כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
היי נניח שיש מעבד ללא כרטיס מסך מובנה ובלוח אם יש יציאות מסוימות למסכים. האם הכרטיס מסך שקונים צריך להכיל את כל היציאות של הלוח אם כדי שכל היציאות יעבדו?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
- 2 followers
-
-
אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש אני מתלבט בין 2 כרטיסים,תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה יותר טוב משניהם? זה הראשון של גיגהביט GV-N560OC-1GI - GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI או של אסוס EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 - HD 6950 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E מי הכי חזק מבין שניהם?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אני מצליח לשחק בערך שתי דקות במשחק לפני שהוא קורס לי, אחרי שדרוג לדרייברים 285.62 המצב לא השתנה רק שהפעם הוא קורס ואומר שאין לי מספיק זכרון בכרטיס מסך (חייב מעל 512). המפרט של הלפטופ שלי: i5 geforce 540M 1GB 4G DDR3 אני לא רוצה להריץ על אולטרה או משהו פשוט לשחק בכמה דקות שהמשחק רץ הוא עובד מעולה ורואים אחלה, השאלה היא בגלל שזה לפטופ יש מצב שיש פה איזה זיכרון משותף ואז אין לי באמת גיגה זכרון אמיתי ובגלל זה הבאלאגן (ואז האם יש דרך לסדר את זה) או שיש בעיה אחרת ? האלטרנטיבה זה להריץ אותו על המחשב השני שלי שהוא E8400 Nvidia 9600 4GB DDR2 אבל שם אזל המקום להתקנה עקב פטירתו לאחרונה של אחד הדיסקים שלי
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אחרי שהבאתי את ה9550 שלי ל440 לליבה[מרוצה] ו250 לזיכרון[לא מרוצה] אני שואף ליותר. מישהו יכול למצוא לי מדריך לוולט מוד של הכרטיס הנ"ל? כתמורה אני אפרסם כאן את כל השלבים של העבודה
-
טוב ככה אני רוצה לקנות מסך למחשב אבל אני לא מבין בזה בכלל וכלל לא ... על מה אתם ממליצים אין לי ממש תקציב גדול ואני רוצה מסך שטוח ודק ... תודה רבה לכול העוזרים ..
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ללוח אם ASUS P7H55-M PRO, מעוניין ב-HD . תודה
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסגנון RADEON V9600 או GFORCE מקביל בטווח מחירים דומה (מחיר בינוני, לא מהחדשים יותר). אמרו לי בחנות לבדוק את המתח של לוח האם. האם יש בזה אמת ויש קשר לתפקוד הכרטיס? אם כן, איך אני יכול לבדוק את המתח בעצמי. תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב ואני מחכה ל 2900XTX , חשבתי לקחת כרטיס מסך זמני עד שייצא ה XTX. אני קונה בארה"ב , איזה כרטיס מסך מומלץ ? שאני יוכל להריץ נורמלי CS:S FIFA GENERALS ZERO HOUR ואגב ל XTX יש תאריך יציאה? או שפשוט אני אקח כרטיס אחר כמו ה 8800GTX או משהו ... תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום רב , רציתי לשאול לגבי סגירת המסך ממצב Standby (מנורה מהבהבת). -האם כדאי ? -האם זה יכול לגרום לנזק חומרתי ? תודה על ההקשבה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה AIDA32 שנותנת נתונים מפורטים על המחשב. תחת הכותרת memory bus properties (של הכרטיס מסך) מופיעים שני נתונים: REAL CLOCK ו EFFECTIVE CLOCK. מישהו יכול להסביר לי את ההבדל ביניהם? באתר של ATI צוין שמהירות זיכרון של הכרטיס שלי היא 600MHZ, וזה תואם את ה EFFECTIVE אצלי דווקא. למה הכוונה? כמו כן ראיתי שאותו סיפור קיים גם בזכרונות של המחשב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
LEADTEK :s07: :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באינטרנט, ההבדל בינהם באוברקלוק מקסימלי הוא בערך 5%. ו- שה7950 הוא אוברקלוקר יותר טוב מ7970. 7950 יעלה 1200 (בקבוצתית, אם היא תצא לפועל) - הבעיה שאני לא יודע באיזה קירור מדובר 7970 עולה 1800 (במכירה קבוצתית) האם ההבדלים שציינתי נכונים? אם כן, לא מוגזם קצת 500 שקלים הפרש בינהם? :s05: תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מזה מספר ימים מבחין כי המשחקים שלי נתקעים לשניות ארוכות ואז ממשיכים. דבר נוסף, יש לי לעיתים רחוקות אומנם, נקודות אדומות, כחולות ושחורות על גבי המסך ורק כשאני לוחץ "רענן" אז זה נעלם. ומספר פעמים הופיעה לי הודעה על nv4. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שברשותי. אגב יש לי GeForce 5500FX של Nvidia עם זיכרון 256RAM פנימי. אם זה יעזור. מה הבעיה? בכרטיס מסך בתוך הלוח אם? יכול להיות שמשהו "זז" שם? או שהכרטיס עצמו דפוק?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=593&Itemid=27&limit=1&limitstart=6 לפי זה הGTX לוקח... זה אמין?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם x1900 gt חיברתי את הכבל של הvivo לכרטיס וחוט של svideo אליו מהsvideo מתפצלים שני rca שאותם חיברתי לטלווזייה ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיה ומה שאני מקבל זאת תמונה בשחור לבן מטושטשת ומרצדת ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות אבל כלום לא עזר מישהו יכול לאמר לי מה הבעיה? האם זה בחיבור או בהגדרות? (אם כן מה צריך להגדיר) תודה.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היו שמועות על כרטיס ממשיך X1950PRO שיקרה HD2900PRO/HD2950PRO ויבוסס ליבת RV670 ו 65 נ"מ , אכן יש כרטיס כזה אבל לא לפי השמועות שהסובבו ברשת: HIS "הדליפה" את הפרטים על HD2900PRO באתר שלה וזה מגלה ש: HD2900PRO יבוסס ליבת R600 זה אומר יכלול מפרט דומה לזה של HD2900XT אך יבוא בתדרים נמוכים יותר: 600Mhz בליבה כאשר 1600Mhz זיכרון GDDR3. יהיו שני גירסאות: גירסא עם 512MB זיכרון שתעלה 249$. וגירסא שניה עם 1024MB זיכרון שתעלה כ 279 יורו. אמור להגיע בקרוב מאוד: מקורות: http://www.hisdigital.com/html/product_sp.php?id=341 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3057&Itemid=1 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס המסך הנ"לת עם גירסת הדריברים 40.72, וכאשר אני מפעיל משחקים הם פועלים ב refresh rate של 60 hz בלבד, בעבר פתרתי את הבעיה בגירסאות דריברים אחרות עם nvidia refresh rate fix(שפעל עד לפני כמה גירסאות דריברים), או עם התוסף של המשקפיים התלת מימדיות. אך כיום השיטה השניה איננה עובד יותר, למישהו ישנו פיתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לפי מידע עדכני שמגיע אל הרשת, דור כרטיסי המסך החדש של AMD עשוי להתחיל את המתקפה שלו דווקא בשוק הביניים לכתבה: http://hwzone.co.il/radeon-r9-370-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%93%d7%a4%d7%99-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התזמונים של הכרטיסים האלה? 1) Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retaill (2 Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, כחלק מקניה של מחשב חדש אני תוהה לגבי כרטיס המסך, הכרטיס צריך לשמש למשחקים כמו CALL OF DUTY ואני רוצה להשקיע עד 1000 שקל (לא אתנגד לפחות) מה ששקלתי זה gigabyte gtx560 1G GDDR5 DX11 במחיר 1090 אין לי שום הבנה בכרטיסי מסך, הבחירה היתה שררותית, האם זה כרטיס מסך טוב או ללכת על משהו אחר? יחס מחיר תועלת...האם הוא כדאי או ששווה ללכת על משהו פשוט יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שזה לא יהיה כ"כ אפקטיבי ומספיק ה 64 מגה... ולחסוך 150 שקל???????? זקוק גם להמלצות לחנויות באזור ראשון והסביבה עם מחירים סבירים....
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שווה לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
איזה גרסה של 3Dmark מתאימה ל-6600GT AGP 03 05 06 ? ובדרייבר איזה גירסה הכי יציבה וטובה ?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני לא חושב שזאת בעיה עם הגרסה החדשה הספציפית של הדריבר אז לא הכנסתי את זה לדיון האחר (שכבר שקע ממילא). השבוע עברתי מכרטיס של NVIDIA לכרטיס של ATI, והתקנתי בשביל זה את הקטליסט החדש שיצאה+ ה CCC. ויש בעיה, בתקופה שהשתמשתי בדריברים של NVIDIA, השימוש בזיכרון אף פעם לא עלה מעל ה 170-185 במצב מנוחה. עכשיו אני במצב מנוחה משתמש ב250 MB (!!), ומשום מה יש לי 3 אפילקציות של ATI פועלות ביחד ברקע. ודבר נוסף שפחות מפריע לי אבל גם נראה לי מוזר, לוקח לי איזה 20 שניות לפתוח את החלון של ה CCCאחרי שאני לוחץ על לפתוח, גם לכם זה איטי כזה? והנה תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, הכרטיס הנוכחי שלי הוא 6600GT 128MB, אפיק PCI-E. בעבר הייתי משחק המון במחשב אבל עם הגיל זה עבר לי. אתמול קיבלתי טלוייזיית FHD, ואני בספק אם הכרטיס שלי מספיק חזק כדי להריץ סרטי FHD באופן חלק. כרגע המעבד שלי (AMD 3000+) לא מספיק חזק להריץ סרטים כאלו, ואני מחפש להחליף אותו, אבל זה כבר פורום אחר השאלה שלי היא האם יש צורך גם בהחלפה של כרטיס המסך בנוסף להחלפת המעבד? אם כן, אז אציין שוב את הפרטים. עד 300 ש"ח (אם אפשר, ללא חריגות), PCI-E. אני מראשון לציון, ככה שחנויות מהעיר שלי יהיו הדבר היותר יעיל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-