כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מה המספר המקסימאלי של מסכים שאפשר לחבר למחשב? אם מחברים שני כרטיסי מסך אז אפשר לחבר 8 מסכים שונים?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים את הכרטיס 7600GT PCI ב-100 שקלים, כי לא היה לי כסף לקנות כרטיס חדש. עדיין אין לי כסף לבזבז על אחד, אבל המאוורר של הכרטיס התקלקל כך שבמקום לקנות מאוורר חדש ב-100 שקלים, חשבתי להוסיף עוד 200 שקלים ולקנות כרטיס חדש שמקביל לו. השאלה היא אם יש ב-300 שקלים כרטיס מסך שיתן את אותם הביצועים כמו ה-7600GT? אני משחק אך ורק במשחק world of warcraft, שהדרישות אליו גם כך לא גבוהים במיוחד (הכרטיס הנוכחי עושה את העבודה כמו שצריך).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אצלי ב 3DMARK 2001SE הMAX היה ב FPS40 וזה היה לפחות משניה. בממוצע זה על 20FPS, זה לא נמוך מידי? ראיתי שבGF4MX440 יש בערך 100, והכרטיסים מבוססים על אותה ליבה. ??? ???
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי כרגע אני על 825 ו1100 בהתאמה לGPU וזכרונות כמה אפשרי לשים מבלי שיפלוט חום עצום מידי ומבלי לעלות מתחים? אני חייב לציין שכרגע זה יציב בטירוף! פלוס לא חם בכלל. אז כמה מפה אפשר לעלות?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אבל שמתי לב שעם כבל ארוך האיכות ממש צונחת מה המרחק המקסימלי של הכבל הזה??
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
שלום, במפרט כרטיס המסך שאני מעוניין לקנות (gtx 1070) ראיתי שדרוש לו 500w . - האם הכוונה שרק הכרטיס עצמו דורש כזה מתח או שמדובר במתח הסופי שכל המחשב אמור לקבל בסה"כ? לצורך העניין, ראיתי פה בדיונים שמי שקונה כרטיס שכזה ויש לו ספק של 500w - אתם עונים לו שזה בסדר..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין כרגע בענייני הGF 280 , למרות שהבנתי שאולי תהיה ירידת מחירים בקרוב עקב ה295. אבל שמתי לב למשל בSKYPC שיש לBFG גרסה OC וגרסה OC2 , שזה בעצם כרטיס שעבר OC במפעל. שאלתי היא - האם ניתן לעשות לכרטיסים הללו יותר OC מכרטיס רגיל או בעצם שאפשר לעשות לכרטיס OC ולהגיע/לעבור את הביצועים של הכרטיסים הללו ?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם כמה שרוחב הפס יותר גדול זה אומר שהאיכות תמונה טובה יותר? Video Bandwidth (MHz)203 זה מה שכתוב באתר של lg קניתי את הlg flatron 700p האם זה טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלפתי לוח אם (לצערי) וראיתי במדריך יש אזהרה בנוגע למתח הכרטיס המחובר לAGP. הAGP הוא של 1.5V ואסור לחבר אליו כרטיס שהוא 3.3V. אני מניח שהכוונה היא למתח ולא לגרסה בכל מקרה, יש לי N6200 של ASUS איפה אני מוצא מהו מתח הכרטיס? http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=484&l1=2&l2=7&l3=0&l4=0 תודה!
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
כותרת והאם הוא מביס אותו? איזה כרטיס רמה אחת מעל המתחרה מביס כבר את הHD4870? ואם אפשר לראות בנצ'מרקים אז תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם כרטיס מסך של Gainward FX5600-256MB. דרייברים 51.75 אמנם לא המילה האחרונה אך בהחלט כרטיס שאמור לספק תוצרת. כאשר אני משחק במשחקים שונים שבהם יש עשן (כחלק מהמשחק) התמונה מגמגמת עד היציאה מהעשן. זה היה גם עם הדרייברים הקודמים. האם פשוט הכרטיס חלש להצגת העשן, או אולי הגדרה שלי לא נכונה או דרייברים? הביעו דעתכם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב, לפני הפירמוט הייתי מקבל 9300-8500 ועכשיו אני מקבל רק 8600, מה הסיבה ? המצב הוא בדיוק אותו מצב כמו מקודם - כ.מסך - 317/299 מעבד- 205*11
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כי 13 אלף ש"ח בארץ ו9 אלף בארה"ב זה לא מעט כסף.. הכרטיס יודע לעשות עוד משהו חוץ מלהכין קפה? P:
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
בעקבות הכתבה הזו: https://hwzone.co.il/פורץ-דרך-doom-2016-מקבל-תמיכה-רשמית-בתקן-ה-vulkan-ומצ/ עשיתי מחקר על פיתוח בוולקאן, מה הוא דורש ומה ההבדל בין להשתמש בו או להשתמש בעשרות פתרונות אחרים. בגדול, לא ממש הבנתי איך בDOOM הם מאפשרים את השימוש בוולקאן *בזמן כל כך קצר אחרי יציאת המשחק*, כי מבירור שעשיתי, כדי שכרטיס של AMD יוכל להנות מהאופטימיזציות שוולקאן מקנה, אתה צריך: - לכתוב את המשחק בAPI של VULKAN או - להוסיף את ה API למנוע משחק קיים כמו UE4 או במקרה הזה ID TECH ואז: - לכתוב שיידרים ותכנים שנועדו להתרנדר בריל טיימ בעזרת הAPI, ולאחר מכן המנוע יודע להשתמש בקוד הזה במידה והמשתמש ביקש להשתמש ב VULKAN במקום …
-
- 42 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד הכרטיסים האלה מיד2. השאלה היא האם הספק הנ"ל יחזיק את המפרט שלי עם אחד הכרטיסים הנ"ל.
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יפה גם על מסך עלוב כמו שלי ? ולמה לעזאזל 2-3 דקות של סרט שוקלים 100-140 מגה ?? http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/content_provider/film/contentshowcase.aspx זה ניקרא High Definition משהו .. זה קשור ל HDTV ? או שזה פשוט HDTV ?!? עריכה: ראיתי את הדרישות להפעלה של סירטון ב1080P ... אממ WTF ?? זה דומה לדרישות של דום 3 לא של סירטון ...
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט אם לקנות SLI של GTX 560 Ti או אם לקחת כרטיס אחד של GTX 570 . אני יודע שתיאורטית SLI של GTX 560 הוא חזק יותר מאשר כרטיס בודד של 570. אבל, מישהו אמר לי ש SLI זה סיוט ושיש מלא הסתבכויות עם זה ושאם אתה לא מבין בזה הרבה אז יש לך עם זה בעיות ושהרבה דברים יכולים להסתבך ולהידפק. השאלה שלי היא האם זה נכון שיש עם זה הסתבכויות, כי אני לא ממש מבין ב SLI ואני לא רוצה לקנות מחשב שאחרי חצי שנה יהיה לי איתו סיבוכים בגלל ה SLI. מה אתם אומרים? למישהו היה בעיות עם ה SLI? מה הסכנות ב SLI?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712s.htm http://www.hk.viewsonic.com/en/products/productspecs.php?id=186 שני אתרים רשמיים שונים של VIEWSONIC, בשניהם תיאור של אותו דגם מסך (vg712s). באחד נאמר שיש לו קונטרסט של 1:500 ובשני 1:850. למי להאמין ? האם זה אותו דגם ? האם האתר מהונג-קונג מזוייף ? שני הלינקים שהבאתי פה נלקחו מה"קישור לאתר היצרן" בשני אתרים ישראליים שמוכרים את המסך.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
מה העבדל בין הכרטיס של 6800 של אסוס לבין 6800 GT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=7060 ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ראיתי כאן התייחסות לזה שהכרטיסים מבוססי GEForce 4 לא יתמכו בפיצ'רים החדשים שיהיו ל DirectX 9. זה נכון? אני מתכוון מדובר על כרטיס חדש וספינת הדגל של nvidia. אז מה? הם הוציאו כרטיס שלא יתמוך ב API המרכזי של PC? זכור לי שדריוורים חדשים לכרטיסי מסך מוסיפים תמיכה לגירסת ה- DirectX החדשה לאותה תקופה. אבל מישהו כתב שהכרטיס לא יתמוך בפיצ'רים אז הכוונה היא שהוא יוכל להריץ משחקים שפועלים תחת directX9 אבל חלק מהאפקטים יהיו חסרים? זה נשמע מבאס לגמרי. עד שאני עומד לקנות כרטיס חדש כי נשבר לי לשמוע על האפקטים המדהימים שיש ל- Geforce 4 ושלכרטיס שלי אין (GEFORCE2 400) אז עכשיו אני מגלה שעוד שניה גם ה 4 יהיה מיושן??
-
איזה פורמט היחס בין האיכות שלו למקום אחסון שלו(גודל של הקובץ) הוא הגדול ביותר....
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך רדירון 9600PRO 256 מגה של חברת sapphire ורשום שם ליד שזה ATLANTIS אז אם מישהו מוכן להסביר לי מה פירוש המילה האם זה טוב או רע??? תודה
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
צינורות עיבוד פיקסל וורטקס? ועשיתי חיפוש לא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-