עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sh2006,

"עוד כרטיס שנחשף הוא ה-8600GTS שיבוסס על ליבת ה-G84-400 של NVIDIA. הכרטיס החדש יגיע בשני גירסאות בעלות 256MB או 512MB ..." (מבזק מכותרות האתר) האם לדעתכם 8600GTS ינצל 512 של זיכרון???

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by iPsych,

שלום לכולם, היום ביקשתי לקנות את הleadtek a250td (gf 4 ti 4400 ולא היה לחנות כרגע במלאי, ציעו לי במקום את האסוס המקביל, ורציתי לדעת האם הביצועים משתווים בכלל? ואיך הוא בכללי?, האם כדאי לחכות? תודה מראש, :saint:

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by The-Fox,

בשעה טובה ומבורכת (לכבוד החג אולי ?) הגיעה אלינו לטובה ה Radeon 9700 PRo החדש החדש החדש... עכשיו, כמו כל בן-אדם נורמלי גם אני חשבתי שעם ההגעה שלו לארץ המחיר של הרדאון 8500 (בגרסאותיו השונות) ירד, אך לא כך היה הדבר, ואני שואל, מדוע ? אני עוקב כל הזמן אחרי המחירים והם לא השתנו, ומכיוון ואני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב כרטיס מסך זה די מפריע לי. אז אני שואל, האם תבוא ירידת מחירים בכלל ?, ואם כן אז מתי ? אני יודה מאד לכל מי שיענה...

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אני קונה מחשב amd xp 2600/2700 ואני מתלבט בין כרטיסי המסך GeForce Ti 4800 128MB לבין radeon 9500PRO 128MB איזה לבחור? האם יש לכם המלצות לכרטיס אחר? וכמה צריכים בדיוק לעלות לי שני הכרטיסים האלה או זה שאתם ממליצים לי? תודה, מיכאל מיכאלי (נעל בית)

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני מתקשה להבין איך כרטיס שעולה 4000 שקל עושה coil whine. איך מאפשרים לדבר כזה לצאת מהמפעל? איך כרטיס כזה מגיע לבית של הלקוח לאחר שעבר שלל בדיקות במפעל, בחנות, ועדיין כשאני מריץ את המשחק הראשון אני שומע רעש של טרקטור מהמחשב החדש שלי. (הרעש במציאות הרבה יותר חזק מבסרטון). איזו בדיקת 24 שעות עשו בחנות אם אצלהם הם לא מצאו כלום ואני מהמשחק הראשון ועד האחרון שניסיתי רק מקבל את הרעש הזה. מה הם הריצו שם, שולה המוקשים? לפי המידע שיש לי המשלוח הראשוני שהגיע לארץ של כרטיסי GTX1080 Gigabyte G1 gaming כלל את הפאק הזה. זה כבר היה ידוע. אז איך הכרטיס עדיין הגיע למחשב שלי תקול אם אני לא "המשלוח הראשון"? בכוונה דחפו לי את זה כדי להפטר מהסחורה?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by omrit,

היי, אני מחפש כרטיס מסך חלופי לכרטיס שלי ששבק חיים. אני כרגע עם מחשב ישן שישודרג כנראה בשנה הקרובה. מעבד- Intel Q6600 זיכרון- 8GB ספק- Corsair VX550 התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח. אני לא גיימר כבד, אבל רוצה להיות יכול לשחק בצורה סבירה. תודה!

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. קיבלנו מחשב חדש ובו כרטיס מסך Gigabyte GTX1080Ti extrim. במחשב הישן יש לי כרטיס בן שנה לערך מסוג GTX970. האם ניתן לחבר את שניהם במחשב החדש (בתצורת SLI), או שחייבים שני כרטיסי מסך זהים ? אם כן - איך (הגדרות, לאן מחובר המסך וכדומה...) ? לוח האם הינו Asus Z270 E. תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. הכרטיס הנ"ל מוצע כבר למכירה באתר נועה (לא אני לא עובד שם, פשוט היום ראיית את זה) במחיר של 3380 שקל, בהחלט מחיר סביר בהשוואה למחיר המגוכך שדורשים מאיתנו על 800XT כנראה דיברתי מוקדם מדי, הרגע הסתכלתי שוב והם העלו את המחיר ל3700 שקל! (נו, עדיין זה פחות מהסכום שמוסרי שילם P: )

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אהלן. ברשותי מחשב עם המפרט להלן: Core I 5 750 2.6 Ghz 8 גיגה ראם ספק כח 600W OCZ הכרטיס הנוכחי שלי Nvidia 9800GT. לאורך החצי שנה האחרונה המחשב מידי פעם קופא לגמרי, דבר שקורה רק בצפייה בסרטים (מה שאני עושה רוב הזמן על המחשב). הצפייה היא עם תוכנת MPC-HC. לאחרונה המחשב התחיל להתקע גם בצפייה מהדפדפן. כמובן שניסיתי להחליף מקודדים, לעדכן דריברים, לסרוק וירוסים, לבדוק זיכרון (memtest) ולבדוק הרד דיסק (Mhdd + Hard Disk Sentinel). הכל היה תקין. מה שגרם לי להבין שהכרטיס מסך מתחיל לאותת על סימני פרישה, דבר שדוחף אותי לקנות כרטיס חדש. הדרישות שלי הם שיהיה כרטיס שקט, חזק, ובעל חיבורים מספקים. השימוש הוא בעיקר לסרטים HD, אבל שיהיה גם אופציה למשחקים כמו GTA החדש וכדומה. …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם אני יכול למצא כרטיס יותר טוב במחיר של GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail אם כן מה הוא?

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום. יש לי ספק חזק מאד אבל ללא שני חיבורי 8 פין אלא רק 1 ו 2 של 6 פין. קבלתי יחד עם הכ.מ מתאם חיבור של שני molex לספק ובצד השני 8 פין. השאלה שלי האם המתאם הזה מעביר לכ.מ 150w כמו חיבור 8 פין? * בכ.מ שלי יש שני כניסות 8 pin

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. היתכן שליבת הדור הבא של NVIDIA, בתצורתה המלאה, תכלול מספר כפול של טרנזיסטורים לעומת ה-Titan X, בתוספת עד 32GB של זכרון גראפי מהיר במיוחד מסוג HBM2? לכתבה: http://hwzone.co.il/שמועה-משוגעת-ליבת-ה-pascal-של-nvidia-תכלול-17-מיליאר/

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by shyimo,

קיבלתי 9117 נקודות ב- 3dmark אבל לפי מה שהבנתי עם מחשב כמו שלי אני אמור לקבל תוצאה גובהה יותר חבר שלי עם מחשב כמו שלי וכרטיס מסך חלש יותר משלי קיבל יותר נקודות איך זה יכול להיות....??? הנה קישור לתוצאה: http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4349868

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום, זה המפרט שלי i5 2500k asus z68 -v 8g ram seasonic 620w m12 ssd crucial mx 100 256gb dell 2312 הכרטיס מסך הנוכחי הוא RADEON HD5850 אין לי בעיה לקנות כרטיס מסך משומש יד 2 אם אפשר להשיג כרטיס מסך בסכום הזה שיצליח להריץ בFULL HD זה יהיה מעולה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Kataklystic,

שלום אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בשביל שיראה לי HD בלי להתאמץ יש לי מסך שמתאים לעבודה... 1680X1050 פאנל S-IPS דגש על רצון לדעת איזה כרטיסים של אנווידיה יכולים לעשות את זה כי זה לא סוד ש38XX ו48XX של רדאון יכולים... ומה לדעתכם אידאלי לעבודה מבחינת ביצועים...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by pazer005,

Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1122 קיבלתי המלצה לרכישת הכרטיס הזה ויש לי 2 שאלות: 1. האם הוא יכול לפעול עם ספק Enermax Liberty 400W באתר היצרן כתוב שהוא דורש מינימום 500 אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון ואם אפשר לעקוף את זה. 2. נאמר לי שכבר לא מייצרים יותר כרטיסים מסך בשילוב כרטיסי טלוויזיה אך כשנאני מסתכל על התמונה שלו מקרוב, יש שם חיבור SVIDEO... ובאתר היצרן כתוב במפרט שלו שהוא כולל Avivo... http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=133

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Regev,

שלום לכולם, נכון להיום, זהו דרוג השבבים הגרפים: GeForce 4 Ti4600, GeForce 4 Ti4400, GeForce 4 Ti4200, Radeon 8500, GeForce 3 Ti500, Radeon 8500LE, GeForce 3, GeForce 3 Ti200, GeForce 4 MX460, GeForce 4 MX440, GeForce 2 Ultra, Radeon 7500, GeForce 2 Ti, GeForce 4 MX420, ATI Radeon, GeForce 2 Pro, GeForce 2 GTS,KYRO II,GeForce 256 DDR, GeForce 2 MX400, GeForce 2 MX, GeForce 2 MX200, ATI Radeon VE,KYRO,GeForce 256, TNT2 Ultra, TNT2 משהו כזה, אבל בואו ניגש לעיקר - איפה אתם ממקמים פה את VOODOO 3 ואת VOODOO 5???? לפני מי ואחרי מי??????

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע האם ספק seasonic 860 יחזיק עבור מערך של שני כרטיסי gigabyte 980 ti g1? המעבד שאצלי הוא intel 5930k

19. Started by haim855,

יש לי gtx 560 ti הכל מותקן כמו שצריך.. בהגדרות נסיתי הכל בחירה אוטומטית המעבד המרכזי והדגם כרטיס שלי לא עוזר הפעלתי מישחק שבמיקרה יש לי אותו בסטים Homefront והוא כן תמוך בphysx מה עלי לעשות שזה כן יעבוד?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום לכולם, אני ממש מתלבט ביניהם תעזרו לי בבחירה! זאת המערכת שלי: gigabyte ga-x58a-ud7 intel i7 980, cooler master v10 CPU cooler cooler master HAF 932 RAM 1333 6GB תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אני מחפש כרטיס כמה שיותר זול שיריץ לי משחקים חדשים, אני לא מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ואני רוצה שישמש אותי לאורך זמן. אם זה משנה אני בד"כ משחק משחקי פעולה חדשים שיוצאים, מסיים ועובר לשני וכך זה נמשך... בחרתי בכרטיס הזה ביגלל שאני יודע שלידטק לא יאכזבו אותי. אם יש לכם הצעות בבקשה...

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. יש לי עוד מעט יומולדת ורציתי לקנות לי איזה מתנה כרטיס מסך אז כמו שהכותרת אומרת יש לי מסך 22 אינצ' על רזולוציה 1680X1050 אני רוצה כרטיס שיריץ לי את קרייסיס טוב ואני מתלבט בין 9800GT לבין HD4830. התקציב שלי הוא 600 לכל היותר אפשר עוד טיפה עד 700גג. השאלה שמציקה לי היא:איזה כרטיס מבין שניהם סוחב יותר fps ברזולוציה גבוהה כמו שלי? :s05:

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. היי, בשעה טובה שדרגתי לכרטיס מסך sapphire vapor-x hd 7970. הכול עובד טוב, ואפילו מצויין! יש שיפור בכל משחק שאני משחק, ובהגדרות הכי גבוהות הכרטיס מתפקד מעולה. העיניין הוא שאני מרגיש שחוץ מכרטיס מסך חדש, קניתי גם תנור חימום :\ ואני מדבר על פליטת חום מהמארז מכל חור אפשרי!.... ושאני מבצע בדיקת טמפ' בתוכנה מסויימת, אני שמתי לב שהחום של הלוח והמעבד במאמץ עלו בין 5-10 מעלות. אני רוצה לציין שהכול עובד בלי "קריסות" או "תקיעות" או משהו כזה...פשוט החום מורגש. העניין הוא שיש לי ספק כוח coolermaster 650w .... וכרגע יש לי קירור arctic freezer 13 pro ועוד 6 מאווררים במארז.. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד מאוורר או שתיים, זה לא יותר מידי לספק? נ.ב" אין מצב כרגע לשדרג ספק, כי בעלת הבית לא תית…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. היי שוב דגם LCD MAG : MS776 דגם חדש יחסית של מאג המסך מעולה איפשר להגיד שווה תמחיר שלו (ניראה לי) !! = 1800 ש"ח אני הזמנתי MS776 קיבלתי MS776K מסתבר אחר כך שיש עוד דגם בסדרה שזה MS776i מה שגרם לי להתבלבל הפעם לחלוטין אז בבקשה תנסו לעזור לי לעשות סדר בעניין מאוחר יותר הבנתי (תקנו אותי אם אני טועה ) שהדגם שמסתיים ב i יש לו יציאת DVI וזה שמסתיים ב K אין לו DVI הבנתי גם DVI זה דגיטלי השאלה שלי מה ההבדל והשוני מבחינה טכנית וביצועים של המסך זה עם DVI וזה שבלי ? במה זה מתבטא ומה המשמעות ? האם DVI זה דגיטלי ושלי לא ?! ??? ובמה זה מתבטא ,שוב מה ההבדל,יש הבדל מבחינתי בתור משתמש ,צרכן תמים שלא ממש מתמצא במסכים?!! תודה לכם מראש

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by lmlm,

הקדמה על הR600 לפני שנעבור לתמונות ;D R600 אשר יתמוך בDX10 לראשונה מ ATI/AMD יכלול כ 64 Unified shader מעבדים, 16 texture untis וליבה שתגיע בתדר בין 650MHz-700MHz יכלול זיכרון GDDR4 לעומת G80 שיש לו GDDR3 ומקורות אומרים שגם יכלול כ512 ביט physical memory interface. יהיה 80NM לעומת G80 שהוא 90NM X-bitlabs עוד מדווח שכרטיסים ראשונים מבוססי R600 ישוקו ב20 בינואר (בכתבה כתוב 2006 אבל בטח התבלבלו) הליבה של R600 תהיה בגודל 21.2x20.5 mm מקורות: http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=124518 http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061125030945.html

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים