כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אני מחבר את המחשב לטלויזיה ואני רואה את המסך של המחשב גם בצג של המחשב וגם בצג של הטלויזיה אבל בעיה אחת יש לי הרקע מה שמופיע בצג בטלויזיה הרבה יותר גדול הצג עצמו של הטלוזיה (כיאילו יש סמלים שאני לא רואה ועוד כול מיני כאלה ) וגם שאני משחק עם הרזולוציה זה לא עוזר ... מחפש פתירון תודה רבה ..
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את הכרטיס HD 6870, המטרה היא גיימינג STARCRAT 2 BF3 וכ'ו... יש לי מחשב דיי פשוט 4G CORE 2 DUE 2.6GHZ יש לו ספק HEC 300VN-2RX - כמובן שזהו ספק 300W אין לי צרכני מתח במחשב רק HARDDISK אחד, מעבד זכרון וכ'ו. האם יש צורך לקנות ספק חדש בשביל הכרטיס ? כמו כן, ראיתי את המחיר של הכרטיס בארץ ובחול ההפרשים דיי גבוהים בחול כ- 620 שקלים לעומת בארץ 880 שקלים... ( SAPPHIRE) רציתי לדעת האם אפשר להשיג אחריות בינלאומית על הכרטיס אם כן מה הנוהל ? מישהו עשה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כרטיס יד שניה למחשב החדש (שחלקיו השונים בדרך אלי). לא תהיה לי אפשרות להתקין מערכת הפעלה אצל המוכר של הכרטיס, והוא לא מעוניין להחליף את הכרטיס החדש שלו בישן לצורך הבדיקה. השאלה היא האם יש הפצת לינוקס שלא דורשת התקנה ושכוללת כלי מתאים לבדיקה של הכרטיס? אם יש, אז אוכל לבדוק את הכרטיס שלו במחשב החדש שלי. תודה! עריכה: בעצם יש לי כרטיס מסך PCI עתיק (לא PCI Express, אלא מהסוג שקדם ל-AGP). אולי אוכל להתקין באמצעותו את Windows ואז להגיע למוכר עם מחשב עובד שמוכן לבדיקה של הכרטיס שלו (שמשתמש כמובן בחיבור PCI Express). איזה מהרעיונות פחות הזוי?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איך מקדדים בפורמטים שונים svcd vcd dvd ?? והאם יש כרטיסי טלוויזיה שמקליטים בפורמטים שונים? ויש הבדלים שנראים לעין?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה רגילה,ויצא לי 11.670 - רזולוציה 1024X768 עשיתי בדיקה עם 6AF ואני לא בטוח של 16AA, גם רזולוציה 1024X768 ויצא לי 8690. כל ההגדרות על HIGH זה הגיוני? המעבד ללא אובר קלוק- אני חושב שהוא "מאיט" את בצועי הכרטיס.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אנ י מחפש המלצה לכרטיס ללכידת וידאו,אבל לא יקר בתודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את כרטיס המסך GTX 680 ואני מתלבט בין Asus ל- Zotac. אני אשמח ליותר מתשובה חד משמעית מי טובה יותר (אם יש אחת כזאת) אלא הסבר לגבי ההבדלים בין כל חברה וגם בכללי אם אולי יש חברה טובה יותר משתיהן. תודה מראש, עידו.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אז ככה בתחילה היה לי רדאון 9500PRO שלחתי אותו בחזרה לחברה בתענה שהוא מקולקל ושיש גלים על המסך הם החליפו לי אותו ברדאון 9700PRO כי לא היה להם במלאי החלפתי גם לספק חזק יותר של 400 W מפרט מחשב שלי לוח אינטל סילבר 533 מעבד 2.4 512 MB זיכרון קינגסטון 8M HD 120G SB LIVE 5.1 יש לציין כאשר אני נמצא ברזולוציה של 768 *1024 בתדר ריענון של 85 אני נתקל בבעיה כאשר אני מוריד את קצב הריענון ל 75 ברזולוציה הנוכחית אז אין לי את הגלים הללו אים למישהו עוד הצעות לפתרון הביעה נא לשולח לי
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לפני משהו כמו חודש הלך לי כרטיס מסך Radeon HD 5670 במחשב ה-"עיקרי" (לא רוצה לקרוא לו "מחשב ראשי"). את הסיפור הזה אפשר לקרוא כאן (אבל ממש לא חובה): היה לי (ועדיין יש לי) "מחשב גיבוי" ישן שישב בתוך קרטון במחסן במשך 5 שנים. לפני שהכנסתי אותו לתוך הקרטון דאגתי להתקין שם את כל מה שהיה עלול לשמש אותי במצב בו המחשב העיקרי קורס בצורה קטסטרופית. ואחרי 5 שנים ללא תקלות רציניות זה קרה... ועוד בסוף שבוע. המחשב (העיקרי) לא עולה... יש לי אינדיקציה חזקה שזה אכן הכרטיס מסך כשאני לא יכול להיות בטוח ב-100%. נו טוב.. יום שישי... מה עושים?.. הוצאתי את המחשב הישן מהקרטון.. חיברתי אליו את כל מה שצריך.. והוקוס פוקוס... אפילו התאריך היה מדוייק... רק השע…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
HKEPC מדווח שהציפ הראשון 80 ננומטר מנוידיה יבוא באמצע ספטמבר. הקוד שלו: G73-B1 והוא יהיה מקביל ל X1650 של ATI לציפ יהיו שני גירסאות: G73-N-B1 and G73-H-B1 G73-N-B1 - לא יהיו לא הרבה שינויים מגירסת 90NM. G73-H-B1 -ומעוצב לשוק "התאטרוני" תומך ב .HDMI,HDCP G73-B1 יהיה דומה ל 7900GS, חברות עסקיות ימכרו אותו (כמו דל וזה) נוידיה עדיין לא החליטו מתי לשווק אותו לשוק הבייתי ושמו יהיה 7650 ;D תמונה: מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=655680&starttime=0&endtime=0 מעניין איך הוא יהיה ומה יהיה מחירו 8)
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל 2 מסכים על מחשב 1 ו2 עכברים ומקלדות ככה שכל אחד מהאנשים יוכל לעבוד על תוכנה אחרת במקביל אפשרי תודה ניסים
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1070 MSI ARMOR ורציתי לדעת אם כדאי לעשות SLI לקנות עוד אחד עוד 1070 יש לי ספק כול של 900W בעיקרון אני רוצה לדעת אם שני 1070 חזקים יותר מ 1080 ובכמה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של הרקולס נכנסתי בביוס להגדרות של הכרטיס וראיתי אפשרות של Aperture size ואצלי היה מסומן 64 mb והיה ניתן לשנות את זה עד ל- 256 מה זה בדיוק ?? ??? ובתודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מחפש את האתר שמשווה כרטיסי מסך השם שלו היה משהו gpu r עשיתי חיפוש ולא מצאתי...
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600 agp האם כדאי להחליף לכרטיס הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2196\ ואם לא מה כדאי במחיר של עד 900 שקל המפרט של המחשב שלי 2.8 סוקט 478 לוח אם asus p4p800se זיכרון 1גיגה ATI PALIT X800GTO
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים שבנושא (שניהם מקוררים פאסיבית) עבור HTPC שאני מרכיב. העלות של שניהם דומה (לא שיקול). אני מתכוון לצפות בסרטי 1080P (קידוד h.264) ובבלוריי (כולל ריפים 1:1 בגודל עשרות גי'גה לסרט) עם מקרן FHD. מערכת ההפעלה תהיה ככל הנראה Win7 והצפיה עם ה- MC המובנה. אני מבין שככלל ה- HD4550 מתאים יותר ל- HD. השאלה היא האם התמיכה ב- CUDA שיש בכרטיסי 9500GT תשיג ביצועים טובים יותר. הבנתי שבסרטים כאלה הכרטיס לוקח על עצמו ממש את כל העיבוד הנדרש, ולא צריך כמעט כלום מהמעבד הראשי. בקיצור - מה מומלץ לקנות, כאשר השיקול היחיד הוא הצגת סרטים (אני עושה גם עריכת וידאו בסיסית לחומר מצולם ממסרטת ה- FHD שלי בקידוד AVCHD, אבל זה לא העיקר). תודה.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מציעים לי אחד משני הכרטיסים הבאים . מה עדיף ????? Geforce FX6200 256MB TURBO Cache BULK ATI RADEON X300SE 256 mb PCIEX HYPER MEMORY צירפתי את מיפרט המחשב המלא
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי, לפי הכותרת- אני מחפש כרטיס שהוא לפחות כמו 9800gt. האם geforce gt520 עונה לדרישות? נתוני 9800gt http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9800gt_us.html (לא כזה מתמחה בתחום) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728633 נתוני gt520 מופיעים באתר חנות KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta לשניהם 1 ג'יגה זיכרון..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקרון אני מעוניין לקנות X800GTO (זול יותר)... השאלה שלי היא מה ההבדלים בין Leadtek FX6800GS PX6800GSTDH PCI-e 256MB Retail Video Card ל- Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card עד כמה ההבדלים משמעותיים? במיוחד כשמדובר במחשב שצריך להחזיק להרבה שנים (3-4)
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog_Digital+PVR/PCTV+HD+Pro+Stick.htm אני צריך שהוא יתחבר למחשב נייד. ושאני דרך המחשב הנייד יוכל לראות טלוויזיה אנלוגית.. כן כמו פעם... מה שיש באוויר. האם לדעתכם, לפי הכתוב ולפי הסרטון שיש באתר הנל, הכרטיס יעשה את העבודה? בנוסף אני צריך שהכרטיס גם יקלוט שידורי FM... האם לדעתכם זה יעשה את העבודה? האם הכרטיס יעבוד פה בארץ? (בגלל כל הנושא של שיטות השידור, NTCS,PAL וכל האלו..) מה דעתכם על הכרטיס אני מקווה שזה הפורום המתאים..
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב בין שנתיים בערך, ולאחרונה התקלקל לו הכרטיס מסך. השאלה שלי היא האם כל כרטיס מסך חדש יתאים למחשב ? ואם לא, איך ניתן לדעת איזה כרטיס יתאים ?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
LCD ו- CRT מחוברים לאותו כרטיס מסך , האם ישנה תוכנה, או דרך שונה שבכל מסך תהיה אפשרות לראות משהו אחר ? אני משתמש ב- XP-P ובכרטיס מסך GEF ORCE FX 5200 NVIDIA למצב שבשניהם אני רואה אותו דבר הגעתי אך אני רוצה מסכים שונים תודה דוד
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
amiram what's up? u have recently gave me a link for both ide and agp sis drivers they worked damn good, but since then i'v installed windows xp pro, (without hebrew support : ...)a i wanted to ask if those drivers r still good? i'll appriciate it if u help me with a few details: where can i download those files is "sis for agp" is the chipset on my vga card? what exectly is the ide driver thx
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-