כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
קניתי 8 יחידות 1080ti של ג'יגהבייט טורבו, הבנתי שבגלל שהקירור שלו שהוא blower הוא לא מספיק מקרר והוא יכול להישרף. מישהו יכול לתת חוות דעת נוספת ? **מדוכר על מערכת לכרייה של מטבעות דיגיטליים, זה אומר שהכרטיסים עובדים אחד ליד השני בעוצמה מקסימלית 24/7
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש ליfx5200 יש לו יציאת svideo של 4 פינים(קבלתי כבל svidio יחד איתו אבל קצר מאוד...) ויש לי נייד אם יציאת svideo אם 7 פינים, האם אני יוכל להשתמש בכבל של הfx5200 או שאני צריך לקנות כבל חדש?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב ישן: Intel 4 630 3 GHZ, D915GUX אני צריך כרטיס מסך לסרטים, ולמשחק PES 2009 מה כדאי לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כרטיסי העיבוד הגראפי החדשים מבית AMD אינם תומכים ביצירת מערכים מרובים שהיו פופולריים עד מאוד בעבר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש מסך מחשב LCD לראות בו סרטים ולשחק משחקיםבטווח מחירים של 1500 עד 2000 בערך משהו סבבה ועל הכיפאק 19 אינץ' כמובן בתודה מראש מקווה להענות רבה מצידכם שלכם בכנות ר.משיח
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
נהרס לי הכרטיס מסך ,Radeon 9800Pro, ואני מחפש המלצה לכרטיס טוב לא פחות עד 1000 שקל מקסימום, אם אפשר אז פחות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הכרטיס שיש לי הוא R9 290 Gigabyte Windforce Edition כידוע יש לו 4GB והמסך שיש לי כרגע הוא Dell U2412M ברזולוציה של 1920X1200. אני מעוניין לרכוש עוד שני מסכים כאלה. כרגע אני משחק על הגדרות הכי גבוהות שיש למשחק. מלבד להתפשר על כיבוי של AA במשחק, האם כרטיס אחד יכול להתמודד עם הרזולוציה או שאצטרך CF?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HD4870 512MB GDDR5 HD4870 1024MB GDDR5 ATI RADEON HD5770 Nvidia GeFoce GTX260 מי מביניהן הכי מומלץ למשחקים call of duty 6 ו-crysis מסך בגודל 20-22 אינץ' לא יודע אם full hd ספק כוח 550w לוח אם לא ידוע(פתוח להמלצות עד 500 ש"ח) מעבד- amd ii x3 435
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם כרטיס מסך 9600 פרו של ג'יגהבייט (r96p128de) ושמתי לב שהוא עובד במהירות זכרון 200 מה"צ , בעוד שלמיטב ידיעתי היא אמורה להיות 300 מה"צ. כשאני מעלה את מהירות הזכרון באמצעות vtuner או תוכנות אחרות יש ארטיפקטס. מהירות הליבה תקינה - 400. האם מדובר בכרטיס פרו מוחלש ? או שיש תקלה ואם כן מה הפתרון ?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, פתחתי את הנושא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322110.0 במפרטים והומלץ לי על: SPARKLE PCI-EX GEFORCE 8500GT 512MB PASSIVE COOLING הציעו לי לפתוח נושא פה בנוגע לכרטיס מסך ספציפית. הדרישות שלי: בנוסף, שכחתי לציין שאני רוצה VIVO. יש לכם המלצות אחרות, או להשאר עם ההצעה הנוכחית? תודה.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים (לא משהו חדש... נאמר בסגנון דיאבלו, במילים אחרות... די ישנים), אשר יכלול גם כרטיס טלוויזיה. למחשב יש יציאת PCI וPCI EXPRESS המחשב עצמו די ישן. יש למישהו המלצות? תקציב - 300 - 400 - 500 ש"ח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה לייעץ לי איזה כרטיס מסך לקנות התקציב שלי זה 800 שקלים אשמח אם תענו לי תודה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה, ניסיתי להתקין call of duty 2 (מקורי) ומופיעה לי שגיאה שה directx לא מגיב או משהו, קיוונתי את הזיכרון של הכרטיס מסך ל 128mb (מקס') ובכל זאת המשחק לא עובד למרות שהדרישותץ המומלצות הם 64mb על הכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור בבקשה? (דרך אגב המחשב חדש עם מעעבד core 2 duo וזיכרון 1gb אז הבעיה לא במפרט! תודה..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למרות שכבר ראיתי מודעות כאלה פה ושם, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח עם חריגה אפשרית רציתי לדעת אם אפשר גם היכן אני צריך להשתדרג כדי שהכרטיס מסך המומלץ יעבוד על המקסימום במפרט הבא: Mainboard : Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL Chipset : nVidia nForce4 SLI X16 Intel Edition Processor : Intel Pentium D 940 @ 3200 MHz Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce 7600 GT תודה!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon HD2600 PRO ואני נתקל בהודעת שגיאה של VPU Recover כאשר אני משחק משחק 3D , מה זה VPU Recover?,מה תפקידו? תודה לכל העונים!!
