עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב, אני מעולם לא חשבתי שאשאל שאלה כזו כשמדובר במארז mid-tower. מדובר בכרטיס מסך דגם GV-R687OC-1GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3663#sp לפי הפרטים אורכו 29 ס"מ! אם האורך נמדד לפי ה-PCB (מצאתי התאמה בין אורך ה-PCB של הכרטיס הנוכחי שלי לבין האורך הרשום שלו ב-manual) הרי שהכרטיס פיסית לא ייכנס למארז שלי! הוא יתנגש במתכת הגדולה אשר מחזיקה דיסקים קשיחים. עם זאת ראיתי מפרט של מישהו (מחו"ל, לא מכיר אותו והוא לא חוזר להודעה פרטית) אשר כולל את הכרטיס הנ"ל והמארז הנ"ל. אני ממש רגע לפני רכישה ומדדתי מקום במארז רק כדי להיות בטוח, לא חשבתי שאשכרה יכול להיות שאין מקום בכלל. יש פה למישהו מפרט שכולל את שני הנ"ל? מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  2. 6200 בעל 4 צינורות עיבור יכול לעבור סופטמוד ולעבוד עם 8 צינורות עיבוד.. ועם עוד אוברקלוק קבלו את התוצאה... השאלה היא מה יהיה המחיר... ואם הוא יהיה נמוך בהרבה מה 6600 [url=]http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hardwareluxx.de%2Fstory.php%3Fid%3D1225&langpair=de%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools לא הולך לי עם הלינק מנהלים תתקנו בבקשה... :>

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by yudsim,

יש ברשות האחין שלי את המחשב הבא: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5400 לוח אם:Asus P5QPL-AM ספק: HEC 6K31 Silver 300W מארז כולל ספק האם קים כרטיס מסך שניתן להוסיף למחשב כדי שיריץ משחקים קלים-בינונים? תקציב עד 500 שח תודה מראש יוד

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  4. דגם דגל חדש יוכל להביא חומרה דומה לזו של ה-RTX 3080 השולחני אל המחשבים הניידים של השנה הבאהלכתבה

5. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

GTX 980 החדש הינו הכרטיס המוקדם של ארכיטקטורת מקסוול. האם עוד לפני מזעור תהליך הייצור לאנוידיה יש עוד קלף בשרוול? לכתבה: http://hwzone.co.il/gtx-980-%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%93%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מנהלים - התלבטתי איפה לפרסם, אם לא במקום - התנצלותי הכנה. אהלן, יש לי שני כרטיסים: 1- Nvidia GTX 660 Ti EVGA FTW Signature 2 באחריות לעוד שנתיים וקצת, 2-Gigabyte WindForce2 Overclocked, מגיעים עם קופסאות וציוד נלווה, לא עברו המהרה. הגיגהבייט עלה 1600 לפני שנה וחצי+- חדש מהחנות והEVGA עלה 800 מיד שניה.מצאתי מישהו שרוצה את שניהם. מה נראה לכם מחיר ריאלי? התוכנית שי היא להשתדרג ל970 של גיגהבייט שעולה 2000 בפלונטר. ולא לשבור את הכיס בעקבות זה...

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by comablack,

למישהו יש מושג כמה ןןאט המפלצת הזאת תצטרך נראהלי כור אטומי

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by jambo7,

שלום עדיין לא החלטתי איזה כרטיס לקנות אבל בהנחה שאני אלך על 1950x pro אני רוצה לדעת אם שי עוד דברים שאני צריך לחליף במחשב בשביל לנצל את הכרטיס. לדוגמה מאוורר , ספק כוח , זכרונות וכד'

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by b127,

קניתי אותו והוא נראה על הפנים, ממש זוועה, אולי שגיתי בהגדרות או משהו? כוונו אותי אם אפשר.. הבעיה בעיקר בסרטים, כרגע הוא מכוון על רזולוציה מקסימלית רענון 60, 16 סיביות,

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  10. Started by UnwiZ,

ממש לפני כמה ימים קניתי מחדש חדש, הכרטיס מסך שהוא XFX RADEON HD4870 1GB, והמחשב כאילו לא מזהה אותו (השם לא מופיע לי במנהל התקנים ואני לא יכול לפתוח משחקים). הטכנאים אמרו לי שהם התקינו לי את הכרטיס מסך (ואפילו את הדרייברים) ואני יכול לחכות גם למחר בשביל להתקשר ושיגידו לי/יתקנו לי את הבעיה, אבל סתם מתוך סקרנות/רצון לשחק כבר במשחקים החדשים, אני רוצה לשמוע את הרעיונות שלכם לגבי הבעיה. תודה!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  11. יש הבדל רציני בביצועים בין 8600GT ל8600GTS ? כי במחיר יש הבדל של 300 שקל כמעט

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by yoel12,

האם אני צריך לשנות דרייבר לפני כל משחק כלומר לשנות לדרייבר של GTA 5 לפני שאני מתחיל לשחק? האם אני צריך להוריד את הדרייבר למשחק ספציפי או פשוט לעדכן לגרסא העדכנית? האם יש דרייבר לBF4 ולwatch dogs לכרטיסי 9XX?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by AKULA,

רציתי לדעת פרטים על הכרטיס מסך הזה ואיך הוא בכלליות: http://www.pchardware.co.il/docs/pd547435447.htm בעיקרון רציתי את ה-9500 PRO אבל לא ראיתי אותו ורציתי לדעת מה ההבדלים בניהם.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by Bose,

אני מעוניין לצ'פר את עצמי ב-6600GT AGP אחרי ש"שרדתי" את ה-MX440 64 MEGA 64 BIT של PALIT : :-[ אני חשבתי לקנות של לידטק כי מאוד חשוב לי הטמפ' ואני יודע שיש להם קירור איכותי, אבל לג'יגה בייט יש ביצועים מעט יותר גבוהים לא? האם שווה לשקול אלברטון? תודה לעונים.

