כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
GIGABYTE GV-NX86T256D GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card כרטיס זה הוא האופציה שלי, עולה לי 140 $, DX10, כולל משחק מתנה קומנדו משהו (סופרים קומנדו) האם מישהו מכיר את הכרטיס ואת הביצועים שלו, איך הוא בOC, הוא בכלל טוב? אני צריך אותו למשחקים בקטנה, קצת משחקי מלחמה וקצת משחקים אחרים או ששוה לקחת את זה PNY VCG85512GXPB GeForce 8500GT 512MB GDDR2 PCI Express x16 Video Card - Retail אבל זה בלי המשחק, אבל זה יותר זול - 120$ מה עדיף, הם טובים? איך הOC שלהם? או בכלל את זה EVGA 256-P2-N751-TR GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail זה עולה 140$
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים. יש לי כרגע HD6990 של GIGABYTE, הכרטיס מאוד חזק ומספיק לי אבל הקירור שלו מעצבן אותי, אני מחפש קירור צד שלישי טוב עד כמה שניתן, התקציב עומד על כ500 שקל בלי חריגות. 2 אפשרויות שחשבתי עליהם: 1- הקירור הבא שכמובן צריך להזמין מי חו"ל. http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/449/accelero-twin-turbo-6990.html?c=2182 2- לקנות בלוק קירור מים לHD6990 ולחבר אותו לקירור מים סגור. http://www.ebay.com/itm/Koolance-VID-AR699-Radeon-HD-6990-Water-Block-for-Radeon-6990-Reference-Cards-/280886315599?pt=US_Water_Cooling&hash=item4166210a4f#ht_4707wt_1396 ובנוסף קירור המים הסגור הבא. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13255 מה לדעתכם יהיה טוב יותר עבורי ?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
וויתרתי על ה6950 כדי לחכות לדור הזה של הכרטיסים ואני רואה שהם לא מגיעים מישהו יודע אולי בערך מתי הם יגיעו?(אני בנתיים סובל קניתי מחשב חדש ..מעבד 2500K ואני בנתיים סובל עם X1950 ) מת כבר להתחיל לשחק כמו בן אדם ..לא שיחקתי כבר שנים.. חשבתי כבר אולי לקנות את ה7950 או 7970 אבל הבנתי שאני לא יכול להשתמש בarctic accelero xtreme plus ii שיש לי כרגע (אני צודק? או שזה סתם שטויות?) כי אם כן אני יחסוך ויקנה את אחד מהם וישים עליו את הקירור שלי כי כבר אין לי סבלנות לחכות
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. עוד שאלה: האם הבעיה,שראנדומאלית בצפיה בסירטונים באתר יוטיוב (ללא ביטול האפשרות הנ"ל),לפעמים כשמגדילים סירטון למסך מלא->המסך נהיה ירוק עם קוביות כמו בטטריס בכל מיני צבעים - מה זה אומר?,והשאלה העיקרית:האם זו בעיה נפוצה ונורמאלית לגמרי,אשר לא אומרת כי כרטיס המסך תקול - ומהם הגורמים לתופעה זו? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע שחקתי במשחק ... ואני קצת מבולבל. הFPS שלי הוא 31 אבל כאשר אני מתחיל לעשות משהו מהר כמו הרבה לחיצות ופקודות הוא יורד ל 1ואז בהדרגה עולה ל31. איזה כרטיס צריך כדי לשחק במשחק נורמלי עם הגדרות בינוניות - גבההת? --- או שאוליי הCPU שלי מגבול אותי ?, שזה נשמע מאוד לא הגיוני.
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי - zotac gtx 275 אשחק בעיקר ב-gta v. המפרט שלי: i7 920 2.67GHz 8GB RAM 1333 Gigabyte EX58-UD3R Seasonic S12II-620Bronze מסך Samsung LS24A350 התקציב הוא 500 ש"ח, אוכל לחרוג בערך ב-200 ש"ח תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום אמור לצאת R300 החדש, מישהו יודע מאיפה יהיה אפשר להזמין אותו בחול? :AR15: נ.ב שמתם לב איזה פרסומות מוזרות... יש שם יד שמנסה לברוח...
