עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש במחשב הנייד כרטיס מסך מובנה Intel HD 620 וגם מאיץ גרפי Nvidia Geforce 940MX. חלונות משתמש בכרטיס המסך המובנה של אינטל. איך לכפות על חלונות להשתמש במאיץ הגרפי של Nvidia?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by blabla2002,

שלום אני רוצה לדעת מה זה Application Programming Interface ואיך זה עובד אני יודע שזאת התוכנה directx ו opengl אבל מה זה עושה בעצם

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, יש ברשותי 5850 של sapphire שמאוכלס ב-antec 300... המארז נמצא עם הקירור המקורי (מאוור למעלה ומאוורר מאחור - שניהם מוציאים אוויר) + מאוורר ששמתי מקדימה שמכניס אוויר. לאחרונה שמתי לב לארטיפקטים (פיקסלים אפורים רנדומליים על המסך) כשאני משחק ב-Bad Company 2. בדקתי את הטמפ' תוך כדי המשחק והיא מגרדת את ה-80 מעלות. 1) רציתי לדעת האם זה נחשב תקין לכרטיס זה? 2) יש בדיקות מאמץ שאני יכול לעשות כדי לוודא תקינות? 3) אם אני יוסיף מאוורר על הדלת שיכניס אוויר לכיוון הכרטיס מסך... זה ישפר את הטמפ'? (יש לציין שהכרטיס עם קירור סטוק ולכן הוא פחות או יותר מכוסה לגמרי בחיפוי פלסטיק) תודה אנשים

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Xebu25,

שלום לכולם פעם ראשונה אי פעם שאני מנסה להריץ משחק (watch dogs) והוא לא נותן לי בכלל להפעיל אותו - בדר"כ הפעיל לי הכל על איכותיות בסיסיות אבל לפחות הפעיל בכמה שיותר זול אני מתכוון לכמה שיותר זול.. סטודנט תפרן המפרט הנוכחי זה i5 3470 4GB seasonic 430 s12ii והכרטיס הנוכחי HD4670 השאלה ההתחלתית היא איזה כרטיס (הכי טוב) הספק הזה יוכל לסחוב? ראיתי את הכרטיס הזה במציאון של KSP http://ksp.co.il/?uin=21717 האם הספק יריץ אותו? בעקרון לא הייתי רוצה להגיע לתג מחיר הזה - אלא יותר לכיוון ה400-450 לכל היותר אין לי בעיה עם מוצרי יד שנייה, ebay וכ"ו.. אשמח לעזרה תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by mentalist12,

אהלן חברים, התייעצות קטנה ברשותכם. אני הזמנתי ומתכוון לקנות את הR9 290X בשבוע הבא. ממה שקראתי באינטרנט היצרנים נותנים דרישות ספק של 750W שזה גבוה ביחס לכרטיס.. המפרט שלי כזה: I7 2600K כרגע ללא OC 8GB Kingston HyperX Radeon HD 5970 [כרטיס דו ליבתי למי שלא זוכר.. חח]. הספק שלי הוא Corsair TX650 המודולרי. לדעתכם או מנסיונכם האם הספק הזה יחסית מערכת כזאת רק עם הR9 290X? אני חושב שכן אבל אמרתי נתייעץ בכל מקרה.. תודה רבה לעוזרים! אביב.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. יש לי 4850 והתקנתי את הדרייבר החדש 8.7 וכשאני נכנס למשחק(לצורך העניין HEROES V) יש כמו מין שיבושים בתמונה כאילו זה סרט ישן לא היו לי את הדרייברים הקודמים ולא ניסיתי אותם אז אני לא יודע אם זה אשמת הדרייבר, הטמפ' ב GPU-Z היא 65 מעלות בלי ששיניתי בפרופילים כלום, הרצתי בדיקה ב 3DMark Vantage וזה נתן לי 6107 נק' לכרטיס המערכת שלי בצד, מודה לכל העוזרים,

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by avi112211,

מה עדיף לקנות 7300GT או 6600GT (או משהו אחר בסביבות המחירים שלהם)? ודבר חשוב - הם צריכים להיות AGP ולא PCI-E. תודה לעוזרים.

