כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, היום ביקשתי לקנות את הleadtek a250td (gf 4 ti 4400 ולא היה לחנות כרגע במלאי, ציעו לי במקום את האסוס המקביל, ורציתי לדעת האם הביצועים משתווים בכלל? ואיך הוא בכללי?, האם כדאי לחכות? תודה מראש, :saint:
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך GF 630 שהוא כבר מיושן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 800 ש"ח עם חריגה של עד 200 ש"ח לשימושים הבאים: אינטרנט וידאו בFHD מוסיקה מסמכים משחקים כגון: פיפא , פרו אבולושן , ניד פור ספיד , GTA . עם עדיפות לNvidia .
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השגתי את ה 8800GTS של NVIDIA (גרסת 640MB), והכל טוב ויפה, אבל אני מנסה להריץ פיזיקס איתו אבל זה לא ממש הולך. התקנתי את הדרייבר שלו, שגם בא עם הPhysix אם אני לא טועה (יש שם הגדרות פיזיקס ובהתקנה כתוב שהוא התקין פיזיקס). בDark Void למשל שמשתמש בפיזיקס, העלתי את הפיזיקס ל High. אבל בכל פעם שאני עף עם הדמות בעזרת הג'ט פאק (שכוללת אפקט פיזיקס קבוע) הFPS יורד לאיזה 20-25 ובאפקטים אחרים יש ירידה מגמתית ל40FPS בערך. זה נראה שהפיזיקס נופל על המעבד עדיין. בדקתי בהגדרות תצורה של הפיזיקס בדרייבר וסימנתי לו תמיד להריץ פיזיקס מהכרטיס עצמו. אבל זה לא עוזר. אני אשמח לעזרה, תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש יד שנייה את הכרטיס: Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB המפרט של המחשב שלי: - intel i5 3.3 Ghz 6mb - asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600 - 2x4G DDR3 - western digital 1TB 7200RPM sata III - Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB - Antecc High Current gamer 750W - מארז: thermaltake dokker Mid Tower Series black case רציתי לדעת: 1. האם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי? (והאם אפשר ללכת על 2 כרטיסי מסך?) האם לוח האם והספק יתאימו? 2. כמה יד שניה כרטיס כזה יכול לעלות? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המסך הוא של MAG ולפחות בן 8. הבעיה היא שהכל צהוב מדי בהרבהההה ממה שצריך להיות. כבר ניסיתי לסדר את הצבע מתוך המסך עצמו ע"י כפתורי הכיול, אך ללא הועיל. מה אני יכול לעשות על מנת לפתור את הבעיה (חוץ מלקנות מסך אחר)? מאור.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי שתי אפשריות- hercules 8500le fdx מפלונטר או ati 8500le מלמיר?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס כמה שיותר זול שיריץ לי משחקים חדשים, אני לא מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ואני רוצה שישמש אותי לאורך זמן. אם זה משנה אני בד"כ משחק משחקי פעולה חדשים שיוצאים, מסיים ועובר לשני וכך זה נמשך... בחרתי בכרטיס הזה ביגלל שאני יודע שלידטק לא יאכזבו אותי. אם יש לכם הצעות בבקשה...