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות 4850 ויש לי כמה שאלות: 1. האם זה משנה אם אני אקנה GIGABYTE,PALIT,SAPPHIRE? ומה ההבדלים בין החברות? 2. האם יש הבדל בין GIGABYTE עם מאוורר ZALMAN לרגיל? (אני לא עושה OC). 3. האם הכרטיס הזה טוב גם למסך 22"? 4. האם עדיף 9800 על הכרטיס הזה? (הכרטיס מיועד למשחקים בלבד!) 5. אם אני קונה לדוגמה מחנות כלשהי כמו וולקום (http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7690) אני רואה שם שכתוב שהם נותנים את האחריות. ז"א שהאחריות לא תהיה מהיבואן הרשמי? 6. האם כדאי בכלל למכור את הכרטיס מסך שיש לי (יש בצד את המפרט) ולהוסיף 200 ש"ח לכרטיס 4850? (יש הבדל בביצועים במשחקים?) תודה מראש!
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מתלבט בין שני סוגי כרטיסי מסך.אני עובד על תוכנת, MAYA , ZBRUSH ותוכנות אדובי למניהם.מצד אחד, nvidia עם IRAY ו- CUDA (שלא הבנתי בדיוק מה הוא עושה) ועם זיכרון של 4GB ו- 250BIT. Gigabyte GTX970 Extreme Gaming (GV-N970XTREME-4GD)לאומתו יש את AMD עם 8GB ו-510BIT.Sapphire Radeon R9 390X NITRO TRI-X OC 8GB GDDR5על פי מה שהבנתי כמות הזיכרון משפעיה על היכולת להחזיק סצנות יותר כבדות. אבל הבנתי גם ש-nvidia יותר טובה לרינדור בשל כמה יתרונות.אם תוכלו להסביר לי על היתרונות? ומה הם היתרונות של AMD? עזרו לי לעשות סדר בבלגן....נ.ב. זה המפרטמעבד: Intel Core i7 5820Kלוח אם: Asus X99A USB 3.1Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2400MHz CL16 Kitזיכרון: SSD: SSD Samsun…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה. תבדקו את הלינק עכשיו, זה משחק שמשתמש בDX9, אבל רק לATI יש כאלו כרטיסים. nVidia משחררת משחקים לבעליי כרטיסים של ATI כדי שהם יהנו מגרפיקה משופרת בכרטיס?COOOOOOOOOOL MAN! ;D
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי הרגע את הGigabyte 6600GT השני שלי, ועכשיו תהיה לי סוף סוף תצורת SLI...ראיתי מספיק בנצ'ים באינטרנט למשחקים שונים והגעתי למסכנה שזה דיי מתבקש להביא את הכרטיס הזה..מצאתי גם מחיר לא רע בחו"ל כשהוא בא BULK. אני הולך להביא לכם כמה בנצ'ים בקרוב
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה עשיתי מספר בדיקות עם 3dmark2003 ורציתי לקבל את חוות הדעת שלכם ולראות עם הכל תקין ( אפשר לראות את המפרט שלי בחתימה ! ) כל הבדיקות נערכו בDEFAULT של ה3dmark2003 + כל המבחנים האפשרים חוץ מאחד של הסאונד ( האחרון ). 1) עשיתי בדיקה ללא OC התוצאה הייתה 10762 תוצאה 2) אחרי זה עשיתי בדיקה עם OC, ופעלתי באופן הבא: יש לי שני אפשריות לעשות OC בדרייבר אחת היא ב 2D והשנייה היא ב 3D אז נסיתי לעשות לשניהם OC של כ 400 \ 1.10 וקיבלתי את זה התוצאה הזאת 7883. 3) לאחר מכן הורדתי את הOC ב 3D והשארתי אותו רק ב 2D וקיבלתי את התוצאה הזאת 10887 והשאלות שלי הם: א) העם התוצאות האלה סיבירות והגיוניות למערכת כמו שלי .. ב) ועד כמה אתה חושבים שאני יצליח לעשות OC עם האלבטרון ( מעל מהיר…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן יחסית שאני רוצה להפוך ל- HTPC, יש לו כרטיס ATI ישן עם 128 זיכרון שלא כל כך סוחב ב-HD, אני מדבר על 720 כרגע אפילו לא 1080. מדובר על p4 3ghz 1gb ram התקנתי עליו XBMC, BOXEE, MPC HC COREANC ואני לא מצליח להגיע לביצועים טובים בעת צפייה ב- HD אני מניח שעם כרטיס מסך שתומך בהאצת חומרה עבור HD אני יקבל ביצועים לא רעים בכלל השאלה איזה כרטיסים כאלה יש בכלל? מדובר על AGP, והאם בכלל שווה לי להשקיע, מבחינתי אני גם יחפש יד שניה וכו אני רק רוצה לדעת דגמים שכדאי לי לחפש אני רוצה שיהיה לו יציאה DVI/HDMI גם ואם אפשר להעביר גם את הסאונד שם אז בכלל טוב מה אתם אומרים? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לכל מי שנרתע משוק המשומשים, כרטיס GTX 1070 מבית EVGA בקצת פחות מ-1300 ש"ח כולל מסים עד לדלת. אחריות בינ"ל ל-3 שנים, כאשר ניתן להרחיב בתשלום מזערי ל-5 שנים ויותר באתר Evga עם רישום המוצר. EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 Black Edition, 8GB GDDR5, LED, DX12 OSD Support (PXOC) 08G-P4-5173-KR https://www.amazon.com/dp/B01KVZBNY0/ref=cm_sw_r_cp_apa_Ic1WBbN1EPH4V
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו כרגע כסף לקנות מחשב עם 280X אבל הוא מתעקש על 290X או 780TI כי יש לו כרגע מחשב מאוד ישן אז הוא רוצה ביצועים מעולים.. מה לומר לו? לתת לו לחסוך עוד חודש ושהוא יקח 290X? או שה-280X יספק אותו מצוין? איך להסביר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ב-AMD כבר חשפו מחיר של 200 דולר לדגם הבסיס של ה-Radeon RX 480, אך מה עם ה-RX470, ה-RX460 והגירסה המתקדמת של אותו RX 480? לחנות גרמנית מקוונת עשויות להיות התשובות שאנו מחפשים אחרי שספקית ניידים שבדית העניקה לנו עוד קמצוץ פרטים אודות כרטיס ה-Pascal הנייד הראשון שמיועד להגיע אל השוק, נראה שיש לנו עוד חברה מסחרית שדואגת לספק לנו רמזים על דור כרטיסי המסך החדש – הפעם מגרמניה והפעם עם משהו שנוגע למתחרה AMD, ודגמי ה-Polaris 10 וה-Polaris 11 החדשים והאולטרה משתלמים שלה. לפי צילום מסך שעלה ל-reddit מתוך חנות מחשבים גרמנית בשם gamemachines, עולה כי המחירים האירופאים עבור דגמיה החדשים של מפתחת השבבים מסאניוייל יעמדו על 300 יורו עבור ה-Radeon RX 480 עם 8GB של זכרון גראפי, 26…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
??? לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש -> ASUS V8420 GeForce 4 Ti 4200 128 mb ddr הבעייה היא שאני יודע שביקשתי את הכרטיס הזה בדיוק ואכן קיבלתי GeForce 4 Ti 4200 128 mb אבל לא ראיתי שום זכר של המילה ASUS על הכרטיס /דרייבר/חוברת ואני לא יודע אם אכן קיבלתי את הכרטיס המדוייק ששילמי עליו (של ASUS )! אז הנה עיזרו לי לזהות את שם החברה של הכרטיס מסך ליפני שאני נכנס במי שמכר לי אותו נ.ב קיבלתי חוברת שהיה רשום עליה "inno3d"( ואני לא יודע למה זה מתיחס בדיוק אולי זו החברה ? ) עריכה: טוב אז דיברתי עם המוכר ובדקתי ומה שהתברר הוא שזו איתה יותר נכון אי הבנה כי שילמתי לפי המחיר של הכרטיס הזה ולא של ASUS שהם יותר יקרים ככה שהוא לא עבד עלי במחיר אבל הבעיה היא עכשיו שאם …
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב את הכרטיס מסך של ATI הלוא הוא ה-R300. מה שפורסם הוא יתמוך ב AGPX8 אך בלוח אם שלי שהוא GIGABYTE 7VRXP תומך אך ורק ב AGPX4. השאלה שלי אם הפרש הביצועים בין שני מהירויות ה AGP האלו יהיה משמעותי עד כדי כך שאני אצטרך לוח אם חדש(כי הרי לא שווה לקנות כרטיס מסך ולא לקבל את התמורה המלאה ממנו)או שההבדל לא יהיה משמעותי אלא זניח ואני אוכל להסתדר בקלות עם הלוח שיש לי עכשיו.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני קונה את ה6600GT ורציתי לדעת איזה חברה כדי לקחת? או את הALBATRON שמחירו הוא 1,280 או את הLEADTEK שמחירו הוא 1,403 כי לפי מה שאני רואה הקירור של האלברטון יותר גדול אז איזה עדיף??
