עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Trashold,

שלום לכולם, האם עדיף לי לקנות gtx 980 ti אחד או 2 כרטיסים אחרים שיעלו אולי קצת יותר אבל יהיו חזקים ממנו יחד.? ואם יש ,תוכלו לתת המלצה על כרטיס כזה? תודה !!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. נוווו,אני מת להוריד את זה!!! אבל הכרטיס יפעל יותר טוב, או שיהיו בעיות והביצועים ירדו כי הוא לא תומך ב-DX9 ???

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

PCI-EX GeForce 7900GS 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EN7900GT/2DHT/256M - RETAIL או CLUB-3D PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - CGAX-P1956 - RETAIL ראיתי כמה השוואות, בחלקן ה1950PRO יותר חזק ובחלקן 7900GS. תודה רבה *המחירים כמעט אותו הדבר

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. מה עדיף NVIDIA GeForce GTX 460‎ או ATI Radeon HD 5770‎ ? איזה סידרה עדיף יותר של HD או GeForce ?? ראיתי ששניהם מומלצים בפורום אני קונה מKSP המפרט שלי הוא: זה הלוח אם שלי - Gigabyte GA-P31-DS3L זה המעבד שלי -INTEL CORE 2DUO R6750 והכרטיס העכשיו שלי הוא: Nvidia GeForce 8600GT - יש לי בעיות בו ואני צריך להחליף אותו מחשב לפני 3 שנים

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אחרי שפטרתי סוף סוף את הבעיה בכרטסי שלי והבנתי שהיא בעצם שיפכה של המשחה התרמית.... עכשיו השאלה היא מה אני עושה הכרטיס חדש דנש אין לו שבוע.... אני לא בטוח שאני יכול להחזיר אותו כי הרצתי את תוכנת ה 3D MARK ואני פוחד שהיא לא עשתה לי אוברקלוקינג... בקיצר מה אתם הייתם עושים במקרה שלי !? (מדובר בכרטיס G-force 4 ti4200) ד"א אולי מישהו יודע מה שווה האחריות במקרה כזה...?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Av_Killer,

הבנתי שזו הגרסה של EVGA שהקירור שלה יצא מוצלח כביכול ולא תקול כמו בשאר, רק הFTW באה עם BACKPLATE מאלומיניום והקטע עם הHEATPIPES סודר. אני צודק? אם כן אני כנראה הולך ללכת על 2 כאלו כיוון שהם באים עם OC גדול משמעותית מהשאר

7. אז ככה. תבדקו את הלינק עכשיו, זה משחק שמשתמש בDX9, אבל רק לATI יש כאלו כרטיסים. nVidia משחררת משחקים לבעליי כרטיסים של ATI כדי שהם יהנו מגרפיקה משופרת בכרטיס?COOOOOOOOOOL MAN! ;D

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום, אני צריך את עזרתכם דחוף. משום מה היום כאשר החלטתי לשחק במחשב בפרו 13 (כמו בכל יום) הוא הודיע לי שהכרטיס מסך לא עומד בדרישות. לאחר בדיקה ראיתי שהמחשב פשוט לו מזהה אותו... ניסיתי לעדכן דרייבים וכו' אבל כלום לא עזר.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Black_eagle,

שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1)מה ההבדל בין R9500 ל R9600? 2) איזה כרטיס מסך עדיף לי לי קנות (לא חייב מה שצויין לפני זה)? 3) האם אני יכול לשים כרטיס DDR כש יש לי SDRAM? מפרט: Motherboard SOCKET 423 Intel Pentium 4, 1500 MHz Motherboard NameECS P4VXMS (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN) Motherboard ChipsetVIA VT8753 Apollo P4X266 System Memory768 MB (SDRAM) BIOS TypeAward Modular (01/15/02) Display Video AdapterNVIDIA GeForce2 MX/MX 400 64 MB תודה.

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by nec_000,

הודעה "סמי רשמית" ממנהל השיווק וה- PR של AMD יצאה לפני מספר שעות לתקשורת: http://wccftech.com/amd-vega-flagship-gpu-launch-teaser/ http://www.guru3d.com/news-story/amd-vega-launch-imminent.html http://www.legitreviews.com/amd-vega-gpu-launch-event-location-locked_185295 https://www.google.co.il/?gfe_rd=cr&ei=ESyyV_DvBs6P8Qeuk4HQCw&gws_rd=ssl#q=amd+vega&tbs=qdr:w כל הפרשנויות מכוונות להשקה (כמו שהודלף בשעתו) ביחד עם הכותר BF1 באוקטובר הקרוב בעוד כחודשיים וחצי. AMD Vega10 מבוסס על הארכיטקטורה המתקדמת ביותר של AMD, משולבת זיכרון HBM2 עם רוחב פס חסר תקדים ותהיה מתחרה ישירה ל- GTX1080 . הדלפות מאד חשאיות …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by סקיווקר,

