עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by A.Z.P,

שלום. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש (כרגע משתמש בHD 3850) ומתלבט בין השלושה. השימושים שלי מאוד פשוטים לא מריץ משחקים כבדים (כולה משחק UT 99 ), רואה סרטים בחיבור המחשב לLCD ורוצה לשדרג קצת גם בעניין החיבורים. קראתי תגובה אחת כאן שה430 ממש לא משהו ושאפילו ה240 טוב ממנו אך לא מצאתי השוואה ביניהם או מספיק תגובות. בנוסף לא מצאתי שום דבר לגבי ה440 מה דעתכם עליו? כמה הבדל יש בין GIGABYTE לחברות האחרות? אני מודע שההבדל בין השלושה לא כ"כ גדול אבל אם אני כבר קונה אני מעדיף לקבל את הטוב ביותר בהשקעה הספציפית. התקציב הוא עד 400 ככה, אם יש כרטיס אחר שאתם ממליצים אשמח לדעת (geforce בבקשה לא radeon בא לי לגוון). תודה רבה לעוזרים מראש! זאב.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מסתבר שחברת הבת של VIA. S3 GRAPHICS פותחת בסדרה חדשה של כרטיסים שיהיו מהירים יותר מה RADEON 9700 PRO ויתקרבו לGEFORCE FX NV30 הסיפור המלא: http://www.theinquirer.net/?article=7319

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by purple-hey,

שלום, אני מחפש לחדש את הכרטיס מסך , אני תלתיסט, עיקר השימוש של הכרטיס יהיה בתוכנות תלת מימד(Maya,Max,Nuke,PS,AF..). כמה שאלות: 1: האם יש מתחרים טובים יותר לכרטיס שבחרתי במסגרת תקציב בסביבות ה1k? 2: האם מהירות גישה של 128bit מספיקה לעבודה? 3: האם הדרייברים תומכים בWin8? 4: בצורה כללית, מה עדיך, כרטיס יותר חלש עם יותר זכרון או כרטיס יותר חזק(יותר מתקדם?) עם פחות זכרון? 5: איך ירוצו משחקים על הכרטיס הזה? המפרט שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 לוח:ASRock Z68 Extreme3 GEN3 Socket ספק : Antec VP550 Strictly Power 45A תודה רבה.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by אופיר_תא,

אני בודק אפשרות להחליף מחשב (בתכלס להחליף הכל חוץ ממארז וספק כוח) וראיתי מפרט שעונה לי על הצורך לשנים רבות. הנושא היחיד שאני לא סגור לגביו הוא כרטיס המסך. הוא מגיע עם כ.מסך Inno3D GT210 512MB. הצרכים שלי הם לא של גיימר, אם אני משחק במחשב זה במשחקי אסטרטגיה ישנים ולא מעבר. השימוש העיקרי הוא לעבודת בסביבת אופיס ואינטרנט. מה דעתם על הכ. מסך הנ"ל? תודה

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by serg90,

היי, בדיוק מצאתי דיל מפתה על כרטיס מסך ביד שניה שהייתי רוצה ללכת לבדוק. מלבד בדיקה פיזית, בדיקת תקינות מאווררים, ו-GPU-Z לבדיקת תדרים ושהכרטיס הוא אכן הכרטיס המדובר, אני מחפש המלצה ל-stress test שאפשר לעשות. משום שלי כרגע אין מחשב לבדוק עליו, אבצע את הבדיקה אצל המוכר, ולכן רצוי משהו אמין שלא יקח יום שלם כדי לרוץ. יש משהו מומלץ? והאם יש בדיקה ששכחתי לציין?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Dark_Phantom,

טוב אז כפי שכולנו יודעים r300 יצא היום (ה18) וכל העולם מוכה תדהמה............... אבל עכשיו ברצינות........ כמה אתרים פרסמו סקירות על הכרטיס החדש כל הטכנולוגיות ובלה בלה בלה אבל הפריע לפחות לי חוסר מידע בפריימים(לפחות באננד) לכת התחלתי לחפש.......... באחת משיטוטי ברשתבאיזה אתר לא זוכר את שמו מצאתי נתומים בפריימים והשוואה בין כרטיסים המובילים היום ובין r300 החדש... הנתונים לקוחים מבדיקות שנערכו באננד אבל שם לא מצוין קצב הפריימים אלא רק השוואה יחסית לטי 4600 אז הנה הנתונים המלאים(תקראו ותנשמו עמוק............) Unreal Tournament 2003 (DM-Antalus) 1024x768x32 High Detail Settings Radeon 9700: 130.4 GF4 Ti4600: 94.5 Parhelia: 54.4 Radeon 8500: 57.6 Unreal T…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by sariti,

הדרייברים האחרונים שצצו ב 18 לחודש עכשיו להורדה www.nvidia.co.il ;D

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by shaiv,

הי יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי gf4 ti4200 מחברת tornando זה המעבד שלי: CPU) 1-Intel Pentium 4, 1499MHz, 256KB (41% Load) .:. (RAM) usage: 202/256MB (78.91%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce4 Ti 4200, (Display) 1152x864/32bit/60Hz OS) Windows XP Professional (5.1 - 2600), (uptime) 48m 18s .:. (HDDs) 14.15G/37.2G(38%) free יש לי את הדרייברים: 41:09 הבעיה :הביצועים של הכרטיס מאוד נמוכים במשחק כמו Unreal tournament אני מקבל משהו כמו 70 פלוס מינוס תמונות בשניה, לפי מה שהכרטיס אמור לתת אני אמור לקבל 150 תמונות בשניה ואמרו לי אנשים שיש להם gf4 mmx והם מקבלים 120. ובמשחק כמו UnrealTournament2003 אני אמור לקבל 100+ תמונות בשניה ואני מקבל 40-60 בדקתי את הביצועים של הכרטיס בתוכנה 3Dmark …

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Guri,

שלום רב. אני מחפש כרטיס מסך שיחליף את הקיים 8800GTS. התקציב הוא 1500 ש"ח. אני צריך שתהיה לו יציאת HD מאחר ואני רוצה לקנות גם מסך בנוסף לכ.מ. אני צריך שהוא יריץ משחקים בצורה חלקה וטובה, ובנוסף יאפשר לראות סרטים באיכות 1080 חשבתי על ה-5850HD [איך הוא מבחינת הביצועים?] או שאולי יש משהו שיספק את הסחורה בצורה יותר מוצלחת? אם תוכלו להמליץ על כל מסך בנוסף [גם בתקציב של 1500ש"ח, אודה לכם מאוד]

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by m0ss4d,

אוקיי אז ככה, יש לי Voodoo3 של קריאטיב והוא ממש עושה לי בעיות אם כל המשחקים החדשים היום בשוק, ואני מעוניין בלקנות כרטיס חדש שיאפשר לי לשחק במשחקים בלי שהמחשב שיתקע לי כל פעם מחדש. יש לי תקציב של 500 ש"ח בישביל הכרטיס, ושאלתי היא מה כדי לי לקנות? איזה כרטיס אתם ממצליצים עליו? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by David_Beckham,

PES2010 במשחק הנ"ל אני משחק כאשר המצלמה זזה אז הפריימים נקרעים כזה אני לא יודע איך להסביר את זה קרה למישהו ? אני לא יודע מה הסיבה המפרט בצד דרייבר של הכרטיס מסך 190.62 אם מישהו יעזור אני יודה לו

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. טוב, זה הולך להיות סיפור טיפה ארוך עם כמה שאלות, אודה לכל תגובה לכל שאלה. אז ככה, יש לי כרטיס xfx 9800gt שהתחיל לעשות בעיות לפני כמה חודשים. הבעיות היו רק במשחקים (סתם לדוגמא civilization V, call of duty, ואפילו heroes 3), איך שהייתי מתחיל לשחק קצת היה פריז במשחק והייתי צריך לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה ניסיתי פתרונות תוכנתיים, החלפת דרייבר להכי חדש (לפי המדריך באתר) - לא עזר, אחר כך פירמטתי את המחשב והתקנתי דרייברים חדשים - לא עזר. התחלתי לחשוב שהבעיה חומרתית. פתחתי את המארז ניקיתי אותו מאבק, החלפתי משחה טרמית לכרטיס אבל זה לא פתר את הבעיה, ואז הסתכלתי על הכרטיס וראיתי שארבעה קבלים מנופחים, וקראתי קצת באינטרנט וראיתי שהדבר נפוץ לכרטיסים כאלו, והבעיות שתוארו תאמו במדויק לשל…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום, באתר NVIDIA יש שעון להכרזה על משהו לפי השמועות ברשת נראה שזה GTX 1080 TI... http://www.nvidia.com/page/home.html

14. Started by saarxee,

HD6750 או GT640? ובכמה אחד מהם חזק מהשני? (אחוזים)...

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. הנה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444091.msg3802184;boardseen#new אפשר שמות של כרטיסי מסך שיתאימו למערכת שלי למקרה שאני אצטרך להחליף אותו... קניתי את המחשב עם הכרטיס מסך לפני שנה וחצי מ-KSP . תמחקו לי את האשכול השני,הדפדפן קורס לי בלי הפסקה.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by psybrain,

כמה זה יעלה בארץ פחות או יותר ? והאם הוא שווה השקעה ביחס למחיר שיהיה לו ? אני בקרוב קונה מחשב חדש "יקר" והולך להשקיע.. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בכרטיס מסך כזה או שיש כרטיסים זולים יותר ולא פחות איכותיים מבחינת גרפיקה מהירות וכו... ?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. עם מה שנראית כמו השקת ה-Battlefield הגדולה ביותר מזה שנים רבות נמצאת בפתח - לקחנו שלל כרטיסי מסך בשביל להבין כיצד פועל המשחק בגזרת דרישות החומרהלכתבה

18. Started by evgani,

2.4 768 DDR לוח אם אם AGP 8X 80 גיגה! אם אתם צרכים לדעת עוד תגידו לי? אז רציתי לדעת איך המחשב שלי ינצל את הכרטיס כי אני לא מתכוון לבזבז אליו 2800 שקל ובסוף הוא לא ינוצל טוב! תודה לעוזרים!

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by vardy,

בס"ד שלום רב, קיבלתי הצעה למחשב לצורך עבודה גרפית ועריכת וידאו במשולב, למחשב מדגם S20 של לנובו עם כרטיס quadro2000, חשבתי להחליפו ל Geforce480gtx האם מישהו יכול לומר לי, אם בחרתי נכון, אם כדאי להחליף. בברכה. ותודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום לאלה שיודעים מתי משחררים כרטיסי 285X 295X החדשים קראתי באנטרנט על 285 הרגיל , הוא קצת חלש לי http://www.hardocp.com/images/articles/14093000799PAGjpZpS2_1_1.gif בתמונה רואים שיפורים של הדור הנוכחי מה זה שיפור "דחיסת צבע " עד עכשיו לא ראינו צבעים נכונים ואמיתיים הדרייברים שלהם לא מתאים לווינדוס 8 או שיצא בקרוב דרייבר ל-ווינדוס 8 ( 8.1 ,עושה לי צרות ) LOSSLESS DELTA מה זה HIGH QUALITY SCALER אך זה מתבטא ( ידוע שזה אמור לשפר רזולוציה לרזולוציה גבוה יותר , אבל מה זה בפועל ב- AMD ? ) שווה משהו

21. מפרט: P-4 3.00GHz לוח אם MSI 945P Series (MS-7176 2 ג'יגה RAM מסך: SyncMaster 226BWוSamsungו אילו כרטיסים מומלצים למשחקים בתקציב הזה? תודה

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. היי , קיבלתי אתמול כרטיס 9800GTX של INNO3D במהלך התקנה של דרייבר חדש מהאתר ומהדיסק אני מקבל את השגיאה הבאה : התמונה מצורפת חשבתי שיש לי בעיה עם התקנת הווינדוס XP שלי אז פירמטתי והתקנתי ווינדוס ויסטה ( גם בשביל לנצל את הDX10) וכשהתקנתי את הדרייבר המתאים קיבלתי שוב את אותה שגיאה !?!?!?! אני אובד עצות חברה כל עזרה תתקבל בברכה... [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. מדוע אף יצרן לא מייצר כרטיס מסך HDMI 2.1 ? יש מסכים , טלוויזיות עם HDMI 2.1 ואין כרטיס מסך באופק . והכי מוזר שיצרני כרטיסי מסך לא עונים לשאלה הזאת

24. הכותרת המקורית הייתה: "איזה SAPPHIRE HD 4650 לקחת - גירסת ה-512MB או ה-1GB?", אבל אני פתוח לאפשרויות אחרות. המחיר בארץ של שני ה-4650 כמעט זהה, אבל ל-512MB יש ביקורות טובות יותר ב-newegg.com.‏ 75% ציון מקסימלי, 3% נפל: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814102829 בהשוואה לגירסה של ה-1GB עם 63% ציון מקסימלי ו-9% נפל: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814102843 האם יש תועלת כלשהי ב-1GB בכרטיס כזה? אם לא, אז אני חושב שאלך על ה-512MB.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. היי כולם ברשותי מחשב חדש לגמרי, חזק מאוד. קניתי אותו עם ה- GTS 250 של p.o.v, והכל היה נפלא, כאשר אני משחק בעיקר עם פרוטוטייפ.. לאחר קצת רעשים שהיו במאוורר שידרגו לי את הכרטיס ל- msi radeon 4870 אחרי השדרוג, מידיי פעם במשחק אני רואה ריצודים אפורים ואפילו פעמיים המשחק נתקע, מה שממש לא קרה לי עם הכרטיס הקודם. נוסף לזה, אני רואה שהטמפ' יחסית גבוהות, גם במנוחה- GPU diode אחד על 80 מעלות והשניים האחרים על כמעט 70 מעלות. יש לציין שהמחשב שלי מאוורר היטב! אני לא מבין גדול בדברים האלה, והייתי מאוד שמח אם מישהו היה יכול להגיד לי מה לעשות, ואם זה בכלל תקין או פתיר... תודה מראש!

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.