עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bigman84,

אני יודע שהרוב פה נוטים לתת עדיפות ל 6800gs של NVIDIA. האמת היא שברוב האפליקציות של היום הוא באמת לוקח ובגדול את ה 1600XT. בקיצור אני די מתלבט... הזמנתי כבר מערכת מחשב שלמה והשארתי רק את כרטיס המסך מחוץ להזמנה כי אני פשוט לא סגור סופית מה עדיף לקנות. ברוב המקומות שקראתי בהם ה 6800gs לוקח חוץ ממקום אחד: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/3dmark06_15.html יש שם את הביצועים של הכרטיסים במבחן ה 3Dmark 06 שאמור לנבא את הביצועים שלהם ביישומים של "המחר". בכל מקרה יש יש משפט אחד בסוף שגרם לי למחשבות נוספות.. המשפט אומר שה 6800GS מתאים לגיימרים של היום בעוד ה 1600XT מתאים לאפליקציות העתידיות לבוא בגלל שה 1600XT תומך בפונצקיות חדשות יותר של DIRECTX(זה נכון בכלל?!?!) הי…

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Xer,

איזה מתאם אני צריך בכדי לחבר סוני 2 למסך CRT של מחשב? החיבור שיש לי כרגע הוא חיבור בננות והוא מתאים רק לטלויזיות. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. היי! אני קונה מחשב חדש (כבר כמעט מוזמן), ועלתה לי השאלה בראש - איזה כרטיס 7800GT יותר טוב - של MSI או של LeadTek? אני יודע, שיש כבר אגדה על LeadTek, שהם תמיד הכי טובים, ואין שאלה בעניין, וזה ברור, והם האלים שלנו ואנחנו סוגדים להם ומעלים להם קורבנות נחותים כמו כרטיסים של MSI... אבל בכל זאת - נסו להתעלם ממה שכתבתי למעלה - ולבדוק שוב את הפרטים, אחד-אחד, של MSI ושל LeadTek ואז להשוות בשבילי ;D זה חשוב למדי - אני לא רוצה בעיות בכרטיס ושיפעל במלוא עוצמתו ללא בזבוז כסף. נ.ב. יש לי חיבור PCIe ותמיכה ב SLI... ככה שכל השאלות האלה מיותרות 8) תודה רבה! ד.א. אני חדש פה ובינתיים נראה ממש פורום מקצועי ואנשים אחלה... כולל האתר שהוא בכלל נהדר. תמשיכו כך!

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by lmlm,

אח שלי. צריך כרטיס מסך AGP עד 700 ש"ח כמה שפחות חריגה. כי 700 זה גם חריגה מהתקציב. רציתי את 6600GT אבל לא מצאתי מקום זול.אולי אתם מכירים תודה לעוזרים

• 49 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אם כן אז הרי חבל על ה 500 שקל הבדל . כי אוברקלוק קטן והכל מסודר.

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by igori,

אני בניתי לעצמי מפרט שאני מאוד שמח ממנו , והגעתי לשאלה מאוד קשה. אני מתכוון להריץ משחקים על מסך אחד באיכות 1080P . ועכשיו השאלה, בגדול בביצועים למסך אחד לא נראה לי שיהיה הרבה הפרש , אך ישנה גרסה עם 2GB ועם 4GB . לא מצאתי בנצ'מרקים של ביצועים והאם כן ישנו הבדל בביצועים . הפחד הגדול שלי זה שיוצאים כרגע משחקים חדשים ולדוגמה CRYSIS 3 עם AA באיכות הכי גבוהה די לוחץ על ה 770 הרגיל . בקיצור מה מהם עדיף כשההבדל במחיר הוא כ"כ מזערי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11121 4GB או ש http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10983 2GB ? קראתי ים אמרו שלמסך אחד עדיף לחסוך את הכסף , מצד שני מנוע גרפי חדש שמפתחים לBF4 - מי יודע מה יצרוך וכמה זכרון אצתרך למשחקים עוד שנה...

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by zWUUPEAPE,

Thanks to the great people here I've purchased a new computer a few days ago: Sapphire Radeon X1900XT 256MB Intel Core 2 Duo E6300 Western Digital 2 RAM 667MHz Gigabyte 965P-DS3 kitzer, sus. I have WinXP, with service pack 2, .NET Framework and all newest drivers installed, but I still get ridiculously low results with 3DMark2005 (almost always below the 20FPS mark, and a constant 0 (!) in the CPU test). I bought it from KSP, and I'm pretty sure they're reliable. I have no idea what the hell is wrong, so help would be very much appreciated... thanks.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by ASI89,

ברשותי מחשב די ישן בן יותר מ -6 שנים . עד כמה זה בעייתי לצפות וידיאו 4k שמקורו במצלמות action כמו GOPRO 4 BLACK? אני חושב לרכוש מצלמה כזאת ,אולם אני חושש שלא אוכל להנות מכל יכולותיה מפני שאין לי כרגע את הכסף לרכוש מחשב חדש.

