עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by WarMachine,

הכרטיס הזה ללא ספק הולך להיות מתחרה גדול מאוד לנוידיה ואיטיאיי בדור הכרטיסים הבא. ללא ספק שיש לו תכונות ופיצ'רים מעולים,רק מעניין יהיה לראות מה יהיה תג המחיר שלו ואם יצאו לו כמה גרסאות כי לפי האפשרויות שנחשפו לציבור נראה כי הכרטיס יעלה לא פחות מ 400 דולר וזהו מחיר שאף צרכן ביתי ממוצע לא ישלם(מלבד המכורים שבינינו ,כמוני)אז מעניין יהיה לראות אם צפוי שבב מוחלש מהירות (כמו ה TI 4200 של נוידיה והרדאון 7500 של אייטיאיי) או שבמקום שבב מוחלש יהיה שבב "ערום" טכנולוגית כמו סדרת ה MX של נוידיה הידועה לשמצה. גם מעניין יהיה לראות איך מטרוקס תתמודד עם הצרכנים שלא ממש יודעים מיהי החברה האנונימית הזאתי(שהרי לא כל מי שיש לו מחשב יודע על כל דבר בכרטיסי מסך והרוב הם סתם אנשים שרוצים מחשב שי…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. המשחקים הם : GTA IV , כמה FPS? BEMNG ---http://wiki.beamng.com/Requirements כמה FPS? אני לא בטוח אם הכרטיס מסך עבד אבל על הגדורת הכי נמוכות קבלתי 30 וקצת FPS FAR CRY 3 כמה FPS? אני חושב שזו שאלה כללית מידי כי יש הגדרות ופלטרים , אך אני רוצה לדעת בערך ומצדי שגם יהיה על איכות הכי נמוכה .. אם תוכל להעריך את זה זה מאוד יעזור לי .. ושאלה נוספת , יתכן שכרטיס מסך 4600 HD של אינטל , יהיה הבדל בין הגיפורס GT 750M 4GB יתן הבדל בFPS של 10-20 FPS? מפרט המחשב הוא 8 GB ראם ווינדוס 8 ומעבד I7 הסוול לא חסכוני.. תודה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by ido135,

הזמנתי שני כבלי HDMI חדשים ואתמול קיבלתי אותם ושחיברתי את המחשב לטלוויזיה הבנתי שזה לא עובד שום דבר לא מוצג על הטלוויזיה אבל היא מזוהה בדרייבר של הכרטיס מסך מבדיקת חיפוש בגוגל הבנתי שהבעיה היא בכרטיס איך ניתן לסדר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אני רואה ששומדבר לא משתנה אצל NVIDIA אשר משנה את שמות כרטיסיה ללא הרף בכדי לתת לקונים טעם לרכוש אותם. הGeforce 250 GTS הוא לא יותר מאשר הGeforce 9800GTX+ שצויד בשם חדש הכרטיס נשאר אותו הדבר בגרסת ה512MB אך בגרסרות ה1GB הכרטיס מקבל PCB חדש (לא מובן למה...) Bottem of the Line הוא אמור לתפקד כ9800GTX+ לכול דבר. מה עוד Nvidia מתכננת? עוד בדיחה גרועה מבית Nvidia תודות לanandtech http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3523

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by ScreameR,

אני בעל גאה של 9500 חדש, אבל כמה בעיות מציקות לי... [1] אני לא מוצא את אפשרות כיבוי הvSync [2] התפריטים בעברית [3] יש לי 60 FPS ב Half life : Cstrike, שאמור להיות לי לפחות 100 יציב. מי שיענה לי אני יהיה אסיר תודה

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. GIGABYTE GV-NX86T256D GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card כרטיס זה הוא האופציה שלי, עולה לי 140 $, DX10, כולל משחק מתנה קומנדו משהו (סופרים קומנדו) האם מישהו מכיר את הכרטיס ואת הביצועים שלו, איך הוא בOC, הוא בכלל טוב? אני צריך אותו למשחקים בקטנה, קצת משחקי מלחמה וקצת משחקים אחרים או ששוה לקחת את זה PNY VCG85512GXPB GeForce 8500GT 512MB GDDR2 PCI Express x16 Video Card - Retail אבל זה בלי המשחק, אבל זה יותר זול - 120$ מה עדיף, הם טובים? איך הOC שלהם? או בכלל את זה EVGA 256-P2-N751-TR GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail זה עולה 140$

