כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אולי השאלה קצת מוזרה. האם פרט למשחקים ותוכנות שעובדות עם גרפיקה תלת מימדית, יש הבדל בין כרטיס מסך טוב לבין כרטיס מסך פשוט O/B? אני מודע לכך שיש הבדלים במספר/סוגי היציאות, אבל אני השאלה היא האם יש הבדלים נוספים. יש בשוק הרבה כרטיסים בסביבות 200-300 ש"ח, שלא מסוגלים להריץ משחקים. רציתי לדעת מה השימושים שלהם. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחבר את ה5600 FX דרך ה SVIDEO לטלוייזיה , עם היה הכל טוב ועכשיו כשאני מחבר אני רואה בשחור לבן , אני בטוח שזה משהובהגדרות כי לפני כמה ימים זה קרה לי ויחקתי שם משהו עם ההגדרות וזה חזר לעצמו אבל עכשיו אני לא זוכר ואני לא מצליח יותר, מישהו אולי יודע מה לעשות?[דרך ההגדרות של 56.72 אני משתמש , לא דרך TVTOOL כי אני לא מצליח דרכה]
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בדקתי את כול החיבורים , בהתחלה שמדליקים את המחשב אז רואים את התעינה של הווינדוס , אבל שזה ניכנס באמת לווינדוס מראים לי את הסמל האפור שרשום אליו "out of range". (הכרטיס מסך תקין). בבקשה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
ראיתי כאן בעבר הרבה אנשים שהמליצו על הכרטיס אך עכשיו אני רואה הרבה אנשים שלא ממליצים לקנות אותו (HERCULES FDX 8500LE ) מישהו אולי מוכן להסביר לי למה? ???
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש סיבה מיוחדת שאני לא מוצא את ה9600 איקס טי של אסוס בשום מקום? אני רואה רק את של SAPHIRE, הם יותר טובים? איך הם באובר? מישהוא שיש לו יכול לתת ביקורת? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני לא מבין למה לא מוכרים את כרטיס המסך הזה, הוא אמור להיות אחד מהיותר טובים של nvidia. למה בכלל ייצרו אותו אם לא מוכרים אותו?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
למה לא ניתן לכוון כרטיס מסך NVIDIA ל- 4:4:4 , מצורף תמונה לא דרך RGB או YCBCR גם לא ניתן לכוון טווח דינאמי פלט כל פעם שמנסה לשנות או חוזר לנתונים שבתמונה , מסך HDMI 2.0 כרטיס סמך 2070 לבלו ריי חיצוני אין בעיה לעבוד ב- 12 BIT RGB או YCBCR ולמחשב כן יש בעיה ?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לחבר 2 מסכים למחשב בשיכפול עם NVIDIA 2070 המסכים תומכים ב- HDR אבל ווינדוס בחיבור 2 מסכים לא נותן להפעיל HDR אין בעיה לקבל HDR בווינדוס בחיבור מסך אחד דרך HDMI
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי GIGABYTE 6600GT עם VIVO התקנתי תדרייבירים של הWDM את ההכי חדש הורדתי ניסית בשתי התוכנות WIN DVR ו POWER VCR זה קולט רק את הקול של הליין אין אבל בתמונה זה לא מראה כלום עכשו זה לא עובד לי למרות שהכל מחובר כמו שצריך ההוכחה לכך היא שב WINDOWS MOVIE MAKER זה כן קולט לי את השידורים אבל הבעייה ששמה אני לא יכול לצפות כמו בנאדם אלא רק לראותת על מסך קטן ורק אחרי שאני מקליט אני יכול לראות על מסך גדול עזרה בבקשה למה זה לא הגיוני מה שהולך פה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אתם שמים לב לזה אבל אנחנו כרגע בתקופה שהחומרה פשוט לא מנוצלת, ולמרות זאת אנשים רצים לקנות כרטיסים במאות שקלים יותר מהקנייה המשתלמת. הנה תגובה שלי מהדיון של הכרטיסים החדשים : ניסיתי לחשוב על זה ולבדוק ואני חושב שהבנתי למה כולם מחפשים כרטיסים כל כך חזקים : קחו לדוג' אחד שרק נכנס לעסק ומחפש כרטיס חדש שיריץ לו את כל המשחקים הכי חמים בשוק, הצרכן החכם ניגש להשוות כרטיסים ומחירים ובעיקר להיסתכל על באנצ'ים - ליראות איזה כרטיס ייתן לו את העלות תועלת הגבוה ביותר, מה שכולם מתעלמים ממנו זה ההגדרות שהבאנצ'ים רצים עליהם ! כבר קרה לי פעם שאחד שקנה כרטיס למסך 22" ראה באנ'צים עם רזו' של 1920 וכמעט קנה כרטיס חזק בהרבה שהוא לא היה צריך. עכשיו הקטע של הרזו' זה באמת על קצה המז…
-
- 134 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
למה אם הדריברים של ASUS 44.03 לא רואים כתוביות בטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הוא לא אמור להיות יותר טוב מה 7600GT והרבה יותר זול מה GTX או ה 7900GT? גם לא ראיתי אותו בהמלצות של כרטיסי המסך ליוני..
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
חובבי חומרה מערב הסעודית זכו להפתעה בלתי צפויה מטעם Gigabyte ו-NVIDIA, חרף הדיווחים על דחייה אפשרית של ההצגה הרשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה שלי למה לי לקנות כרטיס מסך x300 se 182mb אם אני יכול לקנות גיפורס 6800 טורבו 256mb באותו מחיר הסבירו לי בפורום שה256 טורבו לוקח 128 כוח מהמחשב והמליצו לי על ה x300 אבל אני שואל למה אם אני יכול אם ה256 להגיע ל256
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי, שתי שאלות לי: -השאלה הראשונה בכותרת. -עוד שאלה שונה בתכלית:האם כל כרטיס מסך הנקרא בשם RADEON מכיל את השבבים והטכנולוגיה של ATI; לדוגמא ASUS RADEON=ATI? תודה רבה מאוד מראש לעונים...
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז הדרייברים החדשים של נוידיה, ה-52.16 יצאו לפני כמה שבועות וכולם אמרו שהם משפרים איכות וביצועים. גם אני שמחתי. עד שראיתי של-Win95/98[me=CommandoGuard]יש באתר רק את ה-45.23.[/me] אני נכנס לאתר של נוידיה אחרי כמה שבועות בציפייה למצוא דרייברים של 52.16 ל-Win98SE שלי. ועדיין אין. מה לעזאזל קורה ?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות 6800XT במחיר שפוי, ובכל מקום המחירים מתחילים מ4400~4600שקל לדגמים הכי פשוטים של ה6800XT!! ביזיון!! ה3080 עדיין נמכר ב3690שח בכמה חנויות שאני מכיר. איך לעזאזל יש הבדל כזה מטורף במחיר שמישהו יסביר לי??
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם !!! כמו שאמרתי קיבלתי ציון נמוך מאוד 4699 (!!!) זה המפרט שלי Pentium 3 731 MHz 256MB of RAM Mother borad Asus cuv4x G-force ti4200 128 DDR רציתי לדעת למה קיבלתי כזה ציון נמוך !??!!? יש לציין כי הכרטיס חזר מתיקון לא מזמן... היתכן שיש בו עוד בעיה !?!? ??? ??? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש lir@n סליחה שלא ציינתי... אבל כמובן שהאיי איי ואפ אפ היו מכובים... עשיתי השוואה ועדיין קיבלתי נמוך... אין לי דרייברים בו למה שאני מתקין דרייברים משחקים נתקעים לי או לא פועלים בכלל אז אני עם הדרייבר של הווינדוס... הבאיוס בלוח אם מעודכן...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כבר נשבר לי ה**ן ! יש לי כרטיס R8500 64 BBA -> 9100 (הפכתי את ה 8500 ל 9100). עם RR FIX 0.9.9.7 (הגירסה האחרונה) והמניאק לא מתקן לי שום דבר. ברזולוציה של 800X600 במשחק STARCRAFT אני צריך לשחק ב 75HZ במקום ב 160 ! זה מעצבן!. זה מה שהוא כותב לי : ERROR Undisabled refresh rate detected. stringly recomendated to restore previsious registry data. RESTORE NOW? למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה זה FireGL BIOS Updates ולמה זה טוב? יש לי x800 xt pe אני צריך לעדכן ביוס? איך זה נעשה? ולמה זה טוב אם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לציין שכאשר אני מפעיל משחק "כבד" המהירות נשארת אותו דבר ואלו כאשר אני רק פותח ATITOOL המהירות קופצת למה שצריך. כרטיס של ספייר. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-