שלום לכולם, קניתי לפי המלצות פה את ה9550 ואתמול בלילה הרכבתי אותו, כמה הערות 1. קודם כל אני מבסוט 2. למרות מה שהבנתי מעצמי ומאנשים הואהביא לשיפור יפה אם כי WORLDWIND עדיין מעט כבדה לו לעיתים. משחקים אני לא משחק. 3. חיברתי בחיבור DVI , אחרי שתי דקות התחלתי להבחין בהבדל, כאילו המסך קצת יותר פוקוס! מומלץ אנשים 4. אולי בכל זאת כדאי לשעות OC למרות שלא תכננתי, כמובן אם זה לא מסובך וזה בטוח לבריאות הכרטיס, צריך דעות בעניין

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by PsyMor,

חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב,ולבצע אובר,עכשיו ידוע ש- gto2 לאחר אובר מגיע ל X850XT ,לאומת 850 פרו שאני לא יודע. מה הייתם ממליצים לי עד 1600ש"ח.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by StarMo,

MSI Ge Force Ti 4400 Giga Byte Readon 8500 Delux שניהם פחות או יותר באותו מחיר? איזה כדאי? *הראדון 9000\9700 לא בא בחשבון כי אני עובד עם win 98 תודה.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. היום אמור לצאת R300 החדש, מישהו יודע מאיפה יהיה אפשר להזמין אותו בחול? :AR15: נ.ב שמתם לב איזה פרסומות מוזרות... יש שם יד שמנסה לברוח...

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם! אני מעוניין במחשב החדש לקנות GAINWARD TI4400 עם DVD של אסוס, ולחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה כך שאוכל לראות בה סרטים מהמחשב. השאלה שלי היא האם אני לא צריך כרטיס פריסה כדי לראות על הטלוויזיה DVD מהמחשב, והאם אני מחבר את הכרטיס ישירות לטלוויזיה או לממיר של yes(?) ועוד שאלה: בפרטים שראיתי על כרטיס המסך היה כתוב שיש לו VIDEO IN/OUT, ואני צריך גם TV OUT, למרות שלא נראה לי הגיוני שלא תהיה בו יציאת טלוויזיה, אבל בכל מקרה... מישהו יודע? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by ye_3333,

חברה אתם לא תאמינו היום קיבלתי את הלידטאק 6800 בקיצור יש לי בקלוק קרור אז בירקתתי אותי הכול כמו שצריך ושמתי חומר טרמי על הציפ ונירהא לי שיצא לי יות רמדיי בכול מקרה חיברתי את הבלוק כמו שצריך אני בא להדליק את המחשב.. המחשב מצפצף לי כאילו אין כרטיס מסך מחובר....... הצילוווו אחרי זה פתחתי וראיתי שהחומר טרמי נזל לצצדידים ונוגע לכמה מקומות. במעבד.. זאת הבעייה נכון?? חברה אתם חיבים לעזור לי לפתור את זה ?? קודם כול עם אפשר לסדר את זה?? ועם לא אז איך אני מוריד את החורמ הרטמי שיראה כמו חדש??? יווו תעזרווו תודה..

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by skyfire,

הייתי בדרך לקנות את R9 390 כשקראתי ברשת שהכרטיס יוצא בימים הקרובים. הבעיה שAMD החתימו את כל העולם ואשתו על הסכמי סודיות ולא מגלים עליו כלום. חוץ מכמה תמונות אין שום דבר. יש למישהו מושג מה נסגר עם הכרטיס הזה ובשורה התחתונה האם הוא יהיה ברמה של 390 מבחינת ביצועים/מחיר? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Or ei,

אני בעוד איזה חודש + קונה מחשב חדש ויש לי הטלבטויות בין כמה דברים 1)כרטיסי מסך יש את הGF 3 TI 200 של לידטק ויש את הראדון של ג'יגה בייט (LE) עכשיו אני יודע שהראדון הרבה יותר טוב אבל לפי מה ששמעתי יש איתו בעיות דריברים כמו שצריך להוריד פאצט'ים במיוחד בשביל שהוא יעבוד במשחקים שונים..... הבעיה בקטע שאני לא קונה משחקים אלא מוריד הכול אז נראה לי שזה יעשה בעיות עם הרבה משחקים ככה שלא שווה לי לקנות כרטיס מסך שלא מעלה משחקים ..... מה אתם אומרים בנושא ? 2) מסכים ראיתי כמה מסכים ואני ממש לא יודע מה לבחור.. CTX PR711F SyncMaster 757NF iiyama Vision Master Pro 413 SyncMaster 955DF LG Flatron 795FT אני לא כל כך יודע איזה שפורפורות הם יותר טובות אז זה עוד יותר מקשה על הבחירה ....

