כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים המחשב שלי שבק חיים. מנסיוני הבנתי שמדובר בבעיה בספק (ספק גנרי 350w). כשפתחתי את המחשב ראיתי שהמאוורר של כרטיס המסך בולט החוצה מהתושבת שלו. הוצאתי את הכרטיס, הפכתי אותו ואופס.... המאוורר פשוט נפל החוצה. כל הסימנים מורים שהמייסבים המיקרוניים של המאוורר פשוט נשחקו (המאוורר מסתובב כשיש מתח חשמלי, אבל מחליק לאיטו החוצה). האם יש דרך להחליף את המאוורר או שפשוט צריך להשלים עם רוע הגזירה ולקנות כרטיס מסך חדש? נ.ב. גם ככה חשבתי על קניית מחשב חדש עוד שבועיים-שלושה, השאלה אם לקנות כרטיס חדש או להמתין בסבלנות?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב, ולא עושה LOG ON לאחד היוזרים שלי, תוכנת הMSI AFTERBURNER לא רצה. (היא רצה בSTARTUP). היום בבוקר שמתי לב שכנראה אתמול בלילה הדלקתי את המחשב ולא עשיתי LOG ON, והטמפ של כרטיס המסך הגיעה ל70 מעלות!! איך אפשר לגרום לתוכנה לרוץ עוד לפני הLOG ON, או לחילופין שהמאוורר בשלב הזה יכוון את עצמו אוטומטית? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי agp, ואני רוצה לקנות את אחד מכרטיסי המסך הזה , שבדקתי ב-zap , מצאתי את שני סוגי הכרטיסי מסך האלה שהם אותו מספר דגם אבל ההבדל הוא בין pro ל gamer edition , אין לי מושג מה ההבדל , אני משחק הרבה ואני צריך משהו חזק למשחקים , מה עדיף משניהם? , צריך לציין שה gamer edition עולה 150 שקל יותר... תודה...
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
חבר'ה, התייעצות. מכרתי את הכרטיס שלי (R9 280X) ואני מחפש שדרוג זול שיחזיק לחצי שנה הקרובה, ויימכר יחסית בקלות כשיהיה לי חשק לשדרג למשהו קצת יותר רציני. יש מישהו שמוכר R9 290 TRI-X. מבדיקה שלי, משתמע שהקירור איכותי מאוד וניתן להשיג תוצאות לא רעות עם OC. שווה לשלם עליו 1K? האופציה השנייה, שחשבתי עליה היא לקנות R9 290 רפרנס במחיר ריצפה, ולקרר אותו עם G10 ו-H55 (הכל יד שניה כמובן) בעלות כוללת של ~1K~... אבל סביר להניח שהכרטיס לא יימכר כל כך טוב.
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מבקש המלצה על כרטיס מסך {אפשרי PCI או AGP} עם כניסת VIVO אני לא משחק כך שעוצמת הכרטיס לא רלוונטית אבל חשוב לי שיהיה בעל איכות טובה מאד הכניסת הVIVO שלו ורצוי שיהיה כרטיס לא יקר
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ממולצת עד 170 ש"ח - אם יש לכם משהו טוב להציע או שאפשר להתפשר במשהו פשוט של 80 ש"ח? כמו כן אני מחפש מסך 17 LCD עד 1750 ש"ח ממולץ. שלאה נוספת אני מתכוון לקנות המחשב בחלקים האם כדאי לשלם עוד 200 ש"ח ושירכבו לי ? (כדי לקבל גם אחרויות כוללת) אף פעם לא הרכבתי מחשב לבד, נראה לי שזה לא מסובך, זה יכול להיות בעיה? (כמו להרכיב את הCPU, והחיבורים למארז?)
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי חברים אני חושב שה 4850 שלי מראה סימני גסיסה אני מחפש כרטיס מיד שניה עד 300 ש"ח, 7750 יהיה תחליף ראוי? מעבד: e8400 ספק: seasonic 450w ssp-450rt gold
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך כ.מסך AGP*8 עד 500 ש"ח, וזכרון של גיגה של DDR1 , מה הדבר האופטימלי בשביל שניהם?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
אני צריך כרטיס למחשב של אחי כרטיס ממוצע כרגע הסתכלתי על ה 7600GS. אגב מה יותר טוב ה GS או GT??? יש לכם משהו יותר טוב להמליץ בתקציב הזה הוא צריך כרטיס דחוף הוא חיי על הכרטיס של הלוח אם והויסטה לא זז לא יותר מדי בגלל זה... יש לו PCX.אין לו שימוש רב במישחקים אבל בכל זאת אני מעדיף שיהיה לו כרטיס בינוני לפה ושם לשחק ושיחזיק לכמה שיותר זמן. יש אפשרות של לחרוג אם זה שווה את זה הוא רוצה להיות על בטוח שהוא יוכל לעשות מה שבא לו ושהגראפיקה לא תהווה בעיה. כרגע הויסטה נתן לו ציון 1 על הגראפיקה וזה מה שהורס הכל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס טלוויזיה שיאפשר לי הדברים הבאים: - לראות שידורים מהטלוויזיה על המחשב (בלי אובדן כלשהו של איכות) - להעביר קלטות וידאו למחשב, לפורמט שעליו יהיה ניתן לצפות בהן על המחשב (אני מניח שזה אפשרי אם הוידאו מפעיל את הקלטת ומחובר לטלוויזיה ואז כרטיס הטלוויזיה קולט את כל המידע מהטלוויזיה עצמה) ולא משהו מיוחד. משהו ממוצע, לא יותר מדי יקר. תודה רבה. נ.ב. שמתי קודם את ההודעה הזו בפורום חומרה אחרת. מצטער, לא ראיתי שיש את הפורום הזה וזה יותר מתאים לכאן.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לוח אם: Asus p8z68-v כרטיס מסך: Gforce GTX560 Ti מסך המחשב מחובר ב hdmi לכרטיס המסך. אני מעוניין לחבר את הטלויזיה כמסך שני עם עדיפות ששניהם יוכלו לעבוד ביחד בו זמנית. חיברתי כבל hdmi מלוח האם לטלויזיה אך המחשב לא מזהה אותה. האם כרטיס המסך שלי תומך בהצגת שני מסכים בו זמנית או לא בו זמנית? אותה שאלה לגבי לוח האם. במילים אחרות, איך כדאי לחבר את הטלויזיה כדי לקבל איכות תמונה אופטימלית בעבודה בו זמנית או לא בו זמנית עם מסך המחשב? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כרטיס המסך שלי הוא בעל קרור פאסיבי מדגם: GIGABYTE - GV-NX66T128VP הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 65-70 מעלות במצב IDLE וכאשר מריץ 3D, החום עולה עד 90C ויותר. לא ממש בדקתי את הגבול העליון. בכלים של NVIDIA (ראה קובץ מצורף ניתן להגדיר התראה על חום, אולם המספר לא ניתן לשינוי ועומד על 145C האם זה הגיוני? האם יש עוד מישהו שמשתמש בכרטיס כזה? מה הטמפטורה המירבת שלא גורמת נזק? ואם אפשר קישור למקור ממנו אתם שואבים את הנתונים שלכם. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
אני חדש פה אז תסלחו לי בבקשה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, אילו פרטים אני צריך לרשום כאן כדי לעזור לכם, לעזור לי לדעת מה היכולות של המחשב שלי מבחינת כרטיסי מסך ועיבוד גרפי? (מעבד? לוח אם? ספק? כרטיס מסך נוכחי?) תודה לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
זה הכרטיס שיש לי http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1336&l1=2&l2=8&l3=0 כרגע מותקן לי הדרייבר האחרון ששוחרר לפני מספר ימים וה - CATALYST לא מותקן במקומו התקנתי את ATI TOOL 1.2.6.955 כשאני מסתכל על ההגדרות הנוכחיות של הכרטיס ( כרגע ללא OC ) ה - GPU נמצא על 499.5 וה - MEM על 594 כששניהם נמוכים משמעותית מהגדרות הבסיס,מצד שני הביצועים נראים סביר,לדוגמה ב - 3DMARK06 התוצאה היא 6010 ( המערכת עצמה אבל לא הכרטיס ב - OC 3.52 ),הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה היא סביב ה - 40 מעלות אבל כשאני מריץ את 3D06 היא קופצת לאיזור ה - 80 מעלות. שלוש שאלות : 1. בנוגע להגדרות הכרטיס ( שנמוכות ממה שצריך להיות ) האם לשנות או להשאיר ואיך זה ישפיע על הטמפרטורה ? 2. ב…
