כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע מחשב נייד עם HD3200 ואני רוצה לשדרג למקבוק איר, שיש לו את ה 320M ורציתי לדעת לצורך השוואה איזה מהם יותר חזק ויחסית בכמה? (לא מצאתי בנצ'מרקים של שני אילה בשום מקום...)
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
על אף ההתמקדות המובהקת בשוק הביניים בתקופה האחרונה - מנכ"לית מפתחת השבבים מבהירה כי ליבות Navi עוצמתיות יותר נמצאות בפיתוח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1) יש יציאות של כרטיסי מסך חדשים עד סוף אוקטובר (לא בארץ, בכלל)? 2) איפה יוצאים כרטיסים קודם: בארה"ב או ביפן? 3) אני מחפש כרטיס שיתמוך גם בAGP (לעכשיו) ןגם בPCI-E (לעתיד). יש חיה כזו? תודה מראש למי שטרח לקרוא
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הי מה שרשום בכותרת המערכת שלי כמפורט מצד ימין איזה כרטיס מקסימלי אני אוכל לשים כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מחפשר כרטיס מסך טוב מאוד שיעשה לי ביצועים טובים ויתאים למעבד: pentium D 930 Duel Core 3.00 GHz, משהו יכול לעזור לי =\?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד עם מעבד 2.2A כרטיס מסך radeon 7500 32mb (זה הכרטיס הכי טוב שיש לניידים להציע חוץ מהרדאון 9000-שיקר בטירוף כרגע) זיכרונות DDRAM 266 256MB התוצאה שלי ב3DMARK היא 3500 אפשר להגיע ליותר? שמעתי על הintel application accelerator הוא יעזור לי? ובנוסף, איזה דריברים אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אז ישבתי וביתי לי את המפרט הבא- מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪929 קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪291 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪325 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪110 סה"כ: ₪1691 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ענקית הגרפיקה מכריזה על כרטיס מסך חדש, ה-GeForce RTX 4070 Ti. האם זה יהיה כרטיס המסך שיזניק את ההמונים קדימה?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
- 1 follower
-
-
איך הדרייבר? ישפר בהרבה FPS במשחקים כבדים כמו קריסיס? הבנתי שהוא משנה מהירות מאווררים ל-50% (?) שווה לעדכן מגרסה 8.10 או שאין שיפור מהותי?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני אוהב לעבוד עליו יש שם HD 5770 ויש לו דרייבר עדכני באתר יצרן רק עד 2015 נכנסתי לאתר amernimezone והורדתי דרייבר חדש 2022 לאותו כרטיס מה שמוזר שבמנהל התקנים במקום 5770 כתוב HD 6750 עשיתי בדיקה ב 3DMARK לראות אם יש הבדל בביצועים אין הבדל 1 ל 1 אותו דבר אותו ציון , מה שכן אולי זה רק הרגשה הכול נתפח מהר יותר תיקיות וכו' הכול רץ יותר אפילו בהקלדה , רשום לי במנהל התקנים דרייבר 2022 מה זה עושה בעצם ? זה סתם שטויות ? הדרייבר של 2015 ו 2022 צד שלישי הם אותו הדבר ? ביוטיוב אומרים שהדרייבר עוזר פלאים במשחקים נותן יותר פרמים אני אישית מרגיש את זה בעבודה בשולחן העבודה , מישהו יודע מה הדרייבר הזה עושה ? בניגוד למקור ?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו מזה צוואר בקבוק קראתי על זה כמה פעמים אבל לא מסבירים מזה..וחיפשתי בפורום לא מצאתי מידע?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 6950 TOXIC ןיש לי ספק כוח Enermax MODU87+ 700W ורציתי לשאול אם הספק הזה יספיק לעוד כרטיס מסך מאותו דגם הכוונה לקרוספייר???????????????
