כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
השאלה איך החברה הזאת דיברתי עם המוכר בראשון לציון הכרטיס יגיע רק שבוע הבא משהו מוזר באתר של החברה Twintech לא מצאתי את הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס זהה (אפילו מספר כרטיסים) לזה שבכותרת. הדרישות ההכרחיות: Nvidia 1GB ddr3 pci-e 2.0 2 dvi ports והוא חייב להתאים בתוך 1U, אז הכרטיסים עם מאווררי הענק יורדים מהפרק. למישהו יש רעיונות לכרטיס מחליף והיכן אוכל לקנות אותו? תודה רבה, עמרי
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך gigabyte ardeon 9550 128mb עם 64bit ככה רשום על הקופסה קניתי מksp עכשיו אני רוצה לדעת עם לשנות משהו במאפיניים ואין לי מושג מה לעשות ואיך כשקניתי את הכרטיס התקנתי את הדרברים והתחלתי לשחק
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כדי לי לקנות את הכרטיס ? יש לי עכשיו כרטיס מסך 8500gt כדי לי לקנות אותו בגירסאת אוברקלוק עם קירור ממש טוב והוא עולה 735 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1.איזה עדיפה? 2.האם שווה להוסיף לגרסת ה512 של ה3850?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אי אפשר למצוא את הידיים והרגליים מרוב סטיקים. הם תופסים חצי מהעמוד ורובם הגדול חוזר על עצמו עם כפילויות. למשל - שני סטיקים בקשר לחוקי הפורום, עוד שניים בנוגע לביקורות על כרטיסי מסך, שלושה על תקלות טכניות שונות. בשביל מה זה טוב? סתם מפריע לאנשים להתעדכן בת'רדים חדשים. לדעתי כדאי לסנן את הנושאים החשובים באמת ולרכז אותם למקסימום שניים-שלושה סטיקים שיבלטו לעין. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני בדרכי לקניית מחשב חדש ו(בהתאם להרבה הצעות שראיתי בפורומים פה) בחרתי בכרטיס ATI Radeon 5850. משיקולי תקציב אני שוקל לעבור לכרטיס טיפה פחות יקר (לדוגמא ATI Radeon HD4870 או אפילו ATI Radeon HD4850). השאלה שלי היא האם הייתם ממליצים על המעבר? (או שההבדל בביצועים כל כך דרמטי שהוא באמת שווה לשלם פי שתיים על הכרטיס) (המפרט המיועד הוא: מעבד: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray לוח אם: Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET זיכרון: A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 מסך: LG W2220P 22')
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בקורב ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. כיום אני לא יותר מידי גיימר "כבד" אבל אולי כשיהיה לי מחשב חדש אני אשחק דיי הרבה... המשחק שבו אני בעיקר משחק הוא FLIGHT SIMULATOR 2004 למשחק יש דרישות דיי גבוהות בשביל להפעיל אותו על הגרפיקה הכי גבוהה... אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב לקחת כדי שהוא יוחל להריץ אותו בלי בעיה וחלק בהגדרות גבוהות? 6600GT יספיק?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום. איני משחק במשחקי מחשב, בניתי מפרט מעולה, עלה די הרבה כסף, ונותר לי לבחור כרטיס מסך. חשבתי לקנות משהו פשוט ב-200 ש"ח, מאחר והדברים איתם אני מתעסק הם Matlab, Pspice, וסביבת פיתוח. האם במקרה הזה, כרטיס מסך פשוט יכול לפגוע בביצועי מחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO , הסרתי את הדריוורים הישנים 3.5 והתקנתי את גירסת 3.6 , בדקתי אם 3DMARK 2001 והיה לי ירידה בביצועים של 5% זה הגיוני ?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום! ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.tms.co.il/product/10111 למה הוא נועד? זה למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מפתחת הליבות הגראפיות מתיימרת ליישר קו עם המתחרה NVIDIA כמעט בכל החזיתות בשנה הקרובה, ואף לדלג מעליה אל עבר ההובלה הטכנולוגית שנת 2015 שאוטוטו מסתיימת לה ללא ספק הייתה השנה של NVIDIA בעולם העיבוד הגראפי, עם הגדלה משמעותית של הפער שלה בנתח השוק והרבה טכנולוגיות שסייעו לה להתבלט אצל הצרכניות והמפתחים כאחד. כל העולם הזה אמור להפוך להרבה יותר תחרותי בשנה הקרובה, שבא אנחנו כבר יודעים שגם NVIDIA וגם AMD יעברו לייצור בליטוגרפיות FinFET חדשניות (ושונות, מה שלא קרה בשנים האחרונות), ועם כוונות ברורות להכפיל את יעילות העבודה לעומת מה שקיים בשוק כיום. לאחרונה, קיבלנו מ-AMD גם אישור בנוסף לכך שהיא תציע אלטרנטיבות מעניינות לחלק גדול מהטכנולוגיות של NVIDIA בשנת 2016. …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי : core i7 920 asus p6T deluxe gtx295 הכרטיס הוא כפול ליבה אבל למרות זאת המחשב מזהה אותו בתור 896 מגה בלבד. מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב ישתמש בשתי הליבות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=14798 או http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8743
