עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by erezBox,

איך נחשב הכרטיס מסך הזה GIGABYTE ATI RADEON HD 3850 של גיגבייט ראיתי שלרוב ממליצים על SAPHIRE מאותו הדגם? מה ההבדל ביניהם? האם בכלל יש הבדל חוץ מהמחיר? תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה אני רואה שחור לבן והמסך מרצד למה? ניסיתי להוריד דרייברים אחרים אבל עדיין זה שחור לבן והטלויזיה שלי צבעונית...... יש לי כרטיס מסך ST LAB FX 5600

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by crabrocket,

מישהו יכול להגיד לי אם הכרטיס הזה הוא agp? http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7088 לא כתוב שם ונכנסתי לאתר היצרן ושם יש שתיים כאלה אחד שהדגם שלו נגמר באותיות uds ועליו לא כתוב agp וזה מה שיש באתר שהבאתי וחד שנגמר בותיות udl ועליו כתוב מפורש pcie, מישהו יכול לעזור לי כי אם זה agp נראה לי ששוה לקנות אותו. אתר היצרן(xfx): http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=186022&productId=198676#

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  4. Started by XpHunTeR1,

מהם היתרונות של מסך LCD מול מסך CRT ? לפי מה שהבנתי, במסך CRT אין בכלל זמן תגובה, אין בעיות של מריחות צבעים או בהירות, ואפשר להגדיר אותו על קצב ריענון גבוה. אבל במסך LCD יש צבעים הרבה יותר יפים, והוא דק. אתם יכולים להוסיף עוד יתרונות וחסרונות? ולהגיד מה עדיף? תכננתי על LCD אבל שמעתי שהוא פחות בריא לעיניים ויש לו זמני תגובה מריחות צבעים, בעיות בהירות שחלק מהמסך בהיר יותר מהשני וכו' TY

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by haifaboy,

מחפש כרטיס מסך שמיועד בעיקר לחיבור לרסיבר לקולנוע ביתי . חובה HDMI 1.3 - כלומר תמיכה מלאה ביציאת סאונד מה HDMI כולל פורמטי הסאונד החדשים של ה HD בביט רייט גבוה . כמובן תמיכה מלאה ב1080P בלי קפיצות . בדקתי וקראתי על הכרטיסים של ATI והבנתי שבתחום הזה הם עדיפים כל NVIDIA ( תקנו אותי אם אני טועה , אני דווקא אשמח כי עד היום אני משתמש ב NVIDIA ) והבעיה שמרוב הדגמים התבלבלתי . 5750 , 5770 , 4890 , לכל כרטיס יש את היתרונות והחסרונות שלו ולי יש כאב ראש מזה ... כמובן שאשמח להמלצה גם על החברה המייצרת ( אסוס , ספייר וכו ) ואפילו על כרטיס ספיציפי וכמובן שעל מקום לקנות בו . כאמור אני מחיפה . כמו כן האים יש מגבלות בסוג הכרטיס אם הספק של המחשב שלי הוא 400 וואט ?? התקציב : כ 1K . תודה מ…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  6. לאחר שראיתי שהכרטיס שלי (מה שמופיע במפרט), מריץ בלי AA או AF את Hitman החדש, זה די ביאס אותי... קניתי את המחשב בחודש ספטמבר 2005, אבל אני רואה שכבר עכשיו אני צריך לשדרג אותו... האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס, או שווה לי לסחוב עם ה-X700 עד יציאתו של DX10? הכרטיסים שבטווח מחירים שלי הם בעיקרון X1800XT-512MB, 7900GT.... ואפילו הכרטיס X1900XT במחירו החדש-2400 שקל, מחיר שנראה לי מאוד משתלם, אבל תגידו לי האם זה באמת ככה... תודה לעוזרים מראש!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by nissimtr,

שלום לכולם הגרסה הקצרה: אני צריך תכנה לצפיה בווידאו דרך VIVO, שהיא לא MV2 כי MV2 הפסיקה לעבוד אצלי. במחשב הישן שלי היה לי כרטיס טלוויזיה (די רציני) במחשב החדש יש כרטיס מסך עם VIVO שהוא RADEON X1800XT 512MB עקב כך השארתי את הכרטיס טלוויזיה במחשב ישן שהלך לאחותי, היא משתמשת בו ואני לא רוצה לקחת לה אותו (את הכרטיס). התכוונתי לראות טלוויזיה על ידי חיבור הממיר שלי ל-VIDEO-IN של כרטיס ההמסך. לא מצאתי תכנה לצפיה לא בדיסק של הדרייברים ולא אצל ATI.COM במקרה הבחנתי שיש לי אופציה בMV2 שלי של הפעלת לכידת ווידאו ואכן ניתן היה לראות טלוויזיה דרך שם אבל א - האיכות הייתה על הפנים,יחסית לכרטיס טלוויזיה שלי במחשב הקודם ב - כל העסק הפסיק לעבוד. אם אני מדליק את הממיר ואז את התכנה אני רואה תמ…

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני כותב לכם את המפרט של 8600 gt 1024mb Chipset : GeForce 8600GT Stream Processors : TBA Memory Amount : 1024 MB Core Clock (MHz) : 540 Shader Clock (MHz) : TBA Memory Interface : 128-bit Texture Fill Rate (billion/sec.) : TBA Memory Brandwidth(GB/Sec) : 12.8 RAMDACs (MHz) : 400 ובמפרט כתוב tba וזה מופיע 3 פעמים במפרט מה זה אומר? תסבירו לי בבקשה אם אפשר את הפרוש בעיברית לכל שורה במפרט כדי שאני ידע תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  9. מישהו יכול להגיד לי איזו תוכנה מומלצת? הבנתי ש ATI TOOL לא תומך עדיין בכרטיסים האלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  10. CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 821.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 277.25 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.7 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 302.2 ] 1 תמליצו לי על כרטיס מסך לסרטים ומשחקים עם tv-out עד 700 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by Duckman_911,

שלום לכולם. ברשותי כרטיס Radeon 9800 pro של הרקולס. ואני מעוניין להשתמש ב-TV OUT שלו, אולם נתקלתי בבעיות. אני משתמש ב-Catalyst 3.10, וזה יותר הרבה בעיות עם זה, משום מה. דבר ראשון - כשאני עובר לטלויזיה, הוא עובר לרזולוציה 1024x768, משום מה הוא מזהה את זה כרזולוציה הנתמכת של הטלויזיה ואי אפשר לשנות את זה בהגדרות של ה-displays בדרייברים של ATI. וזה כבר לא טוב - שכן הטלויזיה הדפוקה בחדר שלי יכולה להציג רק 800x600, ומה שקורה זה שאני רואה רק חלק מהמסך ונאלץ לשות scroll כדי לראות את השאר.. הדרך היחידה שמצאתי לעקוף את זה זה להוריד את הרזולוציה של הדסקטופ שלי ל-800x600, ואז להעביר לטלוויזיה.. אבל מה ההגיון בזה? זה מטרד, ואח"כ צריך להחזיר את זה עוד... - אגב, לפני הרדאון הזה …

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  12. עוד חברה מצטרפת רשמית אל עולם תחנות העגינה החיצוניות לכרטיסים גראפיים שמבוססות על חיבור Thunderbolt 3 לכתבה

13. Started by DardaDai,

נתקלתי בבעיה מוזרה, התקנתי היום את הדרייבר 163.69 של nVidia על המחשב (Vista Home Premium 64bit) עם כרטיס מסך מסוג GigaByte 8800GTS 320Mb. ובאמצע ההתקנה המסך החשיך (לא no signal רק מסך שחור) ונראה כאילו המחשב תקוע. המתנתי כ חצי שעה ראיתי שכלום לא קורה, כיביתי את המחשב וניסיתי להעלות את הwindows מחדש. הWindows ביצע לעצמו Reboot לאחר הטעינה ולאחר מכן נטען בצורה רגילה, ונראה שכן יש תצוגה תקינה. ניסיתי לבדוק דרך הDisplay Setting האם הכל נראה תקין, אבל משום מה מוצג שם שיש רק 256Mb זכרון למרות שתחת הלוח בקרה של nVidia מצויין שכן יש 320Mb. השאלה היא האם ניתן לוודא שהדרייבר הותקן במלואו וכפי שצריך למרות הבעיה - והאם יש פתרון לבעיה של המסך שמחשיך. וכמובן מדוע יש סתירה בין הWindows …

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by guymay,

בשעה טובה הלך לי 460 GTX אז אני מחפש שדרוג טוב . הבדל של כ200 ש"ח לטובת 760 או שבכלל כדאי להשקיע קצת יותר ולקחת GTX 770 ? יש לי ספק Crosair vx 55W האם יספיק לכרטיסים הנ"ל?

