עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eliorbb,

היי יש לי כרטיס מסך 7970 ויש מלא תקיעות בפיפא הגיע למצב שבאמצע יש הפרעות ממש. לא היה לי לפני שעידכנתי לדרייבר החדש למישהו יש מושכ איך אפשר לתקן את זה?!

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by rabbit,

או שזה אותו דבר?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by pitango,

האם( RESPONSE TIME- 25MS(16+9 של מסך זה טוב באופן יחסי ולמשחקים בפרט?

4. Started by kobibo,

המלצה לכרטיס טוב שיחזיק לפחות שנה שנה וחצי עם תמיכה ב DX10. שיתמוך יפה במשחקים שיצאו עכשיו. ומה עדיף Nvidia או ATI ? כמובן שיהיה עדיף על מה שיש לי עכשיו!

5. מה קורה אנשים! הגיע הזמן להפטר ממסך ה 17 crt הישן והמאפן שלי לטובת מסך אל סי די חדש ודנדש אני משחק לא קצת הבעיה שלי שאני מפחד מ image ghosting שיש במשחקים מהירים shooters.. ככה שאני לא הכי להוט על מסכי אל סידי אבל הבנתי שבמסכים עם 2ms אין ממש image ghosting דרך אגב אני גם גרפיקאי אז טיב הצבעים גם חשוב לי אני ממש לא מבין בזה מצאתי מסך שמוצא חן בעיני ממש SAMSUNG 206BW 20'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN 1320 שקל מה אתם חושבים? בחירה מוצלחת?

6. Started by Mighty,

וכמובן שהFX לא עובדים על המחשב שלי (עבר כמה בדיקות ונושא בפורום) ואני חיברתי אתמול ATI של חבר ועבד יפה מאוד ואני רוצה להחליף את ה5200 לATI בחנות....אני רוצה לדעת דגמים של ATI שמקבלים פחות או יותר בביצועים/מחיר שהמוכר לא יעבוד עלי... תודה.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  7. שלום חברים, קניתי מסך LG 194WT 1:2000 5MS dvi :LCD יש לי כרטיס מסך חזק X1950 ובכל זאת אני לא מרוצה בכלל מאיכות התמונה של המסך שלי. לא מתמונות סטטיות ולא מאיכות הצפיה בוידאו. התמונה לא חדה (לדעתי במסך הישן שלי ראו טוב יותר) ניסיתי לשחק עם האופציות של המסך עצמו וכן עם האופציות בכרטיס מסך אבל לא הצלחתי לשפר את האיכות. יש למישהו עצה איך משפרים זאת? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by asaorgad,

אני רוצה ליקנות את ה8600gt ואני לא יודע של איזה חברה כדאי אם זה משנה בכלל ואין לי כסף ל 8800 .. אז איזה חברה כדאי?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by dood,

שלום, אני לא מצליח להריץ 3dmark06 כל פעם שאני מריץ זה מריץ כמה סרטונים ואז נתקע ואחרי כמה זמן יוצא לווינדוס עם שגיעה IDIRECT3DDEVICE9:: PRESENT FAILED :DEVICE LOST המחשב שלי הוא E2180 , GIGABYTE 8800GT , 2 GIG RAM ,MOBO GIGABYTE GA-P31-DS3L עשיתי FORMAT והבעיה חוזרת על עצמה ,גם במשחקים המחשב לפעמים נתקע. יש מצב שזה הספק כוח (FSP 450W)? פתאום גם הכרטיס קול מופיע כאילו הוצאתי את הכבל

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by Xer,

איזה מתאם אני צריך בכדי לחבר סוני 2 למסך CRT של מחשב? החיבור שיש לי כרגע הוא חיבור בננות והוא מתאים רק לטלויזיות. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by .kakadu,

אני אשמח לקבל המלצה/כיוון לכרטיס מסך... תקציב עד 1000 שח רצוי פחות אני מתכנן לקנות מחשב(נייח) חדש בזמן הקרוב בעיקרון לצורכי עבודה (revit, 3ds max, autocad, photoshop) תכנות 2/3 מימד בין היתר אינטרנט, וידאו.... המפרט של המחשב: לוח אם : gigabyte ga-z77-d3h מעבד : i5-3570k כונן קשיח: seagate baracuda st-1000 dm003 transend ssd720 128gb : ssd קירור : arctic cooling freezer13 זכרון : g-skill 2x8 gb 1333mhz מארז : nzxt phantom ספק : seasonic s12ii 520w כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  12. שלום, קניתי לא מזמן את המסך DELL2007WFP והרזולוציה שלו 1680*1050 ויש משחקים שלא תומכים ברזולוציה הזו ותומכים ברצולוציות כמו 768*1024 זה לא פוגע במסך שאני משחק במשחק לא ברזולוציה הטבעי שלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by lior46,

איזה מהם עדיף ? ההבדל במחירים הוא 35 שקל

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  14. מאיזה חברה הכי משתלם לקנות? והאם צריך קירור לכרטיס מסך הזה?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by TheTNT.COM2,

A7600GT שונה או מוחלש מגרסת 7600GT הרגילה? למה יש A ליד השם? (AGP אולי?)

16. Started by integral,

איזה כרטיס עדיף: ATI מקורי 9600 PRO 256 במחיר של 770 FX5700 128 במחיר של 716 FX5600 256 במחיר של 732 תודה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by eLado,

היי יש לי כרגע מחשב חדש (כ-3 חודשים) בתצורה הבאה: E6600, 2GB RAM, 965P DS3-3.3 עם מסך Dell 2407 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא 8600GT של Gigabyte, קניתי אותו כי לא חשבתי שאשחק יותר מדי, והתבדתי. יש משחקים שרצים אחלה (C&C3) אבל קצת יותר כבדים (FEAR, Bioshock) מקרטעים אם אני על הרזולוציה הכי גבוהה. אם אחליף כרטיס מסך לדגם high end, זה יעזור, או שיהיה הבדל זניח? ואם כן - לאיזה דגם? מבחינת תקציב - עד 2000 ש"ח (את הנוכחי שלי אמכור בסביבות 600 למכר). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by IDOnoach,

מה ההבדל בין שני הכרטיסים והאם ההפרש של 135 שקל מוצדק וכדאי? בתודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מנכ"לית מפתחת השבבים אישרה כי משפחת ה-Navi עתידה להתרחב בקרוב - עם דגמים עוצמתיים יותר שיוכלו להלחיץ סוף סוף את המתחרה לכתבה

20. שלום, במסגרת שדרוג למחשב, אני הולך להחליף גם את הכרטיס מסך, אבל מוטרד האם הכבל הקיים מהמסך יעבוד מולו, הכרטיס מסך שיש לי היום זה: Gainward GeForce GT 430 ואליו מחובר מסך סמסונג T220 בחיבור DVI, והכרטיס שאני הולך לקנות הוא: ARKTEK GT1030 DDR5 2GB 64Bit לפי האתר החיבור נראה ככה: https://arktekco.com/uploads/GT1030_Output.jpg כלומר, לא בדיוק אותו חיבור, דומה. והכבל הקיים שלי בכלל נראה קצת אחרת... אני תוהה אם אוכל להשתמש באותו כבל, או שצריך להחליף כבל? או שיש מתאם? מה עושים? כרטיס מסך קיים: כבל קיים:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בעצם הכל בכותרת - ראיתי אצל חבר DVD-WRITER שהוא קנה מארה"ב ותומך ברזולוציה כזו. איכות התמונה מדהימה !!! חשבתי לחבר ל-HTPC כי אני רוצה משחקים.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by Gil80,

אהלן. רכשתי כרטיס מסך של sapphire HD6950 2GB אני לא מוצא עליו את הכפתור של dual bios. האם זה אומר באופן חד משמעי שאין לו? או שצריך לפרק את הכיסוי של הקירור? מה הסיכון של לצרוב עליו BIOS של 6970 בכל זאת? אם הצריבה נכשלת, אין דרך לחזור אחורה?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  23. היי. יש לי כרטיס מסך 4850 ואני מנסה לחבר אותו לטלויזיה. לפני זה היה לי את ה1800XT ולא הייתהשום בעיה, פשוט חיברתי את המתאם שקיבלתי איתו ואליו כבל RCA רגיל לטלויזיה. פה קיבלתי מתאם עם שלושה חיבורי RCA (אדום,כחול וירוק) אין לי מוסג לאן לחבר מה... יש לי טלויזיה רגילה CRT. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by g1zey,

טוב אז יש לי מחשב סביר Intel pentium 4 2.4 Ghz Gigabyte 8SQ800 Kingstone 1 giga ram GeForce FX 5200 בזמן האחרון התחלתי לשחק קצת CS:S ועל ההגדרות הכי נמוכות ברזולוציית 800x600 אני מקבל בין 30-60 אפ פי אס רציתי לשאול , אם אני אקנה כרטיס מסך ( לדוגמא PNY 6600GT AGP 128MB ) זה יעזור בצורה משמעותית מאוד , או שעיקר הבעיה היא בסי פי יו ? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  25. אממ אז לבסוף החלפתי לספק חדש ENERMAX LIBERTY 400W והכל עובד בסדר - השאלה שלי בתוכנה COOLBITS זה מראה במהירות שעון זיכרון 660 זה לא אמור להיות על 1000 ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.