כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
היי... שלום יש לי כרטיס 9800 פרו ועם אובר קלוק של 390\760 אני מקבל איתו 19800 ב 3D MARK 2001 שזה נראה לי סביר... חבר שלי קפץ אלי עם ה 6800 של אלבטרון שלו ולהפתעתי הרבה ב 2001 התוצאה נמוכה יותר! 19100 בלי אובר קלוק ו 19700 עם אובר קלוק 345\800 שזה די מוזר שהליבה כזאת חלשה! ב 2003 בכל אופן התוצאה היא 9100 האם הכרטיס שלו דפוק או פגום? כי נראה לי כזה כרטיס היה אמור לקרווווע את ה 9800 פרו שלי! מה הולך כאן?!!! תודה!
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
החנות שדרכה אני קונה, אמרו לי לקחת את ה-GT8500 256 MB. לאחר ששאלתי אנשים, וקראתי באינטרנט הגעתי למסקנה - ה-8500 חרא של כרטיס, ואינו מתאים בשיט למשחקים : Crysis, Cod 4, CSS. אז אני צריך שתענו לי על הדברים הבאים : א. מה שנאמר לי לגבי ה-8500 נכון? הוא באמת לא מתאים למשחקים ויותר מתאים לסרטים? ב. איך ה-8600? אמרו לי שהמאוורר שלו מרעיש או משהו, זה נכון? ג. GT8600 לא יודע כמה זיכרון הוא יתן לי נגד ה-GT7600 גם פה לא בטוח לגבי הזיכרון. אשמח אם תענו על שלושת השאלות.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב שמתחיל להעלות אבק, אך לפני קניה של מחשב חדש אני רוצה לתת לו פוש אחרון כי הוא עדיין יכול לסחוב עוד איזה שנה לדעתי. המפרט של המחשב- לוח אם- gigbyte g31mx-s2 intel core 2 quad q6600 2.4hz 4gb DDR2(לא זוכר על איזה מהירות) 400gb HDD gerforce 9800GT מטרת המחשב היא משחקים וסרטי HD בעיקר, המחשב מחובר דרך HDMI לטלוויזיה 42 אינטצ' ובו זמנית דרך DVI למסך 22 אינטצ'. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח, אם אפשרות של חריגה קטנה(לכל היותר 500 ש"ח). הכי טוב אם יהיה לו זוג חיבורי HDMI כי גם את המסך אני הולך להחליף. תודה רבה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן, למישהו אולי יש מושג אם/מתי/מי ה- 3870X2 אשר יושקו מחר יהיו זמינים בארץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הכרטיסים יתמכרו כנראה בערך באותו המחיר על מה אתם הייתם הולכים?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם... חבר שלי עומד לקנות מסך חדש 17" שטוח כמובן ועומד לבחירתו שני מסכים מצויינים: 17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub או 17" CTX PR711F Flat Trinitron Monitor השאלה שלי היא כמובן מה יותר עדיף ומה יותר טוב (שניהם כמעט אותו מחיר) והאם גם ה- CTX יש לו USB! תודנ רבה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
המפרט: antec 300 hec 600w לוח GA- P55 US3L גיגבטייט core I5 750 זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Gforce 470X 1280MB אני לא בטוח אם אני רוצה את המפרט הזה בדיוק..., הבנתי שה- 470 חזק ובא עם פיזיקס, אבל יש נגדו יותר מדי תלונות על זה שהוא לא משתלם לטווח מחירו, בעוד שהרדון 5850 יותר שקט, צורך פחות חשמל, ויותר משתלם. עכשיו, אני דיי רוצה פיזיקס וזה דיי הסיבה מלחתחילה שלקחתי את ה 470, אבל אני כבר חורג מהתקציב שבניתי לעצמי, וסתם נראה לי חבל להוציא 300 שקל יותר על הכרטיס, ו 50 ש"ח על ספק יותר חזק על הדרך. אני גם לא בטוח שזה משתלם לעתיד, הרי עוד מעט יתחילו לשלב 2 כרטיסי מסך באותו מחשב, ואי אפשר לעשות את זה עם ה- 470 בגלל כמות החום והחשמל שהוא יוצר, בעוד שהרדון לוקח כמעט חצי מימנו בכוח …
