כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
המחשב: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Box 1 21051 מאוורר למעבד Arctic Freezer 13 CPU Cooler 1 42415 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte GA-Z270-GAMING K3 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI 1 47024 זכרונות Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400Mhz CL14 1 26512 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 33052 ספקי כוח …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ותודה רבה שנכנסתם אז ככה, לאחר שיטוט של מספר חודשים כאן, לקחתי ת'ידע הקטן שרכשתי והזמנתי לחברי מחשב חדש דנדש מבוסס AMD, הסתכלתי במפרטים המומלצים של כאן ע"מ לקבל הנחיה כלשהי, שיניתי את הרכיבים בהתאם והזמנתי מחשב מבוסס על המפרט הבא (בהתאם לתקציב): AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte 7VTXH+ 256MB DDR PC2100 MAXTOR 40GB 7200RPM D740-6XL ASUS 52X וכמובן ה Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE, הזמנתי לו את כל החלקים מזיגזאג, ואמרתי לו שאני כבר אתקין לי את המ"ה, תוכנות וכל השטויות האלה, לאחר שבוע ומשהו הוא קיבל את המחשב, באתי והתחלתי להתקין הכל, ההתקנות עברו חלק, אולם מ"ה לא זיהתה ת'כרטיס מסך בהתחלה, התקנתי דרייברים מקוריים ולאחר מכן שיחקתי קצת עם הAA ועם הדמואים. כשנמא…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי 4850 והתקנתי את הדרייבר החדש 8.7 וכשאני נכנס למשחק(לצורך העניין HEROES V) יש כמו מין שיבושים בתמונה כאילו זה סרט ישן לא היו לי את הדרייברים הקודמים ולא ניסיתי אותם אז אני לא יודע אם זה אשמת הדרייבר, הטמפ' ב GPU-Z היא 65 מעלות בלי ששיניתי בפרופילים כלום, הרצתי בדיקה ב 3DMark Vantage וזה נתן לי 6107 נק' לכרטיס המערכת שלי בצד, מודה לכל העוזרים,
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, בהמשך לדיון שלי: הייתי שמח להתייעץ איתכם בנוגע לכרטיס מסך שיתאים למסך 4K. אני לא גיימר ורוב עבודתי היא מול תוכנות עריכת קוד, ולעיתים תכופות גם פוטושופ בעזרתו אני ממיר קבצי PSD לאתרים. נכון להיום אני עם שתי מסכים ועם כרטיס מסך AMD RADEON HD 7700, הכל רץ נהדר. בדיון שאותו ציינתי לעיל, ייעצו לי לברר כאן האם 2GB RAM בכרטיס המסך יספיקו לעבודה במסך 4K? הסתכלתי לדוגמה על מחשב הMac שגם לו מסך 4K וגם הוא בעל כרטיס מסך 2GB, אבל אני מניח שכמו שאר המכישירם של אפל, אין מקום להשוות בין הדברים. התקציב הוא כ-600 ש"ח, ניתן גם עד 700 ש"ח לכל היותר.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי, זה המערכת שלי: E8400@3.6 4Giga 260GTX Seasonic 500W Samsung 260T אני משחק רק על ההגדרות הכי גבוהות עם הפילטרים על מקס, ו260 כבר לא מספק את הסחורה... מה כדאי לי 480 או 5870? OC מתוכנן. והאם הכרטיסים האלה יראו שיפור משמעותי על ה260?