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש LCD והסתכלתי על שני דגמים עיקריים הAS4315UT iiyama וה EIZO L375 FLEXSCAN אני מתלבט משום שהאייזו הוא 15 אינץ' שנראה לי קטן מידי אך הוא יותר איכותי מהAS4315UT מה דעתכם? בכל מקרה אם יש לכם הצעה יותר טובה היא תתקבל בברכה.....התקציב שלי הוא 4500 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך שטוח לחוטין ! 19 אינצ' ב 1500 שקל בערך שישמש למשחקים וישיבה ממושכת מול המחשב ושישרוד זמן רב ... תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי שאלה:האם שווה המחיר של 300-350 שח תוספת בין ה8800GT לGTS כדי לקבל עוד FPS או שבשניהם מקבלים בערך את אותה כמות FPS? תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688 מישהו מכיר את הכרטיס הזה, לא כל כך הבנתי אם יש לו חיבור VGA רגיל? מישהו יודע מה כוללת האריזה שלו?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האם כרטיס טלויזיה מתחבר ל-PCI-E כמו כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כרטיס מסך למשחקים כמו wow , diablo 3 , prototype2 , gta IV . כרטיס מסך טוב מבחינת עלות / תועלת מחיר הכי נמוך לרמת המשחקים האלה ברזולוציה 1920x1200 למסך עד "24 כולל (הרזולוציה המקסימלית שאפשר להשיג במסך "24)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי מחשב חדש/ישן,אבל הבעיה היא שיש לי רק GEFORCE FX5200 AGP X4 אני רוצה לקנות כרטיס חדש שמתאים לAGPX4 כמובן מצאתי את הכרטיס Radeon X1600PRO 256MB AGP Sapphire בסכום של 749 ש"ח מה אתם אומרים על הכרטיס אפשר אופציות נוספות לכרטיסים מתאים לAGPX4 תודה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
השאלה הנצחית.. ולפני שכולם קופצים עלי אז כן ראיתי שזה כבר נידון כאן בעבר אבל לא בשרשור נפרד, רק פה ושם בכל מיני הודעות בודדות.. בקיצור.. שווה לקנות היום את אחד מהכרטיסים 8800? GTS או GTX... או שדווקא לחכות לנובמבר ליציאה של הסדרה החדשה? ??? ??? אני יודע שהשינויים בקצב של החומרה הם מהירים ואין טעם לחכות ברוב הזמן, אבל האם הקפיצה הזו מ 8XXX ל 9XXX היא לא קפיצה משמעותית ששווה לחכות בשבילה? כל מה שאני רוצה זה מחשב שיריץ את המשחקים העתידים לצאת בשנה וחצי + הקרובה.. כמו כן, אני מניח שכשסדרה 9 של נווידיה תצא היא תהיה בהרבה יותר יקרה גם ככה מ ה 8800 GTS למינהם? ככה שממילא לא נוכל לקנות אותה בנובמבר אלא רק כשהמחירים ירדו כמה חודשים אחרי לא? (לאלה מבינינו שלא רוצים להוציא יותר מ אי…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן אני אגיד מה אני מחפש, לא נראה לי שאנשים יידעו לענות לי פה אבל גם הפניה לאתר או לפורום הנכון בחו"ל יוערכו מאוד! בכל אופן, ל NV ו ATI יש פחת של הליבות. כשעושים וופר מסיליקון ושמים עליו נניח 100 ליבות, כיום NV מצליחים מתוך ה 100 ליבות להוציא 20-30-40 ליבות טובות וכל השאר פגומות והולכות לפח. השאלות שלי הן: 1. מה הסיבות לקלקולים האלו? 2. איזו בדיקות QA מבצעים על הליבות? 3. אם אני יכול לתת ל NV פיתרון שחוסך להם לתכנן ליבות לטווח טמפ. גדול (נניח 0-110C) ובמקום זאת אני מאפשר להם לתכנן מראש ליבות לטווח הרבה יותר קטן, נניח 40-45C, בכמה זה ישפר את אחוז הפגם (או את ה yield של הוופר?) כמובן שאין תשובות מספריות לשאלה האחרונה, אבל אני בכל זאת מחפש לקבל אינטואיציה על הנושא. אשמח ואע…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-