקנה מחדש לדרייבר ניסיתי להחליף סוגי כבלים (s-video ל s-video)( RCA ל s-video) וכלום לא עזר...מה בדיוק הבעיה? מישהו יכול לתת פתרון מעשי?? תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס geforce4 mx440 עם 64 מ"ב זכרון, המחשב שלי בסדר גמור, 384 RAM על מעבד פנטיום 3 550. עד לפני שבועיים, מצב CLONE אצלי היה עובד בצורה שזרם הוידאו היה יוצא רק למסך שהוגדר ראשי, והמסך השני היה מראה הכל הכל, רק לא את זרם הוידאו - שזה היה בסדר גמור מבחינתי, כי את הטלויזיה הגדרתי כמסך ראשי והמחשב היה משני, בשניהם ראו הכל אותו דבר, חוץ מזרמי וידאו שהיו נראים רק על מסך הטלויזיה (אם למשל ניגנתי וידאו בחלון, אז במחשב ראו חלון שחור , ובטלוויזיה ראו חלון עם וידאו) לפני מספר ימים הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך שלי לגמרי (winfast\winfox של leadteack שיצרה את הכרטיס) והתקנתי את הדרייברים של NVIDIA שהורדתי מהאתר שלהם. לאחר ההתקנה הזו, פתאום מצב CLONE הראה וידאו על …
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מדובר בחיבור של 7900GT לטלויזיה וחיבור של מסך דרך DVI , דריבר 175.19 WinXP . לא הייתה לי בעיה כזו בעבר , שמצב DualView מציג לי על הטלויזיה תמונה שחורה עם פסים לבנים רצים לאורך הטלויזיה . מצב CLONE עובד , אין שום בעיה , רק DualView עושה בעיות . עשיתי חיפוש ברשת מצאתי כמה נושאים ,אבל לא ראיתי שיש איזה פיתרון . אולי מישהו כבר ניתקל בזה ויודע את הסיבה או הפיתרון לבעיה.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
-
מסתבר שווגה, כן, הצעצוע הכי חדש וטרי של AMD משנת 2017, הוא שווה ערך מתמטי חישובי ל- GCN ולא הביא שום שיפור לזירה בתחום יכולת האצה גראפית לסימולטורים ומשחקי תלת מימד. חשדות ממשיות שמדובר בהונאה שלמה של "כאילו משהו חדש" שהושק, כשבאמת אין שום דבר מאחורי הקלעים זולת הרבה marketing. עתה מתברר שביצועי ווגה clock מול clock לעומת GCN שרץ בקנה בואו רגע נזכר, עוד מדצבמר 2011.... לא זז מאומה. WTF ?! מדובר בממצא עלוב ביותר המציב את AMD בבושת פנים - לא פחות. מובן עכשיו היטב מדוע נוידיאה - שפתחה פער מאז maxwell ב- 2014 משאירה את AMD עם אבק מאחור. שהרי זה כה ברור: AMD פשוט אינה מתקדמת קדימה מאומה ברובד האלגוריתמי. למעשה מבחינה אלג…
-
- 17 תגובות
- 26.4k צפיות
- 3 followers
-
-
(מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם בו). יש לי שני מסכים, אחד מחובר בדיספליי פורט והשני (הימני) ב HDMI. כשווינדוס עולה, הוא עולה על המסך הלא נכון (הימני) והוא גם עולה "על הצד" עד שמע' ההפעלה מתאפסת על עצמה כפי שרואים בוידאו ואז הכל מסתדר. הבעיהבמיוחד מפריעה, כשאני מנסה לסדר עניינים בביוס - על המסך הימני ועל הצד :-\ איך פותרים את זה? שקודם המסך השמאלי יעלה ואז הימני. אם זה עוזר - לפני ששידרגתי מסך (השמאלי PG279Q) שניהם היו מחוברים ב DVI והכל היה בסדר. תודה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם רדאון 9200 וקיבלתי מהחנות (אמרו לי שהגיע עם הכ. מסך) קבל מקצה אחד s-video 9 פין ומצד שני 4 חוטים - s-video אחד ירוק ואחד כתום 4 פין נקבה, ושני מחברי rca נקבה גם כן אחד כתום ואחד ירוק. מה לעזאזל הכבל הזה אמור לעשות??? ??? ??? ?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
!מצרף סרט של אינטל שמדגים בעיה שיש לי בכרטיס מסך ( הסרט מדגים את המעבד החדש ואני מתייחס לתופעות של כרטיס מסך ) התמונה לא יציבה רועדת 60FPS +/- , עצירות קלות הבעיה שלי כמו בתמונה משמאל בסרטון השאלה שלי : איך קוראים לתופעה הזאת והאם רק כרטיס חזק יותר יפתור זאת
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-