עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם זה אפשרי? אני מתכנן לקנות מחשב עם HD 5850, ואני ראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI , עם HDMI אחד ו display port. בטלויזיה יש חיבור S-VIDEO ו RCA. אני יודע שיש מתאמים של DVI to VGA ומתאמים של VGA to composite. האם השילוב של 2 מתאמים כאלה יצליח להראות תמונה בטלוויזיה או שזה אבוד מראש? ואם לא, האם יש דרך אחרת לכך? אולי עם ה HDMI? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Milk-Inc,

רציתי לדעת אם המסך הזה טוב.. אני ראיתי אותו ולפי דעתי הוא מסך טוב ורציתי שתביעו את דעותיכם על המסך הזה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by ProVoker,

אהלן פורום יקר ושבוע טוב שאלה שאלתית לי אליכם לאחרונה קניתי לוח אם חדש של ספיר 780G שכולל בתוכו אונבורד את ה3200 כמו כן יש לי כרטיס מסך GIGABYTE HD3850 ואני מריץ את המערכת XP ניסיתי לשחק בביוס לעדכן אותו וגם לעדכן כמובן את כל הדרייברים, הצלחתי לגרום למחשב לזהות את שני הכרטיסי מסך אבל משומה באף מצב לא הצלחתי לגרום לCCC לאפשר לי לבחור בcrossfire המיוחל האם אני טועה אולי איפשהו או שבכלל אי אפשר לעשות את זה בXP ואם אי אפשר האם יש איזה דרך לעקוף את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by coorva,

RADEON HD 3850 מול RADEON X1550 (שניהם AGP) איזה נחשב לחזק יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אוקיי חברה אתמול רכשתי את כרטיס הr9800 pro שלי והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהוא פאטצ הוא משהוא שיתן לי לשונית חדשה בדריוורים דרכה אני יכול לדצע אוברקלוקינג לכרטיס. עד היום היה לי כרטיס של nvidia והיה אפשר לעשות את זה. נכון לרגע זה אני משתמש בrage3d tweak אבל הייתי מעדיף שלא. תודה על העזרה.

6. רציתי לדעת בבקשה אם יש דרך לוודא\לבדוק שהמהירות של המאוורר של הכרטיס מסך שלי מוגדרת על הגדרת יצרן. יש לי כרטיס GTS 250. וינדוס 7 32 ביט. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by a_beilis,

הרצתי את התוכנה לפני ואחרי אוברקלוק ואלה התוצאות... core:500 mem:595 3dmarks05:9891 core:668.25 mem 738 3dmarks05:10192 מה אתם אומרים? איך התוצאות?

8. Started by R9547655G,

http://www.nvidia.com/page/quadroplex.html מה היה מחר? מעבד במארז נפרד?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  9. אני יודע שתפקידו של הVSYNC הוא להגביל את קצב הפריימים בהתאם לקצב הרענון של המסך, אבל ניתקלתי בתופעה מוזרה ביותר בFARCRY 2: כאשר הvsync פועל, קצב הפריימים יורד בערך ב30אחוז! ואני מדבר על מצב שבו הפריימים גם ככה יותר נמוכים מקצב הרענון. להמחשה, קצב הרענון שלי הוא 85, וכאשר הVSYNC פועל, הביצועים יורדים מממוצע של 60 לממוצע של 40. לא ניתקלתי בתופעה כזאת באף משחק אחר. האם זה תקין לדעתכם? יש לי את הפאץ' האחרון של המשחק והדרייברים המעודכנים ביותר. הכרטיס שלי הוא HD7770

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by ahbarush,

מה ההבדל בין גרסת ה LITE www.pccenter.co.il/product/sparkle-geforce-gtx560-1gb-sgtx56g1gd5h?aff=Zap לגרסה הרגילה?

11. Started by VGFreak,

https://www.techradar.com/news/amd-and-nvidia-take-note-gpus-will-soon-become-obsolete-for-crypto-mining אמ"לק: בקרוב את'ריום 2.0 ייתר כרטיסי מסך חזקים לשם כרייה

12. Started by YOAV28,

שלום לא מזמן קניתי את ה LEAD TEK 8800 GTS 640 MB ועוד לא התקנתי אותו אני שוקל אם להחליף אותו למשהו יותר חזק השאלה שלי אליכם היא האם כדי לי לקנות כרטיס יותר חזק או שזה מספיק לתקופה הקרובה אני גיימר דיי כבד תודה יואב

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  13. אני מחפש כרטיס שיהיו לו המאפיינים הבאים 1. קירור פאסיבי 2. או שתי יציאות DVI או יציאת DVI ובנוסף יציאת HDMI 3.PCI EXPRESS 4. עדיפות לכרטיס שאפשר להשיג בארץ