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. הזמנתי REDON 9500 PRO ATI ,מהחנות התקשרו להזמין וב-כלנית אמרו ש-ATI לא מייצרת כרטיסים כבר שנתיים האם זה נכון?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

ביצעתי לא מזמן הזמנה למחשב עם הכרטיס מסך x1900xt 256mb והתקשרו אליי מהחנות ואמרו לי שהם לא יכולים לספק לי את הכרטיס אז הם אמרו לי שהם יכולים להביא לי את הכרטיס x1950xt 256mb במקום אבל אני בקושי מוצא זכר למשהו פה על הכרטיס מסך הזה ? לאיזה כרטיס הוא משתווה ? ומה ההבדל בינו לבין x1950pro תודה מראש.

9. Started by natan805,

GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL או HIS PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O - RETAIL או SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. יש לי עכשיו כטיס מסך ישן וגרועה GTA3 איפלו מקרטע קצת מדי פעם (RADEON 9200 SE 128MB) אניר וצה להחליף את הכרטיס.. הבעיה היא שאין לי מושג מה לקנות.. בבקשה תעזרו לי. אני צריך את הכרטיס הכי חזק למשחקים (שכול המשחקים יעבדו עם FPS גבוה וברזולוציה גובה בקצור הכי טוב) אני מוכן להשקיעה עד אלף שקל (זה המקסימום) מקווה לתשובה בהקדם ובתודה מראוש - דן רפופורט.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום, אני מנסה לעזור לחבר טוב שלא מבין במחשבים ודובר צרפתית. הוא שוקל לקנות כרטיס מסך MSI Nvidia GeForce GTX 750 Ti Gaming 2Go DDR5 / OC, הוא משחק במשחקים: LoL WoW Heroes of the storm csgo far cry 4 האם הכרטיס מסך הזה עונה על הדרישות של המשחק בצורה טובה? בצורה סבירה? איך אני יכול לדעת את זה? תודה, וסליחה על הבורות.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אני מחפש כרטיס כמה שיותר זול שיריץ לי משחקים חדשים, אני לא מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ואני רוצה שישמש אותי לאורך זמן. אם זה משנה אני בד"כ משחק משחקי פעולה חדשים שיוצאים, מסיים ועובר לשני וכך זה נמשך... בחרתי בכרטיס הזה ביגלל שאני יודע שלידטק לא יאכזבו אותי. אם יש לכם הצעות בבקשה...

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by FCBarcelona,

אהלן, זה המפרט שלי (מחשב חדש בן שבוע) I5 4460 3.2 Ghz Arctic Alpine 11 GT Rev.2 Asus H81M-A G.Skill 8GB DDR3 1600Ghz Patriot 120GB SSD Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 Antec X1-T Mid Tower Gaming WIN10 PRO מסך: SAMSUNG P2350 אני מחפש כרטיס מסך למטרות גיימינג ועריכת תמונות ופוטושופ קל, לא משהו יותר מידי רציני, אבל שיחזיק לשנה וחצי - שנתיים מבחינת חוזק. משחקים שאשחק בהם: FIFA 16, GTA V. אני לא מציין תקציב כי אין לי מושג בכרטיסי מסך, בגדול אני רוצה שהכרטיס מסך יכסה את הדרישות הנ"ל. תודה מראש !!!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by DORAZABI,

http://www.tms.co.il/product/11520 http://www.tms.co.il/product/12821

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. קניתי כרטיס ב-eBay לפני 9 חודשים. הכרטיס התקלקל. EVGA לא מוכנים לא לתקן ולא להחליף את הכרטיס (וזאת למרות שיש לו אחריות לכל החיים) בטענה שכאשר הקנייה מתבצעת דרך eBay האחריות פגה. חפרתי באתר האינטרנט שלהם ולא מצאתי באף מקום שרשום שאין ארחיות לכרטיסים שנקנו דרך eBay. http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=25610 זה התשובות שאני מקבל מ-EVGA לעניין הנ''ל.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by lmlm,

http://www.pcpro.co.uk/custompc/news/91589/amd-to-drop-ati-brand.html פשוט לא יאומן, לא ציפיתי מAMD שתעשה מהלך שכזה

