עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תמונות ראשונות ומרשימות מתוך דמו שישחר את אחד ההישגים האנושיים הגדולים ביותר מצטרף לעוד מגוון סרטונים שנועדו להמחיש לנו את הפוטנציאל הגדול של כרטיסי ה-Turing לכתבה

2. Started by reisel,

ענו לי על השאלה כבר.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by kozimus,

סליחה כבר פורסם . לנעול בבקשה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  4. Started by Ruya,

לנעול תודההה לכולםםם =]

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by tombcatz,

לנעול,כבר לא רלוונטי,קיבלתי מידע,תודה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by Black Knight,

ראיתי את הסטיקי - לנעול שלום ההורים שלי נוסעים מחר בבוקר לחו"ל (יום שישי) ואנחנו רוצים לקנות מסך LCD בתקציב 1700 ש"ח. המסך למטרות רגילות - משחקים סרטים וכו'.. אני זקוק להצעות דחופות (רצוי עם הסבר)... תודה!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  7. לנעול.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by ido_,

אהלן, יש לי לוח אם שתומך בCROSSFIRE אבל נכון להיום יש עליו רק כ"מ אחד (4850HD עם 512MB זכרון). הכרטיס עשה (ועושה) עבודה טובה ברזולוציות הנמוכות אבל ברגע שעוברים לרזולוציות הגבוהות מתחילות בעיות - לדעתי בעיקר בגלל שהזיכרון שלו מלא לחלוטין (באחד הבנצ'מרקים שהרצתי זה אפילו הוכח). האם כדאי לי לנצל את יכולת הCROSSFIRE ולקנות עוד 4850HD (או משהו אחר שנחשב בינוני) או שעדיף כבר להחליף אותו לגמרי למשהו חדש וחזק? מבחינת תקציב אין לי בעיה להוציא 1500~ ש"ח על כרטיס חדש, השאלה אם זה יהיה שווה את זה בהתחשב בעובדה ש4850 עולה בערך שליש מזה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by dolev16,

...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by yonatan.mendelson,

תדר מוגדל, מחיר מוגדל - וגם הרבה יותר הספק שנצרך: כרטיסי ה-Radeon RX 590 מושקים באופן רשמי בכל מקום לכתבה

11. במדריך קצר זה נדגים כיצד אנחנו מבצעים אוברקלוקינג ומודדים בצורה נכונה את שיפור הביצועים תוך שמירה על טמפרטורה תקינה - על שולחן הניתוחים יושב GeForce RTX 5070 Ti החדשלכתבה

12. רשמתי על זה כבר בפורום LCD אבל מפן אחר, התוצאה הסופית היא שאני רוצה מסך LCD שיחשוב שהוא עובד ב-90 הרץ ויותר (או באמת יעבוד ככה) אל תגידו לי גם פה שזה לא משנה כי אני יודע שזה לא משנה, אבל י שלי תוכנה שמחייבת מסך עם לפחות 90 הרץ כדי להחליף תמונות בסינכרון לזה... לכן חשבתי אולי איכשהו על אפשרות להכנס לדרייברים ולשנות שמשהו ידני שהוינדוס או הכרטיס מסך יחשוב שהואמוציא 90 הרץ ויותר כשבפועל המסך LCD מקבל רק את ה-75 שוא יכול אליהם, או משהו בסגנון, אשמח לכל עצה רעיון ומחשבה (גם אם אתם מכירים מסך LCD שיכול בלי שטויות לעבוד על 90 הרץ ויותר).

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by uncommon,

לכאורה כרטיסים עם ביצועים דומים. הדרגה הבאה בQuadro ה-Fx1400 משפר פה ושם ביצועים עד שליש - אבל עולה פי 2. http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3321&page=3 מה ההבדל הדק בין ה-560 (שלא מופיע כאן) ל-540? האם יש כרטיס תלת אחר ששוה לשקול גם אותו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי ערב טוב , אני צריך את עזרתכם . אני חושב כבר הרבה זמן שיש לי בעיה בכרטיס מסך - הציונים מראים ציונים נמוכים , הכל מאוד איטי , ושלא לדבר על תוכנות מורכבות אני מתעסק בעיצוב ואני אוהב שהמחשב יכול להיות מספיק חזק כדי להחזיק . אני מצרף - העתק של מפרט כפי שנקנה לפני מספר שנים - אני לא רוצה לשקיע יותר מידי אני רק הוסיף ששדרגתי כבר את הזיכרון ל4 לפני שנתיים בקיצור אני אשמח לעזרתכם - לקבל שם של כרטיס מסך - עד 300 +- ש"ח שיהיה לי הכי מתאים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by Cupid Me,

חבר'ה יש לעוד מישהו בעיה בהתקנה של ה-CCC 7.1? ההתקנה עוצרת במקום להרבה זמן וכלום לא קורה תודה

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  16. מדובר בכרטיס מסך 1950CF לפני כחודש קניתי את הכרטיס הזה ומאז אני רק סובל. (תזכורת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=262409.0 ) בימים האחרונים החלו תופעות מוזרות ,החל מקיפאון בהפעלת משחקים וכלה בהתקנה והסרה של הדרייברים כמה פעמים ביום (לא עבדו פשוט) יצרתי קשר עם התמיכה של ATI (יותר נכון AMD)בארה"ב ואין מה להגיד,הם ממש ,אבל ממש יודעים לתת שירות . פיתרון ביניים שקיבלתי ועזר לי להפעיל משחקים היה לחזור לקטליסט גירסה 6.12 היום הם הגיעו למסקנה כמעט נחרצת שהבעיה היא בכרטיס מסך. עדיין הם בודקים קבצי מערכת ששלחתי להם .מסקנות אקבל בימים הקרובים. היום נכנסתי למשחק ספלינטר סל האחרון ומלבד חבורה של רוסים שאני אמור לחסל קיבלו את פניי גם ארטיפאקטים מעצבנים. יצאתי מהמש…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. עבודה יפה של science studio בנושא:

18. שלום, אני מחפש כרטיס מסך בהשקעה מינימלית (נניח 200-250 ש"ח), שייתן תנופת ביצועים למחשב מבוסס AMD 939 בן שלוש (3600X2 CPU) שעובד כרגע עם כרטיס מסך OB. שימושים עיקריים: Flash CS4 / Illustrator CS4 / Photoshop CS4 האם יש מודל כזה (סלוט PCI Express X16) ? תודה,

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  19. אני אשתמש ב-SKETCHUP ו-AUTOCAD, העריכה תהיה כבדה. אני לוקח I7 4770. השאלה היא לגבי הכרטיס מסך: איזה יספיק לדעתכם? צריך GTX770 או משהו? או שאחד אחר יספיק? יש תקציב להכל.

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by Hellcat,

או קיי אז אני כותב את המדריך הזה בגלל שביקשו ממני... אני אסביר לכם בדיוק איך לפתוח את ה 16 צינורות וכל העניין הזה של האובר קלוק. טוב אז דבר ראשון אתם צריכים לראות אם הכרטיס שלכם מסוגל לעשות את פתיחת הצינורות: אז בואו נבין למה אתם יכולים לעשות את זה קודם! הכרטיס המאוד ספציפי הזה של Sapphire X800GTO2 בא עם הציפ R480 שנימצא גם בX850XT ו X850XTPE ולכן בלי חסימת צינורות (ככה הוא בא מהחברה) הוא יכול להגיע ל 16 צינורות ואז רק נישאר האובר קלוק! או קיי בתמונה הזאת אתם יכולים לראות את הF שמסומן באדום. אם גם אצלכם זה ככה... אתם יכולים להמשיך איתי הלאה אם לא... חבל מאוד... אנחנו נפרדים ממכם עכשיו תהנו יש לכם כרטיס ממש לא רע בכל זאת. מכן אני לא לוקח אחריות על מש שהיה עם הכרט…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. לפי דעתכם הכרטיס הכי טוב של (7800) NVIDIA ו (ATI (X1900 יפעילו את המשחק Unreal 2007 בצורה טובה? אתרים עם תמונות של Unreal 2007 : http://www.ausfx.com/forum/index.php/topic,4363.0.html http://www.beyondunreal.com/main/ut2007/about.php

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by weamir,

המחיר 1575 ש"ח

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. הכרטיס הוא 9600GT של TWINTECH כפי שהבנתי החנות נסגרה יש משהו שאני יכול לעשות? לפנות ליבואן או משהו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7476 האם זה הכרטיס הזה?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Dr-XP,

זה פאטצ' לראדונים, למשחק גיטיאיי 3 מאיפה אפשר להוריד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.