עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by __MIKO__,

היי, אחרי ששיניתי סטינגס למשחק ( AOC ) ל1080, ברגע שיש הרבה אינפורמציה על המסך - חיילים וכו' המחשב מאבד פריימים והתגובות לפקודות הם בדיליי מסויים. אני במחשב i5 760@2.8GHZ עם 4G זכרון. האם אכן כרטיס מסך אם כן איזה מומלץ ? תקציב לא בעייתי אבל לשימוש שלי לא צריך כרטיס היי אנד ולא קרוב לזה רק שארגיש שהמשחק פועל חלק. אגב הכרטיס מסך שלי הוא און בוארד asus 730 2G

2. הת'רד התעדכן, על מנת לגשת לנושא השיחה לחץ כאן. צריך עזרה בהחלטה מה יותר טוב - MSI, ג'יגהבייט או EVGA, כי לכל אחד פיצ'רים שונים. היי חברים. אני כנראה מביא כרטיס מסך מניו יורק היות והמחירים שם הם כמעט חצי מכאן. אז מן הסתם שאין לי עליו אחריות, אז רציתי לשאול האם זה מהלך כדאי והאם אני יכול לסמוך על השירות בארץ שיתן לי אחריות במקרה של תקלה (מוכרים את הכרטיס גם כאן, חייב להיות איזשהו ספק שירות). חשבתי גם להביא ספק כוח משם אבל זה כבר נראה לי מסוכן מדי. לא חושב שה-TR2 470W שלי יחזיק את הכרטיס הזה. כמו כן, עד כמה נוראי יהיה צוואר הבקבוק עם E8400 ב-3.5GHZ? (אני חושב שאני גם אגיע ל-4, צריך לפתור בעיה קטנטנה עם הזכרונות). תודה רבה ושבת שלום.

3. שלום לכולם, לקראת BF4 אני עושה שדרוג קומבינה לעגלה הישנה שלי. אני מעוניין להריץ את משחקי Frostbite2 שהם BF4 ו C&C על מקסימום FPS, פחות חשוב לי ההגדרות. הספק הוא TT ToughPower 600W בן כחמש שנים+ מעבד יהיה 4770K. שימו לב שהדגש הוא BF4 עם שרת 64 שחקנים. הסינגלפלייר לא רלוונטי. כמו כן אני מעוניין לדעת מה האפקט של הזכרון של הכרטיס על הביצועים ? DICE אמרו שדרוש 3GB בכ"מ ב BF4... איך הגיעו לרמות הזויות כאלו ?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Zeev86,

היי, אני מחפש כרטיס מסך חדש בשביל לוח אם dq87pg של אינטל. מעבד i7 4770 זיכרון 8 GB RAM תקציב 1000 עם חריגה קטנה. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המסך FHD שלי במסך 4K ואני מעוניין לדעת אם יהיה צוואר בקבוק במידה ואוסיף את GEFORCE 1080 GTX למערכת. *לא בוצע OC למעבד כרגע זה המפרט הקיים I7-3770K 16GB RAM DDR3 CORSAIR 520 ספק כוח 970GTX

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום ברשותי msi gtx680 afterburner זה מגיע עם קירור סטוק - קירור מפוח. רציתי לשאול אם מישהו ניסה את המוצר הבא : Arctic Cooling Accelero Xtreme III http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9992 האם הוא נמצא יעיל יותר מהקירור הרגיל שמגיע מהמפעל ויוכל לתת לכרטיס כמה טמפרטורות נמוכות יותר ? *אם מבצעים את ההתקנה זה פוגם באחריות הכרטיס ?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. איזה כרטיס גרפי הכי משתלם בתווך ה500 שקל? ה geforce 4 mx, ה geforce 2 ti או ה radeon 7500? לפי הסקירה של יובל רביד הראדון נראה הכי משתלם אבל לפי מה שהבנתי רוב המשחקים היום לא יודעים יודעים לנצל את הפוטנציאל שלו, אז איזה כרטיס מבין אילו יכול לחפות על מעבד חלש יחסית של פנטיום 2 400?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by AmitDanan,

התקנתי ווינדוס ליותר עדכני(xp) לאחר מכן הרזולוציה ירדה ואין שום אפשרות להעלות אותה. האיכות ירודה גם שולחן עבודה וגם אינטרנט מה הסיבה? האים צריך לעדכן דריברים?(הכרטיס הוא מובנה בלוח). או שהוא פשוט חלש וצריך כרטיס מסך יותר חזק?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ליאור 20,

