כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי באתר של ATI אבל ין שם אפשרות של powercolor ואין לי מושג איך למצוא את זה... תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך עד 300ש"ח ראיתי את שתי אלה radeon9600pro lite 256mb 128bit http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6897&CatCode= ואת geforce 5500 256mb 128bit http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=75&CatCode= יש לי כמה שאלות 1.האם אחד מהכרטיסים האלה הוא הכי טוב שאפשר להשיג עד 300ש"ח?או שיש יותר טובים? 2.איזה מבין הכרטיסים יותר טוב ומה עדיף לקחת? 3.איך החנות?הם אמינים? 4.למרות שהכרטיסים הם זבל יש מצב שהם יפעילו משחקים חדשים? 5.למישהו יש מבחני ביצועים של הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שאלה שעניינה אותי זמן מה האם כרטיסי PCI-E יעבדו על חריצי AGP? כי לפי מה שהבנתי PCI-E זה סה"כ AGP במהירות X16 במקום 4X-8X למרות שזה נשמע לי טיפטיפה מופרח כי יכול להיות שהסטנדרט אחר לגמריי. תודה רבה, ארז.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים ניסיתי לחבר טלוויזיה בנוסף למסך מחשב לכרטיס המסך שלי. היו לי בעיות עם זה וניסיתי כל מיני המלצות שראיתי ברשת (התקנת גירסאות ישנות של ati catalyst, לנקות את הדרייברים עם תוכנות כגון driver sweeper ןכדומה). בסוף פתרתי זאת ע"י חיבור הטלוויזיה למחשב בעזרת כרטיס המסך onboard. הבעיה עכשיו היא שכרטיס המסך החיצוני שמחובר לא מזוהה טוב ע"י ווינדוס. בdevice manager יש סימן קריאה לידו, ובסטטוס כתוב: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) ניסיתי להתקין את הגירסא האחרונה של הדרייברים וזה לא עזר. ניסיתי להסיר את הדרייברים בעזרת amd cleanup utility ואז להתקין וגם זה לא עוזר. …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה חזק יותר? זה ה3870.. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5974 זה שני כרטיסי מסך יחד?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום , בגלל אופציה שיש לי עכשיו למכור את הכרטיס מסך הקיים שלי במחיר טוב החלטתי לשדרג , הייתה לי הזדמנות היום להביא הביתה כרטיס gecube 9800pro 128mb , התקנתי אותו בזריזות ורצתי להפעיל את FARCRY ,חיכתה לי אכזבה גדולה. כשהעלתי את הגרפיקה למקסימות המשחק לא זז עד כדי כך שאי אפשר היה לשחק , ניסיתי בעוד כמה משחקים בהבעיה חזרה על עצמה . אחרי שקראתי פה בפורום איזה ת'רד שאנשים דיברו על התוצאות שלהם עם כרטיסים שונים ב3DMARK החלטתי לנסות ולראות לאיזה תוצאות אני מגיע . התוצאות הם נוראיות לפחות בהשוואה לתוצאות של אנשים מהפורום פה , המפרט שלי הוא כזה : לוח - asus p4p800 deluxe זיכרון - kingston 256X2 400MHz מעבד - pentium 4 3.0GHzc fsb 800MHz HT HD - seagate 120GB SATA 7200 8mb כרטיס…
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הכל כתוב בכותרת שיהיה לWindows XP ותודה אני מקווה שתעזרו לי ובבקשה שזה יהיה לינק ישיר
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי 9600 GT ומתלבט איזה לוח אם שיהיה טוב יותר : 1.P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a שתומך ב CROSS FIRE ----האם הלוח הזה לא תומך ב NVIDIA ???? 2.EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E עכשו השאילה היא שהלוח הראשון יותר כדאי אני חושב אני לא מתכוון ל-CROSS FIRE....
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שצורף קניתי כבל DP חדש עלה לי 40 ש"ח(כנראה זה הבעיה...) עד עכשיו היה מחובר בכבל MINI DP מקורי של המסך שהתקלקל כל עוד שהכבל מחובר בין הכרטיס מסך למסך המחשב לא נדלק ורק כשאני מנתק את הכבל, המחשב נדלק ואז אני מחזיר את הכבל והכל בסדר האם הבעיה היא רק איכות הכבל או שלפי מה שהבנתי צריך כבל של 19 פין ולא 20? מישהו יכול להביא לי קישור של כבל איכותי לקניה בארץ, או בEBAY אם ההפרש במחיר גדול. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך של NVIDIA בלבד (אני עובד עם מערכת עריכה שלא תומכת ATI) שלא יעלה על 600 שקל ושיתן לי ביצועים טובים במשחקים למשל אני עובד עם מסך של סמסונג 22 אינץ' על רזולוציה מקסימלית של 1920 על 1200 -מקווה שלא טעיתי ב1200 ,יש משו שאפשר להמליץ עליו זה הספק שלי דרך אגב , , HEC TRT 400 תודה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
AMD משיקה כרטיסי מסך מוזלים לגיימר המודרני - האם ה-Radeon RX 5500 XT הוא מחליף ראוי לסדרות הפופולריות מהעבר? התשובות בפנים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש רעיון לתוכנה שאני יוכל להעתיק איתה קטעים מהמצלמה למחשב? עד עכשיו עשיתי את זה עם ה premiere אבל התוכנה קצת כבדה רק בשביל להעתיק קטעים קטנים...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום בבוקר קמתי נכנסתי לכמה אתרים אך שמתי לב שרואים חרא שימו לב לתמונות רואים עליהם קווים כחולים וזה קורה בכל דבר, סרטים, משחקים, אתרים, תמונות ואפילו על הסמיילים פה באתר מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אחים שלי אני קונה מחשב חדש ו אני חייב תיעוץ שלכן בלי הרבה בלגנים תכתבו 8800 או 2900 8800GTS 320MB Extreme Overclocked, HDTV, 2xDVI Sapphire HD 2900 Pro 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
רזולוצית עבודה ומשחק 1280על 720. HD 4670 512MB GDDR3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2907&ProductName=GV-R467D3-512I 410 שקל 9500GT 512MB GDDR3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3030&ProductName=GV-N95TD3-512I 380 שקל
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה FX5900XT עדיף על R9600XT...? שמעתי שיש מלא ילדים שיש להם בעיות עם הרידון..מצד שני כולם אומרים לי לקנות רידון רידון רידון ואני חושש מזה ! הלכתי לנועה מחשבים לתמיכה שלהם באתר...אמרו לי קח רידון כי FX5900 לא מיוצר כבר... אני במשך חודשיים תכננתי לקנות FX5900 XT של חברות כמו: MSI, ALBATRON, GAINWORD עכשיו אומרים לי שהוא לא מיוצר יותר =/ לקחת את הרידון אז? אני לא יודע מה לעשות חלק אומרים כן הוא תותח חלק אומרים יש בעיות איתם!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי אני בקשר עם הבחור מהאתר www.gpureview.com ואני עוזר לו מידי פעם בתיקון טעויות וכרטיסים חסרים. שמתי לב ששני כרטיסי המסך הפופולרים של INTEL לא מופיעים במאגר, פניתי אליו והוא ענה לי שמפאת חוסר זמן הוא לא יודע מתי הוא יוכל להעלות אותם. הצעתי לו עזרה והוא נענה בחיוב. אם תוכלו לעזור לי לארגן את המאפיינים המלאים של הכרטיסים + תמונה זה יהיה טוב לכולנו תודה מראש Manufacturer: Series: GPU: Release Date: Interface: Core Clock: MHz Memory Clock: MHz Memory Bandwidth: GB/sec Shader Operations: Operations/sec Pixel Fill Rate: MPixels/sec Texture Fill Rate: MTexels/sec Vertex Operations: MVertices/sec Noise Level: Framebuffer: MB Memory Type:…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה היום לקנות את הHD 4670 ועוד 1G RAM עכשיו רציתי לדעת אם הקנייה של הכרטיס מסך תשפיע על הביצועים של המחשב כשהמסך שלי הוא 17" ואני משחק על רזולוציה של 800X600 או 1024X768 המפרט שלי הוא : DUAL CORE E2140 1.6 1G RAM 8400GS 256 MB האם הקנייה של הכרטי סותוספת הזכרון תשפיע למשל שאני יוכל להריץ GTA IV בצורה חלקה ??
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Geforce 6600 GT עם שני יציאות מסך ורציתי לשאול איך אני יכול לחבר שני מחשבים ולעבור בתצוגה ביניהם. זאת אומרת מחשב אחד מחובר לצג והשני מחובר בכבל למחשב הראשון אז אם יש איזו תוכנה שעושה את זה אשמח לפתרון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ספק של fsp hyper 500w מספיק לgtx 980 אם לא אז מה המינימום??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים הייתי עם כרטיס מסך מובנה על הלוח של אינטל השבוע קניתי סוף סוף כרטיס מסך חדש .. ורציתי לדעת ם אני צריך להתקין directX שהגיע עם הכרטיס או שאני יכול להשאיר את הdurectX של הכרטיס המובנה?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כמה שאלות אז מיספרתי שיהיה נוח 1) מה עדיף pci-e או AGP אם זה בכלל משנה. 2)האם כמות הזיכרון של הכרטיס מסך מעידה על איכותו? 3)ומה אני עושה עכשיו כשאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי crt ואני רואה שכל היציאות של הכרטיסי מסך זה של dvi.., הבנתי שיש מתאם האם הוא פוגע באיכות? תודה מראש , רותם.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך של חברת ATI , עם חיבור HDMI וחיבור DVI. יהיה אפשר לחבר את הטלוויזה לחיבור HDMI ואת מסך המחשב לחיבור הDVI ולחלק את העבודה ב2 מסכים, למשל בטלווזיה אני אראה סרט ובמחשב אני אערוך בפוטושופ? זה אפשרי? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מה דעתכם- האם כדאי לי ללכת על ה7900gs עם 512 זיכרון, או 7900gt 256? האם התוספת בזיכרון שווה את הנחיתות בצ'יפ, או להפך? תודה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום. המערכת שלי מבוססת כרגע על תושבת 775 ,ואני הולך לשדרג ל SB . כנראה 2600K יש ברשותי שני כרטיסים אחד GTX460 756MB והשני 8800GT 512MB השאלה היא מה ייתן לי יותר ביצועים : 1. 460 ככרטיס ראשי ו8800 ככרטיס פיזיקה . 2.למכור את שניהם ולהביא משהוא כמו GTX560. במידה ואפשרות הראשונה יותר טובה האם SS520W יחזיק את המערכת . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-