כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב חדש c2d 2ghz@4400 1gram 250g hd עם הכרטיס מסך הבא: GeForce 8600GTS עכשיו הבעיה שלי, שבמשחקים כמו CS יש לי 60FPS בלבד! בעוד שלחברים שלי יש כרטיסי מסך מלפני שנתיים GeForce 5500fx 4400mx וכו'. השקעתי בכרטיס מסך הזה כ-1000 שקל רק בשביל משחקים כאלה. עכשיו - הרבה אנשים אמרו לי לבטל את הסנכרון האנכי, אבל הבעיה שלי שזה הפאנל החדש של הכרטיס ככה שאני לא יכול לעשות פה הרבה. אשמח לעזרה! תמונה של הפאנל שלי - http://img364.imageshack.us/img364/5582/nvidiawf4.jpg
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך של nvidia gtx 1070 וקניתי לא מזמן מסך AOC Agon AG271QX שתומך ב freesync נשאלת השאלה האם אני לא מפסיד מהיתרון של המסך בגלל שהכרטיס מסך לא תומך ב freesync או שזה לא מורגש ? שווה להחליף כרטיס מסך בגלל זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיש כרטיס מסך כזה בשם GTO3 איזה טכנאי אמר לי האם זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה600 ש"ח לקניית כרטיס טלוויזיה. אני לא מבין כל כך בנושא. התסכלתי על ביקורות של כרטיסי טלוויזיה של חברת Leadtek ונראה לי שאיכות התמונה לא משהו חיפשתי ביקורות על הכרטיסי Asus TV FM ולא מצאתי 1. יכול להיות שטעיתי? איך האיכות של הLeadtek באמת?? ואיך איכות ההקלטה? 2. הכרטיס של ASUS טוב? 3. אני צריך לחבר את הכרטיס לאנשהו בשביל ראות טלוויזיה במחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הכרטיס GeForce 6600GT AGP X8 שנסקר כאן: http://hwzone.co.il/reviews.php?file=alb6600agp יתאים ללוח אם ASUS P4S533-VM שתומך בAGP X4: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01 ?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסךredeonX1950 pro יש לו בעיה או משהו הוא כל כמה דק' נתקע וקורס, הוא לא מעלה סרטים וגם כשהוא פותח משהו הוא מציג אותו עם קווים ירוקים ופיקסלים מוזרים. בדקנו דרייברים, עשינו עדכונים ובדיקה אולי משהו במערכת הפעלה לא עובד אבל נראה שזו בעית חומרה. המחשב די חדש כך שהכרטיס באחריות, התקשרתי לחברה שקניתי ממנה (SKYPC) והם מבקשים 180 ש"ח עבור משלוח והשבתה של המחשב ל-21 ימי עבודה!!! עד לקבלת כרטיס חליפי - מה שלא בא בחשבון! אני לא יכול להשבית את המחשב לתקופה כזו מכיוון שהוא המחשב היחידי בבית שמשרת עוד אנשים. אני חושב לרכוש כרטיס אחר וכאן אני צריך ייעוץ לגבי כרטיס מסך חדש שיהיה באותו רמה לפחות או אפילו קצת יותר ושלא יעלה יותר מדי כי אני חייל תודה מראש, כמו כן, …
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כרטיס חדש קיבלתי אתמול התקנתי אותו על הלוח חיברתי גם לחשמל (PCIE). אני מפעיל הכל עובד בסדר התקנתי דריבר אני נכנס למשחק CRYSIS (הורדתי עליו פאצ'ים) עובד על HIGH ב XP רזולוציה 1280*1024 וAA4 רץ על 30 FPS כעבור איזה חצי דקה אניע משחק נתקע אני לא יכול לעשות כלום. לפעמים אני יכול להכנס למנהל משימות ולצאת . אותו דבר גם ב FAR CRY 2. הכרטיס: TWINTECH 9800GT OC EDITION 512MB נקנה מ FOXPC
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
:'( ישלי P III 800 128SDRAM ולוח אם ASUS CUV4X במה שווה להשקיע יותר למישחקים לשנה הקרובה כ.מסך עד 1100 מחשב בסוף דצמבר עד 2500 (בלי מסך רק מעבד+כ.מסך+לוח אם+זיכרון) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
?XFX FX5500 128MB TV? או ?RADEON 9550 128MB? או ?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? או ?XFX FX5200 256MB TV ,DVI (128bit)? או ?XFX FX5200 128MB TV ,DVI (128bit) מה הכי כדי? התקציב לכרטיס מסך מקיסמום 460!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך הזה HD5450 מוציא סאונד איכותי לשמיעת מוסיקה ב2.1? אני בעיקרון זקוק להמלצה לכרטיס מסך שיעביר גם סאונד דרך מתאם לרמקולים של מחשב
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה עושה הדטונטור של nvidia . יש לי מחשב נייד של dell עם Ge Force2 Go באתר של dell יש דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך הזה שמכילים בערך 7mb הדרייבר הזה נותן את כל האפשרויות של עבודה עם שני צגים וכו', ואילו כשהורדתי והתקנתי את הדטונטור של היצרן עצמו nvidia שמכיל 16mb לא הופיעו כל התוספות בחלון של מתאם התצוגה. מה קורא פה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
