כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך חדש. קניתי לא מזמן טלויזיית LCD FULL HD ואני רוצה לחבר אותה למחשב כדי לראות סרטים ב HD וכו... קניתי גם מחשב חדש שאמור לשמש אותי לצרכי עבודה. אני לא מריץ משחקים. עברתי באתר של אחת החברות הגדולות לציוד מחשבים על כרטיסי המסך וכל הדגמים באיזור ה 300-400 שח של NVIDIA באים רק עם יציאת DVI אחת ועוד יציאת VGA מה שפחות או יותר פוסל את האפשרות שאני ארכוש כרטיס עם ערכת שבבים שלהם. לעומת זאת ל ATI יש כמה כרטיסים בטווח המחירים הזה עם 2 יציאות DVI (אני צריך אחת בשביל המסך ואחת בשביל המחשב). הכרטיסים שראיתי הם: כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon X2400Pro 512MB כרטיס מסך תוצרת Sapphire דג…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה עושה הדטונטור של nvidia . יש לי מחשב נייד של dell עם Ge Force2 Go באתר של dell יש דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך הזה שמכילים בערך 7mb הדרייבר הזה נותן את כל האפשרויות של עבודה עם שני צגים וכו', ואילו כשהורדתי והתקנתי את הדטונטור של היצרן עצמו nvidia שמכיל 16mb לא הופיעו כל התוספות בחלון של מתאם התצוגה. מה קורא פה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בcrysis 2 כשאני יורה. בדרך כלל זה קורה כשאני יורה על חלונות מרחוק.. הנה כמה תמונות: http://imageshack.us/photo/my-images/849/30367207.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/171/37284350.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/836/15919419.png/ הכרטיס מסך שלי 5970HD.. מה זה הדברים האלה?.. איך אני מתקן אותם?... יש אחריות על זה??
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קראתי את שתי הביקורות כאן באתר. אני מבין מהן שה-GTX780 לוקח. מה שלא ברור לי זה איך הוא לוקח אם מבחינת הנתונים היבשים על הנייר ה-280X הוא מהיר יותר? ז"א, מהירות הליבה שלו גבוהה יותר. לא ראיתי בשתי הביקורות שהמפרט הטכני של ה-789GTX עדיף על פני ה-280X בצורה כלשהי. מה אני מפספס פה?
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכרטיס הראשון Gigabyte ATI Radeon 4650 1024MB PCIe - אחד גיגה אבל DDR2 הכרטיס השני Sapphire Radeon HD4670 512MB PCIe - חצי גיגיה אבל DDR3 מה עדיף הכרטיס הראשון מבחינת ביצועים או הכרטיס השני ? שניהם פחות או יותר באותו מחיר. מפרט: ספק כוח של JSP-Tech EZ-Cool 450W Real הכולל מאוורר 12CM פנטים 2.8GHZ E7500 core2duo 4 גיגה זיכרון קינגסטון דיסק קשיח WD 500 GB חלונות ויסטה תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בווינדוס 7, כרטיס geforce gtx460 1GB ומצלמה של מייקרוסופט lifecam 3000. התקנת המצלמה ללא דרייבר של כרטיס מסך עובדת מצוין. רואים ושומעים דרך המצלמה. התקנת כרטיס המסך עם דרייבר עדכני מהאתר של nvvidia עוברת ללא בעיה. לאחר שכרטיס המסך מותקן ומנסים להשתמש במצלמה (פתיחת התוכנה של מייקרוסופט lifecam או פתיחת סקייפ) תוכנת המצלמה קורסת ומתקבלת הודעה שזה קרה בגלל הקןבץ d3d9.dll. אני מבקש לעבוד עם כרטיס המסך והמצלמה ביחד אך ללא הצלחה. אודה לכם על סיוע בפתרון הבעיה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הרקולס פרשו מעסקי כרטיסי המסך!! http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1163
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך מפרט : מעבד Q6600 לוח אם msi g31 (אני חושב) דיסק קשיח 320 gb 2ghz זיכרון ראם מסך 1680X1050 כרטיס מסך נוכחי : 8400GS ספק נוכחי : 300W ezcool אני מחליף אותו ל EZcoll 400W או 450W לפי הצורך להיתיחס למחירים של רשת אייבורי בלבד(יש לי אחריות שם וחבל לי לאבד אותה) אתר :http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=400 תקציב 700 לכרטיס מסך 200 לספק חשבתי להחליף ל: msi ATI Radeon HD4770 אני צריך כרטיס מסך חזק למישחקים שלא יהרס מהר ושיחזיק מינימום שנתיים של חברה אמינה וטובה (לא כרטיס חם מידי שישרוף את עצמו תוך יומיים) כול הצאה אחרת תיתקבל בברכה לא מעוניין ביד שניה
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. בכוונתי לבצע sli בקרוב לכרטיס שלי, שהוא מדגם windforce. האם חובה עלי להוסיף כרטיס נוסף מאותו הדגם בדיוק, או שגם g1 יתאים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התגובה הישירה של NVIDIA להשקת דגמי ה-Navi הראשונים תיחשף רשמית בחודש הבא לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
ביני ובין חבר שלי נוצא ויכוח. השאלה הגדולה היא מי מייצר כרטיסי מסך HIGE END יותר חזקים. אני טוען שNVIDIA לקחו בקרב הזה וש-ATI איכזבו אך אם אתה מחפש חייב PCI-E ו- VIVO אז הם תחליף זול וטוב והוא טוען ש ATI לוקחים בכל מקרה. אז מי לדעתכם לוקח?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים יש ברשותי מחשב מיושן ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסך השאלה היא עד כמה אני יכול לשדרג?? המפרט הוא כזה: Gigabyte ep43-DS3L E8400 @ 4 ghz 4GB DDR 2 אז כפי ששאלתי עד כמה אני יכול לשדרג? חשבתי על GTX560Ti האם זה אפשרי או עדיף GTX460?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך Sapphire 7970 מחבר, קיבלתי אותו ביחד עם הקופסא המקורית והאביזרים + אחריות מKSP. הכרטיס פעל בסדר פרט לארטיפקטים נדירים בזמן עליית המחשב. לפני כשבוע הכרטיס התחיל להוציא ארטיפקטים, מסכים כחולים או ללא תצוגה כלל, למזלי נשארו לו עוד חודשיים וחצי של אחריות. לקחתי אותו לKSP כמו שהוא והמוכר בא לקחת לי אותו עם הקופסא, שאלתי אם יש צורך בקופסא ואם יחזירו לי אותה הוא אמר לי שכן ושהיא תחזור אלי, ווידאתי פעמיים. שלשום באתי לאסוף אותו לאחר שקיבלתי הודעת SMS שהוא מחכה לי בסניף, מסתבר שהביאו לי כרטיס אחר לגמרי, לא חדש, בשקית אנטי סטטית בלבד... אומנם 7970 אבל של ASUS עם קירור של 2 מאווררים במקום מפוח ובגלל הקירור הכרטיס גם פי 2 יותר שמן. כששאלתי אותם למה …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי קניתי לפני כמה ימים LG F900B, וזו התגלתה כטעות חיי (טוב, הגזמתי, אבל עדיין טעות חמורה). דאגו לשווק אותו תחת הכינוי "ספינת הדגל של LG", והיה לי הרושם ש-LG זו חברה אמינה וטובה, ואפילו המסך הקודם שלי היה FLATRON של LG דגם 775FT (שהיה נהדר!). אבל מסתבר שמשהו רע מאוד קרה לחברה הזו בשנים האחרונות. אולי זו כניסת מסכי ה-LCD לשוק, אולי זה פשוט פס יצור דפוק, בכל מקרה המסך שקניתי הוא מחפיר בכל קנה מידה. לפני כחודש קניתי את אותו הדגם בגרסת 17'' (F700B) והוא סבל בדיוק מאותן בעיות והחזרתי אותו לחנות והחזירו לי את הכסף בלי לשאול שאלות. לקחתי סיכון (שהסתבר בדיעבד כטיפשי ביותר) והחלטתי ללכת על 19'' מתוך תיקווה שהפגמים שהיו ב-F700B היו ספציפיים לאותו מסך. הסתבר שטעיתי... מלבד היותו שט…
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200+ x2 (oc 5.2ghz 2gb ddr400 corrsair cl2 Asus a8n32 deluxe (pcie 1.0 x16) לשים לב לpcie 1 ולא 2 ספק enermax 535w מארז thermaltake shark מסך 22 רחב 1650X1080 יעוד משחקים בגפיקה מקסימלית וסרטי HD אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת שלי, שיהיה לי הכי פחות צוואר בקבוק. התקציב הוא עד 1500 מה שבנתיים נראה לי זה HD4870 או gtx260 לא בדקתי עדיין אם הם מתאימים
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
הדרייברים האחרונים שצצו ב 18 לחודש עכשיו להורדה www.nvidia.co.il ;D
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה טוב במחיר זול..אני רוצה שהוא יפעיל לי את gta iv יש לי מסך wide 19 .ויש לי מחשב מספיק חזק בכדי להפעיל את gta iv. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של עד 350 שקל.. אני חשבתי על זה Sapphire : HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E איך הכרטיס הזה? והאם הוא יפעיל לי את gta iv ? ועל מה אתם ממליצים במחיר הזה? תודה רבה לעוזרים,אורי.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה עשיתי מספר בדיקות עם 3dmark2003 ורציתי לקבל את חוות הדעת שלכם ולראות עם הכל תקין ( אפשר לראות את המפרט שלי בחתימה ! ) כל הבדיקות נערכו בDEFAULT של ה3dmark2003 + כל המבחנים האפשרים חוץ מאחד של הסאונד ( האחרון ). 1) עשיתי בדיקה ללא OC התוצאה הייתה 10762 תוצאה 2) אחרי זה עשיתי בדיקה עם OC, ופעלתי באופן הבא: יש לי שני אפשריות לעשות OC בדרייבר אחת היא ב 2D והשנייה היא ב 3D אז נסיתי לעשות לשניהם OC של כ 400 \ 1.10 וקיבלתי את זה התוצאה הזאת 7883. 3) לאחר מכן הורדתי את הOC ב 3D והשארתי אותו רק ב 2D וקיבלתי את התוצאה הזאת 10887 והשאלות שלי הם: א) העם התוצאות האלה סיבירות והגיוניות למערכת כמו שלי .. ב) ועד כמה אתה חושבים שאני יצליח לעשות OC עם האלבטרון ( מעל מהיר…
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני אתחיל בקרוב ללמוד פיתוח ב-Unreal Engine 5, ועד עכשיו עבדתי עם כרטיס המסך המובנה של המחשב (Intel UHD 630) כי השימושים שלי לא היו כבדים מבחינת גרפית. תקציב: עד 1,500 שקלים, אלא אם הכרטיס המתאים לא בטווח ואשמח לתיקון במצב הזה. מפרט: מעבד: Intel(R) Core(TM) i7-8700 לוח אם: Gigabyte Z370P D3 זיכרון ראם: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 (יש שניים כאלה, אז סה"כ ראם 16 ג'יגה) כרטיס מסך נוכחי: Intel UHD Graphics 630 ספק כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular מארז: Antec P110 Silent Super Mid Tower מסך: LG 23.6" LED 24M47VQ-P 2ms HDMI תודה לעוזרים
-
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, עשיתי חיפוש בפורום, אבל לא הגעתי עדיין למסקנה.. היו דיונים על משחקים שהם 'טובים' למשחקים, אבל אני מחפש שלמות. האם באמת יש LCD שיוכל להחליף את ה CRT המתיישן שלי? אני משחק קאונטר סטרייק ואנריל טורנמנט ואני לא יכול להתפשר על שום דבר. (בלי שום מריחות, בלי FPS פחות ממושלם) יש כיום LCD שיכול לעמוד בדרישות? (בלי הגבלת תקציב), או שאני עדיין צריך לחכות להתקדמות הטכנולוגיה.. תודה.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
OnBoard Intel GMA X4500 OnBoard Intel GMA 3100 2 אלו הם כרטיסים מובנים והייתי רוצה לדעת מה המקבילה שלהם בכרטיסי מסך לא מובנים. כמו כן, מה הכוח של- GAINWARD 8400GS 512MB DDR2 DVI HDMI HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E GIGABYTE 8400GS Gen2 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E Zotac תודה רבה! (ב"מה הכוח?", הכוונה היא מה בערך ניתן להריץ (חוץ מסוליטר))...
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב http://ksp.co.il/?select=.1108..140..142.&list=1&sort=3&glist=0&uin=9239&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 זה הספק שברשותי האם הוא מסוגל להחזיק 390X שאר המערכת: I5 4460 8GB 1600MHZ
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-