עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AcidBurn10,

שלום !!!! אני צריך המצלה לכ.מסך עד 500 ש"ח שיריץ משחקים חדשים לחצי שנה הקרובה ;D ... מחשב עם מעבד Pentium D 920 .. חשבתי על Sapphire X550 256MB .. למישהו יש המלצות אחרות (בלי לחרוג מ-500 ש"ח ) ??? תודה!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  2. יש לי מחשב compaq armada e500, לפני כשנה גלשתי באינטרנט ופתאום המסך נהיה חשוך, כבר שנה המחשב ללא מסך..להביא 800-1000 שקל כואב על תיקון המסך.. השאלה האם קרה למישהו והאם ניתן לתקן את זה לבד? יש ידע, ויש שכן שהוא טכנאי אלקטרוניקה שמוכן לעזור, הבעיה שלא יודעים מאיפה להתחיל והאם המסך הלך או שמישהו הצליח לתקן פעם בעיה כזו?

3. שלום, מדובר בתוספת למחשב שמיועד לסטודנט וצפיה בסרטים. אין שום שימוש למשחקים (אולי סוליטר ) תודה!

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by Chura,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד וראיתי את הIBM Z60m שיש לו X600 128mb מצד שני ראיתי את הt43p עם 128MB ATI FireGL V3200 Video Graphics Adapter מה יותר טוב ? ראיתי שגם יש X700 אז אשמח לדעת גם עליו... תודה מראש, חן.

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  5. שילוב חדש ומעניין (לי לפחות) של ארבעה כרטיסים של nVIDIA בכתבה הבאה.....תגובות....... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=219021&sid=10

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  6. ברצוני למכור את הכרטיס 6800GS המומהר של חברת EVGA הוא חדש.. מישהו יודע מה זה CO??? אני לא יודע כמה כדאי לקחת עליו?? תודה,

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by g191181,

יש לי כרטיס מסך 6600GT אני מנסה שישמור את ההגדרות לREFRASH RATE ברזולוציה 800X600 למשחקים אבל הוא כל פעם מתאפס מה עושים?

• 12 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by MadEddy,

מישהו יודע אם כבר אפשר לפתוח צינורות ב-7800GS ,או לפחות מתי יהיה אפשר? (אם בכלל) ???

• 13 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by bd,

Graphics Blaster Exxtreme. באתר של קרייאיטיב אני לא מצליח להוריד אולי למישהו יש את זה?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  10. שלום לכם, כרגע אני רואה TV במחשב דרך כרטיס חיצוני של Nogatech שיש לו כניסת RF לשם אני מחבר את הכבל RF וצופה דרך תוכנות שונות. העניין הוא שהאיכות לא הכי טובה בכרטיס הזה, הלבן יותר מדי בוהק והאיכות הכללית ירודה משהו. חשבתי לקנות טלוויזיה אך אני מעדיף לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב. אין לי מושג בתחום, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אני מוכן להשקיע עד 500 שקלים, ראיתי כרטיס ב-150 ש"ח: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=tvtunerp&Cat2Cat1ID=5055&Cat2ID=0&aff=Zap# אך אני חושש כי איכותו תהיה ירודה ככרטיס TV החיצוני שלי כרגע. כמו כן הנני יודע כי לא כל כרטיס שעולה 600 שקל דווקא יהיה איכותי בהרבה ממה שיש לי כרגע. לכן אשמח לשמוע מכם, איזה כרטיס TV נחשב איכותי בסכום שעד …

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by Esparco,

האם שווה להשקיע ב 6800GS או להישאר עם 6600GT ולחסוך 300 ש"ח??? ובכמה רמות הGS יותר טוב מהGT ???

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by yaadhadar,

אני רוצה להתחיל לעבוד עם DVI אבל לא מצליח למצוא בCATALYST איפה לאפשר את החיבור הזה. כ. מסך X800 GTO 256MB , ו CATALYST 6.2 האחרונה שפורסמה בדף הראשי. תודה

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by TARON,

אני סתם גולש לי באתר ופתאו רואה כרטיס מסך שקוראים לו Leadtek Quadro FX 4500 - PCX שאף פעם לא שמעתי עליו והמחיר שלו זה 11,678.77 ש"ח זה הגיוני עם כן למה הוא עולה כל כך הרבה אפשר לקנות כבר שתי כרטיסי מסך 7800 GTX או X1900XTX לינק לאתר שמוכר אותו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_200&products_id=4133

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by AVI.S.T,

בו נגיד יש לי לוח עם PCI16 ואני רוצה לשים כרטיס של AGP8 אני יכול או שאין אפשרות לכזה דבר

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by DOGMA,

לפני כ8 חודשים ATi הודיעה על פרוייקט חדש בשם Gemini(תאומים), בהתחלה חשבו שמדובר על לוחות CF חדשים, אולם כפי שנראה עכשיו מדובר בליבות כפולות. הליבות הראשונות במפת הדרכים יהיו בקופיגרציית On Chip שבשונה מOn Die מדובר של שני ליבות נפרדות על PCB אחד(בדומה לזכרון הCache של הR500 או מעבדי הpM של אינטל.). כלומר לא מדובר בכרטיס דואלי שהOEM יוצר, אלא על ליבות כפולות בחבילה אחת. http://www.hkepc.com/bbs/blog.php?tid=560196

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  16. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הישן שלי (4200TI) ולא יודע איזה יתאים ללוח שברשותי. אני מעוניין בכרטיס מסך 256MB, תודה מראש.

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ^Z^,

היי קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, ובדיוק היום יצא לי לנסות להריץ DVD ראשון. הורדתי את ה (DVD decoder (ac3 filter וניסיתי להריץ תסרט. המדיה פלייר פתח לי חלון שאמר לי ללכת לCONTROL CENTER ולהוריד את הרזולוציה ואיכות הצבע, אז עשיתי זאת והנמכתי את כל הדברים עד הסוף - אבל המדיה פלייר עדיין לא פעל. אז הלכתי להנמיך את ההגדרות בATI CATALIST - והוא לא נפתח לי! עזרה בקשה. ^Z^ נב : כרטיס מסך - ATI RADEON X1300PRO

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יכול להעלות משחקים כמו פיפא וסימס ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7091

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by nimrodim,

מסתבר ש SLI עוזר רק במשחקים ש - NVIDIA החליטה\הואילה בטובה לאפשר לנו לשחק בהם ב SLI ולא SINGLE GPU MODE - חובה לקרוא. http://www.hardocp.com/article.html?art=NzEx עוד מעניין - שרשימת המשחקים התומכים ב SLI שהיתה מימלא מצומצמת מאוד - נעלמה מהאתר של NVIDIA. רשימת המשחקים והאפלקציות שכן תומכים ב SLI: Aquamark3 Battlefield 1942 Desert Combat Mod battlefield Vietnam City of Heroes Code Creatures Pro Colin McRae Rally 4 Demo Command and Conquer: Generals Doom3 FarCry Ground Control 2 Half-Life 2 Halo Painkiller Sims 2 Star Wars: Knights of the Old Republic Tomb Raider: Angel of Darkness Tron 2 Unreal Engine 3 Warhammer: Dawn of War 3DMark2003 Gold 3DMark2005 Gold ומתוך הרשימה הז…

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by yotam360,

יש לי תקציב של 1000 ש"ח. ואני רוצה מסך עם חיבורים של ווידאו אודיו (כמו החיבורים של ה-playstation 2) איזה מסך נייד כדאי לקנות?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by OgANDi_BoY,

אני רוצה לקנות כרטיס TV כדי לראות טלווזיה במחשב דרך יס יש לי ממיר כמובן .... איזה אני צריך לקנות?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  22. Started by aero,

צריך המלצה למסך CRT טוב שייראו בו יפה גם ברזולציות גבוהות שיהיה לו הרצים גבוהים וכפתור להעלאת הבהירות עד 700 שקל בלי לחרוג

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by paulyoung,

היי, הרגע הרצתי 3DMark06 האם יצא תקין למפרט שלי? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by AVI.S.T,

יש לי כרטיס מסל גיפורס 6600LE של גיגהביט ומאז שהתקנתי תדריברים החדשים זה התחיל לעשות אחרי שעה (בסימס 2) ובמשחק רגיל עם גרפיקה סבירה 2-3 שעות ארטיפקטים וברמות גבהות חשבתי שזה מהתחממות אבל זה לא נירה לי כי פעם אחת שזה עשה לי אני השארתי את המחשב דלוק חצי שעה ולא נגעתי בו (לא היא על משחק ) המסך מחובה ולא עזר וכל פעם שזה קורה אני חייב לעשות ריסט ואז זה מסתדר בדריברים הקודמים זה לא היא עושה ככה מה הבעיה פה?

• 37 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.