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by b.s,

שלום לכולם ... יש לי 2 שאלות שאני לא מצליח למצוא להם פתרון אולי תוכלו לעזור לי 1 קניתי כרטיס מסך חדש לפניי יומיים GTX 550 TI ובמשחק pes 2012 בשלב מסוים המשחק מתחיל לרצד כאילו כמו פריז השמות רועדים ויש פסים קטנים על המסך ממשמש לשתיי דקות ואחריי זה הכול ממשיך כרגיל וזה קורה בדרך כלל כשמתחילה המחצית השנייה .. וגם במשחק Fallout3 יש כאלה ממש תקיעות קטנות ... בחום המקסימלי שהוא הגיע אליו במשחק היה 58 מעלות 2 והבעיה השנייה היא שחיברתי אותו למסך LG IPS236 ובלוח בקרה של nivdia הוא מראה לי חיבור hdmi - hdtv.... בחלק של השינוי רזולוציה הוא מראה לי hd,sd והוא לא נותן לשנות ... משהוא יודע אולי אייך לפתור את הבעיות האלה אולי נתקלתם בהם בעבר..? או שיכול להיות שהכרטיס בכלל לא תקין..? הס…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by The_Byter,

יש ?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. מכיוון שאני ממש לא משחק במשחקים אני הולך למכור את הכרטיס מסך הנוכחי שלי 7800GT ולקנות במקומו X1300 PRO 256MB DDRII או GF6600 256MB עכשיו הדבר היחידי הגראפי אצל במחשב כרגע הוא כל השולחן עבודה שעבר שינוי. אני משתמש ב RK Luncher DOCK למי שמכיר וב-sysmetrix . רציתי לדעת זה שהחלפתי את הכרטיס ל-x1300pro או ל6600 ישפיע על הביצועים יחד עם התוכנות האלה? כי בסה"כ הבעיה איתם זה זיכרון ומעבד ולי יש 2GB זיכרון ומעבד X2 3800@4800. ככה נראה השולחן שלי: [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום לכולם , אני מצטער שבימים אלו של 2900 או 8800 מפלצתיים שצריכים להכניס אותם לבית עם ''מנופי אבי '' דרך המרפסת אני מציק לפורום בשאלות בכרטיסי מסך כדוגמת ה-1600 .... אבל בכל זאת קניתי לפני מס' ימים את ה-1600 PRO של חברת SAPPHIRE דגם ה- 256 והוא נראה שונה לגמרה מהתמונה באתר החברה . http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/133image6.jpg הכרטיס נראה קטן בהרבה (דק יותר) המאוורר קטן ומצו'קמק , פחות זכרונות (כנראה הותקנו זכרונות גדולים יותר) ובכלל ......אאאאככזזבההה. מה דעתכם ? האם נתקלתם בעבר בתופעה כזו של ירידה בתצורת הכרטיס ?(דרך אגב הכרטיס עובד תקין - לא בדקתי לו ביצועים ) תודה מראש - רוברט

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום, הייתי שמח לשמוע חוות דעת האם ההפרש בקניית כרטיס מסך מאמזון או מחנות בארץ שהוא הבדל של כ500 - 600 ש"ח שווה את זה. הייתי מעוניין להתחדש בכרטיס מסך חדש, בעיקר עכשיו שהמחיר של כרטיסי ה GTX 1080 ו 1070 ירדו במחיר לאחר יציאתו של ה1080TI. השאלה האמתית היא האם שווה לחסוך ולוותר על האחריות? הייתי מעוניין לקנות את הדגם הבא: EVGA GTX 1080 Classified / FTW2 שעולה כ2600 ש"ח כלל משלוח ומכס (כ715 דולר) באמזון. לעומת הדגם EVGA GTX 1080 FTW שיש בארץ שעולה כ-3150 ש"ח. או שמא עדיף לקנות אפילו 1070, הכרטיס מיועד למסך ברזולוציית 1440P. אשמח לשמוע דעות. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by dog,

השימושים: משרדיים , נט, סרטי hd, משחקי ילדים (אולי יעלה בהמשך, אבל עד אז נראה) וכדו'. המחשב (שעדיין בבנייה ) תומך בהרבה יותר מכך ויהיה בו pci ex 2.0. סוגי המשחקים, לילדה בת 8. לדוגמה, הכרטיס במחשב הקיים לא תומך באיזה משחק ילדים שרשום בדרישות שלו "כרטיס תלת מימד מינמום 64 מגהבייט.". חשבתי להתחיל בכלל עם כרטיס אונבורד, אך לצערי זה לא קיים בלוח שאני עומד לרכוש. נאמר לי שבדגמים האלו יש עדיפות ל- nvidia סטייל 9xxx, כי נושא הדרייברים שם ידידותי יתר מאלו של ati. האם כרטיס חלש מדי עלול לפגוע באיכות הרצה של סרטים? או בשימוש בו זמנית ברב משימות (לא בהכרח גרפיות כבדות)?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. הזמנתי מחשב ואני עוד מתלבט בקשר לכרטיס מסך בעקרון רציתי את ה-8600GT אבל אני כבר לא בטוח א אני משתמש בתוכנות גראפיקה ואוהב NEEDFORSPEED המליצו לי על 1950PRO מה אומרים? המחשב: ocz 2Gb DDR2 abit IP35-E chipset socket 775 intel core 2 due e6750 2.66Ghz 1333FSB 4mb box מארז ISOLO power supply Hec 400TRT תודה רבה מראש

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים