עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oferd20,

שלום לכולם ברצוני לשאול איזה כרטיס מסך הכי מומלץ ב2 סוגים: Gigabyte Radeon X1600XT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card או Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card או יש לכם מה להציע לי על כרטיס מסך? מה ההבדל זכרונות בכרטיס מסכים 512MB ו-256MB? תודה, עופר

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  2. כרטיסי ה-Radeon Pro החדשים של AMD מתווספים רשמית להיצע השדרוג של אפל - והמחירים לא זולים כלל לכתבה

3. Started by aviran15,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב ויש לי התלבטות בין שתי גרסאות של ה4850. 1.gigabyte HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 לבין 2.Shappire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 מה מבין שניהם עדיף? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  4. אני מחפש תוכנה כלשהיא שמראה כמה FPS אני מקבל בזמן משחק כלשהו האם מישהו מכיר ? אפשר לקבל לינק ? תודה

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  5. אני פשוט רוצה להוכיח לחבר שלי שהמשחק לא ירוץ לו אלא עם כן הוא ישחק על ההגדרות הכי נמוכות..

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by kman888,

הי, אני מחפש כרטיס מסך GTX1050 שעולה כ 600 שח שאני בודק באתרים שונים יש את הגרסה בקישור המצורף שעולה 300 שח בלבד אבל היציאות נראות מוזרות. יש לו יציאת VGA שלא נראה לי כבר קיימת בכרטיסים. ראיתי את הכרטיס הנ"ל בהרבה אתרים. מישהו התנסה איתו ? שווה משהו? תודה https://www.joom.com/en/products/5f1297ce95966501063c3949

7. Started by d.c.n,

שלום, יש לי כרטיס מסך HD 6970 רציתי לדעת איך אני משחק במשחקים בתלת מימד...? תודה !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by x-man,

רציתי לדעת אם יש כרטיס מסך :gforce4 mx 128 mb

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  9. עם המלחם שיש לי אבל לשווא הוא מסרב לצאת, אני שם את המלחם על החוט ומנסה למשוך אבל הברזל לא יוצא במה אני טועה ? (יש לציין שזאת פעם ראשונה שאני מנסה לתקן קבל )

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by KF,

היי, יש לי כרטיס מסך די ישן HD5850.. לאחרונה התקנתי דרייבר חדש ולמעשה הוא שינמך לי את האפשרויות OC של הכרטיס ב msi afterburner. מה שמצחיק הוא שהתקנתי דרייבר בלבד ללא CCC אך בכל זאת הכרטיס מוגבל ב-msi afterburner ל 775/1125MHZ. ניסיתי לעשות מחיקה ידנית דרך הוספה והסרה ל driver only.. בוצע בהצלחה אך ללא הועיל.. התדר נשאר קבוע ולא ניתן לשנותו.. איך אני חוזר לדרייבר הקודם ? במיוחד כשאני לא יודע איזו גירסה הוא היה בכלל,או יותר נכון איך אני פותח את ההגבלה של הOC בחזרה ? תודה.

11. Started by RayZ,

רציתי לדעת מה זה כרטיס לקידת וידיאו, ומה זה כרטיס עריכה. ציפיתי לכרטיס טלויזיה שאיתו אוכל לצפות בטלויזיה דרך המחשב,ולהקליט דברים מהוידיאו,ולצלם תמונות. הסבר בבקשה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by GlooK,

שלום לכולם אני צריך יעוץ או הכוונה לגבי כרטיס מסך. יש לי מחשב HTPC (מדיה סנטר) : מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz כ.מסך O/B : nVidia GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i זכרון : 4GB (לא זוכר בדיוק איזה) עם כרטיס טלביזיה 150PVR וכו. ספק כח : 300W (לא אמיתי) משהו מעפן שעלה לי בסביבות ה 150 ש"ח יש לי את המחשב שנתיים/שלוש, ועד היום הוא שירת אותי נאמנה ללא כל צורך לשדרג (פרט להרדיסקים ששודרגו ל 2TB במערך רייד 0). לעצם ההתלבטות : א. כעת אני מעוניין לרכוש כרטיס לוויני (ממיר פנימי לצלחת לווין). בדרישות מערכת כתוב שצריך לפחות 256MB זכרון על כרטיס המסך (אני מתכוון לעבוד בסטרים כפול אז נגיד 512BM). ב. אני עובר לשידורי HD גם מצלחת לווין (פרטית) וגם מתוכן המורד יש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kobi_af,

מאז 4 חודשים ומעלה שקניתי תכרטיס מסך רדאון 9600xt חלו בעיות אצלי במחשב למשל דרייברים רשמית מחברת ati לא נראה לי מתאימים כי הכרטיס מסך כל פעם נתקע שאני מפעיל משחק כמו bia או פרו אבולשיין בגללו החשב קורס לי ואף הוא עושה נקודות אדומות על המסך ..... לא יודע יש לו שגעונות תגידו אתם ממליצים לי דרייבירם אחרים משהו שיפתור תבעיה?נראה לי הכרטיס מסך הזה פגום...(קניתי אותו מקיסאפי עם השירות ה"""המצוין"") תגידו מה אני אמור לקבל בבאנגל אם קנית של חברת שפיר?קיבלתי רק דרייבר וכמה כבלים בקופסא שנראית ישנה (קניתי לפני איזה 4 וחצי חודשים תכרטיס מסך) help me

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by מתן דידרניק,

קניתי לפני יומים כרטיס מסך מדגם asus gtx560 ti 1gb במחיר של 1100 שקל רציתי לדעת: א. אם הוא טוב ב. אם הוא שווה תמחיר תודה מראש לעוזרים =] ;D

15. יש לי ti 4200 עד היום היתי עם הדריברים שבאו עם הכרטיס... היום התקנתי את החדשים 52.16 שהם הוציאו... ומה נאי רואה! פחות 1000 נקודות ב- 3dmark2001 עד עשכיו היתי עושה 11,500 ועשכיו זה עושה 10,500 אני ציפיתי לשיפור.. וזה רק הוריד ביצועים! למשהו יש תשובה לזה?

16. שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150073 תגידו כמה עולה משלוח לארץ, איך אני משלם והכל לא הבנתי שם כלום, בבקשה הסבירו את שלבי הקניה תודה מראש אם אפשר ענו מהר, תודה אלי.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by ashkenazone,

אני צריך מסך LCD למשחקים מהירים כמו שוטרים וכדומה ושיעלה בסביבות ה2000 (טופ 2200) ויהיה נוח אם יהיה תואם גם כמה שאפשר לעריכה גראפית. תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Manli VGA Card ATI HD4550 1Gb DDR3 64Bit http://www.manli.com/eng_products_detail.php?pCatId=61&productId=98# לא מצויין באתר שהכרטיס מוציא גם סאונד מישהו יכול לתת חוות דעת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by foxil821,

שלום, ברשותי כרטיס מסך 7600GS מלפני ארבע שנים, אני מעוניין לשדרג את כרטיס מסך במחירו 350-/+ השימוש העיקרי הינה סרטי טבע HD שמחובר לטלוויזיה LCD שהן לפעמים מקרטעות כאשר מעל 3000 ציפורים עפות בסצינה אחד ולפעמים גם סצינות שאינן ציפורים מקרטעות, ושנית אני משחק מעט מאוד משחקים מלפני שנה-שנתיים קרוב לוודאי גיימר פחות ממוצע. המפרט שלי הינה: לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS שימו לב! PCI express מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: 2.5 גיגה ספק: 500W dual 12v power supply שהחלפתי לאחרונה אם תמליצו כרטיס מסך עם חיבור HDMI, מגיע גם עם קול? ומה הבדל משמעותיים בין 7600GS לכרטיס החדש שהמלצת? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  20. יש לי כרטיס 7600GS המשחק NFS MOST WANTED יכול לעבוד עליו ברוזולוציה הכי גבוהה? תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by roi503,

שלום קודם כל אני חדש פה ומקווה שיעזרו לי פה וזה האתר היחדי שממש משקיע בסיקורים ובמדריכים לפי דעתי ויש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס טלווזיה:WinFast TV2000 XP FM http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=137 יש לי את הכרטיס הזה ואני לא ממש מרוצה מימנו האיכות לא ממש טובה כמו שראיתי בסיקורים שלכם למרות שניראה לי שמה שיש בביקורת באתר שלכם הוא לא כמו שלי:Leadtek Winfast PVR2000 איך אני מסדר שיהיה לי את האיכות המקסימלית מימנו ? חיברתי אליו ממיר של הוט אם כבל אודיו חייצוני מהממיר שלי ישירות לכרטיס קול ויש כזה קול מוזר ברקע שלא אמור להיות והאיכות תמונה לא כל כך טובה ולא מיתקרב אפילו לאיכויות שאתם היצגתם אני מחובר דרך כבל אנטה ניסיתי לחבר …

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by sniper434,

שלום לכולם לפני כמה שעות,המאוורר של כרטיס מסך (sppharie) התחיל להכנס לטריפ ולהסתובב במהירות מטורפת שעושה רעש אכזרי. זה התחיל אחרי שעשיתי reset למחשב בצורה מסודרת. כעבור כמה שניות אחרי שהוינדוס עולה,המאוורר מתחיל לעבוד על מהירות 2800 RPM.משהו לא מוגדר ! הוצאתי כרטיס,פרקתי מתחים במחשב,ניקתי אבק (למרות שהוא כמעת נקי),החלפתי חוטים,bios מוגדר כמו שצריך. כרגע אני במצב safe mode,והבעיה לא צצה לי.הרצתי combofix,anti malware..שום דבר לא עוזר! אפילו עשיתי "ריפר" לוינדוס.. שום דבר. התוכנה היחידה שמזהה לי את המהירות היא CPUID HWMmonitor ב FAN2. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים.כרטיס עבד יפה לפני. בדקתי את הטמפרטורה של כרטיס - רגיל,35 מעלות.. חשבתי אולי שהכרטיס מחמם וזאת תגובת שרשרת. …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Fontana,

אוקי אנשים אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול אך אה readon 9600 256 mb אם הוא טוב למשחקים ואם לא איזה כרטיס מסך כדי לי לקנות

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. בבקשה צריך לדעת אם הכרטיס HD5870 יתאים למפרט שלי ספק כוח:CI POWER 450W של CWT (שיש לי ספק גדול אם הוא יספיק ובגלל זה צריך את עזרתכם) מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 neo כונן קשייח:500GB זיכרון ראם:4GB האם מבחינת הספק זה יספיק והאם הוא מתאים למפרט שלי ולא יווצר צוואר בקבוק תודה ענקית לעוזרים

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  25. א.קראתי פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422597.msg3632706#msg3632706 שבקרוב ממש צריך לצאת כרטיסי מסך חדשים אז רציתי לשאול מתי ושל מי ב.האם כל כרטיסי המסך של NVIDIA תומכים בCUDA או שזה מהסדרה האחרונה.. תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.