שבת שלום לכולם, אז כן זאת שאלה צעירה מאוד אבל רציתי לדעת איך אני יכול לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי יש לי ATI RADEON סדרת 6700 הורדתי מהאתר שלהם עידכון יותר חדש ממה שקיים אצלי ורציתי לדעת מה הדרך הנכונה להתקין אותו, האם אני פשוט מתקין על הגירסא הקיימת או שאני צריך להסיר את מה שמותקן אצלי עכשיו ולהתקין את מה שהורדתי מחדש?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by maazg,

שלום רב, אני מחכה כבר כמה חודשים לסדרות של כרטיסי המסך החדשות, וכנראה שטעיתי או שאני תריך לחכות עוד הרבה זמן והסיבה היא המחיר. בדקתי כמה עולה ה 7970 וזה כמעט 2900 ש"ח - פשוט וואו. מתי NVIDIA משחררת את הסדרה החדשה שלה- והאם לפי מבחני הביצועים כדאי לחכות להוזלה או שזה לא ישפיע כל כך? עזרה בבקשה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. מבחן ביצועים חדש הופיע ברשת עם כרטיס מסך לא ידוע שמציג יכולות מרשימות במיוחד - האם זה הוא הדור הבא של AMD? לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-radeon-r9-390x-%d7%91%d7%a0%d7%a6%d7%9e%d7%a8%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/

12. Started by Fkl0ster,

אני מניח שיש חלק לא מבוטל בפורום שדי מחבב את החברה הזו. אני עוד זוכר כשהיא התחילה כיצרן OEM-י פשוט, שהתפרסם בזכות ELSA המוכרת לכל באיכות שלה. הGF2 GTS של ELSA, הלא הוא ה Gladiac הזכור לטוב בעיקר בזכות ה"פילטרים" האיכותיים שלו, יוצר ע"י VisionTek. כך צברה לעצמה החברה מוניטין ראשוני בעולם החומרה ולקוחות שראו כי ELSA בחרה ב VT כדי לייצר עבורה את הGTS-ים, בטחו בה, וטענו כי אם ELSA בחרה דווקא בVT, וודאי היא מייצרת כרטיסים ברמה! איך זה מתקשר אלי? ובכן יש לי כרטיס מסך מתוצרת VisionTek מסדרת ה Xtasy ה'מהוללת' שלהם, שהיא הכי חדישה, למעשה. הכרטיס נקנה בארה"ב , וזמן קצר לאחר התקנתו, גוף הקירור+מאוורר (HSF) שלו כמעט נפלו לגמרי! הגוף עדיין נאחז בכל כוחותיו שצ'יפ החמים רק בנקודות מעטו…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. ?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by shyimo,

קיבלתי 9117 נקודות ב- 3dmark אבל לפי מה שהבנתי עם מחשב כמו שלי אני אמור לקבל תוצאה גובהה יותר חבר שלי עם מחשב כמו שלי וכרטיס מסך חלש יותר משלי קיבל יותר נקודות איך זה יכול להיות....??? הנה קישור לתוצאה: http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4349868

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by nisi90,

כן אתם רואים טוב הX800 בגירסת PCI-Express עם תמיכה בPS 3 !!!! עוד צעד חכם של ATI כניראה שבמעכה הזאת הם הולכים לנצח גם תמיכה בPS 3 כמו ה6800 וגם ביצועים טובים ממנו!!! ATI RULZZZ

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. יש לי כרגע 8800GT 512mb שלטעמי כבר פג תוקף אני צריך יציאת HD פשוט כ. מסך עד 800 ש"ח שיתאים ל - Q6600 G0 P35-DS3L 2GB 800MHZ 450W

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by White Shepherd,

שלום, הזמנתי מחשב מבוסס 6870 ו-core i5 760 לפני כמה ימים. לאור החדשות, ישתלם לי לבטל את ההזמנה ובמקומה להזמין מחשב חדש מבוסס על 6950 ולהחליף לו ביוס? מה צריך להיות ההבדל, גם מבחינה כספית וגם מבחינת ביצועים?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שמעתי רבות על ה 7600gt... (אני חדש בפורום אז לא להתעצבן אם כבר דיברתם עליו) בכל מקרה אם כן שווה אז איפה הכי בטוח עם דגש על בטוח לקנות(אחריות וכו) ועוד דבר קטן...קראתי איפשהו שהכרטיס לא תומך aa ...האם זה הגיוני? שכרטיס לא יעבוד על אנטי אלייזינג? תודה מראש אבי

