עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ashbit_q,

יש לי כרטיס מסך 8800gt עד לפני שבוע הכל עבד נפלא אך ביום ראשון האחרון כשהמחשב דלק סתם בלי לחץ הוא נכבה נסיתי לבדוק את התופעה והיתגלה שכאשר החשמל של הכרטיס מסך מחובר לספק הספק נופל ואם אין חשמל לכרטיס מסך הוא מגיע עד לווינדוס ואז המסך נכבה כאילו המחשב דלוק. אם אפשר להסביר את התופעה ומה אפשר לעשות? לידיעתכם: ספק 480 rpw. לוח אם ga-p35-ds3 זה אמור להספיק אני חושב, תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by danielzy,

שלום, החלטתי לקחת את ה HD5850 החדש שלי כמה צעדים קדימה צרבתי BIOS פתוח של ASUS ולאט לאט הרמתי את התדרים עד שהגעתי ל 950/1250 | זכרונות/ליבה מתח 1.250 בדיקת מאמץ 100% הראתה שהכרטיס ב 100% יושב על 80 מעלות, מאוורר 80%. כמובן ששום משחק לא מאמץ ככה את הכרטיס. לא נראו ארטיפקטים או כל בעיה אחרת. מה דעתכם ? הרעש התחיל להפריע לי בטמפ' הזו, כמובן שבזמן משחק עם אוזניות אני לא שומע את זה :> 3DMark Vantage ~17000 עריכה: ב Bad Company 2 הכרטיס לא עבר את ה 70 מעלות.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שמעתי רבות על ה 7600gt... (אני חדש בפורום אז לא להתעצבן אם כבר דיברתם עליו) בכל מקרה אם כן שווה אז איפה הכי בטוח עם דגש על בטוח לקנות(אחריות וכו) ועוד דבר קטן...קראתי איפשהו שהכרטיס לא תומך aa ...האם זה הגיוני? שכרטיס לא יעבוד על אנטי אלייזינג? תודה מראש אבי

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by FCBarcelona,

אהלן, זה המפרט שלי (מחשב חדש בן שבוע) I5 4460 3.2 Ghz Arctic Alpine 11 GT Rev.2 Asus H81M-A G.Skill 8GB DDR3 1600Ghz Patriot 120GB SSD Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 Antec X1-T Mid Tower Gaming WIN10 PRO מסך: SAMSUNG P2350 אני מחפש כרטיס מסך למטרות גיימינג ועריכת תמונות ופוטושופ קל, לא משהו יותר מידי רציני, אבל שיחזיק לשנה וחצי - שנתיים מבחינת חוזק. משחקים שאשחק בהם: FIFA 16, GTA V. אני לא מציין תקציב כי אין לי מושג בכרטיסי מסך, בגדול אני רוצה שהכרטיס מסך יכסה את הדרישות הנ"ל. תודה מראש !!!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by 23avri,

שלום במחשב שלי מותקן כרטיס מסך ONBOARD ATI 4200 HD הבן שלי מעונין לשחק ב- STARCRAFT2 . האם כדאי לשדרג לכרטיס מסך נפרד אם כן איזה. לא סביר שהוא ישחק במשחקים נוספים שדורשים עוד גרפיקה הלוח אם הוא GIGABYTE MA7856MT-UD2H ספק כח SUPERSONIK 350W

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. חשבתי על הרטיס הבא, תעזרו לי להחליט אם הוא מתאים למערכת שלי, ואם יש משהו יותר משתלם Ninja Geforce GTX550 Ti 1GB GDDR5 HDMI DVI http://www.1pc.co.il/ninjageforcegtx550ti1gbgddr5hdmidvi-p-11027.html מפרט: מעבד: Core 2 Quad q8300 לוח אם: Intel G31 זיכרון: 4 gb DDR2 כרטיס נוכחי: NVIDIA 9500 GTS מסך : Samsung Syncmaster 2043 המחשב יחזיק את הכרטיס שציינתי? החנות שרשמתי טובה? יש כרטיס יותר משתלם במחיר? הספק מתאים? אם לא אולי יש ספק זול שאפשר לקנות כדי שיתאים? יש לי מחשב שני שאני רוצה לעביר אליו את הכרטיס הישן הנה המפרט שלו, הוא יחזיק? מעבד: core 2 duo e4500 לוח אם: INTEL GI945G ספק : MONO ATX 480 W מסך : LCD 19"

