כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שהתקנתי וינדואס XP הוא נתקע לי כל הזמן לקראת הסיום. ששמתי כרטיס אחר הוא עבד וסיים להתקים בהצלחה. לאחר שהתקנתי החלפתי שוב לכרטיס שלי ואחרי שהוינדואס עלה, אחרי דקה-2 דקות ראו שחור על המסך ורק ריבוע קטן והמחשב נתקע. ושהחלפתי לכרטיס אחר זה לא קרה. מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכון אחרי שאני מכבה את המחשב אז מה עדיף לכבות את המסך דרך הכפתור או להשאיר אותו בSTAND BY(או משהו כזה)? ובכלל זה בריא לכבות אותו דרך הכפתור? אם אתם שואלים את עצמכם למה השאלה הדפוקה הזאת אז זה בגלל איזה תכנאי שז**ן לי תשכל עם ההסבר שלו שלא צריך לכבות את המסך עם הכפתור ולהשאיר אותו בSTAND BY כל הזמן... אז מה אתם אומרים? ד"א אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון אבל חפיף מקסימום המנהלים יעבירו
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כרטיס המסך השלישי בסדרת GeForce RTX 50 וגם הזול מבניהם נוחת רשמית על מדפי החנויות ואתם מקבלים הצצה למבחני הביצועים - האם מדובר בכרטיס המסך הראשון בסדרה שמסוגל לשנות בצורה משמעותית את בחירת הקהל עבור כרטיס מסך למערכת גיימינג במחיר רציונלי?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
Hi a couple of weeks ago i bought a PowerMagic Radeon 8500 when i bought it i realy was surprised because on the box was no single word about 128 mb that it has .. just when i plugged the card into PC i noticed that it has 128 mb on it .. but , there is a litle problem with it .. i downloaded a new drivers for radeon cards .. and it doesnt seem to work i dont know what to do .. i checked the power magic's site but it looks like its down or somethig www.powermagic.com look for u'r self .. now i'm realy sad , because i cant update drivers .. i dont know if its normal that drivers from the ATI site doesnt match Power Magic cards .. thank you for any help guys ..
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום שאני ממזער איזה תקיה/דף/תוכנה התקיה נעלמת ולא נמצאת בפס שהיא אמורה להיות(בפס למטה ליד ההתחל) ואפשר לחזור עליה רק עםALT+TAB איך אני פותר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי ATI 9600XT ולאחרונה החלפתי ל-X1800GTO (וגם לוח כמובן). בכרטיס הישן כשהייתי רוצה לצפות דרך המחשב בסרטים על גבי הטלויזיה הייתי עושה קליק ימני על ה-CONTROL PANEL ואז באחת האפשרויות היה מתג בין תצוגות והייתי רואה את המחשב על גבי מסך הטלויזיה מה שלא קורה כרגע עם הכרטיס החדש כי פשוט אין לי את האופציה הזאת. איך אני עושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הכרטיס הזה הוא פשוט עולם אחר! הביצועים האיכות הכל! קיבלתי 23,817 ב-AQUA MARK3 הסטנדרטי... זה יחסית קצת אבל זה בגלל שהמעבד הוא 2.4A, ובכלל שהזכרונות הם 2100... אבל חוץ מזה זה כרטיס תותח!
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שמעו אני הולך לקנות מחשב בערך עוד חודש ולי הייתה התלבטות בין כרטיסי המסך: geforce 7600gt extreame לבין radeon x1900gt ששניהם עולים סביבות 1200 עכשיו דיברתי עם חבר מהפורום והוא אמר לי שאמרו לו פה שעומד לצאת עוד כחודש כרטיס מסך בשם x1650xt ושהוא יותר חזק מה-7900gt עכשיו מה שרציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בעוד כחודש + אני מוכן לקנות בכ-1200+ (תלוי אם זה באמת משהו שווה ומיוחד).... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום ברצוני להשדרג את הכרטיס מסך שלי והתקציב שלי הוא בערך 800-850. המפרט שלי: מעבד i5 760 ספק:chieftec aps-450s כרטיס מסך ישן 5670 אם אתה צריכים עוד מידע תכתבו לי. השימוש שלי זה בעיקר למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה, ברשותי כרטיס מסך 3D PROPHET 9700 וטלויזיה ישנה ללא חיבור S-VIDEO. קניתי כבל SVCD כדי לחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ובנוסף קניתי מתאם 21 פינים עם כניסת SVCD כדי שאוכל לחבר לטלויזיה. הבעיה היא שכאשר אני מחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה כפי שתיארתי התצוגה על גבי הטלויזיה מופיעה בשחור לבן וללא צבע, ועל גבי צג המחשב התצוגה נשארת כרגיל עם צבע, ניסיתי הכל, שיניתי את כל שיטות השידור, הורדתי דריברים הכי חדשים, הורדתי רזולוציה, את קצב הריענון קיצר מה לא... ועדיין התצוגה שנראית על גבי הטלויזיה היא בשחור לבן, מה עוד יכולה להיות הבעיה ? ומה אפשר לעשות ? אפילו ניסיתי לחבר לעוד טלויזיות בבית, ובכולם רואים בשחור לבן... תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GE-FORCE 7300GS ובדרייברים החדשים של NVIDIA (גירסת 162.18) הכרטיס שלי לא מופיע ברשימה של הכרטיסים הנתמכים! קישור מצורף: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html האם אני יכול להתקין את הדרייברים האלה והכרטיס יעבוד ללא בעיות?! ואם לא אז אני לא יכול יותר לעדכן את הדרייברים שלי?! תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אים אפשרי לחבר אותם ביחד על לוח ASUS p5ne-e Sli ואים עדיף אך עושים את זה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסתמן שאולי יצא 8970 והנה המפרט שלו http://www.guru3d.com/news_story/possible_amd_radeon_8970_xt_photo.html AMD Radeon 8970 XT Die/Core 28nm Curacao XT Stream Processors 2304 Raster Operators 48 TMUS 144 Memory 3 GB GDDR5 Memory Bus 384-bit Price At Launch $549 AMD Radeon 7970 Die/Core 28nm Tahiti XT Stream Processors 2048 Raster Operators 32 TMUS 128 Memory 3 GB GDDR5 Memory Bus 384-bit Price At Launch $549 תמונה http://www.guru3d.com/index.php?ct=news&action=file&id=2764
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/9109 החברה הזו נינג'ה ביחס לחברות המובילות כמו גיג'הביט או אסוס היא בערך באותה האיכות? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה אבל השאלה אם יהיה צוואר בקבוק המערכת core 2 e6300 3gb 667 ddr2 בתודה,
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן, אבקש את דעתכם על הקנייה המיטבית מבין השניים: SONY SDM-S73 > כמדומני ישן יותר, קונטרסט 1:500, זמן 16MS, ללא DVI, דק עם עיצוב יפה. LG FLATRON 1710B > קונטרסט 1:450, זמן 16MS, כולל DVI ו- USB, תושבת בומבסטית מעט. בבקשה לא להתייחס למחיר שהוא גם כך מאוד מאוד דומה... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש, ויש כל כך הרבה כרטיסי מסך שפשוט אני אבדתי, הכרטיס מסך כמובן לתרת משחקים נטו. רציתי לדעת מה הבדל בין שתי הכרטיסים הללו. http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD5850 והכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1220 והכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1218 כמובן יש פה הפרש של מאות שקלים , אז מה הכרטיס השווה? ומה כידי לקנות
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס בן שנה וכמה חודשים. הוא מצוייד ב128MB ונמצא במצב סטוק. תאור התקלה: 1. ה-GPU מתרסק בכל נסיון הפעלה של מנוע גרפי תלת מימדי (כל משחק שהוא לא סוליטייר). 2. ישנם ארטיפקטים סתם ככה בעבודה (מדובר במסך CRT). פרטי המערכת: P4 3Ghz (Prescott) Intel 915 chipset Motherboard 512X2 DDR400 Kingstone Gigabyte x600xt 128MB 80GB MAXTOR 2MB SATA פתרונות שנוסו: 1. מספר החלפות דרייברים. 2. פורמט והתקנת וינדווס מחדש. 3. הוצאת הכרטיס וניקוי תושבת הPCI-E + קונקטור הכרטיס + האבק מהכרטיס עצמו. *הכרטיס לא עבר שום OC. הטפמרטורות שלו מעולם לא עלו יותר מדי (שימש קצת את האחיות שלי לשחק SIMS2). מה יכולה להיות התקלה? באיזה כרטיס מומלץ להחליפו אם לא ניתן לפתור אותה? (750 ש"ח לכל היותר) מיועד ל…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
חשיפה כנראה בחודש הבא של הדור החדש לסדרת RTX . https://wccftech.com/exclusive-nvidia-ampere-graphics-cards-partial-specs-and-tentative-launch-schedule/ https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-3080-ampere-gaming-graphics-card-allegedly-up-to-35-faster-than-rtx-2080-ti-in-3dmark-timespy/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש שני ניידים ששמתי עליהם עין לאחד יש Geforce 9300M GS עם 128MB זיכרון והשני עם 256MB זיכרון. עד כמה יורגש הבדל בביצועים?.. משהו מזערי או רציני?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, יש לי את הכרטיס MSI GeForce 5900XT VIVO ואני מחפש דריבר לVISTA. האם קיים כזה? חיפשתי באתר של NVIDIA, אך יש דריברים לXP ולא לVISTA. תודה.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
שלום רב, אז אני רוצה לשדרג את הכ. מסך אך התקציב שלי מוגבל(750 שקלים), מה שכנראה לא יספק לי כרטיס נורמלי במדינת ישראל(יכול להביא כרטיס דרך אחי שחוזר מארה"ב) המחשב שלי: inter core i5 3450 MB: Gigabyte B75M-D3H GFX: Sapphire radeon 7850- עשיתי עליו OC יציב מ860/1200 ל1000/1225(עובד ככה כבר שנתיים) 8GB RAM(64 bit OS אני רוצה לשדרג מעט את התצוגה שלי אך לא בטוח מה הכי כדאי, שיקולים: 1. המחשב כבר בן כמה שנים, גם ככה בעוד 2-3 שנים אחליף(כנראה) את רובו 2. יש לי ספק כח Seasonic 520W ואני לא בטוח אם הוא יספיק בכלל לכרטיס נוסף/כרטיס עדכני השאלה שלי היא האם כדאי(ובכלל אפשרי לאור הס.כ) לקנות 7850 נוסף(זמין לי משומש בכ300 שקלים) ולבצע CROSSFIRE עם זה הקיים(בנוסף מה ההשלכות, האם צריך קי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה מספיק טוב להתמודד עם 1080P במסך 42 אינץ' (שיהיה לו רזולוציה מספיקה למרות שלרובם יש) ושיהיה מספיק חזק לזה בכללי (סרטים אינטרנט וכו') אבל גם שאני יוכל לשחק בו גם משחקים בקטנה (משחקים טובים פשוט על ביצועים נמוכים) הציעו לי את הכרטיס HD 5450 512MB של GIGABYTE כי הוא DX11 ו DDR3 תכננתי בכלל לקנות את GT210 512MB GDDR2 ASUS העיקר שהכרטיס לא יעבור את ה300 שקל ויהיה לו תביצועים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר הזה (מומלץ יציאת HDMI) * מצטער שנפחתי את הסיפור כי ראיתי שאנשים רושמים שאלות על בקשות דמות ולא מפרטים אז השדלתי לפרט תודה...
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, מאז שהכנסתי את הכרטיס החדש שלי למחש הוא עושה המון רעש. באמצע היום לא שמים לב אבל המחשב שלי עובד 24ש ובלילה זה מאד מפריע למרות שאני בכלל לא משתמש במסך. יש אפשרות לכבות את כרטיס המסך כשלא משתמשים בו ( כמו שמהסך נכבה לחיסכון בצריכת חשמל ) או אולי אפשר להעביר את הכרטיס לצב שקט יותר?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תראו בקרוב אני הולך לקנות מחב חדש והחלטתי שאני רוצה לשים כרטיס מסך 8800 GT או GTS.אני לא יודע מה עדיף לי.אני רוצה להריץ משחקים בסדר גודל של קרייסיס.יש לי כמה התלבטויות:או 8800GT GTB 512 של לידטק,או 8800 GTS של GIGABYTE או שאחד מהרגילים של 8800 יש עם קירור זלמן ויש עוד אחד רגיל האם עדיף GTS של GIGABYTE?הוא טוב למשחקים כמו קרייסיס?או שעדיף ה8800GT GTB 512(שהבנתי שהוא מגיע עם OC). תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-