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by maphisto,

טוב היום קיבלתי אותו ביחד עם אחיו הצעיר מאג 776 (שניהם 17 אינצ ) המסך מדהים -תמונה מדהימה ללא ספק . http://www.ctx.com.tw/Frame-product-pv722E.htm אין מספיק מילים בפי לתאר לכם את איכות התמונה

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. כמו: [h=2]Gigabyte R9 280X WindForce 3X OC 3GB ?[/h] אני יודע שאפשר לעשות OVERCLOCK לכמעט כל כרטיס, אבל שיש OC בשם זה אמור להיות דגם עם יחוד כלשהו, או סתם חלק מהשם ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by pperoxide,

יש לי תקציב של 300 שקל אם אפשר פחות מה טוב הצרכים לא מיוחדים ממש אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה והמשחק הכי כבד cod מעבד q8300 2gb זכרון לוח אם Asus p5qpl-am יש לי פה כרטיס מסך מובנה עם יציאה VGA השאלה אם זה מספיק למשחק ולטלויזיה כי ניסיתי לחבר לפלזמה והעברתי בinput וזה פשוט לא מראה כלום והכרטיס מסך שלי נשרף נראה לי הוא לא מראה מסך.. היה לי 9550 radeon מה אתם אומרים??

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אני מתכוון לקנות את הכרטיס, ואני מתכוון לעשות OC ובעתיד להרכיב water block עכשיו הדיל מה היא האם כדאי לחכות עוד לכרטיס non reference? אם אני עושה OC לכרטיס רגיל אני בעצם מקבל את זה? תודה ביום ראשון הקרוב אני הולך לקנות אז אשמח לדעות בנושא, בעד, נגד, הצידה למעלה ולמטה! דײא בחרתי בו כי אני מתכוון למדל בתלת מימד וכמות הליבות קודה והניסיון שלי עם nvidia בתחום. תודה! שבת שלום!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני מברר את הנושא בשביל חבר, שיש לו כרטיס של ATI 5870 ועכשיו הוא החליט שהוא רוצה לעשות SLI/CROSSFIRE אך אינו מצליח למצוא באף חנות את אותו הדגם שיש לו , הוא רוצה לדעת אם הוא יכול לעשות CROSSFIRE/SLI עם כרטיס גרפי אחר ואם כן עם איזה מומלץ? אה והאם בכלל שווה לו לעשות מערך של שני כרטיסים במקביל או עדיף בכלל לכל היותר לשדרג בעתיד לכרטיס אחר יותר טוב במקום הישן?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. יש לי שתי אפשריות- hercules 8500le fdx מפלונטר או ati 8500le מלמיר?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. חיכיתי לזה חודשיים וסופסוף הגיע ה 6600GT ל AGP! מה שכן, מאז יצא גם 6800LE וגם הוא ל AGP. מה עושים? מי מהם יותר טוב, זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2353&catcode= או זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2252&catcode= שניהם אותו מחיר ככה שאני ממש בדילמה. אבקש תשובות מבוססות בלבד ע"י בנצ'מרקים או נתונים טכניים, לא תשובות כגון "קח את X - הוא הכי טוב!!!"

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by B@LENO,

יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ ספק כוח 400 וואט לוח אם של פי סי פרטנר עם ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ זיכרון 512 SDRAM מהירות 133 מגה הרץ כרטיס קול קריטיב 128 ויש לי חיבור AGPX2 וכרגע יושב לי ATI RADEON 9250 128 MB 64 BIT הוא מעלה את כל המשחקים אבל לא הכי טוב שיש כעיקרון הרצתי חיפוש וראיתי שחלק מהאנשים המליצו על ATI 9500 PRO ועל ATI 9700 ורציתי לדעת האם אני יכול להשיג את הכרטיסים האלה אם כן מאיפה? אני יודע שיש לי מחשב חלש אבל אני רוצה כרטיס לפחות עם 128BIT כי אמרו לי שזה חשוב אז מה לדעתכם כדאי לקנות למחשב? תודה רבה לעוזרים

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.