כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
היי!, אני רוצה לקנות 7800GT ולא מוצא בשום חנות מתחת ל1800, מאחר וזה נראה לי מוגזם 1800 ש"ח בגלל שאפשר לקנות ב2000 7900GT אני מניח שחייב להיות איפהשהוא 7800Gא בסביבות ה1500, אבל אני לא מוצא בשום חנות והאמת שאין ממש אינדקסג של אתרים בה אני יכול לחפש. אז אם משהוא מכיר חנות אני אשמח אם יתן קישור... תודה!
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
תיסתכלו על הצל של הנסיך...כולו מפוקסל... מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בלוח אם הזה Asus A8N-VM CSM, קראתי בביקורת שמבחינת ביצועי עיבוד הוא שווה ערך ל A8N (זה יותר תלוי בזיכרון\מעבד גם ככה?). אני צריך לבנות מערכת שיש לה שני כרטיסי גרפים, אחד "פשוט" לממשק משתמש והשני כבד לגרפיקה opengl. השאלה שלי היא כזאת, העם כרטיס PCIX שאני יוסיף ללוח יכול לשמש ככרטיס נוסף מבלי לעבד את החיבור לכרטיס 6100 onboard? או שהוא מיידית מבטל את האונבורד? הלוח הזה הוא די בסיסי, אבל אני מרוצה מזה שיש לו כרטיס אונבורד שיכסוח לי כסף שגם ככה אני רוצה לשפוך על שאר המרכיבים.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
התחלתי לברר על כרטיסי מסך קצת אולי לשדרג את שלי וראית המון דגמים אני מבולבל תסבירו לי בבקשה מה הסדר מבחינת ביצועים ואיכות בין הדגמים 6800 7600 ודומייהם ומה מסמנות האותיות GT GS TD LE HD TDH מה יותר חזק ממה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיבור חיצוני אני מתכוון לא לספק... אז מה אתם אומרים???
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
באתר של sapphire כתוב שלכרטיס הנ"ל יש 12 צינורות עיבוד http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_overview.php?gpid=134 בתוכנה ati tool מופיע לי 4 צינורות עיבוד פעילים (מצורף קובץ), מה זה אומר? אני צריך לפתוח צינורות או שהם יהיו פעילים באופן אוטומטי תחת מאמץ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום,אני קונה מסך lcd LG L1950B ורציתי לדעת אם אני בודק בחנות ואין זכר לפיקסל שרוף האם יש אפשרות שהוא ישרף במשך הזמן?? אולי מנגיעות?? עידו
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם שמח להשתתף בפורום הנושא שהייתי רוצה להתחיל עליו דיון הוא כדלקמן היכן אני יכול להחליף(למכור) את מסך המחשב שיש לי היום (17 אינצ MAG שטוח) ולרכוש מסך LCD 19 אינצ (להשלים את הסכום שנותר לאחר הזיכוי על המסך הישן שלי)? האם יש למישהו מידע!!!
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
היי! אני רוצה ללכוד ווידאו מתוך הטלווזיה אל המחשב. הבנתי שאני צריך כרטיס לכידת ווידאו, וכמה כבלים. אני מבקש קצת עזרה עם אלו - איזה בדיוק כרטיס לקנות ומאיפה כדאי וכו'. מקווה שזה בפורום הנכון בכלל תודה!
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום לפורום.... מצאתי שני מסכים ואני מתלבט איזה אחד עדיף לבחור: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1694 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1426 המטרה של המסך היא לא מסך לגיימרים כבדים אלה מסך דק לקצת משחקים, קצת עבודה בפוטושופ וקצת גלישה. עם ניגודיות סבירה (1:600~1:700) ונתונים טובים... האם שני המסכים באלו ישמשו אותי טוב? אולי יש לכם מסכים יותר טובים להציע? באותו מחיר? ואולי יותר נמוך תודה רבה. :coolman:
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3083 20 אינץ'LCD בכזה מחיר!!!!! חשבתי לקנות לי לחדר אחד... אבל האם יש איזה דרך לחבר אותו במקום הטלוויזיה בחדר??
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הx1800xt שלי הגיע כרטיס חזק שכרגע מוגבל ע"י המסך (1600x1200max) 2005: 9200~ ללא oc call of duty 2 הגדרות מקסימליות על 1600x1200x75hz זיכרון בשימוש על הכרטיס 410MB (!) fps הכי נמוך 35... צרכן חשמל לא קטן ... סה"כ הצריכה מהספק (כולל הכרטיס) תוך כדי משחק כ300W (אמיתי, מדוד)
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש מצב למצוא השוואה ביניהם? ואיפה בין השלושה X1800XT נמצא? תודה לעוזרים מראש
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני כנראה מרכיב HTPC אין לי מקום לכרטיס מסך.. השגתי לוח עם כרטיס מובנה כמובן בלי יציאת SVIDEO רק VGA עכשיו אני מתכנן לחבר אותו לטלויזיה יש דרך ? http://www.cablesnmor.com/vga-rca-cable.html אם יש את זה בארץ במחיר שפוי אני קונה.. אם יש דרך לבנות כזה אין לי בעיה 8) 8) תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אני קונה רוצה לקנות עוד השבוע כרטיס מסך AGP עד 900שח (יכול לחרוג קצת + או -) הבנתי גם שיש כרטיסים שניתן לפתוח בהם צינורות ולעשות אותם יקרים בהרבה בקיצור מה הכי מומלץ אני יכול לקנות בחיפה,רעננה,הרצליה פיתוח,רדרה ונתניה תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא גיימר אני מתלבט בין כמה Geforce 6500 Geforce 7300GS (גירסת 128,אם יהיה 256 בסביבת 400 סבבה) AX300SE יש עוד משהו מומלץ במחיר? איפה יש לינקים לבאנצים לכרטסיים בינוניים ומטה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12649 איך הפאליט?