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני לקראת קניית כרטיס מסך למחשבי. אני רואה שישנם כרטיסי מסך מבית MSI או GB. האם יש בינהם הבדלים (משמעותיים) וא"כ מה הם ומה כדי? תודה רבה!

8. המשחקים הם : GTA IV , כמה FPS? BEMNG ---http://wiki.beamng.com/Requirements כמה FPS? אני לא בטוח אם הכרטיס מסך עבד אבל על הגדורת הכי נמוכות קבלתי 30 וקצת FPS FAR CRY 3 כמה FPS? אני חושב שזו שאלה כללית מידי כי יש הגדרות ופלטרים , אך אני רוצה לדעת בערך ומצדי שגם יהיה על איכות הכי נמוכה .. אם תוכל להעריך את זה זה מאוד יעזור לי .. ושאלה נוספת , יתכן שכרטיס מסך 4600 HD של אינטל , יהיה הבדל בין הגיפורס GT 750M 4GB יתן הבדל בFPS של 10-20 FPS? מפרט המחשב הוא 8 GB ראם ווינדוס 8 ומעבד I7 הסוול לא חסכוני.. תודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by LOLFTW,

קונה מחשב חדש מ-TMS, ויש לי 2 אופציות: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - סה"כ 899 ש"ח VS SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - סה"כ 798 ש"ח יש בין הכרטיסים הבדל של 100 ש"ח, אבל האם יש הבדל בביצועים? אין לי בעיה להוסיף 100 ש"ח, אבל לא אם יוצא שאני סתם זורק כסף לפח... על מה אתם הייתם הולכים? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. רכשתי היום בשעה טובה מסך דק-SAMSUNG 710T המהולל.התקנתי לו הכל הוא מחובר דיגיטלית ,אבל בגלישה באינטרנט הצבעים ממש נמרחים במיוחד בכחול ובפורום הזה . WTF?חשבתי שאין מריחות במסך הזה!!!

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך שיש לי לאחד אחר, לצערי הלוח שלי הוא עדיין AGP ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק קיים היום לAGP ואם אפשר לינק שלו... תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. היתי חייב לפתוח בשביל זה דיון!!!!!!!!!!! כולם ליראות אותו!חובהה!!!!בעברית קוראים לו "יצרים בדם ":nixweiss: על תינעלו!!!! תיראו את הסרט ותודו לי לסיכום: VATOS LOCOS FOREVERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. יש לי את היכולות להשיג X1800XL במחיר טוב ואני יודע שהוא Ocer מצויין... אבל את ה7800GT אני משיג עם פול משחקים ובמחיר יותר טוב... מה שהכי חשוב לי זה HDR+AA+AF ואני לא יודע אם אינוידיה תיקנה את הבעיה של HDR+AA שלה... זה הגורם המכריע לקניה שלי... so,האם אינוידיה תיקנה את הבעיה?

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. GEFORCE4 TI4200 או 4400? כי לRadeon 9500 יש תמיכה בDX9 ולGEFORCE4 אין

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by buky,

רציתי לשאול מה עושה הדטונטור של nvidia . יש לי מחשב נייד של dell עם Ge Force2 Go באתר של dell יש דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך הזה שמכילים בערך 7mb הדרייבר הזה נותן את כל האפשרויות של עבודה עם שני צגים וכו', ואילו כשהורדתי והתקנתי את הדטונטור של היצרן עצמו nvidia שמכיל 16mb לא הופיעו כל התוספות בחלון של מתאם התצוגה. מה קורא פה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אהלן חברים, אני מעוניין לראות סרטים שאני מציג על המחשב גם על הטלוויזיה. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה והכל פועל, אבל כשאני מפעיל על המחשב סרט, בטלוויזיה אני רואה מסך שחור במקום שהיה אמור להיות מוצג הסרט. למה זה קורה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות את הסרטים גם על הטלוויזיה? ובכלל, אם אתם יכולים, תמליצו על תוכנות שימושיות לכרטיסי VIVO... כל מיני תוכנות שאפש להקליט מהטלוויזיה למחשב וכדו'. המון תודה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Transfer,

קראתי בפורומים על איזה בחור שבוכה על הרגע שקנה מסך LG חבר אמר לי להזהר מפנדה הנוכלים. ובכל זאת: קניתי LG F700B (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2286) מפנדה עכשיו, מבירור קטנטן עם התברר לי שכ 70% מכל השפורפורות של המסך האלה דפוקים וכן, אני מקבל את התסמינים שמראים חד משמעית שהמסך שלי גם דפוק. (הקצה העליון מצומק ונוטה שמאלה, צבעים דפוקים בצד ימין למטה, ריצוד של המסך כאשר פותחים/סוגרים/ממזערים חלונות) אני כמובן לא אשלם 900 שקל עבור מסך כזה ואשאר עם התקלות האלה. על החשבונית קניה מפנדה ימך שימם נקוב התאריך 16.2.04, מה שאומר שיש לי זמן עד ה 30 לחודש להחזיר את המוצר (שמרתי את האריזה המקורית) ולקבל מזומן במקומו (פחות 5% מערכו) מה אתם ממליצ…

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by amidanr,

שלום לכם, הייתי רוצה להתייעץ בנוגע לכרטיס המסך שלי. הכרטיס המקורי שקניתי עם המחשב לפני פחות משנה, מסוג X1950XT שבק חיים. לקחתי אותו למעבדה של אייבורי והם אמרו בטלפון שיחליפו אותו ל-RX1950XT. סבבה. כשבאתי לקחת את המחשב, התברר שהם שמו בסוף X1950PRO, ואמרו לי שזה כרטיס טוב יותר. חזרתי הביתה והתחלתי לחפש השוואות בין שני הכרטיסים, ולפי מה שמצאתי (לינקים מצורפים בהמשך), הכרטיס המקורי שהיה לי היה יותר טוב מה-PRO. שני הכרטיסים דרך אגב הם עם 256 מגה זכרון, ללא OC. האם הדבר באמת כך ואני לא טועה? בשיחה עם השירות לקוחות הם עדיין חושבים שה-PRO יותר טוב כי הם טוענים שהוא יותר יקר (לא נראה לי ככה לפי ZAP). קצת קשה לי לעשות השוואה מדויקת, כי יש הרבה נתונים ואני לא שולט יותר מדי. האם תוכ…

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. הכרטיס הנ"ל מוצע כבר למכירה באתר נועה (לא אני לא עובד שם, פשוט היום ראיית את זה) במחיר של 3380 שקל, בהחלט מחיר סביר בהשוואה למחיר המגוכך שדורשים מאיתנו על 800XT כנראה דיברתי מוקדם מדי, הרגע הסתכלתי שוב והם העלו את המחיר ל3700 שקל! (נו, עדיין זה פחות מהסכום שמוסרי שילם P: )

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by A.Z.P,

שלום. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש (כרגע משתמש בHD 3850) ומתלבט בין השלושה. השימושים שלי מאוד פשוטים לא מריץ משחקים כבדים (כולה משחק UT 99 ), רואה סרטים בחיבור המחשב לLCD ורוצה לשדרג קצת גם בעניין החיבורים. קראתי תגובה אחת כאן שה430 ממש לא משהו ושאפילו ה240 טוב ממנו אך לא מצאתי השוואה ביניהם או מספיק תגובות. בנוסף לא מצאתי שום דבר לגבי ה440 מה דעתכם עליו? כמה הבדל יש בין GIGABYTE לחברות האחרות? אני מודע שההבדל בין השלושה לא כ"כ גדול אבל אם אני כבר קונה אני מעדיף לקבל את הטוב ביותר בהשקעה הספציפית. התקציב הוא עד 400 ככה, אם יש כרטיס אחר שאתם ממליצים אשמח לדעת (geforce בבקשה לא radeon בא לי לגוון). תודה רבה לעוזרים מראש! זאב.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by yonir,

