עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jj516,

יש לי שאלה, מה זה ה - Detonator ? יש לי כרטיס מסך של ELSA, אני מבין שה - Detonator הוא סוג של דרייבר מסויים שמופץ על ידי NVIDIA אבל מה ההבדל בינו לבין הדרייבר של ELSA?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by J.allmighty,

...מפרט <-----

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ^Z^,

תמיד עניין אותי כמה אנשים משקיעים בכרטיסי מסך^^

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by ofir123,

שהרצתי היום 3DMARK הוא נתקע לי באיזה שלב של הגיפ' והייתי אמור לעשות ריסטרט, מה הבעיה? שהרצתי PC MARK אלה התוצאות cpu score 4321 memory score 2476 hdd score 810 טוב?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by The_Byter,

יש ?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום, אני צריך את עזרתכם דחוף. משום מה היום כאשר החלטתי לשחק במחשב בפרו 13 (כמו בכל יום) הוא הודיע לי שהכרטיס מסך לא עומד בדרישות. לאחר בדיקה ראיתי שהמחשב פשוט לו מזהה אותו... ניסיתי לעדכן דרייבים וכו' אבל כלום לא עזר.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by mlml,

שלום קניתי מחשב בקי אס פי בנתניה שאני כבר מצטער על זה אבל לא משנה זה המפרט של המחשב: אני מודע לכך שהמחשב לא בשיא =] הבעיה בכרטיס מסך, שמפעילים משחקים יחסית כבדים כמו call of duty 4,flatout 2, need for speed carbon בשלבים מוקדמים של כל אחד מהמשחקים האלה לפעמים אחרי 5 דקות לפעמים אחרי 2 דקות המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול והאפשרות היחידה להפעלת המסך שוב היא הדלקה מחדש של המחשב או שהמשחק נתקע ויש שלג כזה ערבול של צבעים. הלכתי לתכנאי בחנות שקניתי תמחשב והוא אמר שזה בגלל הכרטיס מסך הוא לא נועד להפעיל משחקים כאלה אבל אמרתי לו איך זה הגיוני שהמשחק רץ חלק רואים בן זונה עובד טוב ופתאום המסך קורס אם הכרטיס לא יכול להפעיל אותם איך הוא מעלה אותם בכלל אז הוא ענה לי ככה זה... רצית…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by d0s,

שלום לכולם, אני מתעניין עכשיו בקניית כרטיס מסך חדש למחשב הישן שלי, עכשיו יש לו לוח אם עם חיבור PCE-Express1 עכשיו, זה אומר שאין אפשרות לנצל את הכרטיס? ומה לדעתכם יהיה הכרטיס הכי טוב למכיר של כ 400 ש"ח? מה עמדתכם בקשר ליד שניה? מפרט עכשוי: הלוח אם זה Gigabyte GA8L915P - Duo PRO מעבד celron 3ghz זכרונות שני גיגה DDR2 כרטיס מסך 6200

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by bennunz,

למישהו יש מושג מי מבין השניים טוב יותר? בעיקר למשחקים

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. היי, סוף סוף החלטתי.. הולך על הGTX 980 G1 Gaming , כמה אנשים פה מאוד לא יסכימו איתי בגלל שאני הולך להוסיף 1000 שקל על 12% ביצועים או משהו כזה, אבל השגתי אותו במחיר טוב אז ככה שזה בסדר.. בכל מקרה אני הולך עליו.. ויש שתי שאלות: 1.הכרטיס שברשותי כרגע, הוא ה-GTX 680 Lightning של MSI, הוא מחובר באמצעות שני חיבורי 8 פינים, וכך גם ה-GTX 980 G1, שהוא יגיע אלי, אני מנתק את החיבורים של הספק, מוציא אותו מהלוח, מכניס את ה-980 מחבר את אותם חיבורים ומדליק את המחשב ? ומה אז אני פתאום ידליק אותו אם כרטיס מסך אחר שהדרייברים שלי הם ל-680, השאלה שלי פה בעצם היא מה סדר הפעולות שעלי לעשות ? צריך לפרמט את המחשב או משהו כזה? 2. החיבורים מהספק אל הכרטיס - הם מגיעים עם הכרטיס ? אני הולך למכור את …

11. אז ככה. תבדקו את הלינק עכשיו, זה משחק שמשתמש בDX9, אבל רק לATI יש כאלו כרטיסים. nVidia משחררת משחקים לבעליי כרטיסים של ATI כדי שהם יהנו מגרפיקה משופרת בכרטיס?COOOOOOOOOOL MAN! ;D

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by arielbarsheshet,

מפרט: BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Phenom II X6 1075T Processor (6 CPUs), ~3.0GHz Memory: 8192MB RAM mothre board:GA-870A-UD3 power supply:ANTEC-650W case:thermaltech v9 תקציב 1500 שקל צריך המלצה לכרטיס שמוצלח ויש לו ביצועים טובים ושמצדיק את המחיר שלו אם יש כרטיס שעולה1300 שקל ויש לו ביצועים פחות טובים במידה קטנה אז אעדיף את ה1300

