עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היתה חנות בשם "מותג" בת"א אך היא נסגרה. אם למישהו יש מידע כמה קופסא כזאת צריכה לעלות ואיפה ניתן להשיג אותה -אשמח. תודה. נ.ב זה לא חייב להיות דווקא הדגם הזה או המותג הזה , אם אתם מכירים עוד קופסאות שממירות מ VHS לפורמט דיגיטלי זה גם יעזור.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  2. הכרטיס מסך הזה עושה לי בעיות עם 3D.קניתי אותו לפני כמה חודשים. (הבעיה העיקרית שלי איתו היא משחק אחד ב3D שלא עובד חלק,CAROM3D) אני רוצה איכשהו לשרוף אותו כדי שיחליפו לי אותו לחדש. תנו רעיונות איך אפשר(אבל בבקשה רק רציניים)לשרוף או לקלקל אותו.... תודה.

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by swg,

כמה הרץ כדי לשים למסך? ראיתי פה שאמרו ש 60 זה כואב בעיינים והרץ שלי עכשיו הוא על 60. יש לי מסך LG F700B. אשמח אם תמליצו לי על כמה לשים, וכמה מותר למסך שלי, מה טוב למשחקים, סרטים וכו'... תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by yanir42,

אנשים יש לי את הכרטיס מסך הזה והוא דפוק רצח,תנו לי שמות של כרטיסי מסך שאני יקנה חדש

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by DoT12,

1. איך הכרטיס מסך Geforce 5500 FX -256 MB ? שווה? 2. אני מחפש מסך LCD בסביבות ה 1000-1300 שקל שהוא 17 אינץ' וזמן תגובה 16 MS ...מישהו מכיר משהו כזה? ואם יש..האם הוא בכלל שווה? דרך אגב לפורום הזה יש אחלה סמיילים

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  6. Started by ilanb0,

מצאתי מסך שמתאים לי ושמובנים בו רמקולים. מאידך, קראתי כתבה על כך שכדאי לוותר על הרמקולים המובנים במסך כי הצליל שלהם עלוב. יש למישהו נסיון עם רמקולים מובנים?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  7. Started by DAVIDD,

איך הכרטיס הבא למשחקים? http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N57256V.htm אני הולך להביא אותו בערך ב500 שקל שווה? :s05:

• 11 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by tronado,

אפשר לחבר בין שני כרטיסים שונים לדוגמא בין 6600gt 6800ultra או 78000?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by e.t,

ATI Catalyst 5.7 יצא לאויר העולם... https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 מה חדש? New Features This section provides information on new features introduced in the latest release of the Catalyst Software Suite. New features include: 1080p Display Support Option Catalyst Control Center Un-install Option 1080p Display Support Option Catalyst 5.7 introduces support enhancement to the display support options found in the Digital Panel Properties of the Catalyst Control Center. This enhancement will offer a 1080p standard format option for a displays that are reporting incomplete or incorrect capabilities in their E…

• 61 תגובות
    • 6k צפיות
  10. הגיע אליי הכרטיס הנ"ל לא יודע ממש פרטים עליו רק זיהיתי שזה Nvidia Quadro Fx 3400 המחירים בזאפ דיי מטורפים 5000 - 8000 מישהו יכול לעזור לי ולהסביר טיפה? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ezx,

שלום לכולם יש לי מסך mag 786pfs וכרטיס מסך x850pro לכול מי שיש את המסך הזה יודע שאם לא שמים ריפרש רייט לפחות 70 המסך ניהיה בצורת שבלונה כזאתי מיתקפל כלפי פנים ולא ניפרש על כול השטח עכשיו אני שם בדריברים שלי רייט 75 כמו שהמסך תומך הוא לא מסדר את התמונה ובדריבר ביכלל רשום שתומך ב 60 היה לי לפני זה נוידה והכול היה בסדר מישהו מכיר תבעייה יש לו תשובה עלייה ומוכן לפרט מה לעשות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  12. תודה.

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by Snufkin,

מישהו יכול להסביר לי מה הקטע במסכי LCD עם ה-CONTRAST? אני עכשיו בחו"ל ואני רוצה לקנות מסך חדש. וכל המסכים פה LCD ועל כל אחד רשום מידת קונטרסט (למשל 1:1000 או 1:500 או 1:600) איך זה מתקשר לנתונים של המסך?? אני מכיר שקצב רענון הוא זה שקובע, ושעדיף שהוא יהיה קטן מ8MS.