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום חברים. קודם כל אני צריך את עצתכם לגבי אם בכלל כרטיס מסך זה מה שאני צריך. יש לי מחשב כמעט בן 5 שעבר שידרוגים עם השנים, כרטיס המסך הינו 8800gts שיש לי מהיום הראשון של המחשב. בשנה האחרונה המחשב היה נתקע לי לעיתים קרובות (קרובות יותר וקרובות פחות) - נתקע = תמונה קופאת ומקלדת לא מגיבה אבל סאונד ממשיך להתנגן ברקע לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. רק כיבוי פיזי היה פותר את הבעיה. לאחרונה הוספתי עוד מסך לקונפיגורציה כך שאני עובד עם 2 מסכים ולעיתים מנתק אחד ומחבר את הטלויזיה. אתמול המחשב עשה קולות של גסיסה אחרונה. הוא נתקע מספר פעמים רצוף (פעמיים עם מסך כחול לשניה שהספקתי לראות רק משהו שקשור לזריקת זיכרון מהסטאק אני חושב). ולאחר מכן הוא שווק חיים לגמרי. ז"א אני מדליק את המחש…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה: לפעמים, אחרי 15-20 דקות של משחק פיפא 11, המשחק קורס (לא תמיד זה קורה). בבדיקה עם תוכנת EVEREST מתברר שהGPU אצלי מגיע לטמפרטורה של 70 מעלות, והHD ל40. האם זו הסיבה שהמשחק קורס? התחממות יתר של כרטיס מסך? אם זה עוזר, זה מפרט המחשב שלי: Motherboard - INTEL P55WB Cpu - CORE I5 760 Memory - KINGSTON KVR1333D3N9 4GB Video Card - GIGABYTE GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Case - COMPUCASW 6k31 PSU - Hec 500W אגב לא יודע אם זה קריטי, אבל שימו לב שהמארז שלי זה מיקרו ATX (ממש קטן ורוב החומרה דחוסה שם) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/article/ati-radeon-hd-4550-512mb-review/ הכרטיס מבוסס על ליבת RV710XT ויהיה בשתי גרסאות: גרסת GDDR2 עם 256מ''ב וגרסת GDDR3 עם 512מ''ב המחירים:45-55$!!!
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ב-HIGH רזולוציה 1024X768 (עם הכרטיס FX5900XT וAMD 2500 ללא OC) תוצאה טובה? אני גם סובל מקירטועים קלים אחרי הטעינה, בתחילת המשחק... סביר?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
?Forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO? http://www.geniman.com.hk/geforce7800gt_pcie.htm הבנתי שזה מהדור היותר חדש אך האם זה מגיע מחברה אמינה וזה יחזיק משחקים חזק? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך של geforce g210 רציתי לשאול אם הhdmi שלו מעביר גם קול ואם הוא מתאים ל full hd ? הכרטיס מסך בעיקר לסרטים וממש קצת משחקים אם אפשר חוות דעת עליו תודה והמשך יום טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הבנתי שיש מספר מהירויות לPCIE החל מ X1 ועד X16 אני רוצה שמישהו יסביר לי את העיניין 1.איך אני יודע שהלוח תומך ב X16 ולא פחות? 2.האם מהירות ירודה של חריץ PCIE כגון 1X פוגעת בביצועים? 3. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10654&catid= מה המהירות של הלוח הזה? 16X או 1X? אני מקווה שהאתר המוצלח הזה יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום חברים - זקוק לעזרתכם יש לי כרטיס מסך gforce2 mx200 32mb w/t היצרן לא ידוע - לא מסומן על הכרטיס התקנתי אותו עם driver שהורדתי מהאתר של nvidia אבל זה לא עובד. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא דרייבר מתאים - אנא הודיעו לי ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מתי זה יצא? והאם זה יבוא יחד עם לוחות אם בתושבת יותר חדשה, כי אני יודע שאנו בדור השלישי ואם יהיה PCI-E2 כנראה יהיה דור רביעי, לא?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-