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by DXT,

בקרוב אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש מבוסס gf4ti4200. בתחילה הלכתי לכיוון של leadtek a250le myvivo אבל אז ראיתי את ה inno3d tornado geforce4 ti 4200 128MB במחיר של 960 ש"ח בלבד לעומת 1129 של הלידטק. בעקרון חשוב לי לחסוך כמה שאפשר אבל לא אם זה פוגע יותר מדי. אז רציתי לדעת מה אתם יודעים/חושבים/נסיון שלכם על הדבר הזה? איכות דו-ממד ו.. (מה בעצם עוד?). 10x for any help

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. היי היום המערכת שלי היא INTEL I5 6600 זיכרון DDR4 32G הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA 960 4G אני משחק משחקים עם המון פרטים כמו cities skyline או planet coaster ועוד משחקים של מפות שלאט לאט מתמלאות בפריטים ומכבידות על המערכת. מה האלטרנטיבה העדיפה למשחקים מהסוג הזה שיחזיקו טוב יותר מפות מלאות כאלה. מה שהמליצו לי זה: RADEON RX 590 NITRO+ 8G https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-590-8g-g5-oc_c NVIDIA 1660 TI מהסדרה החדשה https://www.nvidia.com/en-us/geforce/graphics-cards/gtx-1660-ti/ שנייהם +- אותו מחיר וזה התקציב שיש לי 1300 ש"ח או שמה יש המלצה אחרת ? תודה לעונים :)

10. Started by Shoshan01,

המטרה: משחקים. המסך: 24" 1920*1080 המפרט: בצד ימין <---- עדיפות לחנויות KSP ואייבורי תודה!

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Alrond,

ראיתי את הביקורות כאן באתר ועוד ביקורות נוספות והאפקטים שהכרטיס מוסיף למשחקים מסויימים דיי מרשים. השאלה היא האם כדאי להוסיף את זה ,איזה חברות מיצרות את הכרטיסים האלו כיום ומה העלות? גם איזה משחקים היום ואולי שיצאו משתמשים בטכנולוגיה? *אני יודע ש Nvidia קנו Ageia . האם ATI משלבת טכנולוגיה דומה גם אצלם?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. הכרטיס הוא Gigabyte Geforce gtx 760 windforce איך אני שולט במהירות המאווררים ( כמו ב-AMD ) ?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. יש לי עכשיו כטיס מסך ישן וגרועה GTA3 איפלו מקרטע קצת מדי פעם (RADEON 9200 SE 128MB) אניר וצה להחליף את הכרטיס.. הבעיה היא שאין לי מושג מה לקנות.. בבקשה תעזרו לי. אני צריך את הכרטיס הכי חזק למשחקים (שכול המשחקים יעבדו עם FPS גבוה וברזולוציה גובה בקצור הכי טוב) אני מוכן להשקיעה עד אלף שקל (זה המקסימום) מקווה לתשובה בהקדם ובתודה מראוש - דן רפופורט.

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. לאיזה כרטיס עכשווי של ATI או NVIDIA הכרטיס הזה ( onboard) שווה בביצועים? זה המידע שהוצאתי בעזרת everest Windows Video -------------------------------------------------------------------------------- [ Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller ] Video Adapter Properties: Device Description Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller Adapter String Intel® 82845G /GL/GE/PE/GV Controller BIOS String Intel Video BIOS Chip Type Intel® 82845G Graphics Controller DAC Type Internal Installed Drivers ialmrnt5 (6.14.10.4020) Memory Size 64 MB Video Adapter Manufacturer: Company Name Intel Corporation Product Information http://www.inte…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by rotem_o,

שלום לכולם. בקרוב אני קונה מחשב חדש. המפרט כרגע לא מעניין. (הוא כבר כמעט סגור) המחשב מיועד לעבודה כללית, אך חשבתי להתחיל גם לשחק קצת.. (לא משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ורזולוציה מטורפת) 1. התקציב שלי נמוך לכן שקלתי לקנות את ה-8600GT שהכי משתלם לי מבחינת ביצועים/מחיר. לפני חודשיים-שלוש ה-7600GT היה על הפרק, ובכל מקום דובר שהוא משתלם ביותר, עכשיו ה-8600GT מחליפו, שראיתי במספר מבחנים שהוא עוקף אותו בהכל, ואף נמכר באותו מחיר, אבל בהרבה תגובות עליו דובר שהוא לא משתלם.. הכיצד?? 2. שוב, מכיוון שהתקציב שלי נמוך מאוד, שקלתי לקחת את הכרטיס INNOVISION 8600GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 גם זול מאוד, וגם אני בכל מקרה קונה מנועה עוד מס' חלקים, ככה שלא יוצא ל…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. ?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by dr-psyco,

שלום יש לי כרטיס מסך MSI R9 280X כבל HDMI מחובר לטלוויזיה ועובד עם סאונד. כבל נוסף DVI-I מחובר למסך מחשב שכולל רמקולים קראתי שאפשר להעביר סאונד למסך במידה והכרטיס תומך ב HDCP ניסית לחבר את הכבל למסך מחשב וגם לטלוויזיה בעזרת מתאם HDMI ולא עובד לי הסאונד, יש לי רק תמונה אשמח להכוונה אולי צריך מתאם מיוחד? כבל מיוחד? הגדרות כלשהם? או תשובה חד משמעית שאין אפשרות - כי יש עדויות ברחבי גוגל שכן אפשר תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Salwaby,

רציתי לדעת אם מישהו יודע להגיד לי מתי בערך AMD/NVIDIA יוציאו סדרות חדשות של כרטיסים. אני כרגע בלבטים אם לקנות כרטיס חדש או לחכות שתצא הסדרה החדשה. תודה

19. Started by bah10,

קודם כל מזל טוב שהפורום חזר ולבעיה, הכרטיס מסך שיש עושה לי בעיות כאשר מנסים להתקין את הWDM בשביל להשתמש באופציות של VIDEO-IN וTV-OUT. יש לי סימן שאלה על WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL ראיתי בעוד מקום שיש עוד אנשים שלא הצליחו להתקין את הWDM הזה. ניסיתי גם את הWDM שיש באתר של NVIDIA אבל עדיין יש לי סימן צהוב. למישהו יש מושג איך פותרים את זה? SE7EN גם לך יש את הכרטיס הזה, הצלחת להתקין ? ???

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

ביצעתי לא מזמן הזמנה למחשב עם הכרטיס מסך x1900xt 256mb והתקשרו אליי מהחנות ואמרו לי שהם לא יכולים לספק לי את הכרטיס אז הם אמרו לי שהם יכולים להביא לי את הכרטיס x1950xt 256mb במקום אבל אני בקושי מוצא זכר למשהו פה על הכרטיס מסך הזה ? לאיזה כרטיס הוא משתווה ? ומה ההבדל בינו לבין x1950pro תודה מראש.

21. משהו אולי יודע איך אפשר להציג כתוביות בעברית בנגן מדיה של LCD samsung 40C530? קניתי בדיוק טלוויזיה חדשה ויש לה נגן HD מעולה רק הבעיה איך אפשר להציג את הכתוביות בעברית. *אני יודע שאפשר להכניס כתוביות מובנות דרך התוכנה mkvtoolnix אבל היא תוריד מהאיכות תודה לעוזרים אם היו

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  22. היי חברים נפלתי למזימה ואני מקווה לפחות שהוא יריץ לי כמה משחקים בסיסיים כמו פורטנייט PUBG וכו.. אני ישים פה לינק ותמונה כדי שתראו ותתנו חוות דעתכם על המוצר. gtx 1060 3 gb ב 250 שקל https://www.ebay.com/itm/GTX-1060-3GB-GDDR5-192-Bit-PCI-E-3-0-Gaming-Graphics-Video-Card-HDMI-DVI-VGA-GPU/362434251163?hash=item5462c3c99b:g:6hEAAOSwfHFbmOEy

23. Started by Dutchy,

http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=6&submit.y=2 אל תשכחו לדווח בתוצאות בנצ'ים תיקונים ושטויות אחרות: 3D Mark03: Display corruption is no longer noticed when running the Trolls Lair test 3 under Windows XP Beyond Divinity:Playing the game with FSAA set to 2x no longer results in display corruption when scrolling the display by moving the mouse to the left of the display High Heat Baseball 2003: The display no longer loses sync when exiting or changing player characters in the game High Heat Baseball 2003 under Windows XP with an ATI RADEON X800 series installed Madden NFL 2003…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by ???,

האם שווה להשקיע עכשיו 1650 שקל ב- GF 4 Ti 4600 של לידטק (WinFast A250 Ultra TD ) או להסתפק באיזה Ti 4200 נחמד של אחת החברות הטובות? או שאולי בכלל לחכות ל radeon 9700 ?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אני רואה ששומדבר לא משתנה אצל NVIDIA אשר משנה את שמות כרטיסיה ללא הרף בכדי לתת לקונים טעם לרכוש אותם. הGeforce 250 GTS הוא לא יותר מאשר הGeforce 9800GTX+ שצויד בשם חדש הכרטיס נשאר אותו הדבר בגרסת ה512MB אך בגרסרות ה1GB הכרטיס מקבל PCB חדש (לא מובן למה...) Bottem of the Line הוא אמור לתפקד כ9800GTX+ לכול דבר. מה עוד Nvidia מתכננת? עוד בדיחה גרועה מבית Nvidia תודות לanandtech http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3523

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים