כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, אני מעוניין לקנות את הכ. מסך הזה: Radeon X1950GT SUPER 512MB. אני משקיע בזיכרון בגלל שאני מעוניין בעתיד לשדרג למסך 22 אינץ' והבנתי שזה ישפיע על המשחקים אם יהיה רק 256M זיכרון. השאלה שלי היא האם הכ. מסך הזה תומך בחיבור שני מסכים בו-זמנית, כך ששניהם יהיו השולחן עבודה שלי, כלומר שולחן עבודה אחד ארוך על שני מסכים. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש במחשב הנייד כרטיס מסך מובנה Intel HD 620 וגם מאיץ גרפי Nvidia Geforce 940MX. חלונות משתמש בכרטיס המסך המובנה של אינטל. איך לכפות על חלונות להשתמש במאיץ הגרפי של Nvidia?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר מדריך בבקשה ? שאני אוכל לצפות מהממיר במחשב ? ישנו חיבור (נקבה ) USB בגב הממיר ..
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
(נפתח בטעות גם בפורום תמיכה טכנית) רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתית הפעלתי Crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000 וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיות היום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך) הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1 הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים) שאני מפעיל Crysis אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים) רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג (חשמליים אולי) בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש וגם במשחק עצמו ישמח לקבל עזרה תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט למחשב שאמור להריץ תוכנה גרפית עסקית. התוכנה מדמה צילום של עצמות ועצבים (תחשבו סוג של רנטגן משופר) בתלת מימד (מדומה בתוך המסך) עם אפשרויות ניווט תלת מימדי, תכנון ניתוחים והשתלות וחישוב פרמטרים שונים.. קובץ צילום כזה, יכול להגיע ל- 500MB. התוכנה לא זולה בכלל, אך דרישות המערכת של היצרן שלה.. קצת מתסכלות.. עזרתכם בבקשה.. תודה רבה. נ.ב. - כל השאלות שלי הן כאלה שלא קיבלתי עבורן תשובה מיצרן התוכנה. - היית הולך על האופציות היקרות אם היה מדובר רק במחשב אחד. - היות ומדובר במחשבים לצרכי עבודה, אני מבקש שרק מביני עניין יתרמו.. - גם עזרה לחלק מהשאלות תתקבל בשמחה. דרישות: לא מומלץ - גרפיקה משולבת i5-6XX/ i3(פקודות 3Dחסומות שם!!). כרטיס נפרד שמתאים למש…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש ברשותי 5850 של sapphire שמאוכלס ב-antec 300... המארז נמצא עם הקירור המקורי (מאוור למעלה ומאוורר מאחור - שניהם מוציאים אוויר) + מאוורר ששמתי מקדימה שמכניס אוויר. לאחרונה שמתי לב לארטיפקטים (פיקסלים אפורים רנדומליים על המסך) כשאני משחק ב-Bad Company 2. בדקתי את הטמפ' תוך כדי המשחק והיא מגרדת את ה-80 מעלות. 1) רציתי לדעת האם זה נחשב תקין לכרטיס זה? 2) יש בדיקות מאמץ שאני יכול לעשות כדי לוודא תקינות? 3) אם אני יוסיף מאוורר על הדלת שיכניס אוויר לכיוון הכרטיס מסך... זה ישפר את הטמפ'? (יש לציין שהכרטיס עם קירור סטוק ולכן הוא פחות או יותר מכוסה לגמרי בחיפוי פלסטיק) תודה אנשים
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 9700 פרו אבל היום פורסם פה שה 350 קרוב קרוב, מה אתם אומרים ???
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עד כמה חזק? משמעותית או לא הרבה?