-
-
מדוע אף יצרן לא מייצר כרטיס מסך HDMI 2.1 ? יש מסכים , טלוויזיות עם HDMI 2.1 ואין כרטיס מסך באופק . והכי מוזר שיצרני כרטיסי מסך לא עונים לשאלה הזאת
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מדבר על ההתלבטות בין GeForce4 ולבין Radeon 8500. כפי שידוע לרבים, לפני זמן מה פירסמו שהמנוע של דום 3 יפעל יותר טוב על הרדאון. שנית, אם תבדקו כל בנצ'מרק בין הרדאון והגי פורס 4 ב- Unreal Performance Test תגלו שגם שם הרדאון מביס את הגי-פורס4. ה- Unreal Performance Test זה בנצ'מרק אשר בודק את ביצועי הכרטיס מסך למנוע Unreal, ולא המנוע הנוכחי, אלא לגבי העתיד של המנוע. שני דברים אלה מאד חשובים מכיוון ששני המנועים הנ"ל כנראה ישלטו בתעשיית המשחקים בשנים הקרובות (כמו היום) ולכן למרות שהגיפורס נראה כמנצח את הרדאון כיום, המצב יתהפך בעתיד הלא רחוק. לכן אני אישית ממליץ אם אתם רוצים לחשוב חכם ולתכנן לעתיד אז לקנות רדאון. כמו כן, ידוע שהטכנולוגיות של הרדאון יותר מתקדמות מאלה של הגיפו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קודם כל מי ששם לב זו שאלה ולא הכרזה אז אל תתקיפו ישר. הסיבה שאני שואל את זה כי אני יודע שכל הג'י פורס TI הם מצויינים וכרטיסים חזקים, אבל מה יהיה שייצא הDIRECT X 9 ? מי שקוונה ג'י פורס 4 TI4600 באיזה 2000 שקל ועוד איזה שנה הכרטיס לא יתמוך בDX9 אז בעצם לא כ"כ השקיע לטווח הארוך, מישהו רוצה לתקן אותי ?
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך מאפשרים לראות בשני המסכים בו זמנית? ואפשר גם לפצל את התמונה?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני שבועיים החלפתי לוח אם+מעבד במחשב שלי ללוח אם ומעבד בדיוק מאותו הדגם (החלפתי לוחות בין 2 מחשבים זהים כדי לנסות לאתר איזה בעיה אחרת) חיברתי את כל הכבלים ושאני מדליק את המחשב המאוורים של הכרטיס מסך עובדים והכל נראה תקין אבל אין תמונה. ניסיתי להחליף כבל ולא עזר, ניסיתי להגדיר את הכרטיס ככרטיס מסך הראשי בביוס וגם לא עזר. ניסיתי להסיר דרייברים עם guru3d ולהתקין מחדש ולא עזר. מה שהכי מוזר זה שאני מחבר את הכרטיס מסך אבל קובע שהיציאת וידיאו של הלוח אם תיהיה הראשית המחשב עולה ושאני מסתכל בdevice manger המחשב מזהה את הכרטיס בתור microsoft basic display adapter אבל שאני מסתכל בתוכנה לזיהו חומרה כמו AIDA64 אז הוא כן מזהה שזה R9 280X וגם אז לאחר איזה 2 דקות המחשב קורס ובמסך הכחול…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם.. צריך עזרה קטנה \ הכוונה.. יש לי אפשרות להחליף שני כרטיסי R9-290 BF4 Edition -גרסת רפרנס (שיכולים ככל הנראה לעבור פתיחת Shaders כמו ל-290X ) , ללא שום תוספת תשלום, בכרטיס GTX 780Ti שעבר שדרוג קירור ומגיע ליכולות OC גבוהות בטמפ' מצויינות 1950\ 1270 Mhz בטמפ' של 50 מעלות +- במאמץ (Heaven Bench לדוגמא). השאלה האם באמת כדאי לעשות את המהלך הזה? בהתחשב בעובדה שאין לי כוונה לקנות כרטיס תואם נוסף, והביצועים יהיו גבוהים יותר.. הייתי באמת רוצה שהעזרה תהיה מתוך זווית ראיה רחבה. את הכרטיס שלי אפשר לראות בפורום הזה אם תהיו מעוניינים : http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14313882 * אני מקווה שלא יהיו בעיות במתן לינק של פורום מתחרה \ או מה שלא יהיה. תודה לכל …
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום זה המפרט שלי FOXCONN H67 INTEL I3 2120 HD 6870 SAMSUNG 500GB 4 GB RAM SEASONIC 600M12 CM COSMOS SE יש לי HD 6870 ואני רוצה להשתדרג הייתי רוצה לשחק על הגדרות יותר גבוהות והכרטיס שלי לא מאפשר התקציב עד 1200 ש"ח על מה ללכת ? המלצות ? מה הענין עם הBIT כי לא הבנתי מה זה אומר ? ושלא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד ? את הכרטיס ארכוש באילת לגבי הRAM אם אני משדרג ל 8GB זה הכרחי ? אני אראה שיפור משמעותי אני ממשחק FPS RPG ומירוצים NEED FOR SPEED RIVELS תודה שבת שלום
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תראו איזה זול!!!!!!!! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11262&from=show_products.asp&main_cat=1&sub_cat1=4&sub_cat2=708&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=708 אם זה אמיתי אז זה הרבה יותר משתלם מה6600!!!!! מישהו יכול לברר אם זה 256bit לזכרונות?