-
- 16 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול בשעת גשם מאוחרת שמעתי קול של מים מטפטפים ממש קרוב. קמתי הדלקתי את האור וחשכו עיניי ! איכשהו בגלל רעף שבור נכנסו מיים וטיפטפו לי לתוך החדר היישר...למסך ( לתוך המסך) . השאלה הנשאלת האם יש בכלל טעם לחבר אותו אחריי שנכנסו אליו מיים? המסך הוא מסך מצויין ויהיה לי חבל לזרוק אותו בגלל כזה דבר. האם יש ישועה?
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי כרטיס על לוח האם אבל אני לא משתמש בו האים עדיין משתמש בזיכרון הראשי של המחשב? ואם כן האים ניתן למנוע זאת?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה והכול בסדר חוץ מזה שהכתב לא ברור מה אני צריך לעשות ותודה רבה מראש לכול העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי X800XL הכנסתי את הכבל VIVO שקיבלתי איתו חיברתי לטלויזיה (איפה שכתוב VIDEO-כבר ניסיתי את כל החיבורים האחרים אפילו) והכנסתי מאחורי המחשב את היציאה של הכרטיס מסך לצד השני של הכבל אני לא מבין למה זה לא פועל ... חיברתי הכל איזה מצב אני צריך לעשות בטלויזיה (AV1,AV2) אולי משהו אחר?... משהו מוכן להסביר לי מה צריך לעשות אחרי שמחברים כדי שהכל יפעל? דרך אגב ניסיתי כבר 2 טלויזיות ו2 כבלים... תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום4 3GHZ, זיכרון 1024 DDR400 של סמסונג, לוח ASUS P4P800SE, וספק כוח די חדש של 520W. קניתי אתמול 7800GS, ולפני כן היה לי 9600XT, קיוויתי לראות שינוי גדול בביצועים במשחקים, אך לא קיבלתי שום שינוי. התוצאה שקיבלתי ב- 3DMARK05 היא 5400. מישהו יכול לתת לי סיבות או רעיונות למה הביצועים לא השתנו, ואיך אני יכול לשפר אותם? תודה לכל עוזר.
-
- 46 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום,(מצטער שפתחתי נושא חדש ולא בדביק...כי כתבתי ולא ועונים) אני מחפש מסך lcd בסיביבות ה 1900~ או פחות 17 אינץ עם רמת נגודיות של 1:700 או מעל עם אפשרות לתליה על הקיר עדיף pivot ועם זמן תגובה של 8 ms או פחות עם חיבורי dvi חובה!!! ושיהיה איכותי בכללי במשחקים או בסרטים ותנו גם דגמי 19 אינץ מומלצים עם אותם מאפיינים שלמעלה (אפשר לחרוג מהתקציב...) עכשיו....אני פוחד מפקסלים שרופים...אני יודע שיש תוכנות שאפשר איתם לבדוק ואני יכול להשיג אותם..ואפשר לבדוק בחנות...אבל השאלה היא האם הם יכולים להשרף גם תוך כדי שימוש ואם כן אז באיזה מצבים האם זה לעיתים תכופות או לא..?? בתודה עידו נ.ב. יש לי כרטיס מסך gforce 7900 gt עם 2 חיבורי dvi
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי שאלה די טיפשית, ואני לא מאשים מישהו אם הוא צוחק שהוא קורא אותה, אבל כשאני מכבה את המחשב אז המנורה במסך שלי מהבהבת בצבע ירוק. עכשיו, אף פעם לא ראיתי כשמכבים מחשב מנורה ירוקה דולקת במסך... אם כבר היה אור כתום או משהו, אבל ירוק מהבהב? המסך שלי הוא syncmaster 730B של סמסונג. תודה מראש למי שיגיב
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.hardspell.com/news/showcont.asp?news_id=23932 הנתונים היבשים: שם קוד ליבה R590 הליך ייצור 80nm ליבה במהירות 750mhz וזכרון במהירות 900mhz (לגירסת הXTX) קירור דו-סלוטי (XTX) או חד-סלוטי (XT)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מישהוא מכיר את הדגם או יודע האם כדי לרכוש אותו תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-