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. איזה כרטיסי מסך מאפשרים לראות בשני המסכים בו זמנית? ואפשר גם לפצל את התמונה?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. במסגרת רכישת מחשב חדש, אני מעוניין להשתמש בשלושה מסכי Dell U2412M ב-Eyefinity עם כרטיס מסך של AMD. אז קודם כל, לדגם הנ"ל, שהוא 24" עם יחס 16:10 בו אני מעוניין, אין HDMI. יש לו VGAx1, DVIx1, DPx1. שנית, אני רואה שסידרת 7xxx של AMD מגיעה עם DVIx1, HDMIx1, mini DPx2. השאלה הראשונה קשורה בחיבור המערך כולו: האם אוכל לחבר בכלל ב-DP? אני מניח ש-mini DP ו-DP זה לא אותו דבר.. האם יש מתאמים זולים? איך זה אמור לעבוד עם המגבלות הנ"ל? השאלה השנייה היא: איזה כרטיס מסך בכלל צריך כדי להחזיק מערך כזה? אמנם גיימינג זה לא העיקר, אבל הייתי רוצה להפעיל משחק מודרני על שלושת המסכים מבלי שיקרטע בכלל. חשבתי על 7770 או 7850. אשמח לשמוע דעות, טיפים וכו'... תודה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by m_g,

לפני שבועיים החלפתי לוח אם+מעבד במחשב שלי ללוח אם ומעבד בדיוק מאותו הדגם (החלפתי לוחות בין 2 מחשבים זהים כדי לנסות לאתר איזה בעיה אחרת) חיברתי את כל הכבלים ושאני מדליק את המחשב המאוורים של הכרטיס מסך עובדים והכל נראה תקין אבל אין תמונה. ניסיתי להחליף כבל ולא עזר, ניסיתי להגדיר את הכרטיס ככרטיס מסך הראשי בביוס וגם לא עזר. ניסיתי להסיר דרייברים עם guru3d ולהתקין מחדש ולא עזר. מה שהכי מוזר זה שאני מחבר את הכרטיס מסך אבל קובע שהיציאת וידיאו של הלוח אם תיהיה הראשית המחשב עולה ושאני מסתכל בdevice manger המחשב מזהה את הכרטיס בתור microsoft basic display adapter אבל שאני מסתכל בתוכנה לזיהו חומרה כמו AIDA64 אז הוא כן מזהה שזה R9 280X וגם אז לאחר איזה 2 דקות המחשב קורס ובמסך הכחול…

22. Started by yyy123,

מחר אני קונה מעבד למחשב i5 4460 איך הוא? ולוח אם טוב וחזק של אסרוק. והכרטיס מסך שלי הוא geforce gtx 750 ti 2gb איך המחשב שלי יהיה? יריץ על אולטרה את gta 5?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Rage17,

היי. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי שהוא כרגע radeon 5670 . רוצה לשדרג לradeon r9 280 / 290 או משהו באיזור הזה... אני לא בטוח שזה ירוץ לי אני מעט מודאג מהספק כוח שכתוב עליו שהמקסימום OUTPUT POWER הוא 550W הלוח אם שלי הוא gigabyte p55 ud3l יש סיבה שהכרטיסים לא ירוצו לי?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות למקסימום גיימינג במינימום מחיר: Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev.2 CPU Fan For Intel s775,1156 Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI Antec Neo Eco 450C 450W Active e PFC 12cm PSU הכרטיס מסך הישן אחרי שבועיים של עבודה תקינה החל לקצר את המחשב. GeForce GTS450 Gainward 1GB GDDR5 Edition העלתי דיון בפורום תמיכה טכנית למי שיש רעיון מה ניתן לעשות: http://hwzone.co.il/community/threads/552731-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%99%D7%A9%D7%9F-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C-%D7%9C%D7%A7%D7%A6%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9#.VDkss_mS…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום חשוב לציין שאני כמעט לא משחק אבל אשמח אם הכרטיס יוכל להריץ ביושוק.מחפש כרטיס לעבודה וסרטים בעיקר.עכשיו...ראיתי שסדרת 86XX מאופיינת בכמה תתי דגמים וזכרונות. GT GTS 256 512 מה עדיף ? מה כדאי מבחינת המחיר? אני רואה היטב את ההפרש ואת התוספת ל 8800 אבל אני לא רוצה אותו בגלל החום האדיר שהוא מפיק. ראיתי 3 דגמים שענינו אותי. גיגבייט עם סיילנט היט פיפ GTS III קלאב 3D עם 512 מגה GT BFG עם 256 GT http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=8600&sort=2a&&page=1 העמוד הנ"ל מקשר לאותם דגמים. מה עדיף ? מה יותר טוב.יש דגמים שמגיעים ל 1000 פלוס.ההפרש ל GTS שווה??.או שה GT לשימוש שלי מספיק ? .ולא אני לא רוצה OC. יש לי ספק HEC 375 W .מיפרט מחשב נתון בכרטיס …

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.