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי עוד מעט יומולדת ורציתי לקנות לי איזה מתנה כרטיס מסך אז כמו שהכותרת אומרת יש לי מסך 22 אינצ' על רזולוציה 1680X1050 אני רוצה כרטיס שיריץ לי את קרייסיס טוב ואני מתלבט בין 9800GT לבין HD4830. התקציב שלי הוא 600 לכל היותר אפשר עוד טיפה עד 700גג. השאלה שמציקה לי היא:איזה כרטיס מבין שניהם סוחב יותר fps ברזולוציה גבוהה כמו שלי? :s05:
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
GTX260 896MB 216SP עד כמה עדיף על הגרסא הישנה יותר? (עם הפחות ליבות) ובנוסף האם הכרטיס הזה שווה 100 שקל יותר מהגרסא עם הפחות ליבות? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24995
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Gmes ₪668 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=963 או Gainward nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 PCIe ₪658 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTS450PCX1024 תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי כרטיס מסך חדש מתוצרת ASUS דגם:EAH5770. את הכרטיס התקין טכנאי מחשבים של רשת מחשבים ידועה וגדולה בארץ. לאחר התקנתו בוצע פירמוט מלא והתקנה נקיה של מערכת ההפעלה - ללא כל שגיאות ו/או תקלות כלשהן,והותקן הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך זה. לאחר התקנתו הופיעו שיבושים בתצוגה כמו: לפעמים הפירסומות באתרי האינטרנט מופיעות כמלבנים/ריבועים שחורים,התמונות באתרי האינטרנט מופיעות לפעמים כריבוע לבן ריק,כשבתוכו X אדום,סרגלי הכלים (סרגל גוגל וסרגל רדיו ישראל) מופיעים תמיד בצורה משובשת,לא תקינה וחסרה.לפעמים החלק השמאלי של שורת המשימות מוצג בצורה חסרה בפרטים ולא תקינה.לפעמים קורה שהתצוגה כולה מופיעה כחסרה בפרטים ומשובשת לגמרי. זה קורה לא רק בתצוגת דפי אינטרנט,אלא גם בתצוגה לא תקי…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחיר של BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC2 320MB PCIe ירד ל 1700 בSKYPC!! גם LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E ירד בSKYPC ל1600 אז הנה השאלה... אני עומד לקנות כ.מסך חדש תומך DX10... אני קראתי על ה8800GTS ועל 8600GTS וראיתי שם משהו מוזר... מצד אחד ה8600GTS לוקח אותו במהירויות שעון... באיזה 100MHZ וגם הוא יותר טוב בסרטי HD וBR מצד שני ה8800GTS 320MB יותר חזק... אבל פחות טוב בHD... אני צריך HD... מה לקחת?? (לא קשור לזה שפירסמתי הורדת מחירים,כל דגם) תודה מראש!
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב HTPC עד 400 ש"ח עכשיו אני מחפש כרטיס שמצריך רק יציאה אחת במארז, עד עכשיו כל הסרטים עבדו לי סבבה ב1080P עם המעבד הגרפי של מעבד, שבוע שעבר האבא שלי החליף טלוויזיה לאחת עם 4K, עכשיו כל סרט שרואים מדי פעם יש קרטועים, ניסיתי לחבר בצורה חיצונית את אחד הכרטיסי מסך האחרים שיש לי וזה סידר את הבעיה, עכשיו הבעיה שלי זה שעשיתי טעות עם הכנה של המארז, ויש לי אפשרות רק להכניס כרטיס מסך עם שמצריך סלוט אחד. אני מתלבט בין שני כרטיסים: הראשון: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8459 השני: http://www.tms.co.il/product/13064 הספק כוח שלי הוא של Seasonic 300W בתצורת SFX, ככה נראה הספק כוח http://www.silentpcreview.com/Seasonic_SS-300SFD_80Plus
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נגמר בארץ המלאי של ה-SUMA GF 4 Ti 4200 64mb הרגיל ואני רוצה משהו באותו מחיר בערך ושעדיין יהיה טוב. כמובן שיהיה Geforce 4 Ti 4200. האחרים הטובים עולים 200 ש"ח יותר וזה קצת יותר מדי... יש לכם הצעות? אני יודע שיש את MSI אבל יש משהו אחר במקרה?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. ברשותי מחשב חדש ללא כרטיס מסך וכרטיס מסך שקניתי מיד שניה. המחשב ללא מערכת הפעלה כרגע... האם יש צורך להתקין את הכרטיס לפני או אחרי התקנת הווינדווס? (כניראה שזה לא משנה). ואם במיקרה יש למישהו קישור טוב שעוזר בהתקנה הפיזית של הכרטיס אני אשמח. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן חברים, התייעצות קטנה ברשותכם. אני הזמנתי ומתכוון לקנות את הR9 290X בשבוע הבא. ממה שקראתי באינטרנט היצרנים נותנים דרישות ספק של 750W שזה גבוה ביחס לכרטיס.. המפרט שלי כזה: I7 2600K כרגע ללא OC 8GB Kingston HyperX Radeon HD 5970 [כרטיס דו ליבתי למי שלא זוכר.. חח]. הספק שלי הוא Corsair TX650 המודולרי. לדעתכם או מנסיונכם האם הספק הזה יחסית מערכת כזאת רק עם הR9 290X? אני חושב שכן אבל אמרתי נתייעץ בכל מקרה.. תודה רבה לעוזרים! אביב.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה אומרים על החלפה בין הכרטיסים עם תוספת ל590GTX כ400 שח . אין ספק במשחקים יש יתרון משמעותי ל590 . אחריות לעוד שנה וחודש. המפרט שלי ספק : Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail ראיתי שספק איכותי 620W מחזיק תכרטיס... אפילו שמצויין בנוודיה 700W .
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, ברשותי מפרט המחשב הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz - הומהר ל-4.5GHz, הועלה מתח בהתאם. קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) - עומדים בתדר זה, הועלה המתח בהתאם. כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB DualBIOS - נפתח ל-6970, הועלו מהירויות שעון אולם לא הועלה מתח (לא יודע האם צריך). דיסקים קשיחים: Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Thermaltake Element S ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Dell u2311h התחדשתי במסך 27" ברזולוציה 2560x1440 פיקסלים, אני מעונין לשדרג את כרטיס המסך לכזה שיתן ביצועים אופטימליים למשחקים ברזולוציה זו. ההתלבטות …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כן אתם רואים טוב הX800 בגירסת PCI-Express עם תמיכה בPS 3 !!!! עוד צעד חכם של ATI כניראה שבמעכה הזאת הם הולכים לנצח גם תמיכה בPS 3 כמו ה6800 וגם ביצועים טובים ממנו!!! ATI RULZZZ
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרטיס מסך בן ארבע שנים 7800 gtx ולאחרונה הוא התחיל לגמגם ולכבות את המחשב שהוא מתאמץ,המעבדה המליצה לי להחליף את הכרטיס . אנשים המליצו לי על הכרטיס hd5670 512 mb בעלות של 450 ש''ח.. השאלה שלי אם אני ירגיש שינוי במשחקים ?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום ותודה רבה שנכנסתם אז ככה, לאחר שיטוט של מספר חודשים כאן, לקחתי ת'ידע הקטן שרכשתי והזמנתי לחברי מחשב חדש דנדש מבוסס AMD, הסתכלתי במפרטים המומלצים של כאן ע"מ לקבל הנחיה כלשהי, שיניתי את הרכיבים בהתאם והזמנתי מחשב מבוסס על המפרט הבא (בהתאם לתקציב): AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte 7VTXH+ 256MB DDR PC2100 MAXTOR 40GB 7200RPM D740-6XL ASUS 52X וכמובן ה Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE, הזמנתי לו את כל החלקים מזיגזאג, ואמרתי לו שאני כבר אתקין לי את המ"ה, תוכנות וכל השטויות האלה, לאחר שבוע ומשהו הוא קיבל את המחשב, באתי והתחלתי להתקין הכל, ההתקנות עברו חלק, אולם מ"ה לא זיהתה ת'כרטיס מסך בהתחלה, התקנתי דרייברים מקוריים ולאחר מכן שיחקתי קצת עם הAA ועם הדמואים. כשנמא…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-