9. Started by idanmal,

חברה מי יותר חזק מישהו יכול לענות לי או לתת איזה שהם בנצ'ים אבל נכונים ולא לא הגיוניים כמו שהרבה נתנו פה תודה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by StarMo,

MSI Ge Force Ti 4400 Giga Byte Readon 8500 Delux שניהם פחות או יותר באותו מחיר? איזה כדאי? *הראדון 9000\9700 לא בא בחשבון כי אני עובד עם win 98 תודה.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by omerz90,

בעוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב מRSM עם הכרטיס מסך HD5850, עד עכשיו הייתי סגור על XFX בגלל שהוא הכי זול אבל היום אני נכנס לאתר ואני רואה את ה5850 של חברת Manli במחיר יותר זול מהXFX. פעם ראשונה שאני רואה את החברה הזאת, מישהו יודע קצת על החברה הזאת?, אם אני יקנה כרטיס שלהם אז יהיו לי כל מיני בעיות כמו התחממות יתר?. אשמח מאוד שתענו לי על השאלות ששאלתי. והנה לינק לכרטיס: http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1416

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. הי, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי - zotac gtx 275 אשחק בעיקר ב-gta v. המפרט שלי: i7 920 2.67GHz 8GB RAM 1333 Gigabyte EX58-UD3R Seasonic S12II-620Bronze מסך Samsung LS24A350 התקציב הוא 500 ש"ח, אוכל לחרוג בערך ב-200 ש"ח תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. טוב אז המפרט הוא: AMD Athlon II X3 440 2x2024 DDR3 1333hz Seasonic 500 w מסך 19 אינץ׳, אולי נעבור למסך wide בעתיד.. זהו זה העיקר ... מעוניין להריץ משחקים על הגדרות גבוהות! מצאתי 4890 vapor x ב 881 ש״ח תקציב 800 שקל עם חריגה קטנה המידה וזה משמעותי.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אהלן חברה רציתי לדעת בכלליות מה התפקיד של כרטיסי המסך במחשב?ובמשחקים בפרט ולאחי התקינו היום כרטיס X1950XT 1.וזה עושה לו המון רעש זה אמור להיות ככה? 2.יכול להיות שזה לא מריץ חלק GOTHIC 3? 3.איך אני יכול לדעת שכל הדרייברים העדכנים ביותר הם על המחשב והכרטיס באמת עובד כמו שצריך גם אם תענו על חלק מהשאלות יכול לעזור תודה מראש

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה יותר כדאי לקניה הGTX285 או שני RADEON HD4870 ? אשמח לקבל הסבר לכל סוגיית ה-OC ואיך זה מתבצע מעשית ? בתודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by The_Byter,

?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by T-Flash,

אהלן! 6800GS יוצא לAGP בעוד שבוע, שבועיים!! http://www.theinquirer.net/?article=28094

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by yuvyuv,

ובכן, קמתי לי יום בהיר אחד והחלטתי לקנות מסך LCD, אך רוב מסכי השוק והשכונה לא מתאימים לי ואלו שכן אני רוצה יקרים עד מאוד ולכן אני צריך פשרה באמצע (פה מגיע החלק בו אתם כותבים איזה מסך אתם ממליצים לי ;D). בינתיים חשבתי על ה- IIYAMA - AX3818UTC, פרטים בקובץ PDF... מה אתם אומרים עליו במחיר די טוב של 3000~ ?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by SuperStyle,

איזה כרטיס יותר טוב ומשתלם יותר? עוד שאלה.ה4850 וה4830 בסטוק ההפרשים באחוזים בערך כמה?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by yacovmateo,

עוד לא קניתי כרטיס מסך ההוא עם ה7800GT עוד מתלבט לי ההוא עם ה7950GT EXTREEM לא רציני בכלל עכשיו מישהו פנה אליי ויש לו 8600GT עם 1GB ידוע לי שהוא חלש משניהם^ אבל גם צריכת החשמל שלו דיי עושה לי טוב לספק(THERMEL MASTER 420W של CM) האם שווה לקנות תכרטיס הזה ב150 שקל? רק לא להגיד לי תקנה כרטיס מסך או שעולה הרבה אין לי כסף לזה בכלל

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי כרויס מסך של nvidia 860m עכשיו רציתי לעדכן אותו אבל ראיתי שהעדכון האחרון של הדרייבר היה ב6.12.16 זה הגיוני שמאז לא יצא עדכון חדש? Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Ido.G,

היי, אני רוצה לקנות מסך LCD. האפשרות של מסך Widescreen קורצת. מהם היתרונות? מהם החסרונות? וכו'. אם מישהו יכול להעיד מנסיונו על עבודה עם מסך כזה זה יהיה נחמד. איך משחקים עובדים? איך סרטים עובדים? איך מתמודדים עם דברים שלא תומכים בפורמט רחב? תודה

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by J.allmighty,

...מפרט <-----

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. היה לי את הכרטיס כמעט 3 שנים, הוא התחיל לעשות בעיות בזמן האחרון ועכשיו הוא מת סופית. אני מחפש כרטיס שיחזיק לי לעוד שנה-שנה וחצי לפחות (עד שהיה לי כסף ואקנה מחשב חדש) ושיריץ את משחקים על הגדרות סבירות. זה המפרט שלי כרגע: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Gigabyte GA-EP43-DS3L Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Seasonic 400W SS-400ET-APFC-F3 תודה מראש!!

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by hwmenot,

מי איכותי יותר ופחות מתחמם? מי מבינהם יותר אמין? והאם ההבדל בביצועים בינהם גדול?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.