כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי את המחשב, לפני הפירמוט הייתי מקבל 9300-8500 ועכשיו אני מקבל רק 8600, מה הסיבה ? המצב הוא בדיוק אותו מצב כמו מקודם - כ.מסך - 317/299 מעבד- 205*11
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כי 13 אלף ש"ח בארץ ו9 אלף בארה"ב זה לא מעט כסף.. הכרטיס יודע לעשות עוד משהו חוץ מלהכין קפה? P:
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
בעקבות הכתבה הזו: https://hwzone.co.il/פורץ-דרך-doom-2016-מקבל-תמיכה-רשמית-בתקן-ה-vulkan-ומצ/ עשיתי מחקר על פיתוח בוולקאן, מה הוא דורש ומה ההבדל בין להשתמש בו או להשתמש בעשרות פתרונות אחרים. בגדול, לא ממש הבנתי איך בDOOM הם מאפשרים את השימוש בוולקאן *בזמן כל כך קצר אחרי יציאת המשחק*, כי מבירור שעשיתי, כדי שכרטיס של AMD יוכל להנות מהאופטימיזציות שוולקאן מקנה, אתה צריך: - לכתוב את המשחק בAPI של VULKAN או - להוסיף את ה API למנוע משחק קיים כמו UE4 או במקרה הזה ID TECH ואז: - לכתוב שיידרים ותכנים שנועדו להתרנדר בריל טיימ בעזרת הAPI, ולאחר מכן המנוע יודע להשתמש בקוד הזה במידה והמשתמש ביקש להשתמש ב VULKAN במקום …
-
- 42 תגובות
- 6.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד הכרטיסים האלה מיד2. השאלה היא האם הספק הנ"ל יחזיק את המפרט שלי עם אחד הכרטיסים הנ"ל.
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יפה גם על מסך עלוב כמו שלי ? ולמה לעזאזל 2-3 דקות של סרט שוקלים 100-140 מגה ?? http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/content_provider/film/contentshowcase.aspx זה ניקרא High Definition משהו .. זה קשור ל HDTV ? או שזה פשוט HDTV ?!? עריכה: ראיתי את הדרישות להפעלה של סירטון ב1080P ... אממ WTF ?? זה דומה לדרישות של דום 3 לא של סירטון ...
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט אם לקנות SLI של GTX 560 Ti או אם לקחת כרטיס אחד של GTX 570 . אני יודע שתיאורטית SLI של GTX 560 הוא חזק יותר מאשר כרטיס בודד של 570. אבל, מישהו אמר לי ש SLI זה סיוט ושיש מלא הסתבכויות עם זה ושאם אתה לא מבין בזה הרבה אז יש לך עם זה בעיות ושהרבה דברים יכולים להסתבך ולהידפק. השאלה שלי היא האם זה נכון שיש עם זה הסתבכויות, כי אני לא ממש מבין ב SLI ואני לא רוצה לקנות מחשב שאחרי חצי שנה יהיה לי איתו סיבוכים בגלל ה SLI. מה אתם אומרים? למישהו היה בעיות עם ה SLI? מה הסכנות ב SLI?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712s.htm http://www.hk.viewsonic.com/en/products/productspecs.php?id=186 שני אתרים רשמיים שונים של VIEWSONIC, בשניהם תיאור של אותו דגם מסך (vg712s). באחד נאמר שיש לו קונטרסט של 1:500 ובשני 1:850. למי להאמין ? האם זה אותו דגם ? האם האתר מהונג-קונג מזוייף ? שני הלינקים שהבאתי פה נלקחו מה"קישור לאתר היצרן" בשני אתרים ישראליים שמוכרים את המסך.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
מה העבדל בין הכרטיס של 6800 של אסוס לבין 6800 GT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=7060 ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ראיתי כאן התייחסות לזה שהכרטיסים מבוססי GEForce 4 לא יתמכו בפיצ'רים החדשים שיהיו ל DirectX 9. זה נכון? אני מתכוון מדובר על כרטיס חדש וספינת הדגל של nvidia. אז מה? הם הוציאו כרטיס שלא יתמוך ב API המרכזי של PC? זכור לי שדריוורים חדשים לכרטיסי מסך מוסיפים תמיכה לגירסת ה- DirectX החדשה לאותה תקופה. אבל מישהו כתב שהכרטיס לא יתמוך בפיצ'רים אז הכוונה היא שהוא יוכל להריץ משחקים שפועלים תחת directX9 אבל חלק מהאפקטים יהיו חסרים? זה נשמע מבאס לגמרי. עד שאני עומד לקנות כרטיס חדש כי נשבר לי לשמוע על האפקטים המדהימים שיש ל- Geforce 4 ושלכרטיס שלי אין (GEFORCE2 400) אז עכשיו אני מגלה שעוד שניה גם ה 4 יהיה מיושן??
-
איזה פורמט היחס בין האיכות שלו למקום אחסון שלו(גודל של הקובץ) הוא הגדול ביותר....
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך רדירון 9600PRO 256 מגה של חברת sapphire ורשום שם ליד שזה ATLANTIS אז אם מישהו מוכן להסביר לי מה פירוש המילה האם זה טוב או רע??? תודה
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
צינורות עיבוד פיקסל וורטקס? ועשיתי חיפוש לא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אוטוטו מחבר YES למחשב. אני צריך לקנות גם כרטיס טלויזיה למחשב שיהיה לי אפשרות לצפות דרך המסך, ולשמוע דרך הרמקולים. מתוכנן גם YES MAX HD, ככה שהכרטיס יהיה חייב לתמוך בכניסה של סאונד בפורמט 5.1 לפחות , ובשידורים הדיגיטליים של יס. אני חייל, אין לי הרבה כסף להשקיע. מה הפתרון הכי פשוט שיתן לי את מה שאני צריך? לא מעוניין בשלט רחוק לכרטיס, לא מעוניין בהקלטה, ולא בשום דבר אחר. נטו לראות במחשב באיכות טובה, ולשמוע כמו שצריך. תודה מראש עריכה: כדי להיות יותר ספציפי, אבקש שהתקציב יהיה באיזור ה200 ש"ח. אם אפשר פחות, יותר טוב. מפרט מחשב: לא חושב שיש טעם לפרט יותר מדי. המחשב יעמוד בעומס, ואין יציאת PCI-E. יש סלוט אחד של PCI פנוי.
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה יוצר צואר בקבוק GF 9800 GT 1GIGA או המעבד Q8200 2.33 GHZ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך יהווה סף צוואר הבקבוק במחשב שלי ? מפרט בצד תודה לתגובות
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת מתי אמורים לצאת הדור החדש של כרטיסי המסך של NVIDIA ו ATI ?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
כמו זה... http://www.pch.co.il/docs/pd1279942380.htm הם יותר יקרים ב1000 שקל רק בגלל הזיכרון , האם הם שווים את הכסף? מישהו יכול לתת לי לינק למבחן השוואה או ביקורת?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הדרייבר היחיד שפועל לי טוב ה7600gs הוא הדרייבר שבא עם הדיסק של הכרטיס מסך החלטתי להוריד דרייבר חדש אבל שום דרייבר חדש לא פועל טוב עם הכרטיס מסך שאני אומר לא פועל טוב אני מתכוון שסרטים רואים אותם ממש בהיר (להבדיל מהמסך עצמו) וגם אחרי שמסדרים את הבהירות הסרט לא פועל טוב ויש כמו משיכות כאלה על הסרט והוא לא פועל טוב.. שמעתי על עוד מישהו שזה קרה לו.. אבל מה הבעיה בדיוק ? ניסיתי את שלושת הדרייברים האחרונים ובכולם הייתה אותה בעיה. ועוד שאלה, קראתי קצת על פתיחת צינורות, זה אפשרי בכלל ב7600gs ? כדאי לי להתקין דרייברים של אומגה ? (הם מבוססים על דרייברים מ2005 לפי מה שראיתי..)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני איזה חודש קניתי HD4870 שתומך בDX 10.1 פתאום הDX11 הזה קופץ? מה שוב צריך להחליף כרטיס מסך בשביל להפעיל משחקים חדשים שיתמכו בDX11?
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי 800 דולר. ממירים לשקלים וזה יוצא 3200-3300 ש"ח. לפי מה שהבנתי, 8800GTX עולה 500-600 דולר, ז"א 2000-2400 ש"ח. למה זה עולה יותר ב-1000 ש"ח בארץ?! אין מצב אני יכול לקנות איפושהו בארץ דרך דולרים \ משהו דומה? :\
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם השם של דגם המסך אומר משהו למשתמש? למשל יש לי מסך ישן מאוד של מאג ששמו XJ770 מה פירוש השם הזה מה זה XJ מה זה 770 ןלמה רוב שמות המסכים {לא חשוב מאיזה יצרן} מתחילים בסיפרה 7
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
למה הוא עולה כולה 500 שקל? הביצועים שלו כל כך נמוכים ?
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כן מסך קצת ישן אבל יש לי אותו ואני נמצא כרגע על קצב רענון של 85.. ולא נראה לי שזה המקסימלי... כי היה רשום באתר של מאג שברזולוציה 1600*1200 הקצב רענון הוא 86 המקסימלי.. שאלה נוספת.. קצב רענון תלוי איכשהו בכרטיס מסך ? כלומר אם יש לי כרטיס מסך חלש מאוד זה ישנה אם אני אשים על קצב רענון מקסימלי?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-