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by Obg1,

שלום לכולם, קניתי את המסך LG L1730B, מסך לא רע, היום נכנסתי לאתר הזה: http://www.nforcershq.com/modules.php?name=News&new_topic=45&pagenum=6 ואני רואה בצדדים שהמסך מרצד, הוא כנראה לא מצליח להציג את הצבע שבצד כי אין לו אותו, ומתחיל להשתגע... לכל מי שיש את המסך הזה, או LCD אחר, תגידו לי איך אתם רואים את הצבעים בצד, כי ב CRT זה נראה מצויין. תמיד הרגשתי ש 16.2 מיליון צבעים זה לא 16.7

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by Inertia,

התסכלתי בדיון מאגר הכרטיסים המומלצים (המוצלח למדי) וראיתי שם מחירים שניראים לי לא מחוברים למציאות חיפוש בזאפ מעלה עבור - למשל - הכרטיסים 9600GT, HD4770 מחירים גבוהים בכ100-200 שקל ממה שרשום מאיפה צצו המחירים בכתבה? אולי אני לא מחפש נכון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by k22,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך -GTX465 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ויש לי לוח אם G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E הכרטיס מסך יעבוד על הלוח אם הזה?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by amitaihasnes7,

אנשים אני צריך שמישהוא ייתן לי הסבר על SM3. או שישלח לי מקור מידע (כמה שיותר יותר טוב ;D)

18. Started by dante123,

שלום לפורום. יש לי שאלה -החיבור DVI מתחבר מהמסך לאיזה רכיב במחשב?והאם יש מדריך שמסביר איך לחבר\לאיפה? עריכה:אני מתכנן לקנות מסך LCD כנראה החודש הזה ובעוד כמה ימים אני אקנה 7600GT עם PCI-E (אם זה משנה).כך שהבעיה היא שאני לא קונה את המסך והמחשב באותו זמן,וכנראה שלא תהיה אפשרות להביא את המחשב לחנות שיחברו (אם הם עושים את זה בכלל). תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by Night,

איך הכרטיס הזה? יש לו DVI? כמה הוא עולה בערך? הוא מריץ משחקים חדשים?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by Ohad19,

בשעה טובה התחדשתי ב HD 4870 . רציתי להיות בטוח שאני מחבר אותו נכון לספק. לכרטיס יש שתי כניסות של 6 פינים. לספק גם יש שתי יציאות של 6 פינים כתומות. האם עליי לחבר שני כבלים מהיציאות 6 פינים הכתומות בספק לכרטיס ? יש עוד כמה מתאמים שבאו עם הכרטיס וההסבר שם לא ממש ברור... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by david2405,

אני מבקש את המלצתכם לאחד מאלה: HD 6970 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E ‎ או GTX570 DCII 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP איזה מהם אדיף ככרטיס בודד (הבדל במחיר לא משמעותי בינהם) אשמח להמלצתכם!!!!!! נ.ב. על פי מספר השוואות הATI עובר את הNVIDIA אבל יש את הפיזיקס של הNVIDIA אז מה עדיף ????????? אשמח גם על המלצה לספק כוח לכרטיסים הנ"ל

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by ben96,

אני מתכוון לקנות hd5830... אבל חשבתי לעצמי ואמרתי עדיף להשקיע עוד 100 שקל ולקבל 30% יותר ביצועים... השאלה שלי היא אם זה מעשה חכם... בגלל שהמעבד שלי הוא E7400... מה אתם ממליצים לי לעשות... דרך אגב עוד כחודשיים+ אני מתכוון לקנות קירור למעבד כדי לעשות OC לא מי יודע מה רציני.... [אבל את הכרטיס מסך אני מתכוון לקנות השבוע]

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by avivlevy,

מה הזמן תגובה של מסך LCD ?(בערך ) כמה רעינונים יש לכרטיס מסך ? (לדוג, 6800GT) (סערך) אני יודע שיש הרבה סוגים אבל בערך אל תתיננו לי מספר מדויק יתור חשוב לי יחידת המידה

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  24. היי , הכותרת אומרת דיי הכל.... חיברתי באמצעות כבל בננה רגיל , מהכרטיס לטלויזיה... מממ , זה לא משהו בהגדרות בטלויזיה. ניסיתי את כל סוגי ה Pal \ ntcs למינהם. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  25. מישהו כבר הצליח לפתוח צינורות ל6800GS AGP?? אם כן: אז של איזו חברה?(XFX;EVGA) היו בעיות? (ארטיפקטים;צינורות קצת פגומים) היה שיפור משמעותי? הוא עשה את זה עם rivatuner? אפשר קישור לאיזה כתבה או מאמר או משהו או מישהו שהצליח לעשות את זה? אם לא: זה סתם כרטיס = לת*ת

• 3 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.