עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TimoTy,

אני משתגע אני לא יודע מה יותר טוב ומקווה שתוכלו לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by baraksaar,

??

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by arikbaron,

נתקלתי באפשרות הזאת באתר isramods לפי הכתוב ניתן בקלות לבצע זאת על ידי שינוי הביוס ולהפוך כרטיס ב1150 שח לכרטיס ב3000 שח קבלו קישור http://www.explosivelabs.com/forums/showthread.php?s=&threadid=913

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by AVL,

משום מה בלי סיבה נראית לעין נעלמו לי כל הפרופילים בלשונית של "ביצועים ואיכות" , נשאר רק הפרופיל של ברירת המחדל הבעייה גם לא נפתרה אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים (81.84 בטה) מישהו מכיר את הבעייה........? :-\

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by חנוך,

המחשב שלי מחובר למסך crt ואני רוצה לחבר אותו גם לטלויזית lcd היציאות מהמחשב הן vga , dvi ,s-video( שמחובר כבר למסך crt) והכניסות לטלויזיה הן s-video , hdmi, vga וקומפוננט המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא משהו כמו 8 מטר באיזה חיבורים להשתמש ואיזה כבלים הכי כדאי לקנות ככה שהאות יהיה איכותי ולא ידעך במרחק הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של אסוס 9800XT ויש כל פעם בכניסה של הווינדוס השהיה כזאת שהמסך נכבה ונידלק שוב אחרי כמה שניות היסתכלתי באתר של אסוס ורשום שעדכון ביוס פותר את הבעיה... אבל שאני מנסה לעדכן את הביוס הוא רושם לי שאין לי כרטיס של אסוס ??? מה יכול להיות הבעיה ??? יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס של כרטיס מסך ?? כל דבר שהוא ( אין לי חשק לקנות חדש עדיין :'( ) :

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by apolo1,

אני מתלבט בין שלוש הצעות: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDMSI98PR32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699&aff=zap http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1092&products_id=6083 מה משתלם יותר ? מחכה לתשובה, היום אני רוצה להזמין סופית... תודה רבה :-)

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  8. Started by zahi74,

יש לי כרטיס מסך 7800GT של חברת Innovision משום מה הכרטיס הזה עדיין נחשב יקר (1500 ש"ח) העניין שאני מתלבט אם להחליף אותו לכרטיס 7950GT או X1950XT שעולים 1550 ש"ח (יש לי אפשרות שחבר יקח את הכרטיס מסך שלי ב-950 שקל) השאלה שלי האם זה שווה ??? ואם יש הבדל רציני ?? תודה .

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  9. היי חברים אני מחפש את הדרייברים ההכי עדכניים וטובים לכרטיס מסך, היצר זה גיגה בייט אם זה משנה, הבעיה היא שאני עובד עם 3DS MAX וקראתי ב - TOMSHARDWARE ש - MAX קורס בגלל בעיית בדרייברים של כרטיסה מסך וזה בדיוק מה שקורה לי, אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by SpEcToR,

כאילו... הX1800XT מנצל את כל ה-512? או שזה רק בשביל המחיר... שבעצם גם 256 יהיה אותו הדבר..

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  11. אני מנסה לבנות מפרט אבל נתקלתי בבעיה בחלק של כרטיסי מסך: באלה של GIGABYTE יש ?GF FX5500 256MB,TV,DVI? ב475 ש"ח אבל כשנכנסים למפרט שלו רשום 128MB אחד מעליו יש ?GF FX5500 128MB,TV,DVI 128 BIT? ב 453 ש"ח מישהו אולי מכיר את המחירים? יכול להסביר לי מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  12. אני רוצה להחליף למחשב שלי היישן - פנטיום 4, כרטיס מסך. ויש לי כמה כרטיסי מסך - כולם ישנים - ורציתי לדעת מה הכי טוב. מבחינת ביצועים ומהבחינה של האם הוא הכי טוב למחשב שלי. אלו הם כרטיסי המסך - Inno3D TNT 2 nvidia vanta-16 ATI - 3D Rage pro AGP 2x Radeon 7500LE 128M SDR TVO

