עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by uncommon,

לכאורה כרטיסים עם ביצועים דומים. הדרגה הבאה בQuadro ה-Fx1400 משפר פה ושם ביצועים עד שליש - אבל עולה פי 2. http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3321&page=3 מה ההבדל הדק בין ה-560 (שלא מופיע כאן) ל-540? האם יש כרטיס תלת אחר ששוה לשקול גם אותו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי ערב טוב , אני צריך את עזרתכם . אני חושב כבר הרבה זמן שיש לי בעיה בכרטיס מסך - הציונים מראים ציונים נמוכים , הכל מאוד איטי , ושלא לדבר על תוכנות מורכבות אני מתעסק בעיצוב ואני אוהב שהמחשב יכול להיות מספיק חזק כדי להחזיק . אני מצרף - העתק של מפרט כפי שנקנה לפני מספר שנים - אני לא רוצה לשקיע יותר מידי אני רק הוסיף ששדרגתי כבר את הזיכרון ל4 לפני שנתיים בקיצור אני אשמח לעזרתכם - לקבל שם של כרטיס מסך - עד 300 +- ש"ח שיהיה לי הכי מתאים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by Cupid Me,

חבר'ה יש לעוד מישהו בעיה בהתקנה של ה-CCC 7.1? ההתקנה עוצרת במקום להרבה זמן וכלום לא קורה תודה

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  4. מדובר בכרטיס מסך 1950CF לפני כחודש קניתי את הכרטיס הזה ומאז אני רק סובל. (תזכורת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=262409.0 ) בימים האחרונים החלו תופעות מוזרות ,החל מקיפאון בהפעלת משחקים וכלה בהתקנה והסרה של הדרייברים כמה פעמים ביום (לא עבדו פשוט) יצרתי קשר עם התמיכה של ATI (יותר נכון AMD)בארה"ב ואין מה להגיד,הם ממש ,אבל ממש יודעים לתת שירות . פיתרון ביניים שקיבלתי ועזר לי להפעיל משחקים היה לחזור לקטליסט גירסה 6.12 היום הם הגיעו למסקנה כמעט נחרצת שהבעיה היא בכרטיס מסך. עדיין הם בודקים קבצי מערכת ששלחתי להם .מסקנות אקבל בימים הקרובים. היום נכנסתי למשחק ספלינטר סל האחרון ומלבד חבורה של רוסים שאני אמור לחסל קיבלו את פניי גם ארטיפאקטים מעצבנים. יצאתי מהמש…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. עבודה יפה של science studio בנושא:

6. שלום, אני מחפש כרטיס מסך בהשקעה מינימלית (נניח 200-250 ש"ח), שייתן תנופת ביצועים למחשב מבוסס AMD 939 בן שלוש (3600X2 CPU) שעובד כרגע עם כרטיס מסך OB. שימושים עיקריים: Flash CS4 / Illustrator CS4 / Photoshop CS4 האם יש מודל כזה (סלוט PCI Express X16) ? תודה,

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  7. אני אשתמש ב-SKETCHUP ו-AUTOCAD, העריכה תהיה כבדה. אני לוקח I7 4770. השאלה היא לגבי הכרטיס מסך: איזה יספיק לדעתכם? צריך GTX770 או משהו? או שאחד אחר יספיק? יש תקציב להכל.

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Hellcat,

או קיי אז אני כותב את המדריך הזה בגלל שביקשו ממני... אני אסביר לכם בדיוק איך לפתוח את ה 16 צינורות וכל העניין הזה של האובר קלוק. טוב אז דבר ראשון אתם צריכים לראות אם הכרטיס שלכם מסוגל לעשות את פתיחת הצינורות: אז בואו נבין למה אתם יכולים לעשות את זה קודם! הכרטיס המאוד ספציפי הזה של Sapphire X800GTO2 בא עם הציפ R480 שנימצא גם בX850XT ו X850XTPE ולכן בלי חסימת צינורות (ככה הוא בא מהחברה) הוא יכול להגיע ל 16 צינורות ואז רק נישאר האובר קלוק! או קיי בתמונה הזאת אתם יכולים לראות את הF שמסומן באדום. אם גם אצלכם זה ככה... אתם יכולים להמשיך איתי הלאה אם לא... חבל מאוד... אנחנו נפרדים ממכם עכשיו תהנו יש לכם כרטיס ממש לא רע בכל זאת. מכן אני לא לוקח אחריות על מש שהיה עם הכרט…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לפי דעתכם הכרטיס הכי טוב של (7800) NVIDIA ו (ATI (X1900 יפעילו את המשחק Unreal 2007 בצורה טובה? אתרים עם תמונות של Unreal 2007 : http://www.ausfx.com/forum/index.php/topic,4363.0.html http://www.beyondunreal.com/main/ut2007/about.php