15. אהלן לכולם, לאחי הקטן יש מחשב בן שנתיים. הוא בד"כ משחק במשחקים ישנים ולא רציניים... פרטים טכניים : עכשיו יש לו את ה9250 של ATI AGP AMD SEMPRON 3000 768 MB DDR I מקווה שהכנסתי מספיק מידע תודה מראש למגיבים!

16. Started by pp12,

מישהו יכול להגיד לי כמה עולה הג'יפורס 8800GTX אצל גלקסי מחשבים בבקשה וכמה עולה הג'יפורס 8800GTS אצל גלקסי מחשבים בבקשה ממכם.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by DJ27,

האם תהיה לי בעיה של צוואר בקבוק ? ומה זה הצוואר בקבוק בין מה למה ? בתדרים שהם עובדים ? במהירות ? במה זה ישפיעה ? עם מעבד Q6700 3000 עם OC קטן 6GB זיכרון כרטיס 6950 2G ספיר דרישות ספק החל מ 500W ספק כח ENEMARX 500W LIBERTY

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by junkkiller,

היי אני מתכנן ללכוד וידיאו מהממיר של הוט למחשב באמצעות תוכנה ואני צריך כבל עם יציאת s-video מצד אחד ו rca מצד שני ואי מוגבל בחיבור עם 9 פינים (s-video) ואני לא מוצא כאלה כבלים בחנויות שאני מכיר...

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  19. השאלה למעלה.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  20. AMD מורידים את הרגל והגז ומצמצמים את ההוצאות על MANTLE, מכוונים מפתחים ל- API הנפוצים יותר של MS ו Khronos. כמו כן הם מבטלים את התוכנית להוציא SDK ציבורי... http://www.pcper.com/news/Graphics-Cards/GDC-15-AMD-Mantle-Might-Be-Dead-We-Know-It-No-Public-SDK-Planned מצד שני Khronos הכריזו ששמו של glNext יהיה Vulkan ושה- API החדש מבוסס על MANTLE, יכול להסביר למה AMD מורידים את ההשקעה בפרויקט השאפתני. http://www.pcper.com/news/General-Tech/GDC-15-Khronos-Acknowledges-Mantles-Start-Vulkan ולמי שרוצה לקרוא עוד על ה- API החדש: http://www.pcper.com/reviews/General-Tech/GDC-15-What-Vulkan-glNext-SPIR-V-and-OpenCL-21

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by advennt,

אם יש כרטיס מסך שתומך ב- PCI-E2.0 אבל לוח האם רק ב- PCI-E X16, מה כל העסק שווה? האם הביצועים של כרטיס המסך ירדו?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  22. שלום לכולם... לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך סופית! זהו כרטיס ששילמתי עליו לא מעט כסף.. (4870X2)... הכרטיס של חברת sapphire וכזכור לי הוא עדיין באחריות.. הבעיה היחידה היא שהוא נקנה מפנדה. האם אפשר לממש את האחריות מול היבואן ישירות? ומישהו יודע מי היבואן פה בארץ? תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by itay8zilka,

סתם שאלה לידע אישי... מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by gm446,

שלום, שאלה קטנה. המחשב שלי משמש לעריכת אודיו ואין לי צורך בכרטיס מסך חזק, כרגע אני משתמש במובנה(i3 מהדור קודם ddr3) יש לי כרטיס מסך ישן מהמחשב הקודם 9600gt. השאלה היא אם אני אחבר את הכרטיס מסך ואפסיק להשתמש במובנה, המשאבים במעבד יתפנו לשימושיו או שמעבד גרפי עובד בצורה אחרת והוא בכל מקרה לא יתן לי שיפןר ביצועים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הלכתי לחנות מחשבים ושאלתי , אמרו לי שאצטרך ספק 500W בכ-400 ש"ח ואת הכרטיס של POINT OF VIEW GT630 1GB 128bit במחיר דיי גבוה של 475 שקלים לא עדיף GIGABYTE או חברה אחרת עם 2GB זיכרון ומחיר נמוך יותר? אני שואל כי ראיתי בחנות אחרת ASUS 630GT 2GB במחיר נמוך יותר והדרישות לספק כוח של 400W ולא 500W תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.