עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברים, אני קצת בבעיה.. יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT ואני מת להיפטר ממנו בצורה מטורפת. עכשיו המפרט שלי הינו כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz זיכרון: 2 ג'יגה זיכרון (של 667 מגה הרץ) לוח אם: Asrock ConRoe1333-D667 ספק כוח: ג'נארי, של כ 450-480 וואט. (עד עכשיו לא היו בעיות, כשנתיים) עכשיו התכנון שלי הוא ללכת על הכרטיס הבא: ‏Zotac‎ - ‏GTS 250 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ עולה כ-610 ש"ח. אך השאלה שלי היא האם הוא מתחבר על הלוח אם הנ"ל והאם מומלץ לי לחבר כרטיס מסך שכזה על מחשב כמו זה? שלא יהיה איזה מצב שישרף או משהו חחח... אז באתי להתייעץ איתכם. אשמח לתגובות והצעות =] תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן כרטיס AGP טוב עבור המשחק Battlefield 2. הסתכלתי בכל מיני גרפים של כרטסי מסך... (כגון: X1600PRO, X800GTO, 6600GT, 6800GT) נכנסתי לפורמים נכסתי לאתרים ולהשוואות מחירים. כל אתר מציג משהו אחר ורושם מפרט שונה. אני מחפש כרטיס במחיר של 850 ~ ש"ח. (פלוס מינוס). מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Nihility,

קניתי כרטיס מסך חדש כדי להנות כמו שצריך מאובליביון אבל עכשיו יש לי בעיה במשחק. כל גוף מים במשחק מהבהב ומרצד. זה קורה רק למים. מחשב: PD930 2GB RAM Geforce 7900GT (giga-byte), winXP pro. לינק לסרט: video video (600k) תמונה: הרצתי 3Dmark06 ולא ראיתי שום בעיות עם הגרפיקה. הכרטיס מדגם GV-NX79T256DP-RH של Gigabyte ולא מתחמם יותר מידי (60 מעלות). לא עשיתי המהרה לאף רכיב במערכת. אני משחק עם הפאטצ' החדש ביותר על התקנה חדשה של ווינדוס, התקנתי את המשחק מחדש כמה פעמים וניסיתי עם הדריבר החדש ביותר של nvidia וגם עם הבטא. אין תוכנות ברקע. אין בעיות עם משחקים אחרים. יכול להיות שהכרטיס דפוק? איך אני יכול לוודא שבאמת יש בעיה בכרטיס כדי שאני אוכל לפנות ליצרן\יבואן? תוכנה? ה…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מה יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944&products_id=13322 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271_2216&products_id=13381 ---עריכה--- עים פתיחת צינורות זה ניראה טוב.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5550

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by amit123,

הזמנתי את הכרטיס והוא אמור להגיד בקרוב(אין אפשרות לבטל...)תוכלו לתת עליו חוות דעת?איך הוא?הוא מריץ לכם משחקים בצורה טובה?(אם תוכלו תתנו בבקשה משחק לדוגמא...) וגם האם הוא רועש או מתחמם מהר? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לא משנה לי ATI או NVIDIA. העיקר שיהיה מהיר וחזק! תודה לעונים.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by כדורסלן,

מה יותר טוב 7600GT או 7800GS?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by HuGeMouTh,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_408&products_id=4911 של LEADTEK עם הבנדל העשיר שלהם (יש להם את הכרטיס בחנות גם). וזה ב ZIGZAG בדרך כלל יש חנויות יותר זולות מהם כניראה שהכרטיס הזה כן יהיה שווה את המחיר שלו

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. המשיח כבר כאן ! [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לחבר שלי יש מעבד P4 1.5GHz, עם לוח אם בתושבת AGP. בגלל הגרפיקה הגרועה בכרטיס הישן שלו, אנחנו מחפשים לקנות לו כרטיס AGP עד 500 שקלים, להרצת המשחק WOW בצורה סבירה+. אני מעדיף להזמין לו עם האשראי כרטיס מסך מאיביי או כל חנות אחרת ששולחת לארץ, כי יוצא יותר זול. אז מבחינת מחיר לחו"ל, עד 65$ (יש עוד מע"מ ומשלוח). אני מבין שהתקציב לחוץ, אבל הבן אדם תפרן והוא בקושי מגרד את ה-500, כך שלהוסיף לא אפשרי, אבל אני אשמח אם תרשמו את האפשרות עם התוספת מעבר לתקציב כאפשרות משנית (אולי אוסיף לו טיפה לתקציב בעצמי). תודה

11. Started by clapper,

אני מאד מתלבט בהרכבת המפרט בקשר לכרטיס מסך - מדובר על ילד בגיל 13 האם GEFORCE 6600 זה מספיק ? האם יש לכם עצה ? אני רוצה להשקיע 6000 ש"ח כולל גם מסך LCD 19

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי את המסך הזה: samsung SyncMasterDFX והגיע לידי המסך הנ"ל: Mag 786FD אני צריך להחליט איזה מהם יותר טוב בכדי להשאיר אחד אצלי, תעזרו לי בבקשה, שניהם 17" ושנהם במצב טוב רק לדעת איזה יותר איכותי... תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי גיפורס 6600LE ואני משחק BF2 והבעיה שלי זה שכל מיני דברים אני רואה מתושתש למשל הקופסה הזות: (לחבר שלי יש גיפורס 6600 רגיל וראים בלי תשתושים כאלו ) אז מה אני צריך לעשות ? לשנות בהגדרות? ודרך אגב זה לא רק במשחק הזה גם בעוד משחקים שיש איזה פתק על הקיר רואים מתושתש