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by kobibo,

מעוניין בהמלצה למסך LCD בתקציב של עד 1600 ש"ח שיהיה טוב בעיקר למשחקים ( אני יודע שמסכי CRT טובים יותר אך יש לי בעיית מקום ),ומומלץ עם המסך יהיה עם יציאת DVI . אודה לכמה תשובות מכם לגבי מסכי LCD ,אני פשוט לא מבין בהם כלכך טוב: 1.האם במשחקים ובסרטים יש הבדלים משמעותיים בין LCD ל CRT ? 2.מה אורך חיים ממוצע של מסכי LCD ? (היו לי שני CRT שהלכו לאחר 3-4 שנים כ"א ). 3.מה זה פיקסלים שרופים ועד כמה זה נפוץ במסכי LCD ? ( לא מתאים שאחרי שבועיים אני אתקל בזה ). 4.האם ליציאת DVI תהיה השפעה חזקה על האיכות,בעיקר של משחקים ? 5.האם מומלץ לכבות את המסך בזמן שלא משתמשים בו ? ( ע"י לחצן POWER ). תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. מכיוון שאני ממש לא משחק במשחקים אני הולך למכור את הכרטיס מסך הנוכחי שלי 7800GT ולקנות במקומו X1300 PRO 256MB DDRII או GF6600 256MB עכשיו הדבר היחידי הגראפי אצל במחשב כרגע הוא כל השולחן עבודה שעבר שינוי. אני משתמש ב RK Luncher DOCK למי שמכיר וב-sysmetrix . רציתי לדעת זה שהחלפתי את הכרטיס ל-x1300pro או ל6600 ישפיע על הביצועים יחד עם התוכנות האלה? כי בסה"כ הבעיה איתם זה זיכרון ומעבד ולי יש 2GB זיכרון ומעבד X2 3800@4800. ככה נראה השולחן שלי: [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. משתמשים רבים מגיעים אל הנקודה בה הם שואלים את עצמם: "יש לי לוח בעל ממשק PCI-E1.1, אולי אני מפסיד ביצועים? ואולי כדאי לי לעבור לצ'יפסט תומך PCI-E2.0" אז האם השינוי באמת מהפכני וגדול כמו שחברות כרטיסי המסך ויצרניות רבות טוענות? זזנו לבדוק.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Black_eagle,

שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1)מה ההבדל בין R9500 ל R9600? 2) איזה כרטיס מסך עדיף לי לי קנות (לא חייב מה שצויין לפני זה)? 3) האם אני יכול לשים כרטיס DDR כש יש לי SDRAM? מפרט: Motherboard SOCKET 423 Intel Pentium 4, 1500 MHz Motherboard NameECS P4VXMS (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN) Motherboard ChipsetVIA VT8753 Apollo P4X266 System Memory768 MB (SDRAM) BIOS TypeAward Modular (01/15/02) Display Video AdapterNVIDIA GeForce2 MX/MX 400 64 MB תודה.

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by StarMo,

MSI Ge Force Ti 4400 Giga Byte Readon 8500 Delux שניהם פחות או יותר באותו מחיר? איזה כדאי? *הראדון 9000\9700 לא בא בחשבון כי אני עובד עם win 98 תודה.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. http://www.tomshardware.com/news/nvidia-physx-ati,5764.html

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by yuvyuv,

ובכן, קמתי לי יום בהיר אחד והחלטתי לקנות מסך LCD, אך רוב מסכי השוק והשכונה לא מתאימים לי ואלו שכן אני רוצה יקרים עד מאוד ולכן אני צריך פשרה באמצע (פה מגיע החלק בו אתם כותבים איזה מסך אתם ממליצים לי ;D). בינתיים חשבתי על ה- IIYAMA - AX3818UTC, פרטים בקובץ PDF... מה אתם אומרים עליו במחיר די טוב של 3000~ ?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. היום אמור לצאת R300 החדש, מישהו יודע מאיפה יהיה אפשר להזמין אותו בחול? :AR15: נ.ב שמתם לב איזה פרסומות מוזרות... יש שם יד שמנסה לברוח...

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. האירוע הגדול של מפתחת השבבים לא סיפק לנו את כרטיס ה-GeForce האימתני לו ציפינו, אבל כן סיפק לנו המון סיבות אחרות להתרגש ולהתעניין לכתבה

22. Started by Weihenstephan,

שימוש משחקים כבדים מאד.. מה עדיף מבין שניהם?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by kobipk,

שלום לכולם רציתי לדדעת איזה כרטיס מסך במחיר הזה כדאי לקנות יש ברשותי את הGTS 8800 שעד עכשיו עושה עבודה פשוט מעולה אני רוצה לשדרג כי בכרטיס מסך עצמו יש חיבור HDMI אני משחק במחשב וגם מתעסק עם תוכות כמו פלאש ואפטראפקטס מאיה ועוד.... תודה רבה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by henb7,

אני מחפש כרטיס מסך טוב.........למשחקים ובכללי שכשאני אסתכל על המסך אני אגיד וואלה עשיתי את הקניה הטובה עד סכום של 1000 ש"ח

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by yamedi,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, הכרטיס צריך להיות בתושבת AGP, סכום עד 700 ש"ח ראיתי שיש את הכרטיסים האלה : 1. Radeon X1600 PRO Video Card Radeon X700 Pro Video Card .2 GeForce 6600 Video Card .3 ראיתי את שלושתם כאן : http://stores.tomshardware.com/search_compare.php?topcat_id=1&page_id=5&page_id=5&Compare+Selected+Products.x=21&Compare+Selected+Products.y=12&masterids%5B%5D=6364854&masterids%5B%5D=11139080&masterids%5B%5D=16423482 על מה אתם ממליצים ? (או אם יש לכם רעיון לכרטיס אחר :-)) והאם יש לכם לינק לכרטיסים האלה פה בארץ ? כדי שאני אוכל לראות את המחירים שלהם פחות או יותר תודה מראש עריכה : לא קשור לתרד שלי, אבל אני חושב שאתם צרי…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים