עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by navk2,

אני לא יודע אם אתם שמים לב לזה אבל אנחנו כרגע בתקופה שהחומרה פשוט לא מנוצלת, ולמרות זאת אנשים רצים לקנות כרטיסים במאות שקלים יותר מהקנייה המשתלמת. הנה תגובה שלי מהדיון של הכרטיסים החדשים : ניסיתי לחשוב על זה ולבדוק ואני חושב שהבנתי למה כולם מחפשים כרטיסים כל כך חזקים : קחו לדוג' אחד שרק נכנס לעסק ומחפש כרטיס חדש שיריץ לו את כל המשחקים הכי חמים בשוק, הצרכן החכם ניגש להשוות כרטיסים ומחירים ובעיקר להיסתכל על באנצ'ים - ליראות איזה כרטיס ייתן לו את העלות תועלת הגבוה ביותר, מה שכולם מתעלמים ממנו זה ההגדרות שהבאנצ'ים רצים עליהם ! כבר קרה לי פעם שאחד שקנה כרטיס למסך 22" ראה באנ'צים עם רזו' של 1920 וכמעט קנה כרטיס חזק בהרבה שהוא לא היה צריך. עכשיו הקטע של הרזו' זה באמת על קצה המז…

• 134 תגובות
    • 13.4k צפיות
  2. Started by Lethal_Acid,

למה אם הדריברים של ASUS 44.03 לא רואים כתוביות בטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  3. הוא לא אמור להיות יותר טוב מה 7600GT והרבה יותר זול מה GTX או ה 7900GT? גם לא ראיתי אותו בהמלצות של כרטיסי המסך ליוני..

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by alex28,

למה לחבר DVI או VGA? ומה הבדל בניהם

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. חובבי חומרה מערב הסעודית זכו להפתעה בלתי צפויה מטעם Gigabyte ו-NVIDIA, חרף הדיווחים על דחייה אפשרית של ההצגה הרשמיתלכתבה

6. Started by avi.hagit,

השאלה שלי למה לי לקנות כרטיס מסך x300 se 182mb אם אני יכול לקנות גיפורס 6800 טורבו 256mb באותו מחיר הסבירו לי בפורום שה256 טורבו לוקח 128 כוח מהמחשב והמליצו לי על ה x300 אבל אני שואל למה אם אני יכול אם ה256 להגיע ל256

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  7. היי, שתי שאלות לי: -השאלה הראשונה בכותרת. -עוד שאלה שונה בתכלית:האם כל כרטיס מסך הנקרא בשם RADEON מכיל את השבבים והטכנולוגיה של ATI; לדוגמא ASUS RADEON=ATI? תודה רבה מאוד מראש לעונים...

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  8. אז הדרייברים החדשים של נוידיה, ה-52.16 יצאו לפני כמה שבועות וכולם אמרו שהם משפרים איכות וביצועים. גם אני שמחתי. עד שראיתי של-Win95/98[me=CommandoGuard]יש באתר רק את ה-45.23.[/me] אני נכנס לאתר של נוידיה אחרי כמה שבועות בציפייה למצוא דרייברים של 52.16 ל-Win98SE שלי. ועדיין אין. מה לעזאזל קורה ?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  9. אני מחפש בנרות 6800XT במחיר שפוי, ובכל מקום המחירים מתחילים מ4400~4600שקל לדגמים הכי פשוטים של ה6800XT!! ביזיון!! ה3080 עדיין נמכר ב3690שח בכמה חנויות שאני מכיר. איך לעזאזל יש הבדל כזה מטורף במחיר שמישהו יסביר לי??

10. שלום לכולם !!! כמו שאמרתי קיבלתי ציון נמוך מאוד 4699 (!!!) זה המפרט שלי Pentium 3 731 MHz 256MB of RAM Mother borad Asus cuv4x G-force ti4200 128 DDR רציתי לדעת למה קיבלתי כזה ציון נמוך !??!!? יש לציין כי הכרטיס חזר מתיקון לא מזמן... היתכן שיש בו עוד בעיה !?!? ??? ??? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש lir@n סליחה שלא ציינתי... אבל כמובן שהאיי איי ואפ אפ היו מכובים... עשיתי השוואה ועדיין קיבלתי נמוך... אין לי דרייברים בו למה שאני מתקין דרייברים משחקים נתקעים לי או לא פועלים בכלל אז אני עם הדרייבר של הווינדוס... הבאיוס בלוח אם מעודכן...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Bug2000,

כבר נשבר לי ה**ן ! יש לי כרטיס R8500 64 BBA -> 9100 (הפכתי את ה 8500 ל 9100). עם RR FIX 0.9.9.7 (הגירסה האחרונה) והמניאק לא מתקן לי שום דבר. ברזולוציה של 800X600 במשחק STARCRAFT אני צריך לשחק ב 75HZ במקום ב 160 ! זה מעצבן!. זה מה שהוא כותב לי : ERROR Undisabled refresh rate detected. stringly recomendated to restore previsious registry data. RESTORE NOW? למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  12. מה זה FireGL BIOS Updates ולמה זה טוב? יש לי x800 xt pe אני צריך לעדכן ביוס? איך זה נעשה? ולמה זה טוב אם בכלל?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  13. יש לציין שכאשר אני מפעיל משחק "כבד" המהירות נשארת אותו דבר ואלו כאשר אני רק פותח ATITOOL המהירות קופצת למה שצריך. כרטיס של ספייר. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 544 צפיות
  14. כנראה שונה לאחר עידכון הדרייברים לגרסה 9.1.4.5! [attachment deleted by admin]

15. Started by Frequency,

הי, יצא לי לראות לאחרונה שמוכרים ביד שניה המון אבל ממש המון כרטיסי מסך של AMD מדגם 280X - יש סיבה לזה? בנוסף, הבנתי שבסך הכל סדרת ה R9 היא "שיווק מחדש" פחות או יותר של סדרת ה 7000 נכון? אז לכאורה גם אין עדיפות ל R9 על ה 7000 (מעבר, כנראה, לזמן השימוש). ולאיזה כרטיסים משתווים ה R9 270 וה 6950? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  17. לפני שנה כמעט קניתי את הכרטיס מסך hd4770 שהמליצו לי עליו ב580 ש"ח והיה אותו גם ב530 בחנות זולה . המליצו לי גם על ה hd4830 שעלה 430 ש"ח ועוד הרבה סוגים ראיתי. ואחרי שכמעט שנה לא התעניינתי בכרטיסי מסך החלטתי לכנס ואני רואה שעדיין הכרטיסים הנ"ל מומלצים והמחירים שלהם כמעט ול א ירדו . כי הכרטיסים של אז משנה לשנה היו יורדים משמעותית ולמה עכשיו לא? אולי זה אותם כרטיסי מסך רק שהם יותר חזקים? כמו שהיה עם ה 8800gts ?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3293 מחיר יקר מאוד יחסית לנתונים של הכרטיס 0_ם

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. Started by Moon-Mage,

ראיתי הרבה אנשים ממליצים על rx470 במקום gtx 1060 3gb(ועקב כך גם אני התחלתי), אבל שהתחלתי לראות ביקורות ה1060 יותר מהיר מהrx470 בכ10-15% בכמעט כל המשחקים לדוגמה

20. מסכי crt חדשים אינם מספיק טובים למשחקים? למה?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  21. עד עכשיו היה לי ATI 9600XT ולאחרונה החלפתי ל-X1800GTO (וגם לוח כמובן). בכרטיס הישן כשהייתי רוצה לצפות דרך המחשב בסרטים על גבי הטלויזיה הייתי עושה קליק ימני על ה-CONTROL PANEL ואז באחת האפשרויות היה מתג בין תצוגות והייתי רואה את המחשב על גבי מסך הטלויזיה מה שלא קורה כרגע עם הכרטיס החדש כי פשוט אין לי את האופציה הזאת. איך אני עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  22. קראתי כמה כתבות ועשיתי פה ובעוד כמה מקומות כמה חיפושים והבנתי שקרוס פייר זה בעצם "התשובה" של ATI לSLI של NVIDIA ושזה עובד בדרך של כרטיס אחד חזק (בגרסאת קרוספייר) וכרטיס נוסף שיכול להיות גם יותר חלש ולא בהכרח אותו כרטיס. עכשיו הטכנאי שממנו קניתי את המחשב אמר שזה אפשרי להוסיף עוד כרטיס מסך בנוסף ל7600GT שקניתי שהוא יותר חזק. וזה לא נשמע לי הגיוני כי הרי זה גם של ATI וגם NVIDIA לא מייצרים גירסאות של קרוס פייר. אז רציתי לשאול האם באמת אני יכול לחבר כרטיס נוסף של NVIDIA מדגם אחר לא בהכרח ה7600GT וזה באמת יעבוד כי זה לא נשמע לי הגיוני. הטכנאי אמר שזה מה שהוא הבין מהנציגים של אסוס לגבי הלוח. מפרט בצד! תודה על התשובות!!! עכשיו אני רק צריך לדעת כמה פרטים על ה-X1900CROSFIRE EDITON

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by bluz,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=524370 אני רוצה להביא מתנה לחבר (כי למשפחה יש AGP). יש לו X300 או X400 - המחשב לא בטוח. בכל מקרה, למה הוא מקביל בג'יפורס? כי אני לא מבין בסדרת הXx00 של ATi...

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by Lenya,

שלום ! רציתי לדעת היה לי כרטיס מסך "inno3d FX5700-LE 64 bit W/128mb crt dvi tv" והשאלה לאיזה כרטיס מסך הכרטיס הזה מגביל היום פחות או יותר ? תודה.

• 17 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.