כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד לפוטושופ ולייטרום. אמרו לי שעדיף כרטיס מסך של ג'י פורס כי הוא תומך ב- CUDA. מצד שני אני רואה ויודע כי הרוב שמתעסקים עם פוטושופ באופן מקצועי (צלמים ומעצבים גרפיים) משתמשים במק שבהם יש דווקא כרטיסי מסך של AMD. אז אני לא מבין האם זה קריטי כ"כ או שגם כרטיס מסך של AMD כמו 6490M או 6770M יהיו לי מצוינים ויריצו לי פוטושופ בדיוק כמו כרטיסי מסך של ג'י פורס מאותה רמה? זה דחוף לי כי אני מתכנן לקנות נייד ממש בימים הקרובים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי אני רוצה מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך, רק לעבודה גרפית בפוטושופ, אילוסטרייטור אפטר אפקטס פריימיר ואולי מאייה בעתיד( לא למשחקים), איזה כדאי לקנות כי הבנתי שיש כרטיסי מסך יעודיים לעבודה גרפית ואם בכלל אני צריך כזה או שאני יכול להסתפק במשהו פשוט וזול. תודה נ.ב. חשבתי לקנות את Q6600 השאלה אם צריך אותו או שזה סתם בזבוז של כסף?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לחברים מחפש כרטיס מסך מסוג PCI לא PCI EXPRES ! לא אכפת לי אפילו משומש אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות טלוויזיה FHD, אותה אחבר למחשב. יש לי כרטיס xfx hd4850, והוא בעל 2 יציאות DVI ויציאה 7 פינים (באריזה מגיע גם כבל שמפצל 7 פינים לRGB). מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלוויזיה? האם חיבור בDVI עדיף על RGB? תודה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה זול ורציתי לשאול אם הכרטיס הזה הוא כרטיס סביר לצפייה בטלויזיה דרך המחשב, כלומר חיבור של ממיר דיגיטלי למחשב והקלטה מדי פעם. השימוש הוא רצוף ויומיומי כלומר זה יהיה הטלויזיה שלי בחדר.... אז בבקשה מי שמבין בזה תגידו לי אם שווה...
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
-
שלום קניתי לפני חודש 4890 של sapphire והוא דיי מרעיש. רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או פי'צר שיכולה להוריד לי ביצועים/מהירות מאורר מהכרטיס מסך ובכך לעשות אותו יותר שקט.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת עם הכרטיס Ati HD 4730 יעבוד על המחשב שלי. זה המפרט: מעבד DualCore Intel Pentium D 930, 3001 MHz (15 x 200) לוח Gigabyte GA-8I945PL-G ספק: 500W
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
נאמר אני על שולחן העבודה. מעבד המכיל INTEL_HD + כרטיס מסך 680 יש לי כבל DVI מחובר מכרטיס המסך למוניטור המחשב, יש לי כבל HDMI נוסף, שמחובר מלוח האם למסך הטלויזיה בסלון. שאלה: בזמן שאני נמצא על שולחן העבודה, האם יש איזו שהיא דרך בה אני אוכל לבחור מי אני רוצה שישדר כרגע? המעבד או הכרטיס? הערה: לא מדובר שיהיו שני תצוגות שנות באותו הזמן (גם מהמעבד וגם מהכרטיס), שתהיה תצוגה אחת, אבל תהיה לי אפשרות לבחור מהיכן היא תפלט, או מהכרטיס או מהמעבד (בזמן שהמחשב דלוק)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת האם מערכת ההפעלה windows vista premium 64bit תומכת בטכנולוגיית SLI/SLI READY? :s05:
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה עם קניית מסך LCD 17 אינ'ץ כרגע ללא הגבלת מחיר. יש מספר דברים שחשובים לי במסך: 1. זמן תגובה של 16 ומטה. 2. חיבור DVI 3. נקודה של 0.26 4. Contrast Ratio של 450 עד 500 שמעתי דברים טובים על מסכי LCD עם ציפוי זכוכית אז אפשר גם כאלה... אשמח גם לקבל תגובות על המסך http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ המסך מיועד לעריכות גרפיות לא מקצועיות, משחקים, אינטרנט.... תודה על כל תגובה... אשמח לקבל תגובות גם על המסך הבא: http://data.neovo.com/doc/english/product%20PDF/X-17A.pdf
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ה AI המליץ לי לעלות את התדר של הליבה מ 850 ל 950 ואת התדר של הזיכרון מ 1250 ל 1400 רשום שם VOLT MV0 לכמה אני אמור לעלות אותו ? את המאוורר ה AI המליץ לי לעלות ל 70 אחוז עשיתי הכול רק השארתי את ה MV על 0 כי לא ידעתי מה לעשות לכמה להעלות אותו פעם אחת קיבלתי ב FURMARK במקום 27 FPS קיבלתי 29 וניסיתי עוד פעם המחשב נתקע .... יכול להיות שזה קשור ל MV0 VOLT ? אם זה מוסיף לי רק 2 FPS לא שווה להתעסק עם זה נכון ?
-
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום,לפני לא הרבה זמן ,קניתי מחשב חדש לא משהו מפציץ אבל משהו נחמד הוא הולך ככה מעבד אינטל quad core q9550 לוח אם של ג'יגה בייט EP45-DS3L עם צ'יפסט 45Nm כרטיס מסך Gigabyte 285 GTX ויש'לי 6 ג'יגה זיכרון על הלוח אבל בפועל וינדוס משתמש ב3. משהו ספק 650W של טרמאלטייק עכשיו המשחק הראשון שהתקנתי היה אסאסנינס קריד,אוקיי נכנסתי למשחק הכל טוב ויפה הרצתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות ומשום מה הייתה שמה הגדרה שקראו לה Multisampling בכלל לא הייתה ניתנת לשינויי והיא הייתה על 1 מתוך 3 ועכשיו שאני בתוך המשחק,כאילו הוא לא נתקע אבל הסביבה מסביב שאני עושה תנועה חדה לא הכל חלק ויציב,עכשיו רציתי לדעת אם זאת העין שלי או שבאמת הכרטיס והמעבד האלה לא מספיקים אפילו בשביל אסאסינס קריד..כאילו זה סבב…
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קודם כול אני יודע שיש כרטיסים שיש להם ת hdr + sm3 אבל השאלה אם אני באמת אצטרך את זה כי בכול מקרה עוד שנתיים 3 אני אצטרך להחליף ל מערכת pci e אז גם אני לא יודע כמה להשקיע באמת אני צריך כרטיס שיריץ לי משחקים כמו half-life 2 san andreas bf2 source עם פילטרים או שלפחות יריץ אותם ממש טוב על רזולוציה גבוהה עם high details קניתי לאחרונה Sapphire x1600 pro 512m ב 930 וראיתי שפשוט הוא לא מספיק חזק ופשוט יש לי אפשרות להחזיר ולהחליף בתוספת תשלום וראיתי שיש מלא אופציות בשוק x800gt\gto אני יכול להביא גם x850 pro ואם אני לא טועה גם יש סיכוי טוב לפתוח לו צינורות וגם יש תצד של nvidia 6800 nu\le\gs השאלה אם להם יש כרטיס שגם יהיה חזק ואולי אפילו יתן יכולת לפתוח צינורות כי אז כבר יהיה לי …
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה כבר שנה וחצי ורציתי לדעת אם אני יכול לשים בו 85Hz כי הוא נותן את האפשרות הזאת ודרך אגב אני על רזולוציה 1024x768 עד עכשיו הייתי עם 72Hz
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
A month ago I bought a Gamecube and I intended to connect it to my computer. After the quality of my MSI Ti4600 ViVo and of a Pinnacle PCTV Pro card greatly disappointed me (I tried all sorts of programs and configurations) I'm now thinking of either buying a 21 inch TV for my room which will cost me around 1,500 nis (since I don't want to buy a crappy TV) or buying a high quality TV card. I was thinking of Hauppauge card but I'm not quite sure what exactly to get, I want a card that will give me on my computer monitor the same quality I'll get on a good TV (smooth image, no glitches and no frame skips). I would be happy if someone who understands in this field could te…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלוויזיה lifeview ואני רוצה לחבר ממיר של יס למחשב. הוידאו עובד אצלי אבל אין קול איך אני אמור לחבר את הקול? תודה לכל מי שעונה
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בין 1000-1400 שקל (למשחקים) ראיתי לפי אחד הדיונים פה ולפי מאמר של tomshardware על כרטיסי מסך שנותנים תמורה למחיר שכדאי לי את Radeon X1950 XT בסביבות המחיר הזה אני מתלבט עכשיו בין 2 החברות שמצאתי שמוכרות את הכרטיס בארץ: Sapphire http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6581 Gecube http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GV075&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או שאת הגרסה של ה512 מגה של sapphire אם זה שווה את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219 חוץ מזה רציתי לשאול אם המפרט שלי לא יגביל קצת את הכרטיס מסך Processor Model : Intel® Pentium® Dual Core CPU 3.00GHz Mainboard : ASUSTeK Computer INC. P5VD2-MX עם ח…
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
איך הקירור? האם רועש ממש שאי אפשר לישון או אפשר להסתדר? איך הוא בכללי מקרר ,לא קשור כמה הוא רועש. ואם אפשר קישור לקירור חלופי שיהיה שקט? (לא להציע לי מה שיש בנועה כי אני לא יכול :-[)
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
החתדשתי בטלוויזיה LG 53FR 32" עם FULL HD, המסך של המחשב מחובר ליצאה אחת בכרטיס מסך דרך DVI, וביציאה השניה הטלוויזיה מחוברת דרך כבל HDMI-DVI. הבעיה היא השולחן עבודה שלי "התרחב" ובמקום לראות אותו דבר בשני המסכים אני רואה חצי על כל מסך, ככה: http://up55.siz.co.il/up2/m5hgmgzywmjq.jpg איך אני עושה שיראו אותו דבר בשני המסכים? אם זה חשוב יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
האם כרטיסים של ATI תומכים תמיכת HARDWARE ב OPEN GL כמו הכרטיסים של NVIDIA? והאם יש הבדל שזה תומך HARDWARE או SOFTWARE??
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מבקש לענות אך ורק בהקשר לשאלות שלי האם לספק כח מחו"ל(אמריקה) תהיה בעיית תאימות פה בארץ ? (זה משהו שאני צריך בשביל הכרטיס מסך) השאלה שיותר מעניינת אותי..האם עם GTX 275 E8400 @3.7 GHZ 4GB DDR 2 833 MHZ אני אריץ כל משחק שקיים היום חלק עם פילטרים והכל על רזולוציה של 1680 / 1050 אני שואל על מנת לדעת אם לטרוח בעבודה וכסף על מנת להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי HD 4850 512 MB בכסף זה יסתכם ב1100 שקל לכל היותר .
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את כרטיס המסך 9800gtx+ 1gb של ג'יגהבייט. בנוסך לכרטיס עצמו, קיבלתי כמה דברים, ואחד מהם היה קבל שמחברים ללוח אם , עם שני חוטים דקים, אדום ושחור, על החיבור של השחור כתוב GND ועל החיבור של האדום כתוב SPDIF מישהו יודע מה מטרת כבל זה? האם הוא הכרחי? תודה רבה =]
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-