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם יש תכנה שמוחקת לחלוטין את כל הדרייברים? יש לי דיי בעיות להסיר דרך הלוח בקרה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, שני נושאים שונים באותו ת'רד, הכרטיס המדובר הוא 6660GT AGP(של MSI עם VIVO, אם אתם מתעקשים לדעת...) 1) ביצעתי Underclocking במצב 2D(יחד עם התאמת מהירות המאוורר...) ל200, אני לא רואה שום השפעה בשימוש יומימי בווינדוס. למישהו יש מושג למה זה אמור לגרום ואיך אני אמור להיות מושפע מזה? (ואם זה לא משפיע, למה לעזאזל היצרנים לא עושים את זה לבד?) 2) במצב 3D ביצעתי Overclocking מתון ל560 והזכרון על 1020(השתמשתי בבדיקה המובנת של הדריברים...) וששיחקתי שמתי לב(היה קשה שלא לשים לב, הם הציפו את המסך...) להווצרות ארטיפקטים בערך ב90 מעלות, הכרטיס לא אמור להחזיק עד הרבה אחרי זה? (אגב, ה90 מעלות היו בגלל שטות בכיוון המאוורר :, אחרי זה סידרתי את זה ואני לא מגיע ליותר מ60...) …
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי AMD HD7950 ואני מתכוון לעבור לNVIDIA GTX960 בגלל תמיכה ב4K 4:4:4 שכרגע הAMD תומך ב4:4:2. אם אני אשאיר את כרטיס המסך הישן בסלוט תהיה לזה תרומה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אז בניתי מחשב ועכשיו חסר לי רק כרטיס מסך, יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי אותו, אני חושב על ה2070 super עכשיו כמה שאלות חח מבחינת מחיר עדיף אותו או את הרגיל בלי הsuper. דבר שני איזה גירסה הכי טובה ומשתלמת? כאילו איזה חברה? ותת סידרה? יש מלא ואני לא מבין מה ההבדל ואם שווה באמת להשקיע עוד 50-100 דולר בגרסאות אחרות או שההבדל בביצועים כל כך מינורי כבר. חוץ מזה האם יהיה לי צוואר בקבוק? כמו שכתבתי יש לי i5-9600 ו16gb ram לוח z390 msi tomahawk ספק של 630w תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
השם שלו זה : Pine - XFX nvidia 8800GTS 320MB Fatal1ty 650MHZ לינק למידע על הכרטיס מסך: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=741 עכשיו רציתי לשמוע חוות דעת ממכם אם מישהו שמע משהו על הכרטיס הזה. איך הוא ?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, אני מעל 3 שנים משתמש בכ.מסך מסוג 6950 שנפתח ל6970. להלן המפרט המלא שלי - WIN 8 Pro X64 Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB Flushed to 6970 Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVANCE Dell 2311h סה"כ הכרטיס עושה עבודה טובה מאוד עדיין ברוב המשחק, אבל לצערי הוא לאחרונה מתחיל להתחמם ל100 מעלות (לעיתים יותר) וכל משחק עם מעט גרפיקה כבדה, המאוורר שלו הופך למכונת כביסה רעשנית שפשוט קשה מאוד לסבול . המחשב עבר ניקוי מלא לא מזמן, כולל הכרטיס עצמו שאף לפני כמה חודשים היה אצל KSP בבדיקה עקב כך שהמאוורר היה עושה רעשים של תקתוקים מוזרים שכאלה, אך נמצא תקין (מפתיע). כשבכל מקרה אני חושב שאולי הגיע הזמן לשדרג את הכרטיס שלי וחשב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול התחלתי לראות שיבושים בתצוגה (פסים אדומים, פריזים) מיד לאחר העלאת הWIN אחרי דקה המסך נסגר אבל המחשב המשיך כרגיל ראיתי שהמאורר של הכ.מסך תקול וניסיתי להחליף גוף קירור לאחד אחר (פסיבי) - העלה את ה-WIN ושוב התמונה נתקעה יכול להיות שכרטיס מסך הלך? (או אולי הספק?) במידה וכן, איזה מומלץ בתקציב נמוך? (עד 100 ש"ח, ושהספק יתליח להחזיק) [המפרט בצד] תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רק אצלי זה איטי פחד או שככה זה...הרבה אפשרויות+גרפיקה משופרת = איטיות
