כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
עוד נושא בקשר למשחק COUNTER STRIKE. לחבר שלי יש את הבעיה הכי מוזרה בעולם: ה-Hz שלו עומד על 85, הוא השתמש בתוכנה של ה REFRESH FIX וה-VSYNC שלו מכובה, ובכל זאת כשהוא משחק קאונטר ה-FPS שלו לא עובר את ה-70, זה לא כאילו יש לו 100 וצונח ל-70, ה-FPS פשוט לא עובר את ה-70. ואם הוא משתמש בפקודה: DEVELOPER 1 שזה בעצם מראה את ה-FPS האמיתי, יש לו 300 FPS. עכשיו, מה שעוד יותר מוזר שבמשך שלושה ימים היה לו 100 FPS פתאום אין לו מושג איך, ובדיוק היום עוד פעם זה חזר ל-70. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www.bfgtech.com/6800GTOC.html זה הכרטיס..אממ..או שרק צריך לחבר אותו ללוח וזהו ?בלי חשמל נוסף ..?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג כ.מסך (הישן נפח נשמתו) ויש לי מספר שאלות בנוגע לכרטיס מסך 460GTX 768Mb. מפרט קיים: e6750 Gigabyte p35-DS3L 4GB hyperx @1066MHz Sea sonic 520Watt silver Antec Three Hundred האם הספק כוח הקיים יחזיק את הכטיס מסך (לא רק מבחינת הספק כולל אלא גם מבחינת האמפר על המסילות)? האם המארז יספק קירור מספק לכ. מסך החדש? והאם במערכת הזו עם ה 460GTX יהיה צוואר בקבוק (מבחינת המעבד או אולי משהו אחר)? ואם יש צוואר בקבוק האם אפשרי לבצע OC במערכת שיפתור את הבעיה (חימום + הספק)? ושאלה אחרונה האם יש יצרן מומלץ עבור הכ. מסך (מהתנסות אישית של מישהו, קראתי ביקורות ברשת)?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אוקיי מחר אני קונה את הכרטיס LeadTech 7600 GT 256 MB AGP ורציתי לדעת אם הוא יריץ לי למשל את prey בהגדרות טובות או את call of juarz והאם הוא יריץ לי את crysis ברמה שכיף לשחק ויפה לשחק?לפי מה שאומרים זה כרטיס ממש טוב....
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה lifeview flytv prime 30 ולוח אם GIGABYTE GA-8I945PG ואין לי כרטיס קול. איך אני מחבר ממיר של יס למחשב? הצלחתי לחבר את הוידאו אבל האאודיו לא מצליח (במחשב הקודם היה לי כרטיס קול וזה עבד מצויין....)
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ראיתי כרטיס x1900 xt עם 256 מגה שעולה 1650 ואותו אחד עם 512 שעולה 2000 האם ההפרש הזה במחיר באמת שווב את הביצועים והאם הזה עם ה-256 הוא כרטיס טוב בכלל
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הכרטיס הקודם gtx 560 התקלקל ואני רוצה כרטיס שיריץ על 1080p באיכות גבוהה משחקים כמו tomb raider. ספק 600 וואט מעבד i5-3450@3.1GHz 2x4 GB RAM תקציב 800-1000 מתכוון לקנות מamazon. יש המלצות? יש כרטיס שיהיה במבצע של black friday?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כרטיס מסך שיש לו חיבור גם pci express וגם AGP שעולה 500 גג ומטה יש..? עדיף כמה שיותר קרוב ל500 שיהיה הכי טוב בתקציב הזה אבל לא משהו מעל 500 אני פשוט קונה מחשב חדש ובינתיים ישים בו את הכרטיס מסך הזה ובחופש הבא יקנה כרטיס DX10 ואז יעביר את הכרטיס הזה למשחב הישן שיש בו AGP אז איזה כרטיס אתם ממליצים..?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חלק ממפרט מבוסס I3 לגיימינג על HDR. אם אפשר בפחות עדיף.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לפני רכישת מחשב חדש ומתלבט, האם לקחת עכשיו 4850 ובעתיד להוסיף עוד אחד למערך CF, אם יהיה צורך. ( בלוח התומך ב-CF X8 ) או מראש לקחת 4870 בהנחה שזה יספק ולא אצטרך CF . אני משחק מעט במחשב אך רוצה להנות לגמרי וללא הנחות. המסך שירכש יהיה בגודל "20. איך ההבדלים מורגשים למשתמש הממוצע? תודה. ???
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לדעת איך הכרטיס מסך הזה ? הוא חזק עם ביצועים טובים? איך הוא בהשוואה לסדרה של 7000 ? תודה רבה לפרטים .
