כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם :hi: הרצתי 03' 3DM על מחשב עם המפרט הבא: INTEL Pentium 4 Northwood 2.8Ghz socket 478 ASUS P4S800 Micron technology 768MB DDR 400Mhz ASUS Radeon 9250SE AGPX8 הרצתי עליו את '03 כי הכרטיס לא תומך DX9. אבל עדיין משהו בתוצאה לא בסדר, 600 נקודות ועוד ב2003 ??? איך יתכן ?? יש לציין כי התקנתי דריוור חדש מהאתר של ATI אחרי שפירמטתי את המחשב. עוד מדד: NFS-MW רץ על המינימום של המינימום ועדיין נתקע לפעמים. מה ניתן לעשות ?? ראיתי כבר מחשבים יותר גרועים שהוציא יותר נקודות. תוודה !! :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום. קניתי שלשום את הכרטיס ג'יפורס 6600GT של XFX. הזמנתי טכנאי שירכיב לי(קניתי גם ספק חדש). עכשיו, האדיוט לא מחק את הדרייברים שהיו לכרטיס הקודם, אלא הרכיב את הכרטיס עליהם. כשראיתי שהביצועים גרועים מחקתי את הדרייברים האלה(שהיו של הכרטיס הישן ושהטכנאי לא מחק) והתקנתי חדשים, אבל עדיים הביצועים לא מי יודע מה. את פאר קריי 1.3 הוא לא מריץ לי טוב, את COD הוא מריץ לא מי יודע מה, ודום3 בגלל קטסטרופה. חשוב להדגיש שהבעיות הן עם קצב פריימים, ולא בעיות בתמונה כמו מריחות, כתמים וכד'. אני רוצה להיות בטוח- הבעיה היא בתוכנה ולא בחומרה, נכון? אם הטכנאי לא היה מרכיב טוב את הכרטיס, איך זה היה מתבטא? מפרט: P4 2.8 256X2 MB RAM 400 DDR לוח אם של MSI, די טוב, אני לא זוכר ת'שם.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מהן מהיריות הסטוק של הליבה והזיכרון של כרטיס המסך 7300gs תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800 pro ואני רוצה לראות סרטים דרכו בטלויזיה. חיברתי את הכבל, נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך, והאפשרות של הטלויזיה כבויה. והכבל מחובר : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום,היום הזמנתי כרטיס מסך חדש gforce 6600 gt של leadtek רציתי לשאול האם בחרתי בכרטיס טוב,מה לעתכם? רציתי להזמין כרטיס של gigabyte אבל אמרו לי שהוא לא ממש טוב ומתקלקל מהר... :-\
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שהגעתי למקום הנכון כדי לקבל עזרה אז ככה השימוש שלי למחשב החדש הוא שימוש כללי ומשחקים משחקים בסגנון ה GTA IV FIFA 2009 וכאלה והכרטיסים הם GEFORCE 9800GTX+ 512MB DDR3 ATI RADEON HD4850 512 MB המחיר שקיבלתי מהחנות לגבי הGTX הוא 750 שלדעתי זה מחיר ממש זול ובכל זאת רציתי לדעת אם שווה יהיה לקחת את ה RADEON ולהתעקש איתו קצת כי הוא עובד רק עם GFORCE תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
פתחתי את אותו אשכול בדיוק בפורום אודיו וקולנוע ביתי אבל אני די בטוח שזה מתאים גם לכאן חיברתי בין המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI ולא היה לי סאונד בחנות שקניתי את הכבל אמרו לי שבגלל שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני צריך לחבר בין הכרטיס מסך ללוח אם (נדמה שהוא אמר לוח אם)\ עושים את החיבור עם כבל SPDIF הלכתי לחנות שהם יעשו לי את החיבור , חזרתי לפני שעה אבל עדיין אין לי סאונד בטלוויזיה נכנסתי להגדרות אודיו ושם היו לי שלושה חיבורים SPEAKERS HEADPHONES Digital Audio (S/PDIF) הפכתי את הDigital Audio (S/PDIF) לראשי אבל עדיין אין סאונד בטלוויזיה מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
כולם דיברו על 17 לאפריל אך מתברר שרק יצאו דגמים חדשים מישהוא יודע מתי יהיו ירידות מחירים של אנוידיה או כבר היו
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.php?%20threadid=62222
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
1. מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה סביר, בטווח מחירים של 200-400 ש"ח. המטרה היא העברת תוכן של קלטות וידאו ישנות למחשב (ומשם לצרוב ל DVD). (אגב, אם מישהו יודע כיצד עושים זאת ללא כרטיס טלויזיה, אשמח מאוד לדעת, כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5500 לוח האם EPRX EP-8RDAE, מעבד ADM +2500, אחד ג'יגה זכרון) 2. מה בדיוק נותן לי כרטיס טלויזיה (פרט לצפייה בטלויזיה דרך המחשב) ? האם זה גם כרטיס עריכת ווידאו, או שכרטיס עריכת ווידאו זה כרטיס נפרד לגמרי ? 3. מה אני יכול לקלוט דרך כרטיס הטלויזיה ? (אפשר לחבר לממיר של YES ?) תודה !
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הזמנתי היום ב KSP מחשב, אז ביקשתי GTX 260 ו P31, המוכר אמר לי שהכרטיס לא ינוצל במלואו ובגלל זה כדי לקחת P43 שתומך בחיבור 2.0... אז הקשבתי לו ולקחתי P43. האם באמת יש שינוי בין P31 ל P43 עם כרטיס מסך שכזה?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כרטיס GTX 1080 ויש לי מסך 1080P, אני רוצה לעשות מבחני ביצועים וכו' ברזולוציה של 4K. הבנתי שאני צריך לעשות רזולוציה מזוייפת וכך עשיתי, 1440P עבד אחלה אבל 4K לא המסך שחור ומידי פעם מציג תמונה לשניה ומחשיך חזרה, אני משתמש בכבל HDMI, האם ל-4K אהיה צריך כבל DP? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס מסך ATI ישן... אני יצליח לשחק Metro 2033 ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה... כל סרטון שאני מפעיל באיכות 1080P מיוטיוב... את זה לדוגמה: במחשב שלי עם כרטיס מסך 9600GT דרייברים עדכניים (הורדתי לפני שעה) דיירקטX 10 (כי הכרטיס לא תומך ב 11 לפי מה שאני יודע) הסרטון עובד בפריימים והאיכות על הפנים... עם מערכת הפעלה WIN 7 אולטימייט לעומת זאת במחשב השני שעומד ליד עם כרטיס מסך 8500 GT עם אלוהים יודע ממתי הדרייברים ודיירקטאיקס שאני לא בטוח שמותקן עליו בכלל... הסרטון עובד בצורה חלקה ובאיכות טובה... שעליו מותקן XP PRO SP3 מה אני עושה? כבר התיאשתי... תודה ענקית למי שעוזר...
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון בסופט מוד ל firegl / quattro ? __________________
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הבטחתי לאחי בן 16 כרטיס מתנה ליומלודת בשביל המשחקים שלו... ההתלבטות היא בין 2 אלה: 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 לבין: 2) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1311 המפרט שלו הוא כמו שלי אך עם 2GB זיכרון וכונן קשיח קטן יותר בחצי. חשוב לציין לא יעשה שימוש בOC בכרטיס. אלא הכרטיס יעבוד בהגדות המפעל שלו. או שמא בכלל עדיף ללכת על כרטיס כמו שלי בשביל 25 שקל פחות?... למרות שזה לא משנה לי כי המהיריות ב2 אל גבוהות קצת יותר בסטנדרט. תודה.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך המלצה על מסך שטוח 19" CRT עד 2200-2300 ש''ח, למטרת עיצוב (תלת מיימד, עריכת וידאו, בניית אתרים, דפוס). מה דעתכם על LG f900P? והאם 930SB יקר רק בגלל ה-"SB"?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
Some motherboards violate the AGP specification and therefore this card may not physically fit in some systems. אממ nonde??? WTF?! מה הכוונה כאן?,הבנתי אבל האם יש משהו שאני צריך לדאוג ממנו?...(אני מתחיל להלחץ לקראת בואו של הסוס שלי,תכננתי ליהנות ממנו קצת עם המערכת הזקנה הנוכחית ולשדרג מאוחר יותר[x800 xt platinum edition coming at the 15th november]). עריכה: הכותרת בסדר עכשיו?...
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף לבן שלי את כרטיס המסך GTX1030 בכרטיס יותר חזק אבל לא יקר (יד שניה). חשבתי על: * GTX 1060 6GB - האם 650ש"ח הוא מחיר ראלי? * GTX 1070 8GB - האם 800ש"ח הוא מחיר ראלי? * GTX 980 6G - האם 650ש"ח הוא מחיר ראלי? האם תומך ב- DX12? מה מומלץ? אולי משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני באמת לא מבין. עשו המון מחקרים בנושא ובסופו של דבר הגיעו למסקנה שהעין ה"מזוינת" ביותר שיש לבני אדם לא יכולה לשים לב ליותר מ-34FPS. אפשר לדעת למה ישנם אנשים שעושים מערכים משולשי כרטיסי מסך כמו ה-GTX280 אם זה המצב? ולמה ריצה של משחק על 34FPS לא נחשבת להרצה החלקה ביותר? *בבקשה לא לנעול שוב. אני חיפשתי איך שיכולתי ולא מצאתי כלום, או שמצאתי יותר מדי דברים לא קשורים כך שהיה קשה לסנן מידע כה רב. פניתי אל מנהל בפרטי בבקשה שיכוון אותי יותר בחיפוש אבל לא קיבלתי תשובה.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך 7600GS וסרטים לא עובדים לו אפשר לינקים למקודדים שיעזרו? יש לו את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עם 9600GT והוא כבר לא מצליח להריץ משחקים כגון COD5, ו- Dawn of War על המסך שלי ברזולוציה מקסימלית (20" - 1680X1050) התקציב - 900 עם אפשרות לחריגה עד 1100 אבל רק במידה וזה באמת משתלם. המפרט הוא המפרט שבצד עם 2 שינויים - הזיכרון יוחלף לקורסאיר 4GB CL5 הספק יוחלף לקורסאיר 550W כשאני אחליף כרטיס. (יש לי כבר את הזיכרונות והספק) בהתחלה חשבתי לכיוון של HD4850 או 9800GTX/GTS250+ אבל ראיתי שבתוספת של 100 ש"ח אפשר להשיג GTX260 SP192 אז אולי עדיף? כמו כן אם כבר אני מוציא 900-1000 ש"ח על SP192 לא עדיף להוציא 1100-1200 על SP216? או שזה כבר יותר מדי אוברקיל למסך שלי? בכל אופן המלצות על כרטיסים יתקבלו בברכה - חשוב לי השקט (עד כמה שאפשר בכרטיסים כאלה)
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אצלי בביוס אין את האפשרות הזאת אבל בכרטיס מסך בהגדרות הדריבא יש את זה radeon 9800 אז מה זה אומר שאם אין בביוס אז זה לא משנה בוינדוס בדריבר ...?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- המפרט: AMD 4200 +@2800MHZ HD4870 OCZ 2GB מדובר בספק הבא:CHIEFTEC GPS 550 AB A smart-power יש מצב אני משדרג גם את המעבד בקרוב ל E8400 אז בבקשה צריך תשובה מדויקת ובטוחה למה כי הספק הזה עולה רק 270 שקל
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-