על הנייר אם אני אשאל מה עדיף RTX 5060 או RX 9060 XT 8GB/16 אני יודע בוודאות מה התשובה תהיה " AMD " ברור וכל הבנצמרקים מהללים את ה RX אבל בפועל בדקתי חוות דעת אמיתיות של אנשים עם ה RX 9060 XT והחוות דעת היו בינוניות במקרה הטוב גם עם ה 8 גיגה וגם עם ה 16 חוות דעת בינוניות ומטה אז בפועל אנשים לא ממש מרוצים מזה ועכשיו השאלה מה הקצ' ?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום חברים הרכבתי בעזרת הפורום השכן מפרט עם מערך כרטיסי מסך, המפרט להלן. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528466.msg4511398#msg4511398 רציתי לשאול אם נדרשת הגדרה מיוחדת מצידי כדי שהמערך יפעל כשורה. תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני חש קצת דה ז'ה וו http://www.hexus.net/content/item.php?item=5850 מזכיר קצת את ה3D1 של GIGABYTE
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ערב טוב מלפני יומים החלו להופיע לי קווים על המסך ואחר כך מעיף הודעה תקלה 0X000007E ועכהעפתי את הדריבר והתקנתי מחדש ועכשיו ישר מסך כחול עם הודעה 0X000007E מה יכול להיות הבעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי כרגע 8500GT במחשב, אני יודע שאני צריך לשדרג... אין לי ממש תגציב כרגע... אני מתלבט אם לקנות עוד 8500GT ולחבר ב SLI, או שבכלל עדיף לי לקנות את ה4850? מה אתם אומרים עדיף לי לעשות? אני רוצה להוציא את המחשב כל מה שאפשר כדי שיריץ משחקים כמה שיותר טוב, אבל אין לי ממש כסף להוציא על חלקים... תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך 9500 שיש לו יציאה של DVI ובטלויזיה יש לי רק כניסות של HDMI ואני רוצה לחבר ביניהם על מנת לראות סרטי HD. אם אני אחבר את ה-DVI ל-HDMI בעזרת מתאם ואחבר את יציאת הקול האופטית לטלויזיה, זה יעבוד לי?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
האתר VR-Zone מדווח שATi מתכננת מחדש את הPCB והקירור של כרטיס הדגל של הדור הבא שלה - הR600. ATi מתכננים לקצר את הPCB ללפחות 11 אינצ'ים (28CM), אורכו של ה8800GTX מבית nVIDIA מה12 אינצ'ים (30.5CM!!) של הR600 עכשיו. כמו כן ATi עובדים על שינוי קטן בגוף הקירור של הכרטיס שאמור להיות דומה לקירור של הX1950XTX על מנת להתאימו לPCB החדש ואף להפוך ליעיל יותר. האתר גם מדווח שהכרטיס יסווג אצל PCI-SIG (הגוף האחראי על כרטיסי הרחבה מסוג PCI ועל התקן עצמו) ככרטיס שצורך בין 225W-300W ויכלול מחבר חשמל 2X4 פינים בנוסף ל6 פינים הקיים. http://vr-zone.com/?i=4293
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
תגידו יש את המסך VIEWSONIC P95F+ רשום שיש לו בעיות גאומטריה והוא לא משהו בטקסט אז הדגם הזה VIEWSONIC P97F+ זה השיפור שלו יעני תיקנו שם את הבעיות שהיו לו ??? ומה לגבי הסמסונג SAMSUNG 959NF יצא לו דגם משופר כי אין לאותו בארץ ובכלל הסיכום שב FAQ עוד רלוונטי ??
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם. הכותרת מתארת את מה שרציתי לשאול, רק אוסיף ואבקש שתציינו לי מהם ההבדלים ולמה לא ללכת על הזול ביותר כמו זה? https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18135 מה הקטע של המחיר ה"זול" הזה ביחס לשאר? והאם יש יותר זול? אני מעדיף לקנות בארץ כי אני מזדכה על המע"מ, אז אמזון לא כל כך רלוונטי עבורי. תודה לעונים סוס, מחכה לתשובות גם ממך @djelectric
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף למשחקים 8800GTS 320 8800GT 512 מה עדיף??????????
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אוקי אז אני בונה HTPC ואני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלה HD3450 או HD3850 בכרטיס הראשון יש כניסת HDMI אבל הוא פחות חזק מהשני ולשני יש כניסת DVI /VGA/TV-OUT והוא יותר חזק מהראשון עכשיו , הכרטיס מיועד לצפיה בסרטי HD 1080P עם אני משתמש בכרטיס השני ומביא כבל DVI TO HDMI הוא יעביר את אותו איכות כמו HDMI TO HDMI? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך AGP בדגם Nvidia GeForce fx 5700 - 256mb בחלונות 7 אולטימייט אנגלית. הרוזולציה שלי מוגדר 1280X960 פיקסלים כשאני פותח חלון או אקספלורר 9 או גוגל כרום או צייר או אחר זה ניהיה פתיחה חלון איטית. בחלונות XP עובד פתיחה חלונות מהיר ולא איטית. שניתי רוזולציה 1024X768 וזה עדיין לא עזר. האם זה קשור לכרטיס מסך שלי הוא חלש ואיטית? האם להחליף כרטיס מסך יותר חזק ומהיר ומתאים לחלונות 7? אגב פרטים שלי במחשב הם: מעבד 3.2GHZ זיכרון 3 ג'יגהבייט אני מעוניין ליקנות כרטיס מסך חדש. איזה כרטיס מסך חדש AGP היום קיים. רצויי מקסימום גבוהה זיכרון בכרטיס מסך? כדי לשפר ביצועים טובים גרפיקה. ותמיכה בחלונות 7 גרפיקה. אני לא מעוניין להחליף מחשב חדש. אני רוצה לחכות עוד חצי שנה אחליט לה…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש לקנות ג'וק מסוג - NVIDIA מספר זיהוי לג'וק : 1. ג'וק 1 הוא : G86-730-A2 2. ג'וק 2 הוא: G86-770-A2 היכן ניתן להשיג ולקנות ??? אודה על תשובתכם! דוד
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם כדאי לקחת את HD5750 השאלה מה צורך חשמל יותר זה חשוב כי יש לי ספק HEC 400
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-