• 21 תגובות
    • 972 צפיות
  14. אני צריך כרטיס מסך שיעבוד כמו שצריך עם photoshop cs2 שצורכת די הרבה זכרון ואולי עם עוד תוכנות גרפיות בעתיד, לא למשחקים. הדרישה היחידה שלי היא רק שיהיה מעל 128 מגה זכרון ושיהיה זול פניתי לשוק היד השניה והוצעו לי ההצעות הבאות פחות או יותר באותם מחירים: 1. ATI 9200 SE עם 128MB זיכרון 2. Geforce mx440 עם 128MB זכרון 3. Geforce fx5200 עם 128MB מגה זכרון אנא עזרו לי... תודה אביעד

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הי אני שוכל לקנות כרטיס מסך של EVGA את ה6800GS לAGP ב1600 ¤ אני ראיתי שכרטיס הזה הוא יותר חלש מהגרסה של הPCI-E זכרון 1000 ו 350 המעבד לאומת 1050 הזכרון ו 450 של המעבד השאלה שלי היא העם שווה לי לקחת אותו או לחקות לגרסה יותר חזקה? תודה לכל העוזרים

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. רציתי להחליף כרטיס מסך למחשב ישן כדי להפעיל משחקים חדשים amd 1000Mhz, AGP*4 , 512MB התקציב שלי הוא 300 ש"ח השאלה היא אם כדי לקנות כרטיס ישן וחזק כמו TI4600 או לקנות כרטיס חדש עד 300 ש"ח והאם החדש יתן לי ביצועים גבוהים יותר 5500 REDEON 9200 או כל כרטיס אחר תודה

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by idanmal,

חברה מי יותר חזק מישהו יכול לענות לי או לתת איזה שהם בנצ'ים אבל נכונים ולא לא הגיוניים כמו שהרבה נתנו פה תודה.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by avram,

מחפש המלצה לAGP עד 500 שקל שיתמוך במשחקים חדשים יחסית (CIV4 וכו )

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב? ה- X800GT או ה-GTO? מה ההבדל ביניהם?? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ידוע שכדי לקבל תמונה חדה ואיכותית במסכי LCD אפשר לקבל רק ברזולוציה טבעית למסכים אלו שהיא 1280X1024 . לפני כשישה חודשים פירמטתי את המחשב כולל עידכון ביוס ללוח אם כולל עידכון דרייבר לכרטיס מסך. ולאחר מיכן קרה לי דבר מוזר, כל רזולוציה שאני מגדיר אני רואה תמונה חדה ואיכותית כמו ברזולוציה טיבעית (1280X1024) אפילו על 800X600 כרגע אני על 1024X768 הכרטיס מסך - GEFORCE 6800GT מסך - EIZO FlexScan778 מישהו יכול להסביר את פשר התופעה?. כי לפני הפירמוט הדבר היה בלתי אפשרי ושאלתי את אותה שאלה בכמה פורומים ולא קיבלתי תשובה. אשמח לקבל תגובות.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Lethal_Acid,

שלום לכם. ברשותי RADEON 9600XT, שידרתגי לא מזמן לדריברים 6.1. ליציאת TV מחוברת TV כמובן. הגדרתי בHOTKEYS שמעבר בין המסכים יהייה בעזרת לחיצה על שני כפתורים. אני עובד על תדירות במסך של 85HZ. כאשר אני עובר לTV ומחזיר התדירות נופלת ל60HZ כל פעם. מישהו יודע איך אני מגדיר שזה לא יקרה? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ברצוני למכור את הכרטיס 6800GS המומהר של חברת EVGA הוא חדש.. מישהו יודע מה זה CO??? אני לא יודע כמה כדאי לקחת עליו?? תודה,

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mx,

הי, אני מתלבטת בין 4 כרטיסים, שמבחינת הspecs שלהם נראים דומים מאוד (וגם מבחינת מחיר). 1. Sapphire Radeon X800 GTO2 2. ABIT RX800 XL 3. PowerColor A53C-TD3 Radeon X1600 XT 4. XFX XXX edition Geforce 6600 האם מישהו יודע להמליץ לי על הטוב מביניהם, או להסביר לי מה ההבדלים ביניהם? או לחילופין להמליץ על כרטיס דומה במחירים דומים? תודה, MX

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by parker8,

יש מצב למצוא השוואה ביניהם? ואיפה בין השלושה X1800XT נמצא? תודה לעוזרים מראש

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ב"ה שלום חברים יקרים שלי ופורום נכבד אני לקראת קניה של כרטיס מסך חדש בקרוב ומתלבט כבר שנים מה לקנות אם לא הבנתם אז אני תמיד מחכה למה שהולך לצאת עוד חודש חודשיים אבל זהו החלטתי שכבר נמאס לחכות, מעדיף לחכות יותר למשיח שיבוא ב"ה שאולי גם יגאל אותנו מהמחשב הזה חחח ;D הסקר למעלה מתייחס אך ורק לכרטיסים של ATI, אני דורש מכולם לא לתת לי המלצות על NVIDIA בבקשה !!! אני אך ורק בכיוון כרטיס ATI מסיבות אישיות, ובעיקר בגלל שאני זקוק לכרטיסים לעבודה עם TV בנוסף למסך המחשב ... בנוסף התייחסו לכך שהכרטיס יהיה לעבודה של שנה בלבד, מחפש להנות עכשיו זה הכל, שנצתרך נחליף שוב לא בעיה בכלל ויעבוד על מחשב AMD אטלון 3200 כנראה עם 2GB זיכרון ... אז ככה: 1 - ניתן להצביע פעם אחת בלבד !!! …

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.