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by maxxy,

הם כבר לא משתמשים בפאנל של HYDIS (הטוב והאיכותי) אלא בפאנל של SAMSUNG. הינה מובאה מהאי-מייל שלהם: Q17 lcd monitor producted samsung only panel . Samsung Panel Type: LTM170EU-L01 Response time: 25ms Colors: 16,2 million Samsung Panel Type: LTM170EU-L01 GAMMA2.6 Response time: 16ms Colors: 16,2 million זה אחרי שפניתי ישירות ל-HYUNDAI בקוריאה. שווה עכשיו לרכוש את המסך הזה בידיעה שהוא לא כמו ה-HERCULES (לשעבר) ?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by Shafan,

שלום אני מחפש מסך נוסף (בגודל 19) למחשב שמיועד לעבודה עם תוכנת Maya, אך אין לי מושג מה הקריטריונים החשובים כאשר מחפשים מסך כזה. קיום יש ברשותי מסך 17 LCD של חברת Viewsonic הדגם הוא- VP171. אני מאוד מרוצה מהמסך שיש לי אבל אני מתכוון להתחיל לעבוד באופן שוטף ומלא על התוכנה ואני רוצה לעבוד בצורה הנכונה והיעילה ביותר ! 1. איזה מסך עדיף CRT או LCD ? 2. האם המסך שברשותי מספיק טוב ?, האם יש טעם לקנות את אותו המסך ולעבוד על שניהם במקביל ? או שעדיף לקנות מסך 19 CRT ואז לעבוד ביחד עם ה-VP171 3. האם יש קשר בין Rendering לסוג המסך-מבחינת מהירות, איכות ... ? 4. לפי הידע שלי מסך CRT הוא אנלוגי. האם קיים מסך CRT בעל חיבור DVI או שהדבר לא הגיוני מפני שחיבור DVI הוא דיגיטלי …

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  15. למשחקים קלים ברשותי לוח אם Gigabyte GA-7VM400M תודה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  16. אני חושב לקנות מחשב נייד תוצרת Dell דגם E5400. ההתלבטות היחידה שלי היא כרטיס המסך - בחנות אמרו שהוא מהסדרה העסקית ולכן לא כל כך מתאים למשחקים. כרטיס המסך שלו הוא Intel® 4500MHD Graphics Accelerator משולב על הלוח (אני מתכנן לקנות עם 4 ג'יגה זיכרון). השאלה שלי האם (או עד כמה) הדבר אכן מפריע למשחקים? כרגע המשחקים שיהיו על המחשב הם די בסיסיים מבחינה גרפית, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל יותר מדי.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Mordon,

הי חברים, אשמח לסיוע בבחירת כ. מסך חדש > מבחינת תקציבית אין לי מספיק ל3080 אבל כן אוכל לבחור בין 3070TI ל6900XT. אני יודע שה-TI מעט חלש יותר אבל RAYTRACING זה אלמנט חשוב. מה דעתכם? ההבדל במחיר בין השניים הוא כמעט זהה עבורי.

18. כמו כרטיס USB שאז היה אפשר לקנות ולהוסיף מאחורי המחשב 2 יציאות האם יש את זה גם בHDMI כי אני לא רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי קניתי לפני שנתיים והוא מספק את הסחורה וכמובן איפה אפשר לקנות כזה דבר אם אפשר להביא לינק בבקשה... יש לי טלויזיה LCD שקניתי לחדר ואני מעוניין לחבר את המחשב עם HDMI ולא עם הקומפוננט הרגיל

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by kokoman,

אוריפ, אני מצטער אבל אני ממש לא מבין למה אי אפשר לשאול שאלה על מסך LCD בלי שאתה תנעל את הדיון ותפנה את כולם ללינק של הדיון על מסכי LCD מומלצים? זה פשוט לא נראה לי הגיוני, לא ברור לי למה כל שאלה לגבי LCD צריכה להתנהל בת'רד אחד בלבד? הגודל שלו כבר יצא מכל פרופורציה ואם מישהו מתעניין ליגבי דגם ספציפי אין מצב שהוא יקבל שם תשובה כי אף אחד הרי לא יטרח לעבור על 20 דפים על נושא ערטילאי שכזה ואז במקרה יגיב על השאלה שנשאלה שם. אולי תפתח גם ת'רד אחד בלבד לשאלות על כרטיסי מסך? או שבמקום פורום על מפרטי מחשב ניצור גם לנושא הזה רק ת'רד אחד? מקווה שתקבל את זה בהבנה (מעניין אם ש עוד אנשים שחושבים כמוני או שאני היחידי??)