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס ב-eBay לפני 9 חודשים. הכרטיס התקלקל. EVGA לא מוכנים לא לתקן ולא להחליף את הכרטיס (וזאת למרות שיש לו אחריות לכל החיים) בטענה שכאשר הקנייה מתבצעת דרך eBay האחריות פגה. חפרתי באתר האינטרנט שלהם ולא מצאתי באף מקום שרשום שאין ארחיות לכרטיסים שנקנו דרך eBay. http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=25610 זה התשובות שאני מקבל מ-EVGA לעניין הנ''ל.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי עכשיו כטיס מסך ישן וגרועה GTA3 איפלו מקרטע קצת מדי פעם (RADEON 9200 SE 128MB) אניר וצה להחליף את הכרטיס.. הבעיה היא שאין לי מושג מה לקנות.. בבקשה תעזרו לי. אני צריך את הכרטיס הכי חזק למשחקים (שכול המשחקים יעבדו עם FPS גבוה וברזולוציה גובה בקצור הכי טוב) אני מוכן להשקיעה עד אלף שקל (זה המקסימום) מקווה לתשובה בהקדם ובתודה מראוש - דן רפופורט.
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי GeForce 1060 עם מאוורר, ואני שם לב שהוא עובד קצת כשמערכת ההפעלה עולה, ומפסיק מיד אחרי כן. האם מישהו מכיר ויודע להגיד אם זה נורמלי? האם ישנו טרמוסטט המפסיק/מפעיל את המאוורר? למיטב ידיעתי המאוורר צריך לעבוד כל כל המחשב פועל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי כיום: AMD 64Bit 3500+ (לא הDC) 512MB (שניים של 256 של קורסאייר שעובדים בדואל) Radeon 9600XT 256MB Sapphire ASUS A8V Deluxe אני הולך להוסיף עוד 512-ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך חדש. רציתי לדעת מה הכי כדאי ב1500 ש"ח (66GT, X800GT..), והאם זה יהיה שיפור משמעותי מהכרטיס הנוכחי שלי. כמו כן, כמובן אם צריך קירור או חשמל נוספים (יש לי ספק של 350W במארז.. שבא עם המארז). גם רציתי לדעת אם אני קונה 6800GS של חברה כמו XFX, אם החברה בכלל שווה משהו? מה הסיכוי שאני אצליח לפתוח את הצינורות שלא בשימוש (במידה והם באמת לא בשימוש ולא פגומים)? והאם יש סיכון בלנסות לפתוח אותם? אהה.. ובלי לפתוח אם עדיף לי 6800GS על 6600GT (אם ה6800GS הוא של חברה כמו XFX וה6600GT של חברה כמו ג'יגהבייט). תודה ר…
-
- 47 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צהריים טובים, ברשותי מפרט המחשב הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz - הומהר ל-4.5GHz, הועלה מתח בהתאם. קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) - עומדים בתדר זה, הועלה המתח בהתאם. כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB DualBIOS - נפתח ל-6970, הועלו מהירויות שעון אולם לא הועלה מתח (לא יודע האם צריך). דיסקים קשיחים: Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Thermaltake Element S ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Dell u2311h התחדשתי במסך 27" ברזולוציה 2560x1440 פיקסלים, אני מעונין לשדרג את כרטיס המסך לכזה שיתן ביצועים אופטימליים למשחקים ברזולוציה זו. ההתלבטות …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
