עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lowlow1001,

יש לי כרטיס 7800GS AGP והרצתי 3DMARK ובמידע המערכת היה כתוב AGP APERTURE 64 MB נכנסתי ל BIOS של VIA ושיניתי לAGP APERTURE 256 השאלה היא מה זה והאם הרסתי משהו למרות שבנתיים הכל עובד?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  2. חוץ מזה שהם נראים שונה מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by NetSpider,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX62128DP.htm האם יש אפשרות לפתוח צינורות לכרטיס הזה ? לא ממש מצאתי נושאים לגבי הכרטיס הזה...

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by Ronen11,

יש לי מחשב hp Model: a6633is מערכת הפעלה windows vista 32 bit processor: Intel core 2 Duo CPU E7200 2.53gh Memory (ram): 2 GB נרכש לפני מספר שנים. אני מחפש כרטיס מסך חזק עבור בעיקר סרטים HD באיכות טובה. (לא למשחקים). אשמח לקבל המלצות בהתאם ליכולות של המחשב שלי.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

6600GT with 3dmark04beta result http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4243268&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 פה המבחן!! בדף שלישי תראו למטה תוצאה של הכרטסיס http://www.d-cross.com/show_article.asp?ARTICLE_ID=56&ARTICLE_DETAIL_ID=161&gpoint=1 אם זה אמיתי אז אני חושב כל מי שיש לו 9800פרו\5900אולטרה ומטה אכל אותה כמוני :lol:

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי מחשב בעל המפרט: לוח אם - Asus P5VDC-MX מעבד - אינטל פנטיום 4 3GB. כרטיס מסך NVidia GeFource FX 5200 כרגע יש במחשב זיכרון 2*512MB DDR2, ואני מתכוון להחליף אותו ל 2*2GB DDR2 מהיר. כמו כן יתווסף לו מסך 19/22 אינץ'. רציתי לדעת על איזה כרטיס גרפי אתם ממליצים כדי לשדרג את הערכת הזאת למשהו *קצת* יותר רציני לעבודות שציינתי בכותרת? תודה רבה כמובן שאני אשמח אם אפשר יהיה לעמוד במגבלות תקציביות של כ 700-800 ש"ח ומטה

7. Started by Cereal Killer,

איך הוא כמסך??? והאם חייבים יציאת DVI על הכרטיס כד להשתמש בו??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. http://corecodec.com/products/coreavc

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם; אז ככה, אני מפעיל הכל ברזולוציה של 1024X768, ונוח לי בצורה כזו, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי לקנות 8800 שבמילא לא ינוצל ברזולוציה הזו או כדאי להתפשר על 8600 העתידי\1950PRO ודומיו? האם ברזולוציה הזאת יהיה לי הבדל במשחקים בין 8800 ל-1950PRO (ואני לא מתכוון להבדל בין 200FPS לבין 180, אלא להבדל יותר משמעותי). תודה לעונים -רון.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  10. שלום! אז הבעיה היא ככה, בזמן משחק פתאום המסך הפך לשחור (המשחק עצמו, המשיך לעבוד, כי היה סאונד והגיב למקלדת). אחרי ריסטרט המחשב עשה POST רגיל אך שוב הייתי מקבל מסך שחור בערך אחרי 10 שניות (כאשר שומעים שהווינדוס עולה ברקע רגיל). ניסיתי להכנס לביוס והוא ניהיה שחור גם בו. ישר הנחתי שיש בעיה של התחממות של ה - Radeon HD5850 הגעתי למעבדה של החנות, ומה? הכל עובד. החלטנו להריץ Furmark כדי לבדוק אם יש בעיה, הוא עבד בערך 5 דקות סבבה והגיע ל80 מעלות בערך. עכשיו, החלטתי להשאיר אותו בחנות ולחזור תוך שעה וחצי, תוך כדי שהוא ממשיך להריץ את Furmark. לא ייצא לי לחזור לחנות היום ובגלל שהכל היה בסדר, הציעו לי להשאיר את ה Furmark פועל כל הלילה. אני בא הביתה, עושה Google על Furmark ומג…

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  11. הייתי טיפש דיי והסקתי שהוא הבעייתי, במקום הזיכרון. רכשתי R7 250 ב415 ש"ח מTMS, ואז גיליתי שאחד הסטיקים של הזיכרון בעייתי. אני צריך לרכוש סטיק של 2GB DDR2 800 ומקווה לכסות לפחות את העלות הזו, זה ריאלי, או ששווה למכור את כR7?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  12. בשעה טובה שודרגתי בטלויזיה LCD חדשה. הטלויזיה באה עם חיבור HDMI שאותו אין לי במחשב. לפי הבנתי (המוגבלת מאוד) אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך.אני אשמח לשפר את יכולת הרצת משחקים אבל זה יותר כבונוס נתוני המערכת שלי הם: כרטיס מסך ATI RADEON HD 3450 מעבד QUAD Q6700 2.66 לוח אם P35-DS3L GIGABITE זיכרון 4G האם נכון לי לשדרג את הכרטיס (נסיונות לחבר את הטלויזיה דרך חיבור הS-VIDEO לא צלחו) כמו כן אני מעוניין לשדרג המערכת בעתיד כך שרצוי שהכרטיס יוכל לשרת אותי גם אחרי השידרוג. אני אודה לכל יעוץ והכוונה

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by ccc,

יש את זה של טיאן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_607&products_id=2561 ויש את של ג'יגה בייט: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2011330335.htm מה לקנות ותסבירו למה

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  14. שבת שלום לכלום. ברשותי מסך מחשב וטלווזיה,אני מעוניין לחבר את שניהם למחשב. אחד ב VGA והשני ב HDMI. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתאים לי בשביל שיראו באיכות טובה, ומשחקים ברמה בינונית ועבודה יום יומית. אני ראיתי את הכרטיס הזה Gigabyte GeForce GT 730 GV-N730D5-2GI ועל מה אתם ממליצים במחיר סביר. תודה ושבת שלום

15. Started by megaPipe,

יש לי ב HL2 מים בגוון צהוב .. בהתחלה חשבתי שהשתינו לשם אבל בסוף התברר כי זה לא שתן (חברים אמרו לי שריטה בכרטיס או משו ) זה לא אמור להיות ככה ..כפי שידוע לי צריך להיות מים צלולים אני מישתמש בדריבר 71.40 ויש לי xfx6800 עזרה בבקשה!

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by r27n,

אני רוצה לקנות את המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19402 והבנתי שזו החולשה הגדולה ביותר שלו....

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by צפיד,

שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה אלו. יש לי את הכרטיס הזה(SAPPHIR) על ה HTPC שלי והוא משמש בעיקר לצפייה בתוכן HD ומשחקים. ברשותכם שתי שאלות: 1.למה אני רואה שכולם מדברים על DRIVER של CATALYST עבור כרטיסי מסך של ATI? האם הוא עדיף על הדרייבר הרשמי שמגיע מ SAPPHIRE? 2.יש לי אפשרות להחליף את הכרטיס לכרטיס חזק יותר,אך הלוח שלי הוא MICRO ATX של ASUS P5KVM יחד עם מעבד Q6600 ו 4 GB זכרון של GSKILL. -האם כדאי להחליף לכרטיס אחר ,המחשב הוא HTPC שרוב ייעודו הוא סרטי HD ומשחקים בערך 20%- המחשב מחובר ל LCD בקביעות. השאלה אם כרטיס חזק יותר בכלל נכנס בלוח כזה באורך?האם יש כאלה חזקים שהם קטנים יותר ולא גוזלים שני סלוטים? אודה להמלצות. אודה לתשובתכם. תודה

18. Started by inbaly,

אני יודעת שמסכי LCD לא מומלצים ושמסכי CRTתמיד עדיפים עליהם, אבל בגלל בעיה של מקום אני מועניינת לקנות מסך LCD. הייתי רוצה לקבל המלצות + מחירים למסכי LCD טובים. תודה, וחג שמח

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by sirexrv,

256MB NVIDIA GeForce Go 7300 TurboCache או 256MB ATI Mobility Radeon X1400 HyperMemory או ששניהם בסה"כ אותו דבר???

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  20. ברשותי מחשב פנטיום 3, 733 מגה הרץ, זיכרון 160M - SDRAM. כרטיס מסך: GEFORCE 3 טיטניום 200 - 128M DDR. שאלתי היא: האם יש קשר בין סוג הזיכרון המחשב לסוג הזיכרון בכרטיס? כלומר, אם היה לי במחשב זיכרון 160M - DDR, האם זה היה משפיע לטובה על ביצועי כרטיס המסך?

21. Started by smady by,

יש לי דילמה בין 2 כרטיסי מסך בגרסאת ה1GB שלהם. ההבדל במחיר הוא משמעותי, ורציתי לדעת האם גם ההבדל בתוצאות? שימוש: מחבילת ה-CS5 - פוטושופ, אילוסטרייטור, אין-דיזיין - שימוש יום יומי. ובהמשך (עוד שנתיים בערך) - אפטר אפט ופרמייר. בנוסף הכרטיס צריך לסחוב משחקים כמו סטרקראפט ו-וואו (לא חייב ברזולוציה הכי גבוהה, אבל שירוץ) הכרטיס צריך לתמוך במס' אפליקציות שרצות ביחד באותו זמן. במידה והכרטיס החדש (450) יספיק - ייתכן ואני אשדרג את המעבד מI5 לI7 עקב החיסכון במחיר.... יעבוד על מסך 20" רחב - רזולוציה 1680*1050. תודה מראש על התשובות!! :-]

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by kobi_af,

שלום אני צריך השוואות של כרטיסי מסך מהדור החדש שיצא של nvidia סדרת 7600 סדרת 7900 וכן הלאה אם תוכלו להביא לי שתיים שלוש טבלאות שיש שם משחקים ורשומים לפי סדר החזק למעלה ומצויים שם גם כרטיסי ati יהיה יותר טוב

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  23. מכיווון שבמפרטים של הניידים ראיתי שגם שם כרטיס המסך מתחברים באפיק PCI-EXPRESS*16. השאלה היא האם אני יכול לקנות מחשב נייד בעל כ.מסך על הלוח ולהוסיף לו כ.מסך בחיבור PCI-EXPRESS*16?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  24. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=14467421 אני לא הולך לקחת את הסיכון אפילו אם זה אמיתי. אבל אולי מישהו פה כן חח it's the epitome of -> shut up and take my money

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by nazima,

יש לי אותו כבר 4 שנים והוא התחיל לעשות בעיות ולקרוס בגלל טמפ' שמגיעה עד ל-70 בשיא אבל גם ב-60 יש כבר סימנים של הפיקסלים ממש לפני הקריסה באמצע המשחק,ניקיתי ופתחתי את המארז דבר שלא עזר לפתירת הבעיה אז יש לי 2 אפשרויות:1.החלפת כרטיס מסך 2.קניית קירור ב-155 ש''ח,האם יש כרטיס מסך שאתם ממליצים (PCI) בסביבות המחיר של הקירור ועדיף על פני קניית הקירור?... תודה גדולה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.