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  20. שלום לכולם אני צריך לקנות לאחי כרטיס מסך למערכת עריכה של AVID EXPRESS PRO. ישנם כמה דגמים שמתאימים אבל הדגם הזול ביותר הוא NVidia QuadroFX 500 AGP 8X . מבחינת חיבור הכרטיס מתאים (AGP, אין מה לדאוג) השאלה היא האם יש כמה חברות שמיצרות את הכרטיס הזה או רק חברת PNY ? והאם אתם מכירים את החברה או שמעתים תגובות רעות / טובות עליה ? תודה על כל התגובות מראש .

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by mrsph666,

שלום, יש לי שתי שאלות לגבי כרטיסי מסך Radeon: 1. לחבר שלי יש XpertVision Radeon 9200SE, ולי יש Asus Radeon A9600XT/TD, וכשנינו מפעילים למשל את המשחק C&C Generals, על אותה רזולוציה, לדוגמא 1024x768, ואז שמים על High Detail Level - הכל אותו הדבר לגמרי, חסרות אצלו טקסטורות והגרפיקה הרבה פחות יפה אצלו, אפילו הדרייברים וה-DirectX אצלנו בדיוק אותו דבר... אני מבין אם זה היה שאני שם על רזולוציה יותר גבוהה ו-Detail Level יותר גבוה, אבל הכל אצלנו אותו דבר, למה? אם זה משנה, זה המפרט של חבר שלי: Intel Celeron 2400MHz 256MB DDR 333MHz 40GB 7200RPM XpertVision Radeon 9200SE ושלי: Intel P-4 2.6GHz HT 256MB 400MHz x 2 = Dual Channel of 512MB 160GB 7200RPM SATA 8MB CACHE Asus Radeon A…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  22. שלום לכולם, התחדשתי בכרטיס מסך הנ״ל. אשמח לקבל ביקורות/חוות דעת. התלבטתי בינו לבין evga960. איזה מהם עדיף? ואיזה כרטיס אמין יותר? הבנתי שבאסוס מערכת הקרור יותר מתקדמת. הכרטיס כביכול מקרר את עצמו בשימוש רגיל (לא בזמן משחק) הביקורות ברשת היו טובות לגביו. אשמח להמלצות/חוות דעת בברכה דביר

23. Started by Chevy,

חשבתי על: Leadtek - Geforce 6600td 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL זה הכי טוב בתקציב הנ"ל ? אל תציעו להעלות תקציב או להוריד תקציב, בדיוק ב-800 ש"ח. בשביל ידידה שלי

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by neil4,

כתוב בפאק: הGeForce 4200 בגירסאותיו השונות יכול ללהיות כרטיס VALUE משתלם. ביצועיו לא רחוקים מאוד מן ה9600 וניתן למצוא את גירסאת ה64MB בכ600 ש"ח של איזה חברה בדיוק יש את ה 4200 שמשתווה לביצועים של ה 9600?[palit daytona ביניהם?]

25. אני הולך לקחת מהעבודה של אבא שלי מחשב עם פנטיום 4 (פרסקוט) 3GHZ (רק בגלל שיש לו שם PCI-E) הייתי קונה כרטיס מהחדשים אבל אני יודע שאין טעם כי המעבד סתם יהיה צוואר בקבוק, רציתי לדעת איזה כרטיס אני יכול לקנות שהמעבד יתאים לו בדיוק (לא רוצה סתם להוציא כסף ושהכרטיס מסך לא ינוצל עד הסוף).

• 3 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.