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
השדרגתי ב3850 לAGP רק שאלה לפני שאני מדליק את המחשב. האם אני חייב לחבר אותו לכבל שנתנו לי 2 מולקסים ל8 פינים PCI E או שאני יכול גם להשתמש רק ב6 פינים שיש לי כבר בספק כוח? שמעתי על משהו שאני לא יוכל לעשות אובר קלוק אבל אני ממש לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק. האם זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
http://www.gfe.com.hk/product/Geforce_6800GT.htm רשום שם שיש לו 20 מגהרץ יותר מהר ב מעבד מהכרטיסים הרגילים זיכרון של2.0 ns Hynix DDR זה דווקה נירא אחלה כרטיס מה אתם אומרים וגם יש לו קירור טוב
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כרטיס 8800GTS 512 G92 של EVGA יש ביוס מעודכן מוכן מהחברה שלהם אבל קצת קשה להשיג אותו כרגע כי הם מחקו אותו מהאתר שלהם (אם אני לא טועה), אני חושב שאפשר לבצע עדכון ביוס לכרטיס גם דרך ביוסים מעודכנים של "מותגים" אחרים, השאלה אם כן ואיך אני מתחיל?, הכרטיס שלי בסטוק מבחינת מאוורר, גם אין OC. אני רוצה לעשות עדכון כי שמעתי ואני גם מרגיש שיש המון בעיות תאימות עם הכרטיס, תודה מראש!.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כרטיס מסוג Nvidia GTX460 כנראה ושבק חיים. מחפש כרטיס של NVIDIA למשחקים לא יקר, בסביבות ה 500 ש"ח. יש לי ספק כוח של 500 איכותי (שכחתי דגם) אבל הלוח לא הכי חדש הכרטיס על חריץ של PCI-e2 תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חולמים להרכיב מערכת Mini-ITX עם אחד מכרטיסי העיבוד הגראפי המתקדמים של דור ה-Navi מ-AMD? כעת זה אפשרי...אם תצליחו להניח את ידיכם על מוצר שמיועד רק לשוק היפני לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש כרטיס טוב ללכידת וידאו אנלוגי לפורמט DVD בלי לאבד איכות וכן מאמרים וסקירת כרטיסים בנושא בבקשה מי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את כל ההמלצות על ה GTX460 למיניהם, כנראה בגלל כל ההמלצות(הטובות) יקרו אותם - פעם עלו באזור ה650 וכיום אזור ה800! ראיתי את:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798825 ה-550 GTX במחיר קצת שפוי יותר. המפרט הוא AMD X4 +ANTEC NSK 2480 האם הספק יעמוד בזה? כמה שקט הדגם בשימוש רגיל ללא משחקים? יש המלצות אחרות? לעצותיכם אודה.. ;D
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף .... למישהו יש מסך דק של חברת COMPAL חמשעשרה או שבעעשרה אינץ אני חייב לדעת קצת יותר פרטים או נתונים או תמונה עליו , לא מצאתי בשום מקום באינטרנט אפילו לא באתר של COMPAL תמונה או מפרט אם מישהו מכיר מקום כזה או שיש לו מסך כזה אשמח לעזרה ...
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו ראה השוואה של כרטיסי מסך מהם היה את המשחק רידיק ? מעניין אותי לדעת איזה חברה מציגה ביצועים גבוהים יותר במשחק הזה...
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לוח אם: p5wdh deluxe מעבד: Q9650 זכרון ראם: 4 GB כרטיס מסך: 4850 ATI מסך 19" 1280*1024 . מערכת הפעלה 64 ביט ספק כח 500 W אמיתי. אני מרגיש לאחרונה שהמשחקים החדשים כבר לא רצים על המחשב כמו שאני רוצה (הגיוני , אחרי הכל המחשב לא בדיוק חדש). האם יש טעם בכלל בשדרוג כרטיס המסך לאחד חזק יותר ? אם כן על איזה אתם ממליצים? אני עובד עם מסך 19 אינץ' מרובע ולא מתכנן להחליף אותו בטווח הנראה לעין. תקציב: עד 1,000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מישהו הצליח להריץ AirXonix עם ה6800GT? אני ניסיתי להריץ את המשחק והיו ארטיפקטים נוראיים,אני לא יודע אם הבעיה אצלי או במשחק ולכן אני שואל את השאלה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לחדש ולנקות את ה http://english.gigabyte.ru/products/vga/bios/gv-nx88t512hp.html. עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את המאוורר וההיטסינק.מתחת לכרטיס יש 4 ברגים, הורדתי אותם ועדיין הגוף קירור מסרב להתנתק..אין לי מושג איך מורידים אותו . דבר נוסף הוא,מה זה העידכון ביוס הזה..צריך אותו לכרטיס מסך ? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איך כרטיסי הטלוויזיה מתפקדים עם צגי הLCD, זה לא יוצר בעיות בתמונה? אני רוצה להלחיף את הCRT שלי למסך דק וחשוב לי שהתמונה של הטלוויזיה לא תפגע
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בימים האחרונים המסך של המחשב הנייח שלי היה משחיר פתאום (כמו נעצר), ואז חוזר לעצמו בצירוף הודעת שגיאה למטה (משהו בסגנון: המסך/ המאיץ הגרפי NVIDIA נעצר וביצע שחזור בהצלחה) היום פתאום המסך השחיר - ולא חזר לעצמו. האם עלי להחליף כרטיס מסך? * ניסיתי לחבר את המסך לתקע המסך השני בלוח האם - אבל אני לא רואה שהוא מגיב. האם יש אפשרות לחבר ללוח אם ולעבוד דרכו (אין לו צורך ביותר מצורך בסיסי למסך) אשמח לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-