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הזה (בטא), לפניו היה לי את 15.4. התקנתי אותו מהאתר של AMD ולאחר ההתקנה הגרסה לא השתנתה ל-15.6 בלוח הבקרה של AMD. למה? בדר"כ אני מתקין דרייברים ככה והכל בסדר. אולי זה השתנה בכל זאת אבל בדרייבר הזה לא רשום?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה. יש לי תקציב של כ1300 שקל לכרטיס מסך חדש. מעבד Q6600 על 3.7GHZ בקרוב כשיהיה לי בלוק ללוח אם אני ישעה 4GHZ. אני רוצה כרטיס שיריץ משחקים על מקסימום עם FPS טוב. ספק כוח CORSAIR VX550W לוח אם GA EP45-UD3LR תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את ערימת קלטות הוידיאו הישנות למדיה דיגטלית. לשם כך אני רוצה כרטיס וידירו נורמלי שיבוא עם תוכנת עריכה בסיסית כך שאוכל להכין מצגות וסרטי וידיאו (וגם לשלב סאונד עם אפשר). מה מומלץ במחיר סביר? (ניסיתי איזשהוא התקן חיצוני זול של USB שממש לא עבד ואני רוצה משהו טוב) כמו כן האם יש כרטיס שמשלב את היכולות הנ"ל יחד עם יכולת עיבוד גרפיקה למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להפנות לאתר מקצועי שמסביר את ראשי התיבות? יש ויכוח ביני לחברים שלי לגבי המשמעות של זה, ואתר "מוסמך" יכול להבהיר כאן את הסוגייה...
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מטרה: אינטרנט, סרטים, משחקים קלים תקציב: מינימלי עד 200 שח לוח אם תומך agpX8: http://www.motherboard.cz/mb/epox/EP-8RDA3i.htm
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov עם ידוע למישהוא מתי הוא יוצא לשיווק בישראל *אני צריך אותו כי אין לי ברירה ה-GTX460 SLI הלוח אם שלי לא תומך ואני צריך כרטיס שקט תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מיכיוון שבפורום לא יכלו לעזור לי בכמה פניות שקשורות לרדאון שלי, הלכתי לאתר של ATI שבו (או בראיון שקראתי..) הם מתהדרים בשירות לקוחות מהיר ואישי לכל שאלה. שלחתי להם מייל, שניים במספר, כל אחד עם שאלות שונות לחלוטין (HYDRAVISION וFULLSTREAM). מהיר כן, תוך שלוש שעות קיבלתי מענה, אישי? לא חושב, שימו לב לשני מיילים שהם שלחו לי בתשובה למיילים שנשלחו בהפרש של שבועיים. כי שאתם רואים שתי התשובות כמעט זהות מה גם שהם לא התייחסו לחלוטין לבעיה שדיברתי עליה. פעם ראשונה ויתרתי, אמרתי, אולי הם לא הבינו, לא היה דחוף, לא החזרתי להם מייל כועס. פעם שניה (עכשיוו), כבר שלחתי להם מייל חזרה מאוד אסרטיבי על זה שהם לא ענו לעיניין, נראה עוד כמה שעות מה נקבל. יאיר.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום. תראו אני חושב שיש לי בעיה קטנה ואני לא בטוח מה לעשות ואם היא בכלל בעיה. תראו לפני חודש וחצי בערך אני קניתי 7600gs בחברה מסוימת. ששאלתי את נציג המחירות שלהם באיזה אריזה הכרטיס מגיע הוא אמר לי-Retail. כשקיבלתי את המחשב, קיבלתי רק את הכרטיס עצמו, חוברת התקנה ודרייבר. ניראה לכם ששווה לי לדרוש מהחברה את כל הבאנדל או שזה לא כזה משנה?.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי כרגע רדאון 9800 פרו של הרקולס. אני עובד כרגע עם הקאטאליסט הרשמי האחרון - 4.2. רציתי לשאול אם מעבר לדרייבירם של אומגה (4.2) יתנו לי שיפור בביצועים? האם בטוח להשתמש בהם?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בבקשה אם תוכלו לענות לי זה יהיה מצויין, בתודה מראש peshtol רוצים להרוויח כסף מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר www/2060/smser/co/il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כל מה שצריך לעשות זה להירשם בעלות חד פעמית של שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! אפילו פורסמה על השירות כתבה גדולה בעיתון "the marker" מבית "הארץ"
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני מעוניןן לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב יש לי מסך מחשב 17 אינץ דק של IBM מסך מצויין וחדש.. עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לי לקנות כרטיס טלוויזיה ואיזה, יש לי תקציב לכרטיס בסביבות 300-350 שקל ואם אפשר להסביר איך זה עובד עם הכרטיס טלוויזיה מה צריך להחבר אליו ממיר לדוגמא של YES ואז זה עובד ממש כמו טלוויזיה???
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מסך חדש... אז התקציב הוא גג 850 שקל, הוא חייב להיות CRT, והוא חייב להיות בגודל "17.... תנו הערות/הארות על המסך הזה... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1784&catcode=127
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
זה לא זול מידי? club3d 9600XT 256M משהו בסגנון הזה 'http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=703
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-