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ראיתי בKSP שיש HD5850 Vapor-X 2GB ב1890 ו-HD5870 רגיל ב1990, אז השאלה היא, האם התוספת זיכרון וקירור בגירסאת Vapor-x גורמות ל5850 להיות ברמה של ה5870 או שהמכיר פשוט לא שווה? וה5870 הרבה יותר טוב. שאלה נוספת, אם אני משחק על מסך סמסונג 23" FHD אז 5870 הוא בזבוז בשבילי?, כי הוא נועד לרזולוציות/מסכים גדולים יותר, ואני בעצם לא יבחין בהבדל בין ה5850 ל5870 על המסך הזה? ואחרונה, מה אתם חושבים על ה4890 בכלל ועל הגרסאת vapor-x battle 2GB בפרט(האם היא טובה יותר משמעותית?) לאומת ה5850. תודה רבה למגיבים מראש!, אני ממש על סף קניית מחשב.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, חיברתי היום את ה6600GT השני, והטמפרטורות של שני הכרטיסים קפצו ב10 מעלות.. במנוחה הראשון הוא 64 מעלות, והשני 70... במאמץ 70 ו76.. האם זה נורמאלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני חיברתי את הטלוויזיה למחשב ע"י הכרטיס המסך שלי ואני רואה את הכל.. הבעיה היא שאני רואה שחור לבן... יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 7600GT 256MB עם יציאה לטלוייזיה וזה בא עם כזה מן קופסא שחורה עם 3 חיבורים בצבעים שונים וכבל קצר שמתחבר לכרטיס מסך עגול כזה ומשם אני מחבר את הכבל הצהוב לקופסא הזאת. אני ניסיתי לנסות לחבר את הכבל הצהוב לשני החיבורים האחרים אבל רק באחד זה עובד תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני הולך ליקנות כרטיס זמני לשנה שנה וחצי עד ליציאת DX10 עכשיו השאלה ששלי היא האם הלוח שאני קונה יתמוך בכרטיס החדש או שזה תלוי רק בכרטיס ? כרטיס 7600GT 256 MB 128BIT GB לוח GB DS4 האם הלוח תומך בכרטיסים העתידים והאם זה קשור גם בכרטיס ? כלומר האם אני יכל להתקין DX10 על ה 76GT או שרק בעתיד יהיה כרטיסים שתומכים ?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
תגיד יצאו כבר מבחני ביצעוים להשוואות בין הכטיסים האלה? 2.תגיד איזה כטיס מסך הכי משתלם כולם בערך אותו מחיר...?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת בהתחלה רציתי ללכת על המאג 786 אבל הבנתי שהוא די דפוק תודה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מחפש את הכרטיס מסך כם שתי יציאות DVI הכי זול. מיודע למחשב שהולך לעבוד עם שני מסכים חדשים אבל ללא משחקים... רעיונות? המלצות? בראל.
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כרטיסי ה-GTX מסדרת Turing ואפילו כרטיסי דור ה-Pascal עתידים לקבל תמיכה בטכנולוגיות ה-DXR - באופן שמצביע על פוטנציאל לכך גם עבור מוצריה של AMD לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני זקוק להצעות. אני מעוניין לקנות מסך של 17" או 15" בסביבות ה-2000 שקלים. אנא, הביאו לי כמה הצעות, צריך שיהיה איכותי, ותגידו לי על מה אתם ממליצים ולמה. המסך מיועד בעיקר לעבודה ב"חשבשבת" / Excel / Word / אינטרנט ו- The Sims (לא אני !!! אני לא משחק ב*** הזה!! שונא את זה בדם!! זה לאחותי...). אולי היא תראה סרט פעם ב... אז מה הכי כדאי במחיר שצויין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-