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by weamir,

המחיר 1575 ש"ח

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  11. הכרטיס הוא 9600GT של TWINTECH כפי שהבנתי החנות נסגרה יש משהו שאני יכול לעשות? לפנות ליבואן או משהו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7476 האם זה הכרטיס הזה?

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Dr-XP,

זה פאטצ' לראדונים, למשחק גיטיאיי 3 מאיפה אפשר להוריד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, שאלה שלא יודע אם שייכת לפורום כאן..אבל זה הכי נראה לי..אם יש בעיה אז אנא העבירו לפורום המתאם. ברשותי כרגע לוח אם עם כרטי מסך מובנה : GIGABYTE GA-G31M-ES2L ומסך 19 אינץ' LG אני מעוניין להחליף את המסך במסך 22 אינץ' של סמסונג 2230EW ולא יודע האם חובה יהיה לשדרג גם את הכרטיס מסך ה-OB שלי , לכרטיס נפרד שאינו מובנה . כלומר האם בגלל המעבר למסך 22 והשארות עם הכרטיס המובה , איכות התמונה תשתנה ממה שקיימת היום (שמספיקה לי בהחלט לשימושי גלישה וסרטים) בגלל שאצטרך כרטיס עם תמיכה ברזולוציות גבוהות יותר למסך ?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by see4,

שלום , אני קונה כרטיס זה מ EBAY , כבר זכיתי נשאר רק לשלם , האם כרטיס זה טוב , האם מחיר טוב , יש איזה כרטיס יותר טוב בסביבות מחיר זה ... תודה .... נתוני מחשב : Intel Pentium 4 2GH 384 MB זיכרון

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Innovision nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP על מחשב פנטיום 4 סלרון זיכרון 512 צורב dvd ספק ממוצע שהגיע אם המארז שווה לי הכרטיס מסך הזה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  17. שלום חברים אני ממש לפני קנייה ויש לי שאלה עבורכם האם שווה לקנות עכשיו 8800 GTS 320 ? או להסתפק ב - 1950PRO ולקנות את ה- GTS עוד 8 10 חודשים ?

• 13 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by pergola,

אני קונה את הכרטיס 8800GTS 320MB במחיר מוזל.. עכשיו אני רוצה לברר שהכרטיס שאני קונה מהחברה המסויימת הוא טוב ויש בו את כל היציאות ומה שצריך ואין בעיו תשל דרייברים איתו עם הויסטה או הXP.. הכרטיס הוא ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL הוא תומך HDTV נכון? ויש לו מה שצריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה אם בעתיד אני ירצה..? מה לגבי הדרייברים.. נורא חשוב לי שלא יהיה בעיות איתו עם הויסטה או הXP.. ושכל משחק יעבוד עליו בלי בעיות של דרייברים.. מה קורה אם מותקן לי על המשחב גם XP וגם ויסטה.. איזה דרייבר אני מתקין?.. למישהו שיש את הכרטיס הזה מאותה החברה.. בדיוק אותו כרטיס.. האם הוא מרוצה? והיו לו בעיות דרייברים או משהו.. או שהכל היה בסדר? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by Tomerm,

שלום . אני ממש לפני קניית כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת האם לפי המפרט שלי לא תהיה לי בעיה לחבר HD4850 ? מבחינת הלוח אם (אין תמיכה ב PCI-E 2.0 אני חושב) מבחינת הספק כח (400 ואט אני חושב לא זוכר בדיוק אבל לא משהו גנרי)

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  20. מעבד INTERL CORE I5 4890 ספק SEASONIC 550W GOLD לוח אם GIGABYTE GA-H81M-D2V האם המפרט הבא מספיק טוב על מנת שאוכל לרכוש את ה290 בבטחה?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום, אני בדילמה לפני קניית כרטיס מסך, התיכנון שלי היה לקנות 2X98GTX אבל הבעיה נעשתה יותר מעניינת בגלל הידיעות/שמועות על כך שישתחרר שכרטיס עם ה-GT200 ישתחרר לקראת סוף יוני או סוף השנה, או משהו אחר שהוא לא הדור הבא. התכנון שלו עומד בעינו משום שאין לי חשק עוד להמתין אפילו עוד חצי שנה/רבעון לכרטיס חדש ולכן אני רוצה לסחוט כמה שאפשר מהמערכת שלי על מנת שתשאר חזקה לפחות שנה וחצי~. עכשיו עומדות כמה אפשרויות: 1. לבצע OC קיצוני לשני הכרטיסים, השאלה האם השיפור יהיה משמעותי (לא מצאתי בנצ'ים) והאם זה שווה את ההמאמץ והכסף? 2. ראיתי את זה http://www.skypc.co.il/default.asp (אני מקווה שאני לא עושה פרסומת, אם זה לא בסדר אני אוריד את זה) דבר נחמד מאוד. מדובר באוברקלוק רק למעבד (Q9450), השא…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  22. היי אנשים. היום הבנתי לצערי שהמחשב שלי כבר ישן, אחרי שניסיתי להפעיל את medal of honor וזה כתב לי שהכרטיס מסך שלי לא מתאים =\ (ATi X850Xt , עלה לי 3300 שקל !! ) המחשב יהיה למשחקים , ככה שכל מה שקשור לכרטיס מסך יהיה העיקר היתי אומר. המחשב יהיה בתקציב של מעל 10k . רציתי לדעת לגבי הכרטיס מסך.. איך ה 8800GTX ? שמעתי שהולך לצאת בקרוב 9800GTX , יש אומדן כלשהו למחיר? מה זה "בקרוב" ? חודש חודשיים , או 3-4 חודשים לפחות? האם שווה להשקיע במערך SLI ? למשל 2 כרטיסים חלשים יותר ב SLI מאשר אחד חזק בודד? האם שווה להשקיע בכרטיס Phisic למשחקים? כמה זה עוזר ומה המחיר פחות או יותר? אני מתכוון לרכוש עם המחשב את מסך ה Dell Ultra sharp 24 המסך דיי גדול ועובד ברזולוציה קבועה. זה י…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. אני מחפש לקנות מסך 19" CRT מעולה למשחקים. בארץ היה לי LG F900P ואני מחפש כזה כאן בנרות. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המסך הזה בארה"ב ? והיה ולא ניתן להשיגו. האם יש מסך נוסף שיכול להציג 1600X1200@85 ? או 2048X1500@75 כמוהו? אנא עזרתכם. תודה HF

24. Started by FordF13,

אני לפני רכישה של כרטיס מסך אני חייב לציין לפני שאני לא גיימר , משחק כן מדי פעם אבל לא גיימר מובהק , אבל לפני כן יש לי שאלה - האם בעבודות אופיס , מוזיקה , אינטרנט גלישה ( משרדי ) יש הבדל בין כרטיס מסך OB - G2020 על המעבד או בין כרטיס מסך חיצוני PCI E ? האם יש הבדל ממשי בעבודה בגלישה למשל ? מרגישים משהו ? יש לי כרגע על המעבד HD2000 רציתי לרכוש AMD SAPPHIRE 6450 1GB DDR3 או NVIDIA PALIT GT610 1GB DDR3 איזה מהם טוב יותר ?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by winner100,

שלום לכולם, אני כרגע נמצא עם כרטיס מסך קצת ישן אבל נאמן ומעולה, 7800GTX של leadtek. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וקבלתי כמה אופציות ויש לי זוג שאלות. קודם כל האם הביצועים בין BFG GTS 250 OC לGTX 260 OC הם בסדר גודל שדורש עוד השקעה כספית או שאפשר להסתפק בGTS 250? בנוסף אם עדיף לי לקנות כרטיס של חברת BFG או כרטיס של חברת leadtek אבל מדגם הGTS 250. מחירים: את הleadtek אני מקבל באיזור ה650 ש"ח עם אחריות את הBFGים אני יכול לקבל באיזור הטווח מחירים של 500 עד 650 ש"ח גם חדש עם אחריות אבל לא תקפה מבחינתי כי זה אחריות של חו"ל זה כרטיס מסך שקרוב משפחה קונה ושולח עבורי. אני חשבתי ללכת על הBFG GTS 250 OC אבל אני זקוק לחוות דעת. אני ישמח לקבל עזרה, תודה לכם והמשך לילה מעולה.…

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.