שאלה כללית לידיעה ואולי לקראת קניית מחשב במבצעי Black Friday.. יש לי היום כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 FleX. עד כמה הביצועים שלו עדיין טובים יותר מאשר כרטיסים מובנים במעבדים חדשים? (מעבדים ברמות הנמוכות יותר כמו i3 4160 או G3250) יש לי שני מחשבים, בן 5 (עם כרטיס המסך הנ"ל) ובן 8 - אם אקנה מחשב חדש הוא יחליף את בן ה-5 שבתורו יחליף את בן ה-8. האם עדיף להשאיר במחשב בן ה-5 את כרטיס המסך ולהשתמש במובנה של המחשב החדש או להעביר? (בעיקרון שני המחשבים בעיקר לשימוש משרדי אבל החדש/בן ה-5 הנוכחי בשימוש הרבה יותר שוטף, ולעיתים נדירות גם לאיזה משחק)

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  22. Started by udi,

זכיתי במכרז בכרטיס מסך g force 4 mx440 64mb nivida ב800 שקל האם כדי לקבל את ההצעה או לא ? יש לי מחשב amd 1700 האם כדי???

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by CraZy,

אהלן חברים אז ככה קיבלתי את הTI 4600 הוא גדול והוא כבד :) התקנתי את הדרייברים שיש באתר של NVIDIA גרסה 30.82 והביצועים ממש ברצפה ! KOM הציע לי לנסות גרסאת BETA אז לקחתי את ה40.41 מGURU3D ואכן הביצועים השתפרו אבל.... עכשיו המחשב עושה ריסטים כשאני במשחק הבנתי שגרסאות ה29.XX אמורות להיות ממש טובות השאלה איזו מי יודע מי מכיר ?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by lmlm,

הקדמה על הR600 לפני שנעבור לתמונות ;D R600 אשר יתמוך בDX10 לראשונה מ ATI/AMD יכלול כ 64 Unified shader מעבדים, 16 texture untis וליבה שתגיע בתדר בין 650MHz-700MHz יכלול זיכרון GDDR4 לעומת G80 שיש לו GDDR3 ומקורות אומרים שגם יכלול כ512 ביט physical memory interface. יהיה 80NM לעומת G80 שהוא 90NM X-bitlabs עוד מדווח שכרטיסים ראשונים מבוססי R600 ישוקו ב20 בינואר (בכתבה כתוב 2006 אבל בטח התבלבלו) הליבה של R600 תהיה בגודל 21.2x20.5 mm מקורות: http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=124518 http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061125030945.html

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. בצער רב וביגון אני פותח ת'רד זה,מסך ה-Eizo L685 שלי נפל קרבן לשקע סורר,כל התהליך נמשך שניות עד למיתתו הסופית והמוחלטת. מכיוון שאין לי עוד 11000 ש"ח להשקיע במסך,החלטתי לחזור ל-CRT,התלבטותי העיקרית היא בין הנציג מבית Mitsubishi,Diamond Plus 93SB,לבין הנציג מבית Iiyama,ה-IIYAMA PRO 454 . בין שני המסכים יש הבדל די גדול במחיר ואני די בטוח שהשפופרת שלהם זהה,עזרו לי בבקשה לי להגיע להחלטה. *המלצות על מסכים אחרים יתקבלו בברכה. ד"א- ירדתי מ-ViewSonic כי המסך שיש לאחי קיבל דיסקולרציה מגעילה בפינות ואני לא מוכן לקחת סיכון שכזה דבר יקרה שוב.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים