כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
חברה שהלכתי לאיבורי המוכר אמר לי לקנות את הכרטיס radeon hd 4850 אך שהוא עשה השוואה הוא הופתע לגלות שה 9600 gt יותר טוב ואמר לי לקחת אותו הוא צודק?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
תודה פשוט אני בוויכוח אם מישהו
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יהיה אפשר להפעיל מישחק SIMS3 עם כזה כרטיס על מסך 22 ברזולוציה של 1440 על 900?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מניח שיש יותר עיניים ספציפית על נושאי כרטיסים מסך שמסתובבים פה מאשר בתת-פורום אחר. מדובר על EVGA 780 שמגיע עם OC מהייצרן (ביצועים יותר טובים מה TITAN הקודם) וקירור ה SUPER שלו שהיה בשימוש קליל בכמה חודשים האחרונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכמה כדאי למכור אותו יד שניה בלי אחריות?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ככה, יש לי טלוויזיה ReadyHD ובמחשב יש לי HD4870 אמרו לי שיש אפשרות לחבר אותו לטלוויזיה, איך אני מחבר אותו? יש לי את החיבור שמתחבר במחשב לחיבור העגול שם (נראה לי S-VIDEO) ועם מתאם חיברתי לכבל עם 3 צבעים - כחול ירוק ואדום (יש לי כבל שאבא שלי הביא לי עבה מאוד בצבע לבן - ממש איכותי..). עכשיו, העברתי בטלוויזיה למצב S-VIDEO ולא עשה שום דבר (אין סינגל) (גם בכל הסורסים האחרים). יש מצב שצריך לעשות משהו במחשב בתוכנה CCC ? ואיך לחבר את זה? יש לי פה כמה כבלים אין לי מושג מה כל אחד עושה, אבל אין לי כבל של HDMI = אני אקנה השבוע אולי אחד מוזהב. *במידה ויש מצב שהמחשב לא מזהה את הטלוויזיה, מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כרטיס מסך HD5450 ל PC וכרטיס זהה של low profile הם באותה רמה ?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור את ה-Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail או את ה- gigacube radeon 9600 pro 128mb game buster אבדלי מחירים: gigabyte-1120 gigacube-1038 מה לקחת מי שבאמת מבין בזה שיכתבו לי ואני מבקש אל תכתבו סתם כי זה בחירה לא קלה וכל דעה פה משפיע בבחירה הסופית. ומי שחושב שזה יעזור יש לי ביקורות על שני הכרטיסים: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/video/GigaCube_9600Pro_1.html http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/gigabyte_r96p/index.html
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי LG F700 ו... למטה ולמעלה רואים קצת מעוך את מה שיש שם למשל אני לוקח את הכותרת של האקספלורר או כל חלון אחר.. באמצע המסך הוא נראה רגיל, שאני מצמיד אותו למעלה פתאום הוא ניהיה כזה... מעוך כזה יותר דק ובצדדים זה גם ככה נראה לי קצת משוך או משהו לאדע.. קיצר זה לא הכי מפריע אבל דיי מוזר.. אבל חוצמזה אני מרוצה אחלה מסך
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כשאני בדקתי בTUNE UP וגם ב-dxdiag זה מראה לי שיש לי 1275MB במקום 512MB....מה אני עושה זה מאוד בעייתי.....וגם כשהפעלתי את COD 4 הוא אומר שיש לי בעיה ב-DX9 כשבכלל יש לי VISTA עם DX10 זה המפרט שלי (קיבלתי אתמול!!) CPU : AMD Athlon 64 X2 4600 Box MB : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 GPU : Club3D ATI Radeon HD4850 512MB Mem : OCZ 1GX2 800MHZ CL4 Vista Performance Platinum HD : WD 250G AAKS DVD Burner : ASUS X18 PSU : ENERMAX LIBERTY 400W TT SopranoRS 101
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אם תוכלו לפרט מה ההבדלים חוץ מזה שיש 8ms ב- 730B(אם בשניהם יש Pivot) ואם יש בכלל מסך אחר שעדיף לי לקחת. שימושים - משחקים, סרטים, אינטרנט, מסמכים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך sapphire 5850 ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו לטלויזיה רגילה..... אשמח לתגובה מהירה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
P-4 1.6mhz לוח של אינטל 512 rdram כאילו יש מצב שהכרטיס ינוצל עד המקסימום או לפחות קרוב לזה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לאחר התבוננות חפיפה מצאתי את כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4550, 512mb DDR3, up to 1Gb with HM, 64Bit, HDMI, Low profile, PCI Express 2.0, Passive, Retail ב260 שקלים מומלץ? או שניתן להשיג משהו עדיף במחיר זהה, או להוסיף קצת ולקבל יותר? יש לי מסך 24" FULL HD יש לי מעבד 3000+ 64 BIT הכרטיס מסך הנוכחי הוא X800GT כפי שאתם רואים המחשב בגיל 5-6 בערך תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ה PALIT ב 530 ו ה Gigabyte ב 590 הפליט יותר מהיר DDR 3 וקלוק 450 לציפ אבל הקרור השקט של גיגהביט זה מה שאני מחפש משהו יודע את רמת הרעש של הקירור של הפליט? תודה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
זה קשור ב- RADEON 8500/LE ! בכל נצ'מרק שאני רואה הרדאון 8500 כל פעם משנה עמדה ! פעם אני רואה השוואה והרדאון(בהשוואה עם parhila) והוא מגיע כמעט לרמה של TI 4600 ! עכשיו אני נכנס לאתר .guru3d.com ורואה השוואה בינו לבין G-FORCE3 TI500 ו - TI200 ועכשיו הרדאון פתאום רק במקום ה-2 מבין השלושה, איך הרי הוא הגיע כמעט לרמה של G-FORCE 4 TI4600 ????????????? גם פה ראיתי השוואה בינו לבין ה- G-FORCE 3 TI500 ועוד כמה כרטיסים ,וגם פה הרדאון לא הגיע לרמה שלו! ויש עוד כמה השוואות שבהם שוב הרדאון מגיע לרמה של G-FORCE 4 TI! הייתכן שההשוואות פשוט נעשו תוך כדי שימוש בדרייברים הלא טובים והישנים של ATI ???? ועוד משהו... אם הרדאון 8500 מגיע כמעט למהירות של TI4600 לאיזה רמה גרסת ה- RADEON 8…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... סוף סוף רכשתי מארז HTPC יפייפה (Omaura tf8) שהוא Low-profile. לכן דרוש כרטיס מסך שהוא low profile לצערי... ה-8600GT שלי לא יספיק כי הוא גדול מדי :-\ לא מצאתי כרטיסי Low profile מלבד 8400gs עם יציאת S-video (אם לדייק דרוש לי composite). לכן זקוק לעזרה, מעדיף Nvidia. המחשב כמובן אמור לנגן סרטים בהאצת כרטיס מסך (לא רוצה להיות תלוי במעבד). לצורך העניין, עדיין לא רכשתי לוח אם בשבילו, אז ניתן משולב (סוקט 775), אם זה משולב אז התקציב עד 600 ש"ח. תודה[br]פורסם בתאריך: 13.12.2009 בשעה 15:37:00 אוקיי יש צדיק בסדום...מצאתי רק דגם אחד שנמצא נראה לי רק בחנות אחת 9400G http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8019 יש אלטרנטיבות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה כשאני מקליט ודאו שלי ב NTSC שזה 29.9 frame/s הקול מקדים את הודאו? יש לי כקטיס PCTV stereo
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
חיברתי לאחרונה מסך נוסף של טלוויזיה לכרטיס מסך ועכשיו יש 2 מסכים מחוברים. הכרטיס מסך הוא READON 7970 HD מאז שחיברתי שמתי לב שאם יש תמונה זזה מהר כמו במשחק מחשב או אם אני גורר בתוכנת הגרפיקה שלי תמונה ממש מהר אז יש פס שחוצה את המסך כמו בתמונה http://srv1.jpg.co.il/9/5418665c4d2dc.png מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לצורכי עריכה וידאו. לצורך העניין מדובר בהקלטה עם מצלמה של בתי ספר לקולנוע (משהו רציני) ואח"כ לערוך במחשב (אין לי מושג עם איזה תוכנה) יותר בקטע של גזירה והדבקה (עריכה גסה). לא מתעסק באנימציה ולא באפקטים או פוטושופ. זה המפרט מחשב שלי, כשקניתי אותו לפני כשנתיים בערך לקחתי בחשבון שאצטרך בעתיד לשדרג את הכרטיס מסך, עד לרגע זה הוא עונה על הצרכים מעל ומעבר (גלישה וסרטים). intel HD graphics 2500 main board - gigabyte h77-ds3h i5 3470 3200MHz 8G ddr3 מסך - dell u2312HM אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך זול (פחות מ 300 שקל) שעונה על הדרישות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
זה כרטיס משולב, האם יש לו זכרון משלו??או שרק משתמש בזכרון של המחשב?? ומה הוא יודע לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למסך בתקציב עד גג 1800 ש"ח .. אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב ? תודה ! :-*
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR ב- 467 שקל. האם ידוע לכם משהו רע על כרטיסים מתוצרת XpertVision ? אני יודע שהכרטיסים החדשים של ati הם אותו הדבר ,אבל מה לגבי הדורות היותר ישנים?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מתכונן לרכוש מחשב ואני מעוניין לדעת האם ההשימוש ב-CF יעלה את הביצועים או לא. אם לא,איזה כ.מסך לקחת שיהיה זול יותר וכן יעלה ביצועים ביחד עם 780G
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי בעיה על מה ללכת, השימוש העיקרי הוא גרפיקה (פוטושופ) אבל גם שעשועי סרטים, תמונות, VCD. לא ראיתי גם איפה אפשר להשיג את ה-8500 AIW. תודה מראש לכל אלה שיעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-