עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=8&shownews=8656

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by harry,

יש אפשרות להמיר קלטות ויידאו למחשב?? אם כן איך? מה צריך?? :s05:

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  3. שלום לכולם .... יש לי בעיה כל שהיא כשאני משחק במשחקים ....לא משנה איזה אפילו משחק ישן קודם כל כשיש תזוזה מהירה כל שהיא במשחק כל שהוא אז יש לי מין פס שקוף שרוקד שהוא מעוות את המשחק הינה תמונה להסבר ..... http://img389.imageshack.us/img389/8983/69597144xx0.jpg כשצילמתי את התמונה הזאת הפס של המגרש היה ישר ...(זה קורה רק באמצע המשחק) בקיצור ....למה זה קורה יש לי כרטיס מסך די טוב(Geforce 9600 gt ) אני חושב שזה המסך 22 אינצ' שלי יש מסך לא של חברה מוכרת (DAEWOO - LM2230W) אז ניראה לי שזה בגלל זה .... אז עם יש למישהו תוכנה או טיפ שיכול לעזור לי אני יודה לו מאודד! ....תודה מראש לעזורים

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by ofcourse,

היי יש לי לוח אם לידטק nforce2 עם כרטיס מסך mx4 onboard. כשאני צופה בסרטים יש הפרעות לבנות, קצת שלג על המסך. יש למישהו מושג ?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  5. מה כדאי לי לקנות? אני רוצה לשחק משחקים כגון דיאבלו 3! ודה וויצ'ר 1+2..איזה כרטיס מסך עדיף לי..300-400 שקל תודה

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  6. הכותרת ממצאת את עצמה, הכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 GTS 64MB PRO , אני צריך להשוות אותו ל R9100 128MB DDR. מגה הרץ וליבה אני כבר יודע (אצלי ואצלו) אבל אני זקוק לעוד מקורות השוואה ולכן אני זקוק לאתר שעושה COMPARES. אני אודה מאוד לעוזרים! בתודה ג'י,

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by TAsraf,

אני רוצה לדעת אם התוצאה שלי מתאימה למפרט שלי מפרט בצד.. כי ראיתי אנשים עם תוצאות של 8 אלף עם מפרט כמו שלי.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by guy_pr,

יש לי כרטיס מסך GEROTCE TI 4200 ואני רוצה לחבר את במחשב לטלויזיה איך ?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש והכל פיקס בכל זאת רציתי לשאול אם יש הבדל בביצועי משחקים עם הכרטיס הנ''ל שהכל על MAX ברזולוציה 1900X1200 בין: CORE I7 930 STOCK - 2.8 לבין OC למעבד שכרגע הוא 3.8 האם כלל מרגישים את ההבדל זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני חושב להחליף את המסך גרוטאה שיש לי... (אני לא אנקוב דגם.. כי אין לי כוח שיכנסו ויכוחים לא רצוניים..) ולעבור למסך LCD. אז ככה חובה DVI חובה זמן תגובה שמתאים למשחקים ושיפיק את המיטב מ ה 6800 שלי.. בלי להתפשר על יותר מדי בתחום הטקסטואלי..(אתרים וכו) וחובה שיהיה אותו בארץ >< אני מחכה כבר כמה חודשים לקנות מסך! ומשום מה המסך היחידי שנראה לי מתאים לא נמכר כאן.. Hunday L90D+ ...

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by V.L,

מה עדיף למשחקים? 8600GT VS 8400GS והאם ההבדל גדול?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by Ran Gordon,

היי, אני מתכנן להרכיב מחשב חדש \ לשדרג את המחשב הנוכחי. אני מביא כרטיס מסך יד שנייה עם אחריות ומתלבט בין 1080 ל1080TI מה שיהיה במחשב: NZXT 700i כנראה i7-9700 AIO NZXT KRAKEN לקירור המעבד 1080/1080TI 16ram DDR4 CROSAIR RM850 מיותר לציין SSD וזכרון חיצוני. עכשיו העניין הוא, יש לי מסך 144HZ - XL2411P , עם חיבור DP וHDMI. אני צריך להשתמש ב DP כי רק הוא מעביר 144HZ מתלבט עם איזה כרטיס מסך ללכת, בעיקר גיימינג, גם לא כבד מידי, PBUG , CSGO וכו'

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, הייתי בחנות מחשבים והם נתנו לי את מפרטי המחשב, והייתי מרוצה מפרטים חוץ מכרטיס מסך חלשים, הם אמרו שהם לא מכורים כרטיסים חזקים והמליצו לקנות את עצמי כרטיס המסך. לפני חודשיים שאלתי פורום הזה בנושא: בקשת להמלצת כרטיס מסך בסביבות 600 ש"ח, והמליצו את כרטיס PALIT GeForce 7600GS Sonic 256MB PCI-E. לפני שאני קונה את כרטיס המסך ורציתי להגיד משהו. אני אף פעם לא קניתי חלקי מחשב ואני די חושש שפתאום שכרטיס מסך לא יתאים ללוח. ולכן אם תוכלו לעזור לי לפני שאהיה בטוח לקנות את כ. מסך . ואני מציג את המפרט שאני הולך לקנות את לוח: לוח פנטיום 4 INTEL מקורי 945 CHIPSET P755 תומך בסידרת המעבדים החדשה "ליבה הכפולה" שכוללים עבור של 2 יישומים כבדים בו זמנית, הלוח כלל את הטכנולוגיית החדשות: HT,…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by a-gold,

יש לי מעבד 3 ג'יגה פרסקוט 775 דגם 530 J אני רוצה לקנות לו לוח חדש וכרטיס מסך וצריך את עזרתכם בעניין לא מתכנן לעשות OC אבל רוצה כרטיס ולוח שיחזיקו להרבה זמן ושיהיו סוסים לגבי מחיר עד 2000 שתיהם לגבי כרטיס מסך הסתכלתי על הכרטיס הזה תגידו לי מה אתם אומרים עליו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_359&products_id=3772

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  15. אני משמש בקודקים הכי חדשים שקיימים.. ושאני מפעיל סרט אני מקבל קפיצות של מסך שחור מדי פעם.. לפעמים זה אפילו מכבה את המסך לסטנדביי... ואם זה בקטנה אז זה מעלים לי את הכתוביות... למשהו יש מושג ממה הבעיה ? אני עם דרייברים הכי חדשים גם כן..

