כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
דיברו על זה ש DX10 לא יתמך ב XP....מה כן אפשר יהיה לעשות עם כרטיס כזה בXP? הוא ידע לעבוד מול DX9? או בתרגום לעברית אם אני קונה כרטיס DX10 מה הוא שווה בXP?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אוקי, אני לא יודע כמה אני אמור לקבל עם המחשב שלי מפרט: Intel Core Duo 2 1.86ghz E6300 ASUS MotherBoard P5B PCIE 512x2 667 Memory Leadtek PX8800GTS 640MB PCIE Liberty 500W קבלתי ב 3DMARK06 לא 05! תוצאה: 7856 משהו כזה, קבלתי בשניים הראשונים מעל 3000, וב CPU(מעבד) קבלתי מעל 1000 תגובות..
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עשיתי שידרוג קטן למחשב שכולל: Intel i3 6100 Asus H110 8GB DDR4 2133MHz AMD RX 470 4GB בתכלס זה פשוט מחשב חדש... אבל בכל אופן הרצתי את הבנצ'מרק של Rise of The Tomb Raider על Very High והתוצאה הסופית שקיבלתי היא 37 FPS. כפי שניתן לראות בוידאו הזה - עם אותה חומרה כמו שלי התוצאה שלו הייתה 84 FPS. למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה לבחור או 6600gt או את הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7078 בבקשה תענו כי זה די דחוף... אני צריך להחזיר תשובה לחנות.. ואנא תסבירו לי אם יש ו איזה פאק כי המחיר מוזר.. נגיד כמו שיש לי TC ב6200 או 5700LE בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, הכול מוכן רק הכרטיס מסך חסר. חשבתי על הכרטיס מסך X1950PRO שעולה 1300 ש"ח, יש כרטיס מסך שבערך אותו תקציב שיכול לספק אותי בערך חצי-שנה, שנה עד שאני יחליף לכרטיס מסך אחר?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב אז זה בערך המפרט של המחשב שלי כיום Processor : Intel Pentium 4 2.4 Ghz Hard Disk : 80G Westren digital Memory : 512MB DDR 400 MHZ kingstone Video Card : FX 5200 Asus לוח אם : Gigabyte 8SQ800 רציתי לדעת אם כדאי לשפר את המחשב או שכבר לחכות ולקנות אחד חדש ? אם לשפר אז צריך כרטיס מסך חדש והלוח אם שלי לא תומך ב PCI-E . תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך לסטודנט לעיצוב גרפי, כמובן שישתמש ב 3DmaxStudio, Photoshop וכל שאר התוכנות. בינתיים חשבתי על שני הדגמים האלו : Viewsonic 19" E92F+SB Flat Monitor Mag 19" 996PFS שניהם כמובן רגילים, לא דקים, 19 אינטצ', סביב ה 1100 שח. איזה מהם עדיף לדעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום. לוח אם ASUS - M4N68T-M V2 כאשר הגרפיקה מגיעה מ: NVIDIA Geforce 7025/nForce 630a מובנה. המחשב מחובר באמצעות כבל VGA [אין יציאת HDMI מלוח האם. רק VGA]. הבעיה: המסך שלי הוא 1920x1200, ומשום מה - למרות התקנת הדרייברים המקוריים, ולאחר מכן העדכניים ביותר - אין זיהוי של רזלוציית המסך! הרזלוציה המקסימלית שניתנת לי היא 1600x1200. אני אובד עצות אשמח לשמוע את דעתכם תודה!
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם ומתאים עד 700 ש"ח. המעבד כנראה I3 2.9 ספק כוח 500W זכרון ראם 2G. דרך אגב המוכר באיבורי המליץ על Gforce 450GTS, זה אכן הכרטיס הממולץ למחיר ולמפרט? תודה מראש אלון
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת מה כל כך הבל בין 9550 לבין 9600 במשחק עד כדי כך רואים את הבדל ינו זה הבדל של עוד 250 שקל בערך ותסבירו לי מה כל כך שווה את ה250 שקל האלו תודה למי שעונה על השאלההה :kopfpatsch: :yelclap: :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
נאי יודע שזה לא לפה וכו וכו פשוט אני נטול עצות אני צריך דחוף פורום למחשבי כף יד.. חוץ מהפיסי פריק ומליאונטאורק תודה.. :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
החברה הקטנה, שאחראית על סדרת כרטיסי Volari (למי שזוכר) נרכשה לאחרונה תמורת 8-12 מליון דולר. העסקה משתלמת מאוד לATI, מכיוון שבכך השיגה בעלות על מפעל XGI בסין שמנהל קשרים ענפים עם הממשלה המקומית - או במלים אחרות, שופע כוח אדם זול שמצמצם את עלות הייצור. יתרון נוסף, הוא שXGI מעסיקה חטיבת תכנתי דרייברים שמתמקדת בעבודה תחת לינוקס (מה שיועיל מאוד לATI במלחמה על פלח השוק הקטן). למקור: http://www.hexus.net/content/item.php?item=4828
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מדגיש. AGP. לא PCIE