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי בסביבות 1000 שקל אני צריך כרטי מסך שיריץ בשבילי משחקים כבדים ורעש אינו פרמטר מבחינתי הערה: אין בעיה מבחינת מקום או חשמל במחשב שלי בדקתי את הכל כבר
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
סתם החלטתי לחפור בהגדרות השונות של הכרטיס מסך שלי וראיתי את זה מה ההגדרה הזאת עושה ? PCI יותר איטי מהיר והAGP X8? ובקיצור מה זה ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האפשרות Overdrive מסירה את האחריות מהכרטיס מסך? בלי זה אני לא יכול ליקבוע תמהירות של המאורר והכרטיס מסך חם.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מרכיב לי מפרט שאותו אני מתכוון לקנות, השימוש למחשב הוא רוב הזמן גלישה,סרטים וחלק מהזמן משחקים, אבל אני לא גיימר רציני, פה ושם פיפא וכאלה... חשבתי בהתחלה על 9600XT אבל זה ניראה לי סתם יותר מדיי לדרישות שלי אז מה אתם ממליצים שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר? שאר החלקים בכל מיקרה... מעבד: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU לוח: Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) זיכרון: GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Ultra Memory אז לסיכום איזה כ.מסך יתן לי את התמורה הטובה ביותר למחיר?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מסך 17 CRT ואני רוצה להחליף אותו למסך LCD גדול ככל האפשר עם רזולוציה הכי גבוהה שאפשר. המסך מיועד קצת למשחקים כמו פיפא ויותר לסרטי HD ואינטרנט. עכשיו יש את המסכים הרגילים עד 19 אינץ' עם מהירות תגובה מהירה יחסית של 2MS-4MS אבל הרזולוציה שלהם נמוכה מידי. ויש את המסכים מ 20 ומעלה שהרזולוציה שלהם יותר גבוהה אבל עדיין לא מספקת ל HD מלא. יש מסכי 24 אינץ' שהם כבר בעלי רזולוציה גבוהה אבל הם די יקרים. השאלה שלי מה אפסיד אם אקנה את אחד ממסכי ה 20 אינץ' עם רזולוציה של 1680*1050 שהם היחידים במחיר סביר שמתקרבים ל HD מלא? תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כאני עושה ריסטרארט אז המסך כותב בצד Analog digital ככה עד שאני מכבה ומדליק אותו המסך הוא Samsung 930B מסך דק חדש מה עושים
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ככה, קראתי את הטראד על הכרטיסים המומלצים. מה ההפרש ביצועים בין ה 6600GT ל 6800? (ראיתי מקומות שבהם כתוב שה GT חזק יותר) מי מהם חזק יותר? האם ההפרש ביניהם שווה 100 ש"ח? דבר שני החנות שמוכרת את ה6800 (GETIT) היא חנות שמוכרת בשם PCNow מצד שני באתר של PCNow אין שום איזכור לכרטיס הזה, האם החנות הזאת אמינה? האם בטוח לתת לה את פרטי כרטיס האשרי שלי ? מישהו מפה כבר הזמין מהם? על הGT יש שלוש שנים אחריות לעומת שנה על ה 6800 זה חשוב? ודבר אחרון, אחת הסיבות לזה שאני מעדיף את ה6800 זה האפשרות לפתוח לו צינורות, מה הסיכוי שזה יעבוד ובכמה זה משפר? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב נייד עם HD3200 ואני רוצה לשדרג למקבוק איר, שיש לו את ה 320M ורציתי לדעת לצורך השוואה איזה מהם יותר חזק ויחסית בכמה? (לא מצאתי בנצ'מרקים של שני אילה בשום מקום...)
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
על אף ההתמקדות המובהקת בשוק הביניים בתקופה האחרונה - מנכ"לית מפתחת השבבים מבהירה כי ליבות Navi עוצמתיות יותר נמצאות בפיתוח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1) יש יציאות של כרטיסי מסך חדשים עד סוף אוקטובר (לא בארץ, בכלל)? 2) איפה יוצאים כרטיסים קודם: בארה"ב או ביפן? 3) אני מחפש כרטיס שיתמוך גם בAGP (לעכשיו) ןגם בPCI-E (לעתיד). יש חיה כזו? תודה מראש למי שטרח לקרוא
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-