כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי P2.4 333 DDR ASUS RADEON 9000 PR( 64 שמעו הביצועים ממש לא משהו במיוחד במחקשים שאני מאוד אוהב (UT2003...NFS-HP-2....) החלטתי להחליפו למשהו יותר טוב ... הוא עלה לי 630 ש"ח מה אתם ממליצים במקום ? זה מאוד מוזר לי הקטע הזה שרואים בהשואות שבמשחק אחד הרדאון שולט ובשני הGF4 TI 4200 למשל ... מה הולך פה ? שווה להשקיע עוד 200-300 שקל בTI4200 ??? איך יהיו משחקי העתיד ? ירוצו טוב יותר על הרדאון המוזל ? או על ה4200 הייקר קצת יותר ? נורה חשוב לי פה דעה מקצועית כי אני מאילו שקונה מחשב ל3..4...שנים לא מחליף כל שנתיים תודה לכם .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך 19 אינץ' של סמסונג מסוג 959NF. אחרי שנים רבות של בהייה במסכים זולים למיניהם - ולא רק במובן הכספי, נדהמתי מממסך זה. המסך מגיע עם שפופרת מסך מסוג DIAMONDTRON NF (של חברת מיצובישי כנראה). סוג מסך זה מתחרה ב TRINITRON הוותיק אבל הוא שטוח גם לרחבו (בניגוד לטריניטרון הגלילי). שני קווי הרוחב הידועים מהטריניטרון קיימים גם פה - אבל בתהליך פסיכולוגי מדהים של המוח הם נעלמים לאחר שימוש קצר. המסך הוא חד בצורה בלתי רגילה - האותיות אינן מטושטשות ומוגדרות היטב. משטחים לבנים גדולים לא מחליפים גוונים ורמת האור גבוהה מאד - גם על רקע חלון פתוח (מיתרונות קבוצת מסכי טריניטרון). לדברי בני בן ה-14 ,שהוא המשתמש הקבוע ,יש למסך זה מגרעת אחת רצינית - הוא לא מעייף את העיניים ולכן ב…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הדיל החדש של AMD מספק שלושה משחקים בולטים שמיועדים להגיע במהלך השנה הבאה - כבר עכשיו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ידוע מתי או צפי של מתי יהיו כרטיסי מסך חדשים? אני רוצה פשוט לקנות מחשב ואמרו לי שבחודש 3,4 אמורים לצאת די הרבה חידושים. האם מישהו יודע משהו או פשוט לקנות כבר וזהו? כי אני ממש אתבאס אם אקנה עכשיו מחשב ועוד שבועיים אוכל לקנות מחשב הרבה יותר חזק באותו סכום או טיפה יותר
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , חשוב לציין שלי לי מחשב קטן מימדים יחסית כמו סלוני כזה . נתוני מחשב : Intel I3 4gb ram windows 7 64bit לוח אם : DH67BL ציפסט : Intel H67 מסריקה מcrucial זה התושבת שיש לי לכרטיס מסך : video card Graphics card: PCI Express x16 External connector: 15-hole connector איך אני יודע עם סריקה עם תוכנה בלי לפתוח את המארז כמה כוח יש לספק כוח שלי ? כי יש כרטיסי כמו זה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13628 - Gigabyte Nvidia GeForce GT740 2GB DDR5 דורש מינימום ספק כוח 400W השאלה אם זה ספק כוח כללי שאמור להיות במחשב גם לכרטיס מסך ולשאר מערכת או מתכוונים ספק כוח 400W רק …
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הרזולציה שאני אשתמש בה היא 1024 על 768 ואולי רזולציה אחת יותר. אני לא צריך מסך שתומך לי ברזולוציות יותר מאלה כי זה מיותר ואני לא אשתמש בזה. התקציב שלי הוא עד 1200 אז תתנו רעיונות כי אין לי צורך במסך יקר שתומך במלא רזלוציות שלא יהיה לי שימוש בהם לעולם, או שכן? טוב תנו תדעה שלכם.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכנס CES 2019 שיתקיים ב 7/1/19 (עוד כ 3 חודש בלבד) חברת AMD תציג סופסוף מאיצים גרפיים חדשים (לפי הידיעה גם לגיימינג) מבוססי 7nm: https://wccftech.com/amd-intros-7nm-cpus-gpus-ces-2019/amp/