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב שלי: Intel Core 2 Quad Q8200 @ 2.33GHz 4.0GB DDR2 לוח אם (MSI P43 Neo-F (MS-7519 ספק: 400W LED 12CMF REAL EZCOOL כרטיס נוכחי: (NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB הנוכחי עושה בעיות לאחרונה אז אני מחפש לשדרג לכרטיס יותר נורמלי שיתאים לשאר המערכת. במחיר של משהו כמו 700-800 שקל פלוס מינוס. הידע שלי בנושא די מוגבל כך שכל עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מי איכותי יותר ופחות מתחמם? מי מבינהם יותר אמין? והאם ההבדל בביצועים בינהם גדול?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר לקנות בפחות מ 500 שקל?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ובכן, קמתי לי יום בהיר אחד והחלטתי לקנות מסך LCD, אך רוב מסכי השוק והשכונה לא מתאימים לי ואלו שכן אני רוצה יקרים עד מאוד ולכן אני צריך פשרה באמצע (פה מגיע החלק בו אתם כותבים איזה מסך אתם ממליצים לי ;D). בינתיים חשבתי על ה- IIYAMA - AX3818UTC, פרטים בקובץ PDF... מה אתם אומרים עליו במחיר די טוב של 3000~ ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי כבר את מחשבי החדש מחנות מסוימת (אני לא כותב איזה כי אסור) היום הם התקשרו אליי ואמרו לי שאין להם במלאי את הכרטיס שהזמנתי שהו הSUMA TI4200 הרגיל. אז הם הציעו לי את הSE של אותו כרטיס ב-200 שקל יותר. אבל אני לא בטוח שזה שווה. אז מה שאני שואל הוא איזה כרטיס מבוסס TI4200 בתקציב של 1200+- כדאי לבקש במקום. תודה מראש השחקן הפצוע השני הכי טוב בעולם (לפחות הכי מוכשר)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כבר שבועיים שאני נהנה מהרדאון 9700 החדש שלי כל משחק רץ על 1600x1200 ללא כל בעיה . היום התקנתי Unreal 2 והמחשב נחנק לא ניראה לי שהוא ממש מבין מה אני רוצה ממנו ה- loading... בין שלב לשלב לוקח כמה דקות והארד דיסק נחנק וזה עוד כלום בהתחלה ניסיתי לשחק על 1600x1200 אבל עינינים לא ממש זזו אז הורדתי את ה-AA FF וזה ממש לא עזר אז הורדתי רזולוציה ל-1280x1024 ועדיין זה רץ גרוע. הורדתי עוד ל-1024x768 זה כבר רץ בסדר אבל עדיין היו טקיעות מידי פעם . עכשיו אני מבין שחזרתי אחורה חזרה ליום שליפני שבועיים . אני שוב יכול לשחק ב-640x480 16bit כמו ביימי הג'י פורס mx200 המשך הסיפור שייצא ה-doom3 ;D
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-