במסגרת רכישת מחשב חדש, אני מעוניין להשתמש בשלושה מסכי Dell U2412M ב-Eyefinity עם כרטיס מסך של AMD. אז קודם כל, לדגם הנ"ל, שהוא 24" עם יחס 16:10 בו אני מעוניין, אין HDMI. יש לו VGAx1, DVIx1, DPx1. שנית, אני רואה שסידרת 7xxx של AMD מגיעה עם DVIx1, HDMIx1, mini DPx2. השאלה הראשונה קשורה בחיבור המערך כולו: האם אוכל לחבר בכלל ב-DP? אני מניח ש-mini DP ו-DP זה לא אותו דבר.. האם יש מתאמים זולים? איך זה אמור לעבוד עם המגבלות הנ"ל? השאלה השנייה היא: איזה כרטיס מסך בכלל צריך כדי להחזיק מערך כזה? אמנם גיימינג זה לא העיקר, אבל הייתי רוצה להפעיל משחק מודרני על שלושת המסכים מבלי שיקרטע בכלל. חשבתי על 7770 או 7850. אשמח לשמוע דעות, טיפים וכו'... תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, במסגרת מחשב שהזמנתי כללתי גם את כ. המסך הנ"ל: http://tms.co.il/product/5851 היום התקשר אליי נציג החנות אחוז תזזית, בטענות שהכרטיס הנ"ל לא מקרר טוב ובעיקר מרעיש באופן נורא במאמץ, האם יש אמת בדבריו? אם כן, כדאי להחליף? (אני די על גבול התקציב)
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אולי אפילו היום, אחרי שאני כבר מלא זמן מורח את זה... כל הזמן הה על הכוונת שלי ה 9800pro 128mb 256bit sapphire(התקציב שלי הוא 1500 שח ולא שקל יותר!) אבל עכשיו ראיתי בזיגזג שיש באותו מחיר את ה: GIGABYTE ATI RADEON X600XT 128 mb PCI EXPRESS / DVI / TVoUT - R מה אתם אומרים? אני לא יודע מה יותר חזק, אני רק יודע ש x600xt שייך לדור החדש (וכמובן שאני לא יכול להרשות לעצמי X800... תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר שקראתי באתר הזה - http://www.3dmaxx.net/articles/xtflash/ שאפשר לצרוב ביוס של 9800XT על 9800, לא התאפקתי והחלטתי לנסות ולראות אם הכל עובד טוב, ולבדוק אם שיפור הביצועים משמעותי. אז עשיתי מה שכתוב שם - הכל הלך טוב, צריבת הביוס היא ממש ממש פשוטה, ולא מסוכנת. אז הנה - תמונה של המחשב עם ביוס של 9800PRO: http://www.u-a.co.il/new_photos/BigUploadImages/1526-47942299.JPG והנה לאחר צריבת הביוס החדש: http://www.u-a.co.il/new_photos/BigUploadImages/1526-36759586.JPG הכרטיס מזוהה כRadeon 9800XT, עם 256MB זיכרון, וגם אפשרות הOverdrive נפתחה: http://www.u-a.co.il/new_photos/BigUploadImages/1526-93264413.JPG בדקתי גם ב3DMark03 כאשר אפשרות הOverdrive מופעלת, לא היה שום שיפור בתוצ…
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני יכול לקנות RX 580 4GB יד ראשונה מאמזון ב-890-95 שח, כולל מיסים, משלוח ו-3 שנות אחריות, זה 300 ש"ח פחות מבארץ ושווה למחיר של 570 4GB חדש בארץ. אבל אני ממש מתלבט כמה שווים ה-4GB הנוספים בגירסת ה-8, שתעלה לי יותר; מבחינתי המחיר המקסימלי הוא 850 ש"ח, חיכיתי כבר חצי שנה עם כרטיס מובנה בשביל זה, ככה שעוד 50-100 בשביל 8 ג'יגה אני לא אשלם וזה מתוך עיקרון (גם אם ילדותי ומטופש) שאני לא אקנה כרטיס שנה וחצי אחרי ההשקה במחירים שהם גבוהים ממחירי השקה. הקונצזוס הוא שאפשר לצפות לעוד עליה בצריכת ה-VRAM בקרוב ולכן ה-8 ג'יגה כן יעזרו, אבל אני ממש מסופק לגבי המקרה שלי- *אני משחק ב-1080p וזה לא הולך להשתנות, בטח לא ב-5 השנים הקרובות. *אני לא יכול לנצל מעל 60FPS ובפועל גם …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-