15. הסתכלתי בתוכנה מסויימת ובדקתי את טמפ' הכרטיס מסך שלי ( GeForce 8800 GTS) הטמפ' בזמן "מנוחה" כלומר בשולחן עבודה וכו' היא 63-65 מעלות. כשנכנסתי ל F.E.A.R לבדוק אותה בשעת מאמץ הטמפ' עלתה ל 72. האם זה נורמלי וניתן לסדר זאת או שיש תקלה באורור הכרטיס?? :nixweiss:

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  16. שלום לכולם. כפי שכולכם יודעים לכל אחד יש את החבר המטומטמם שאוהב להתווכח אז הדיון הזה נפתח עבור שהחבר הלא חכם במיוחד החליט להתווכח ולהתערב איתי. הוא קנה לפטופ עם כרטיס מסך 8600GS 512MB. ואני במחשב שלי יש HD4850 512MB הוא טען בכל האמצעים הכשרים שהכרטיס שלו עולה על שלי בכל הפרמטרים. הוא כל כך התווכח עד שהוא רצה להתערב, לכן אני פונה אליכם בשביל העניין רק להסביר לו את הפער בין הכרטיסי מסך , ואם יש לינקים שיראה איפה הניקוד של הכרטיס מסך 4850 , ואיפה שלו.. תודה רבה חבר'ה. מחכה לתשובות יפות עבור החבר המטומטם. בסוף הוא יקבל את הלינק לכאן ויוכח על טמטומו

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by BandiT,

שלום, רכשתי מחשב חדש לא מזמן, המפרט: AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Power supply 400W HEC 400AR-TF ATI RADEON™ X1950 GT core (500MHz) 256MB GDDR3 (1200MHz) הכרטיס היה על המחשב הישן, העברתי אותו מחשב החדש, התקנתי דרייבר הכי עדכני שיש 8.593.100.0 עכשיו כשאני משחק COD4 אחרי איזה חצי שעה אני מתחיל לראות כל מיני פסים באמצע המשחק, המשחק לא קורס, אבל מתחילים להופיע פסים ואובייקטים מסויים מתחיל להבהב. כשאני יוצא לWIN7 אז הכל נעלם. חשוב לציין במפרט הישן כשהייתי משחק זה לא היה קורה. עשיתי בדיקת של חום עם תוכנת GPU-Z.0.4.6 הב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by TempesTo,

ברצוני לקנות כרטיס מסך חזק ביותר על מנת שהמשחקים יעלו במחשב ללא בעיות. התקציב הוא 1500 ש"ח אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסי מסך בתקציב זה.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by ambc,

שלום לכולם, ראשית כיף לקרוא את התגובות של כל המבינים ורוצים לעזור לאחרים, אז המשיכו כך אני מחפש מסך LCD שיועד לשימושי אינטרנט, WORD, סרטים וקצת משחקים לא כבדים במיוחד בתקציב עד 1600 שקל ראיתי המלצות על סמסונג 710T, מה היתרונות שלו ? האם יש אפשרויות אחרות ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

יש לי SONY SDM-S73 ויש לי TCO03 מה זה אומר ה TCO זה פחות קרינה? ???

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by mistaarvim,

איזה פילטרים עלי להפעיל ועל כמה (יש לי TRAY TOOL), בכלל מה עלי לשנות בתוכנה?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by sean23,

איזה לבחור? Sparkle 8800GTS 320MB Calibre Retail XFX Nvidia Geforce 8800GTS 320MB XXX Edition

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  23. שלום לכולם! אני מרכיב מחשב נייח חדש לפי מפרט, שמיועד בעיקר למשחקים בנוסף על שימושי האינטרנט והמולטימדיה הרגילים. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך sapphire vaporx hd4850 512MB DDR3. קראתי באיזהשהו מקום שתיתכן בעיית תאימות ל-windows 7. האם מישהוא שמע על זה? מישהוא יודע על זה משהו?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by FatherBoard,

אז ככה: יש לי FX5900XTV של Albatron מיום שלישי. בהתחלה אחרי שהתקנתי אותו (מחשב מפורמט) אז הכל עבד בסדר. היום משהו קרה... אני מדליק את המחשב, הווינדוס עולה, ואחרי 5 דקות הכל מתמלא צבעים פסיכודליים (ירוק ואדום בעיקר...) והמחשב נתקע. אחרי שמאתחלים, גם ה-BIOS RUN מהבהב ומלא פסים... זה רושם מתחת לבדיקת זכרון בהתחלה Timer Error ואז כל מיני "בעיות אפשריות" כמו CMOS Battery Low או כל מיני דברים שקשורים בעיקר ל-CMOS, ויש לי הרגשה ששום דבר מאלה זה לא ממש הבעיה, כי אחרי שאני מוציא את הכרטיס ומעביר לכרטיס אחר, אז הכל פועל בסדר. גם כשמחזירים את ה-FX אחרי שמחליפים כרטיס, פתאום הכל עובד טוב עד אחרי בערך 10 דקות + -. פסלתי את האפשרות שזה קצר כיוון שהבעיות לא קורות מיד והן לא רצופות כמו …

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by shibby15,

ברור שזה בארה"ב אבל בכל זאת זה פצצה של מחיר! ולמפקפקים שביננו הנה הלינק, זה בתחתית העמוד

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.