-
- 37 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך תוצרת ASUS,דגם:EAH5770. האם את הדרייבר לכרטיס מסך זה,אני צריך להוריד מהאתר של ASUS או מהאתר של ATI/AMD ולמה (מהי הסיבה לכך)? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
את ליבת GP100 האימתנית נקבל כנראה רק בשנה הבאה, אבל הכירו את אחותה הקטנה שתנסה לכבוש את עולם כרטיסי המסך בעוד חודשים ספורים כמיטב המסורת, מוצרי הדגל של דור כרטיסי מסך מסויים נדחים לשנה שניה של השקות מה שאומר שמוצרים המכונים "שוק הביניים" ו-"שוק הביצועים" יגיחו בקרוב בחנויות. את ההשקות הקרובות של NVIDIA תלווה הליבה הגרפית GP104 ונגזרותיה שישמשו כאחים הקטנים יותר. בכנס GTC שערכה NVIDIA לפני כמה ימים היא חשפה שני מוצרים, האחד הוא ה-Tesla P100 אשר מבוסס על הליבה הגרפית החזקה ביותר שלה כיום. המוצר השני הוא ה-PX, לוח מודפס שכולל שתי ליבות גרפיות מדור Pascal החדש ומטרתן היא חישובים הקשורים לסביבת הרכב וצורת נסיעתו כדי לקדם את עולם המכוניות החכמות. ההצצה הזא…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לפני מספר דקות החלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (AMD CCC) מגרסה 13.1 ל 13.9 והופתעתי לגלות שמשום מה ההרטז המקסימלי ברצולציה הזאת הוא 60 לעומת זאת בדרייבר הקודם הייתה האפשרות של 75hz ב- 1280x960. מה לדעתכם הפתרון ?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס ב-eBay לפני 9 חודשים. הכרטיס התקלקל. EVGA לא מוכנים לא לתקן ולא להחליף את הכרטיס (וזאת למרות שיש לו אחריות לכל החיים) בטענה שכאשר הקנייה מתבצעת דרך eBay האחריות פגה. חפרתי באתר האינטרנט שלהם ולא מצאתי באף מקום שרשום שאין ארחיות לכרטיסים שנקנו דרך eBay. http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=25610 זה התשובות שאני מקבל מ-EVGA לעניין הנ''ל.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה לבחור כרטיס מסך. ברוב הביקורות שראיתי כרטיסי המסך נבדקים עם מעבדים מאוד חזקים. עד כמה למעבד יש השפעה על הביצועים? כמה FPS להפחית מהתוצאה שלהם? יש לי E7400. בביקורות שראיתי משתמשים ב- Q9550 / I7.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי Geforcd 2 100/200 MX 32 MB ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב אבל לא כל כך יקר (בגלל שזה לא מהכסף שלי אז אני לא יודע כמה אני אוכל לשכנע את ההורים שלי). לפי מה שראיתי כאן אתם המלצתם על MSI G4 TI4200 כי זה גם כרטיס שיחזיק מעמד לכמה שנים וגם הוא לא עד כדי כך יקר, וחבר שלי המליץ לי על GeForce 3 Ti4200 128MB שהוא אמר שעולה בסביבות ה700-800 שקל ושהוא גם יספיק לי לכמה זמן... אז מה עדיף לי? או שאולי כדאי לי משהו אחר (אבל לא יקר) שיספיק לי למשחקים שדורשים הרבה? ואם אתם יכולים גם לומר לי מאיפה אני יכול להשיג אותו (אם אתם יודעים)...
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בחול אפשר לקנות ב250 דולר, בערך ב 900 שקל, אני יודע שיש מיסים ו...., אבל מ-900 שקל ל-1790 בKSP לא הגזמנו? זה כמעט פי 2 גם כן שהמחיר זהה ל 670 GTX שקצת חזק ממנו בביצועים למרות שבחו'ל ה 670 GTX נמכר ב 340 -360 דולר, הבדל של 100 דולר!!!!!. משהו פהו לא מסתדר.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רואה את זה הרבה בהקשרים לכרטיסי מסך..אבל מה זה?מה זה אומר ומה זה עושה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפי מה שאני קורא פה יש להרבה אנשים בעיות עם הכרטיס אני תכננתי לקנות אותו מתישהו (כרגע אין כל כך תקציב) ונראה לי שאני מוותר.אחרי הכל אני בטוח שהכרטיס מצוין אבל לשלם 1200 ש"ח על משהו שלא כדאי כנראה זה לא מוצדק!! מה דעתכם????
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז כנראה זה הגרסה הבאה של DIRECTX, מיקרוספוט טוענת שבשונה מן המעבר שלקח בין 9 ל10 (כמה שנים ומערכת הפעלה חדשה), פה יהיה זמנים קצרים יותר. אז מישהו יודע מה יחדשו, כמה שיפור זה יתן, תמונות ראשונות של הדגמות ואולי גם זמן משוער לבטה ראשונה וגרסה סופית?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הביקורות מתחילות לזרום על כרטיס הביניים החדש המבוסס על סידרת RTX 3XXX. 400 דולר לכרטיס שממוקם אפשהו בין 2070 ל 2080, לא רע. השאהל האם גם זו תהיה השקת נייר:
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הקדמה על הR600 לפני שנעבור לתמונות ;D R600 אשר יתמוך בDX10 לראשונה מ ATI/AMD יכלול כ 64 Unified shader מעבדים, 16 texture untis וליבה שתגיע בתדר בין 650MHz-700MHz יכלול זיכרון GDDR4 לעומת G80 שיש לו GDDR3 ומקורות אומרים שגם יכלול כ512 ביט physical memory interface. יהיה 80NM לעומת G80 שהוא 90NM X-bitlabs עוד מדווח שכרטיסים ראשונים מבוססי R600 ישוקו ב20 בינואר (בכתבה כתוב 2006 אבל בטח התבלבלו) הליבה של R600 תהיה בגודל 21.2x20.5 mm מקורות: http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=124518 http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061125030945.html
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ATI 5770 ובמהלך משחקים (GTA EFLC, C O D MW2, BF BC2 וכו') אני חוטף מסכים שחורים בצורה אקראית - המסך הופך לשחור ומציג הודעה שאין סיגנל.. עד אתמול הייתי עם דרייבר 10.3A ואתמול שידרגתי ל 10.4 בתקווה שהדרייבר החדש יפתור את הבעיה הזאת, אבל למרבה הפלא זה עדיין קורה.. האם זה קורה לעוד משתמשים? ובעזרת איזה בדיקה סינטטית אפשר יהיה לשחזר את הקריסה הזאת - כדי שהיבואן יחליף כרטיס? דרך אגב, ההסרה של הדרייבר הישן בוצעה כמ שצריך ובעזרת CLEAN SWEAP מערכת ההפעלה היא WIN 7 64BIT תודה
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה מה זה מציקה קניתי 6600GT של לידטק והתקנתי כמה משחקים ועדכנתי את הדרייבר החדש ביותר והמחשב מגדיר שאכן יש לי 6600GT אבל המשחקים לא עולים לי כמו שציפיתי! עדיין מופעלים כמו שהיו לי ב-5200 שהיה לי ואני לא יודע למה עשיתי הכל ופשוט לא עוזר המחשק עולה רק ברמות הכי נמוכות הוא הולך חלק כול אוף דוטי 2 למשל מה אני צריך לעשות חברים אני לא יודע אני מיואש ומאוכזב .. הורדתי דברים מהזיכרון שלא יפריעו יש לי מחשב פנטים 4 3 ג'יגה הרץ 512 זיכרון של RAM ואני מיואש לגמרי לא מצאתי מה לעשות 6600GT agp TV 128MB חבר'ה ממש צריך את העזרה תודה רבה מראש
-
- 41 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאלות, הערות, הארות ועוד. נא לשמור על שפה נאותה. למאמר: http://hwzone.co.il/articles/bench_system/.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אהלן. ברשותי מחשב עם המפרט להלן: Core I 5 750 2.6 Ghz 8 גיגה ראם ספק כח 600W OCZ הכרטיס הנוכחי שלי Nvidia 9800GT. לאורך החצי שנה האחרונה המחשב מידי פעם קופא לגמרי, דבר שקורה רק בצפייה בסרטים (מה שאני עושה רוב הזמן על המחשב). הצפייה היא עם תוכנת MPC-HC. לאחרונה המחשב התחיל להתקע גם בצפייה מהדפדפן. כמובן שניסיתי להחליף מקודדים, לעדכן דריברים, לסרוק וירוסים, לבדוק זיכרון (memtest) ולבדוק הרד דיסק (Mhdd + Hard Disk Sentinel). הכל היה תקין. מה שגרם לי להבין שהכרטיס מסך מתחיל לאותת על סימני פרישה, דבר שדוחף אותי לקנות כרטיס חדש. הדרישות שלי הם שיהיה כרטיס שקט, חזק, ובעל חיבורים מספקים. השימוש הוא בעיקר לסרטים HD, אבל שיהיה גם אופציה למשחקים כמו GTA החדש וכדומה. …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. רציתי לקנות את הכרטיס GF 7600 GS הספציפי הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=223&CatCode=137 האם אתם ממליצים? נגד? האם עדיף במקום אחר כרטיס אחר ואיזה? אני רוצה לשמור על תקציב של לא יותר מ-700. ויש לי חיבור AGP. תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-