עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B זה הכרטיס שאני רוצה למחשב החדש שלי אבל לצערי הרב הוא ניגמר ובנתים הם לא מזמינים ב-k.s.p יעצו לי מה ליקנות במקום (ביצועים דומים לכרטיס הנ"ל) או 6800 של חברה אחרת תודה

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by Quickly,

טוב חברים אני כבר המון זמן לא מתעדכן במה שקורה בשוק של כרטיסי המסך כרגע יש לי X800XL כרטיס טוב אבל הוא כבר לא מספיק לי יש משחקים כמו ספלינטר סל למשל שלא עובדים כל השאר במחשב מספיקים לי זה המפרט AMD 3000+ venice @ 2200 HEC 400 X800XL MSI NEO4 PCI-E PQI 512X2 dual אני מתבלט בין 2 כרטיסים X1950XT ו7900GS אני יודע שהרדאון הרבה יותר חזק השאלה אם שווה לי להשקיע תעוד כסף כי אני לא בטוח שהמחשב שלי תוכל למצות את הכרטיס אם היא תריץ אותו בכלל? אז השאלות שלי הם ככה האם המחשב שלי יכול להריץ ולמצות את הכרטיס X1950XT או שאולי אני צריך להחליף משהו כמו ספק או להפך לרדת בביצועים(ובמחיר)ולקנות 7900 GS? האם דור הכרטיסים החדש של הDX10 שווה שאני יחכה בשבילו? לדעתי במילא כרטיסים מהדור הבא לא…

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by kobi_af,

אני רואה כל פעם מישהו רושם הודעה ואמר שאם אנריל 2003 למשל הכרטיס מסך עושה לו 60 fbs? מזה fbs בכלל? אני הורדתי תוכנה מהאתר שמאפשרת למדוד תfbs של הכרטיס מסך הוא ירד ועלה באיזשהו מסך תלת מימד

4. נתח השוק הפופולרי ביותר בקרב גיימרים מקבל כרטיס מסך חדש - האם ה-RTX 5060 8GB החדש של NVIDIA מציג שיפורים נדרשים למשתמשים הפוטנציאליים? בדקנולכתבה

5. יש ברשותי מסך של Iiyama Vision Master Pro 454. המסך מדהים, אך דבר אחד מטריד אותי בו, אחת לכמה שבועות אני שם לב כי ההגדרות משתנות בו, כלומר, הוא זז טיפה הצידה, או הצלעות מתעקמות וכו... שתי שאלות/בקשות : 1. איך אני מכוון בצורה אופטימלית את המסך ( האם ישנה תוכנה העוזרת בכך ? ) 2. איך אני שומר על כך שזה לא ישתנה אחת לפרק זמן מסוים ? 3. איך אני גורם לכך שההגדרות לא ישתנו במעבר בין רזולוציה אחת לשניה ? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  6. ומאתמול הוא עושה לי הרבה LAG ב-WC3 בבטלנט למה? בתודה מראש. עריכה: יש WIN XP PRO נ.ב. אני יודע שהכרטיס הוא GIFA אז לרדת מהעניין.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by lmlm,

בפורום XS מצאתי את הכתבה הזאתי: http://www.cooltechzone.com/Departments/Featured_Story/NVIDIA_G80_Delayed_200604092276/ כשקראתי את זה יש לי חששות שG80 יהיה FX הבא. ועוד הוא אמור לצאת אחרי ה R600 ולפי הכתבה יהיה גם במחיר נמוך ממנו. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by stolen,

יש לי קרטיס מסך RADEON 9200 128 MEGA אני רוצה לשדרג אותו מה ההצעות שלעם לקרטיס מסך בינוני שיפעיל משחקים טוב

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by eliranl,

אני חושב שצריך לסגור את הסטיקי ולהשאיר את המידע על הLCD ולכל מי שיש שאלה שיתן הודעה ,כי לא כולם נכנסים לסטיקי ולא כולם מגיבים וכשיש הודעה בפורום יש יותר תגובות ותגובות טובות וזה יותר עוזר מהסטיקי.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  10. יש לי את הכרטיס Leadtek 6800 GT והוא עובד פיצוץ אבל אני יודע שיש צינורות עיבוד אבל מעולם לא ראיתי תוכנה שמראה לי כמה צינורות עיבוד יש לי ואיך אני פותח כאלו שסגורים... אשמח לקבל עזרה עם תוכנה או מידע כלשהוא.... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by sharmeiri,

יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים הכרטיס ATI RX1300 series -של MSI

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך GF6600 ואני ממש חייב לבטל את האופציה VERTICAL SYNC ואני לא מוצא איפה אני מבטל את זה. אה, והתוכנה של הכרטיס מסך היא בעיברית. בבקשה תעזרו לי כי זה דיי דחוף תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by R.E.A,

כמו שכתבתי למעלה, עם דגש ליציאה של וידאו וטלוויזה. התקציב הוא בערך עד 2000 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by yuvalfr,

כעקרון אני רוצה LCD בגודל 17 אינץ', אבל מצאתי כמה עסקאות על LCD 19 ואני מוכן להשקיע בכזה גודל, אם המסך מעולה. כעקרון המסך הוא להכל, גם למשחקים, אבל לא גיימר הארדקור. אני מאוד רוצה מסך שלא יציג גוסטינג וכל מיני פאקים אחרים של מסכי LCD כשמפעילים משחקים. הבנתי שהדברים המשנים ביותר זה מהירות תגובה וקונטרסט. ראיתי את המסך BENQ FP71G במחיר מאוד אטרקטיבי של 1,588 ש"ח. עם 12MS מהירות תגובה ו-1:500 בקונטרסט האם זו מציאה? מסכים אחרים שתפסו את תשומות ליבי: 17": ViewSonic 17 LCD VG712B - מהירות תגובה 12MS, קונטרסט 1:500 - 1,940 ש"ח LG LCD 17 1730S - מהירות תגובה 12MS, קונטרסט 1:550 - 1,685 ש"ח Samsung 17 LCD SyncMaster 710N - מהירות תגובה 12MS, קונטרסט 1:600 - 1,880 ש"ח 19": BenQ LCD…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by rachel,

מחפשת כתבה או מאמר מקצועי בנושא. אנחנו עובדים שעות רבות מול מחשב ואני מעוניינת לשכנע את המעסיקים המעפנים להשיג לנו מחשבים דקים. אני מתנצלת על הרמה הבנאלית אולי של השאלה. ותודה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  16. קיבלתי את הכרטיס לפני 3 ימים..הכל עבד בסדר עד היום מלפני שעתיים.. כל רבע שעה המחשב נתקע,קופץ מסך שחור בערך 2 שניות וחוזר לעצמו, ואז מביא לי שגיאה "מנהל התצוגה AMD הפסיק ושחזר את עצמו בהצלחה" אחרי חיפוש בגוגל ראיתי שזה שגיאה ידועה...אז ככה שכמעט ואין סיכוי שקיבלתי כרטיס תקול. בכל הדיונים שראיתי מגוגל לא מצאתי פתרון לזה.. למרות שאנשים רשמו שהם ניסו למחוק את הדרייבר ולהתקין את הכי מעודכן וזה לא עזר, ניסיתי גם אני למחוק עם התוכנה RevoUninPro מחיקה מלאה,אבל עדיין זה לא עזר. באחד הדיונים שחיפשתי ראיתי אחד שרשם שיש לו את הבעיה והוא מצא פתרון בכך שהוא עשה את זה: 1.Log on to the VM as a member of the Local Administrators group. 2.Click Start, type gpedit.msc in the search b…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by yogev_k,

חברה אני מתכנן לקנות כרטיס מסך מ- ksp ואני רציתי לשאול אתכם לגבי הכרטיס הזה שנמכר שם ב - 1450 עכשיו רציתי לשאול אתכם למה הוא יקר יחסית לשאר יש לו משהוא מיוחד הוא בנוי יותר טוב או שהוא סתם יקר שמה? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  18. היי, יש לי כרגע MSI 8800GTS640MB שמתחמם יותר מידי (90 מעלות) אני שוקל להחליף אותו בHD4770 החדש יש מסך DELL 24 Q6600 2GB OCZ1066 OCZ 600W מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by aleXtazi,

?XFX 7800GTX? המחיר של 3800 ש"ח בלבד......... בKSP Chipset GeForce 7800 GTX Factory overclocked the engine clock at 450MHz and memory clock at 1.25GHz (vs. standard 430MHz and 1.2GHz) Memory 256MB Bus Type PCI-E Memory Type DDR 3 Memory Bus 256-bit Memory Interface 256-bit Memory Bandwidth 40 GB/sec Fill Rate 10.32 billion pixels/sec Vertices Per Second 860 million Pixels per Clock (peak) 24 RAMDACs 400 Output Dual DVI Highlighted Features Dual VGA , TV Capture , Dual DVI Out , SLI ready 3800 ¤ Buy

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by guy,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסים הראשון הוא GV-N430OC-1GL של גיגה בייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3611#ov והשני: SAPPHIRE HD 5670 512MB GDDR5 PCIE VG http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=311 ה GT430 הוא עם 1GB זכרון וממוהר קצת ע"י החברה. וה-5670 הוא עם 512MB זכרון, אבל עם מעבד גרפי מהיר יותר וזכרון DDR5. האם הזכרון משחק תפקיד חשוב או שהוא זניח בהשוואה לנתונים? תודה

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

האם יצא כזה כרטיס? בארץ?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by Nati_The_King,

שלום אני די חדש פה.. ויש לי כמה שאלות בקשר לכרטיס מסך מה עדיף למשחקים 4850hd או 8600 (יש מצב אפילו ל8800) הייתי בחנות וכולם אמרו לי ש4850 סתם כרטיס וזה ati לא עובד הכל התבאסתי ובא לי על הכרטיס ומצד שני כל אחד בחנות הציע לי את ה 8600 או 8800 ומסך כרגע אין לי

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  23. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by Adielion,

חברה תעשו לי טובה ותכתבו את הכרטיסים שמיועדים לAGP חוץ מהג'יפות 4,5 ומגרסת ה9xxx של ATI תכתבו את השמות הדגמים ואת הכרטיסים לפי רמת הכי גבוהה לאחר מכןהפחות נמוכה וכך הלאה... ואם יש לכם ידע לגבי כרטיסים עתידיים של AGP בחצי שנה הבאה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by daniel_18,

יש לי אפשרות לקבל את ה560 בגרסת ה1 ג'יגה ב900 שקל אבל הוא לא TI. האם ההבדל משמעותי בין הגרסה הרגילה לבין גרסת הTI והאם ספק 500W יספיק? (מעבד i5) תודה

• 3 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.