• 13 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by ilanb0,

האם כל כרטיסי המסך המתקדמים הם עם מאוורר? מה ההבדל בין כאלו עם מאוורר וכאלו בלי?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  15. קיבלתי לפני שבועיים את המסך שלי viewsonic vp191b ואני רוצה לדעת אם הקונטרסט שלו הוא באמת 1:800, איך אני יכול לדעת? דרך תוכנה?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by ilanb0,

ברשותי הכרטיס הנ"ל והייתי רוצה לשדרג. אולי

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. למחשב חדש המבוסס על : AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo D* 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 470 לוח אם Socket754 - nVIDIA nForce4-4x - MSI K8N Neo3 (PCX Support) - 3Y Warranty

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  18. שלום לכולם, ראשית כל אני מקווה שאינני עושה ספאם שאני שואל שאלה על חומרה כמו שכתוב פה במידה וכן הנני מבקש סליחה. שנית כל לשאלתי, אני קונה מחשב חדש <3000NMGH , ג'יגה זיכרון וכו'..>+מסך LCD-וזה הבעייה שלי. אני לא מבין במסכי LCD אני לא יודע אם הדגם הזה טוב וגם אינני יודע אם בכלל כדאי לי לקנות (לפי המדריכים של האתר..) אז הדגם הוא 17" AOC LM-725 LCD - Speakers מסך 17 זמן תגובה - 16 חיבור אנלוגי רזולוציה מקסימלית 1280X1024 16.2 מליון צבעים קונטראסט 450:1 ואני משחק הרבה במשחקי מחשב אוהב לראות סרטים במחשב אבל גם גולש הרבה באינטרנט. אז השאלות שלי הם: עדיף לי במצבי CRT או LCD? איך המסך והמפרט שלו ששמתי מקודם? האם חיבור DVI כמו שאני יקבל איתו יפצה את העניין של ה16 MS ??? א…

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  19. מכר שלי מעונין לקנות מסך למחשב חדש שברשותו. הוא מעוניין לקנות מסך LCD 17" לסרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. אני כנראה הולך לקנות את המסך מאוופיס דיפו או מ- KSP. המסך צריך להיות בתווך המחירים בין 1500-2000 ש"ח. אם תוכלו אולי גם להסביר לי על הניגודיות וה- Contrast הרצוי, ואיך זה משפיע על התמונה. תודה!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by yoni321,

רציתי לדעת חבר שלי קונה כרטיס ויש לו יציאה של AGP 8X רציתי לדעת אם זה יעבוד טוב עם הכרטיס X850 XT PE

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  21. http://img62.imageshack.us/my.php?image=12rh.jpg RADEON 9800 NP זה מופיע לפעמים ככה שאי אפשר לראות כלום כל המסך ניהיה צבעוני כזה מלא ריבועים כאלה אני עכשיו מחקתי כל זכר לATI מהמחשב והרגיסטרי והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס... אז אם זה יופיע שוב אני ידע שזה לא הדריברים.... זה גם לא יכול להיות חום כי ישר איך שפתחתי תמחשב זה הופיע לי....וזה גם מופיע באופן אקראי... גם המחשב מאוורר טוב.. ספק גם יש לי בסדר ...HEC ART-F 300W בגלל שזה מופיע לי באופו אקראי וביום יומיים האחרונים זה לא הופיע לי חשבתי שזהו נפתרה הבעיה אבל היום זה שוב הופיע לי ... מה דעתכם..

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  22. הנה הסדרה שהשרצינו אותה כל כך בסדרה החדש יש שינוים מפה עד להודעה חדשה שיפור בתמיכה של sli והאפשרות של חיבור שני 6600le ללא גשר, שילוב שני יצריניות כרטיסי מסך, 16X AA בsli, תמיכה משופרת בhdtv וגם 2-2 pull down של purevideo הנה קישור http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.72.html החידושים בsli אצל inquirer http://www.theinquirer.net/?article=24720

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  23. יש לי מחשב די טוב בשבילי יש שם מעבד פ4 3 גיגה ו1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך שאותו אני רוצה להחליף הכרטיס מסך הוא GFORCE FX 5700 LE 225@310 400@450 הכרטיס פשוט מרגיש כמו גיפה שתיים שיש לי בסלון אני מעדיף אותו כבר קיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסוג GEFORCE 6600 GT לAGP אבל זה מה שרציתי לדעת ראיתי שיש לוחות אם של אסוס שתומכים במעבד שלי SOCKT 478 ויש להם CHIPSET 915P או 915PL חשבתי אולי לשדרג ללוח אם ולקנות כרטיס מסך PCI EXPRES אם המעבד שיש לי עכשיו מצאתי 2 לוחות אם כאלה Asus P4GPL-X וAsus P4GD1 מה עדיף קיצר לקנות לAGP או לעבור ללוח האם אם הPCI EXPRES ללא שדרוג מעבד

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  24. יש לי ספק 300w hec (זה שבא עם המארז - compucase cI-6a19 ) וכרטיס מסך 6800gt יכול ליהיות שהספק היחסית חלש פוגם בביצועים של הכטיס מסך??

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  25. מה זה בדיוק ? מה זה נותן במשחקים ? נניח שאני משחק ב-Battlefield 2 בלי פילטרים או עם פילטרים אז מה השינוי גרפיקה וכו' תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים