כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אהלן ברשותי המפרט שמפורט בצד ימין. לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך מGeforce 9800GTX+ לGeforce 250GS בכל אופן, לאחר שכרטיס המסך הקודם נשרף, הותקן במקומו כרטיס של ATI, והדרייברים של NVIDIA הוחלפו בCATALYST [מן הסתם] ולפני יומיים הכרטיס הוחלף ב-250GS. עם התקנת הכרטיס החדש, מחקתי את הדרייברים של ATI והתקנתי את הFORCEWARE בגרסאתו האחרונה. לאחר כמה נסיונות כושלים להתקין אותו את הדרייבר [תקלה בגרסאות האחרונות של NVIDIA שמחרבשות את ההתקנה, עיינו בדיון הרשמי של הדרייברים של NVIDIA כדי לקבל אינסייט על העניין], הצלחתי להתקין את הדרייברים. אומנם ביצועי הכרטיס באמת מתעלים על הכרטיס הקודם ואני לא סובל מבעיות ביצועים במשחקים, אבל שמתי לב לבעיה מוזרה שהתעוררה פתאום. יש בעיות ביצועים בווינד…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום יש לי TI 4200 הבעיה היא כזאת : כאשר אני מפעיל וידאו במדיה פלייר ואז לוחץ כפתור ימיני בעכבר וניכנס להגדרות - מיתקדם - OVERLAY CONTROLS - ואז אני משחק עם הקטנה והגדלה (ZOOM ) , מה שקורה : פיתאום הסרט נעלם מהסך ואני רואה רק שחור במסך הוידאו של מדיה פלייר , ועד שאני לא מדליק מחדש את המחשב אני לא יכול לצפות יותר בוידאו. אנא תנסו אצלכם ותראו מה קורה? האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת? האם מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אממ... יש לי בעיה מאוד מעצבנת! כל פעם שאני משחק במשהו אז אחרי איזה רבע שעה מופיעה לי השגיאה הזאתי יש לי כרטיס מסך מסוג Radoen X600XT 128MB PCI-e דרייבר קטליסט 6.4 ניסיתי למחוק ולהתקין דרייברים מחדש וניסיתי לבטל את הVpu Recover... שום דבר לא עוזר...! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הבנתי שזה אמור למנוע דמיעה אבל מוריד ביצועים האם צריך את זה גם ב lcd?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום עליכם. אז ככה - מישהו טען בפניי שלכל וידאו יש טיונר מובנה בפנים. הוא אומר שבהנחה שיש לו מסך מחשב LCD רגיל עם יציאת RCA לדוגמה, הוא יכול פשוט לחבר מכשיר וידאו אל המסך ויש לו טלוויזית LCD לכל דבר ועניין. רציתי לשאול האם באמת לכל וידאו יש טיונר ואם כן אז למה? הרי הטלוויזיה באה גם ככה עם טיונר לקליטת שידורים אז למה משמש הטיונר הנוסף? ודבר אחרון - מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זה למען השם היפרבנד (מלא/חלקי לא משנה מה). לידעונים תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס ורציתי לדעת אם ממולץ להתקין את כל התוכנות שיש בדיסק או מספקי רק את הקריסטלים שיש באתר ATI שכרגע זה 3.6
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/atinewboardwith32pipelines.shtml איזה כרטיס אני חושב אחד הכי טובים לא? ועוד משהו רציתי אתר שיש בו השוואות בין כרטיסי מסך, אבל בתמונות... (ראיתי את זה בG4TV)
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו שמוכרים כרטיסי מסך שאין להם יציאת HDMI אלא רק S-VIDEO ועדיין יש חיבור של כרטיס הקול. איך זה עובד בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! כמה לדעתכם שווה כרטיס מסך מדגם- GIGABYTE RADEON R9 290 4GB WINDFORCE GDDR5. אחריות לכמעט 3 שנים. כמה הוא באמת שווה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד (Laptop) של חברת DELL מדגם C540 המסך נסדק לכל אורכו ואינו שמיש. רוצים על התיקון של המסך 3,000 ש"ח. 1. האם המחיר ריאלי ??? 2. האם יש מקומות / אופציות זולות יותר ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני הורדתי את הדרייברים הללו האם הם הנכונים ? http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-260.99-whql-driver.html http://developer.nvidia.com/object/cuda_3_2_toolkit_rc.html#Windows%20XP,%20Windows%20Vista%20and%20Windows7 האם CUDA זה רק SDK ? http://www.nvidia.com/object/physx-9.10.0513-driver.html DX 11 מיקרוסופט הורדתי
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
תקציב: 700-800 גג של הגג 900 ורק אם זה הבדל עצבני אז 1000. למשחקי fps. תודה, דן עריכה: 17 אינץ'.... אלא אם כן, שוב יש מציאה ביחס למחיר...
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD של CHIMEI עם כרטיס מסך RADEON91000. התקנתי כעת את הווינדוס מחדש ונוצרה לי בעיה - התמונה גולשת מהמסך, ואני לא מצליח להתאים אותה (אני לא מוצא בכפתורי השליטה של המסך את האפשרות לצמצם את הרוחב או הגובה) מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
new computer, dont got hebrew yet. I installed the catalyst driver for my 2900xt and thats what is shows http://img502.imageshack.us/img502/6691/asdzy9.jpg the clocks should be higher right? is it normal that it shows that the clocks are that low? if now, what can i do to fix it?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קראתי שיש לכרטיס חיבור HDTV...עכשיו מה הכוונה?!..שאני יוכל לחבר את המחשב לטלויזיית שפורפרת רגילה וקבל איכות גבוה?!..(לא כמו חיבור הS-VIDEO המסריח)??
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אהלן רכשתי מחשב חדש לפני פחות מחודש. המפרט בצד (I5 2500K + GTX570) ומשום מה יש לי הרבה בעיות במשחקים שניסתי עליו. ההירוס החדש מקרטע מאוד , ב-NBA2K12 ו-PRO12 רואים מטושטש ולא איכותי. וזה עוד מהמעט שניסתי! אני חושש שהדרייבר שהתקנתי אולי גורם לתקלות. מדובר בגרסאת הבטא (-אולי זו הבעיה) 285.27. יעצו לי לנסות להתקין את הגרסה הקודמת ולראות מה קורה, עכשיו השאלה היא איך הכי טוב לעשות את זה? להסיר את הנוכחית במצב בטוח ואז להתקין? אם כן - איזה מהם להסיר? את הכל (העלתי תמונה)? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עדיף מlogic אבל אם אין שם משהו טוב אז זיגזג... יש בכלל LCD (סביר) במחיר כזה?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס זמני. ובעוד 8 חודשים אני ארכוש משהו רציני. אני יודע שכל הכרטיסים הללו הם low end במקרה הטוב. זה בסדר בכל מקרה איזה עדיך מבין השלושה? GigaByte GeForce GT210 512mb GDDR2 236 GigaByte GeForce 210 512mb GDDR2 249 Sparkle GeForce 9500GT 512MB GDDR2 255 ברמת העיקרון אני יכול לקחת את הTripleD Axle GeForce GT220 512MB GDDR3 ב330 ש"ח אבל זה סתם חבל כי לא יהיה לו שום שימוש... ב8 החודשים +- הקרובים רק עבודה משרדית תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול האם מישהו מכיר את החברה פשוט לא יצא לי לשמוע עליה הרבה והאם הכרטיס כדאי בכלל!! אני שואל את זה בשם חבר שלי תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הכוונה לכבל הזה: אני רוצה לחבר אותו ללוח של gigabyte ga-m57sli-s4 פשוט לא מצאתי איפה לחבר,אגב אם זה יכול להקל על מישהו שרוצה לעזור הנה היוזר מנואל שלו בPDF http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/motherboard_manual_ga-m57sli-s4_e.pdf אשמח לעזרה,תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שאלתי לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לי אז... שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך וזה גרם לזה שכשאני צופה בסרטים בWMP או בBSPLAYER הצבעים השתגעו...זה גם בנגנים באינטרנט (וואלה לדוגמא) בBSPLAYER נכנסתי להגדרות צבעים והצלחתי לסדר את זה אבל זה כל פעם חוזר אחרי שאני סוגר את התוכנה הצבעים האחרים רגילים זה רק בתוכנות וידאו תודה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הי, בתקציב של עד 500 שח מהו הכרטיס המומלץ ביותר למחשב משרדי (חזק) למטרת עבודה עם 2 מסכים, עריכת וידאו ומדי פעם סרטי FHD ? נוטה יותר לכיוון של ATI אבל אשמח לשמע כל המלצה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך חדש עד 1K למחשב שלי מפרט למטה. הדבר היחיד ששונה שם זה המסך שהפך לFULL HD. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-