16. Started by lmlm,

למה כשמגיע הAA4 או AA8 או AF16 או על הגרפיקה הכי גבוהה NVIDIA יורדת בביצועים וATI למעלה? לא הבנתי את זה עדיין.. אני אשמח אם משהו יסביר לי למה NVIDIA יורדת בביצועים ב AA ובAF או גרפיקה הכי גבוהה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by KokoBanana,

הנתונים של המחשב: מעבד E8400 3GHz 4GB RAM כרטיס מסך 9600GT לוח אם GiGABYTE g31m s2l ספק כוח 300W (כנראה אני גם אצטרך לשדרג ספק אשמח לקבל המלצה גם בנוגע לזה). התקציב הוא עד 600-650 שקל. שימושים: צפייה בסרטים , אינטרנט, עריכת מסמכים, להריץ משחקים ברמה סבירה (מדיום). חשבתי ללכת על הכרטיס הזה Gigabyte GTX650 OC 1GB: https://ksp.co.il/?uin=16917 אם יש אופציות יותר טובות או זולות אני אשמח לדעת. תודה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי כרטיס של nvdia gtx570 ורוב הסיכויים שהא שבק חיים אני מעוניין לקנות כרטיס חדש ויש לי התלבטות בין שני סוגים [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2, align: right] [h=1]MSI Nvidia GeForce GTX760 Gaming 4GB OC GDDR5[/h] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2, align: right] [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX770 OC 4GB GDDR5[/h][/TD] [/TR] [/TABLE] ההבדלים בין הכרטיסים חוץ מהביצועים זה 250 שקל ש770 עולה יותר יקר.. אשמח לעוד הצעות מעוניין בכרטיס מסך רק של נוידיה ומעל 3GB זכרון התקציב בין 1500 - 1900 דרך אגב המעבד לוח אם והספק שלי הם intel i7 2600 gigabyte h67a-ud3h-b3 corasir tx750v2

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  19. אותו דבר כמו בכותרת אני משוגע על הכרטסי מסך של ATI ואני רוצה לקנות רדאון 800PRO ואני רוצה לדעת של איזה חברה בטוח אפשר לפותח אותו לגירסת XT שלו תודה ועוד שלאה קטנה אז הוא יהיה חזק יותר 6800 אולטרה תודה 8)

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  20. יש לי מחשב AMD Athlon xp 2600+ 1.9 GH ו512 ראם (שני סטיקים). זה די כל מה שאני יודע... עכשיו, אני רוצה לקנות את ה 6600GT... אני בדוק קונה את זה אז אל תנסו להמליץ לי מה יותר משתלם מבחינת מחיר וכו... רק רציתי לדעת אם זה בטוח יעבוד לי כמו שצריך על המחשב... זה די חשוב כי אני מזמין היום... תודה... אגב, יש איזו תוכנה או דרך לבדוק אם יש לי agp או pce i?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by arield,

אני רוצה לקנות 2 כרטיסי gtx570. הטכנאי שלי עובד עם יצרנית שנקראת sparkle,אני לא שמעתי עליהם מעולם.. רציתי לשאול האם מישהו שמע עליהם? האם הכרטיס יהיה טוב או שמה עדיף לי להתעקש למשל על gigabyte\חברה ידועה אחרת?והאם הביצועים שלו טובים כמו של שאר היצרניות? *התקציב לא משמעותי במקרה הזה...

22. Started by deking,

יש לי ספק Enermax Liberty 400w ורציתי לשאול אם הוא יחזיק את ה-8800 gt ..? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by Jack_g,

כיצד ניתן לעשות UNREGISTER למספר שהכנסתי ל 3DMARK2003? להסיר ולהתקין מחדש לא עוזר.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  24. אהלן אנשים. יש לי כ.מסך חדש Sapphire X1650XT 256mb. בקיצור רשום באתר היצרן את התדרים של הזכרונות והמעבד הגרפי: X1650 XT core (600MHz) 256MB / 512MB GDDR3 Onboard Memory (1400MHz) אז פתחתי ATI CATALYST CENTER ושם רשום שהתדרים הם 600\700 לליבה ולזכרונות (בהתאמה). זה נראה לי מוזר... אז הורדתי ATI TOOL ושם בכלל התבלבלתי :s05: אהה והטמפ' בהמתנה היא 54 ובמאמץ מגיע ל80 ולפעמים עוברת קצת. זה בסדר? צירפתי תמונה. תגידו לי בבקשה איך אני אמור לפרש את מה שאני רואה. תודה.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  25. שלום לכולם, רציתי לדעת האם 2 הכרטיסים הללו יכולים להריץ משחקים חדשים ברזולציה של 4K ללא בעיה? asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler במידה וכן, כמה עולה כיום מסך 4k נורמלי בארץ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.