-
- 887 תגובות
- 253.1k צפיות
- 5 followers
-
-
נראה לי אחרי כל הדיבורים על AMD, צריך לתת גם קצת במה ~ לדשא הירוק. אז אני אעדכן את הדיון כל פעם שאמצא משהו מגניב במידת הצורך. או שלא.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 אלו רגעיה האחרונים של שנת 2015, אשר הייתה גדושה בשינויים ושידרוגים למיניהם בעולם הטכנולוגיה, וזה כנראה הזמן המתאים ביותר לגייס את כתבי HWzone ולגלות מה הם המוצרים שלפי דעתם האישית עזרו להפוך את עולם המחשבים למתקדם, משתלם ומדליק יותר בחודשים האחרונים. אז ללא הקדמות נוספות, להלן שלושת המוצרים המובילים בשנה החולפת, לפי ליאור מתתיהו, כתב המדריכים וביקורות החומרה שלנו. GTX 970 – הכרטיס שכמעט הרג את AMD בסוף שנת 2014 התחרות בשוק כרטיסי המסך התחממה. ב-AMD החליטו שנמאס להם מליבת הדגל שנושא ה-Radeon HD 7970 ורוצים להוציא כרטיסי מסך חמים יותר וחזקי…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה להבין מושגים בסיסיים הקשורים לכרטיסי מסך. ליד כל כרטיס רשום: 64 bit DDR AGP VGA / TVO / DVI-I את שלושת הביטויים הראשונים אני מבין, אבל מה זה VGA, TVO ,DVI?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
הרצתי אצלי ואצל חבר שלי AIDA32 לראות כל מיני הבדלים (בלי להתיחס למהירות ליבה וזכרונות) Transistors : לי יש 29 ולו יש 47 Pixel Pipelines: לי יש 2 לו 4 TMU Per Pipelines: לי יש 2 לו יש 1 Vertex Shaders: לי יש נאדה לו 4 (v.2) Pixel Shaders: לי יש 1 (v.0.5) לו יש 1 (v.2) DirectX Support: שלי תומך ב7 שלו ב9 Pixelfillrate: לי 500 ולו 1200 Texel Fillate: לי יש 1000 ולו 1200 זכרונות: Bus Type : לשנינו DDR BusWidth: לי 128 ולו 64 (מה זה אומר ? למה לו יש פחות משלי ?) שורה תחתונה, האם הכרטיס שלו יציג ביצועים טובים יותר משלי, ברמה שנראת לעין בלתי מזויינת שונה אחת אחרי התחתונה (כן כן.. זה קיים), שהרצנו אנדרגראונד אצלו ואצלי לא היו הבדלים גדולים במיוחד..
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה זה BULK,RETAIL,SLI מה זה אחים שליי תענו אני חדש ולא מבין! VIVO מה זה?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מעולם לוחות האם אל עולם העיבוד הגראפי: היצרנית הטאיוואנית מספקת לנו טיזר עבור דגמי ה-Taichi הראשונים שלה עבור ליבות Navi לכתבה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
MSI ו-Gigabyte עתידות להשיק בקרוב דגמי GeForce RTX קומפקטיים במיוחד, שיתאימו גם עבור מארזי ה-Mini-ITX הצנועים ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת מוצרי החומרה בעלת החיבה למוצרים קומפקטיים מבטיחה להדהים אותנו פעם נוספת, במסגרת אחד הדגמים העוצמתיים ביותר בשוק המשחקים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
-
כאמור - מזה DVI? למה הוא משמש? האם זה אומר שאוכל לחבר את הוידאו למחשב ולראות בו וידאו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
-
-
אהלן חברה, שוטטתי בפורום ולא מצאתי כל כך הסבר על מזה SLI, מישהו יכול בבקשה להסביר לי את כל העסק הזה? ואם אני כבר שואל אז על איזה יצרן הייתם ממליצים לכרטיס 6600GT? תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-