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד I5 - 4590 ספק כח : thermaltake tr2 500wזיכרון 8G 1033 כרטיס מסך : gtx 750 {לא TI} ssd : evo 840 120G hdd : wd 1T green אני עובד באופן קבוע על טלויזיה 40" 1920X1080 המחשב מיועד למשחקים מכל הסוגים בעיקר אך בעיקר The Witcher® 3: Wild Hunt מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח {עד 1100 עם חריגה} על מנת להפעיל משחקים על הגדרות בינוניות לפחות באופן חלק
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי OC ל970GTX שלי והכרטיס כל הזמן קורס במנוחה, במאמץ הוא מחזיק 40 דקות ויותר אבל שאני יוצא ממשחקים או סתם גולש באינטרנט או משאיר את המחשב לבד לכמה שעות אני רואה שהתדרים חזרו למקור- כלומר הOC קרס. למה זה קורה? קראתי משהו שזה יכול להיות בגלל שהמעבד משחק עם המתחים של עצמו ובתדרים זה יוצר בעיה. המעבד הוא i5 3470
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההרקולס 9700 בא באדום למרות שראיתי שבאתר הוא בכחול והשאלה שלי היא האם גם ה-9700 פרו בא באדום או בכחול?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי 256mb FX 5500 . כן חרא של כרטיס אני יודע, הוא אצלי כבר נצח. השאלה היא האם הוא יוכל להחזיק את המסך שאני שוקל לקנות עם רזולוציה של 1920x1200 (נחשו איזה) כמו שאפשר להסיק מהעובדה שעדיין יש לי אותו, אני לא משחק בשום דבר שיצא אחרי 1999, והתירוץ שלי לקנייה של כזה מסך גדול הוא שהוא יראה מצויין על השולחן שלי. אה וסרטים. DivX DVD ובבוא הזמן HD כשיהיה זמין יותר להורדות והשכרה. אז מה אתם אומרים יחזיק איכשהו, נגיד לפחות עד שה HD יהיה זמין? ואם לא אז מה מומלץ כתחליף? אני לא רוצה שום דבר יקר עם יכולת עיבוד שלעולם לא תבוא לידי שימוש, רק כרטיס שיחזיק את הוידאו רץ ומסונכרן. אגב המחשב הוא 2x2.6 ghz עם ג'יגה RAM והרבה אבק וכבלים. הסלוט הוא, אבוי לבושה, AGP x8 בתודה אסף
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, חיברתי את הכרטיס מסך שלי (9600GT 512MB) לטלוויזיה LCD של LG וכיוונתי בהגדרות של Nvidia nView Desktop Manager וNvidia PhysX במצב התצוגה Dualview כלומר ששני הצגים לא יהיו תלויים זה בזה. עכשיו הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שבטלוויזיה לא מופיעה שורת המשימות ולא מופיע כפתור ההתחל, ואני לא מצליח להפעיל משחקים במסך הטלוויזיה אלא רק חלונות כמו דף אינטרנט ותיקיות. אם אני בוחר שמצב תצוגה יחיד (לא Dualview), כלומר שרק הטלווזיה תעבוד אז הכל תקין ככה שהבעיה היא לא בחיבור אלא בהגדרות של הדרייברים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה לכוון ולשנות בהגדרות. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, שני שאלות: 1. ברשותי כ.מסך 1900XT, האם שווה להחליפו? או שיש לו עוד שנה לחיות? הרזולוציה שאני משחק במשחקים היא 1280/1024, וזה עדיין זז לי מעולה במשחקים שאני משחק. (GOW/C&C/Crysis) 2. אם כבר לקנות חדש, איזה מומלץ? בהתחשב בעובדה שאני משחק ברזולוציה הנ"ל? כמו כן יש להתחשב בנתונים של הספק כח שלי (400W ליברטי), והמפרט הרשום מטה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך עם יציאת HDMI (PCI-E( אני מייעד אותו לשדר סרטים באבחנה גבוה לטלויזית LCD בלבד.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
באמת הכרטיס המינימאלי שמנצל בצורה מלאה את מסך ה24 הוא רק ה 280GTX?? פשוט כי יותר חשבתי על 9800GTX .. וחברה רק NVIDIA (בלי ATI) תגובות יעזרו...
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. ידידה שלי קנתה מסך LCD למחשב ויש בעיה עם החיבור בין המחשב ל LCD החיבור בכרטיס מסך הוא השני מלמעלה בתמונה . כלומר DVI-I Dual Link החיבור במסך הוא הרביעי בתמונה. כלומר DVI-D DUAL LINK והכבל שהיא קיבלה עם המסך (מוזר מאוד) הוא השלישי בתמונה , כלומר DVI-D SINGLE LINK איך מחברים ביניהם ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש וברצוני לקבל המלצה על כרטיס מסך, משהו עם 512MB זיכרון ושייתן ביצועים טובים במשחקים כמו Doom 3 ו-F.E.A.R ברזולוצייה של 1152x864. תודה.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2532
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-