כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס Gigabyte Radeon 9000 PRO ומשום מה יש לי שני דברים מותקנים: Gigabyte Radeon 9000 PRO , וגם Gigabyte Radeon 9000 PRO - secondary. מה זה הדבר הזה?? זה אמור להיות ככה? גם אחרי שעשיתי uninstall לשניהם ועשיתי ריסט, אז הwindows התקין לי אוטמטית את שניהם שוב! אני שואל כי מאז שקניתי את הכרטיס, המחשב שלי לפעמים נתקע פתאום בלי שום סיבה ואז כשאני חוזר אחרי שעשיתי ריסט, אז זה אומר שהבעיה היתה כנראה בכרטיס המסך..
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
תיראו יש לי תכרטיס zotac 9800gtx+ 512mb וכתוב לי ב gpu-z שיש לכרטיס שלי GPU CLOCK 740 MHZ וה memory clock 1100mhz הגיוני? באתר של החברה כתוב שאמור להיות לי ה memory 2200 הינה הלינק http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&view=article&id=214%3Azotac-unleashes-geforce-9800-gtx&catid=1&Itemid=268〈=en זה היאתר של היצרן,והינה תמונה מהתוכנה http://img291.imageshack.us/img291/6053/125818777864.jpg
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב ובתוכו את הכרטיס מסך הבא: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: 719 ש"ח רציתי לדעת למה יש אחריות רק למשך שנה אחת בלבד. משהו בדר"כ נדפק בכרטיס מסך אחרי המועד הזה? אם כן אז כבר עדיף לי להחליף כרטיס מסך מאשר שאני אקנה את זה עכשיו ועוד שנה עוד אחד... --- עכשיו פה באשכול אמרו לי שיש בקצת יותר את ה-X1800GTO ובאמת זה נכון אז הנה הפרטים של שתי הכרטיסי מסך: הראשון (7600GT): PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר כולל מע"מ: 719 ¤ אחריות: שנה. מידע על המוצר באתר היצרן: http://www.palit.com.tw/en/products/nv_pcie_7600GT-Sonic.html והשני (X1800GTO): SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800G…
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
למה כאשר אני מפעיל את 3D MARK03 היא יוצאת לי בסוף התעינה? gf4-440
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי כמה משחקים על רזולוציית 4K עם כרטיס מסך GTX970. נכון, יש משחקים כמו The Witcher שעובדים על 20 FPS. לא חלק. אבל ניסיתי גם משחקים כמו GTA5 שעובד על 30 FPS שזה נורמה בשביל קונסולה ואם כבר מקבלים תמונה של 4K אז למה לא? הגדרות: רוב ההגדרות על Ultra ופה ושם High וכמובן AA ביטלתי. ניסיתי גם Project Cars שנראה מעולה על 1080p ועובד לי על 4K על 45-50 FPS. הופתעתי לטובה, רץ ממש חלק. הגדרות: הכי גבוהות חוץ מAA שביטלתי. אז השאלה שלי, למה כל מי שאי פעם פתח פה דיון בשנה האחרונה עם שאלה "האם כדאי לקנות מסך 4K לגיימינג" ונתקל רק בתשובות שליליות, מאיפה זה בא?
-
- 89 תגובות
- 17.8k צפיות
-
-
למה כולם אומרים ש6800U יותר חזק מ7600 ו6600GT בערך כמו 7600 איך זה למה זה? אפשר לדעת עם זה נכון ולמה?
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי 6950 dual bios, שהתחבר דרך שני כבלי pice 6 פינים לספק הכוח. (והכרטיס עובד מצוין) קניתי gtx 1070, שיש לו חיבור 8 פינים אחד. ניסיתי לחבר אותו בעזרת כבל 6 פינים, לא עובד, המחשב נדלק, אבל מודיע שצריך לחבר את הpice בצורה נכונה לכרטיס. אמרו לי שאני צריך כבל 8 פינים לכרטיס המסך כדי שהוא יעבוד. חיפשתי בארץ בכל מיני חנויות, לא מצאתי. בסוף החלטתי לקנות כבר ספק כוח זול ומודולרי ועם הספק נמוך, שיש לו את הכבלים האלו, ואחרי זה אולי למכור אותו. אז יש לו שני חיבורי pcie, 6+2 פינים. ניסיתי לחבר את הראשון לספק הכוח, antec 620w Neo Eco, שאני חושב שהוא חצי מודולרי, כי יש לו כמה חיבורים פנויים שאפשר לחבר אליהם כבלים. הראשון …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי בעקבות ההמלצה את כרטיס המסך של ATI 6670 למחשב שלי על מנת להריץ BLUE RAYS ומשחקי 3D חיברתי כבל HDMI לכרטיס על מנת לשמוע גם AUDIO איכותי של DD וDTS דרכו - אך משום מה בWINDOWS אני רואה אפשרות רק ל2 רמקולים ולא עובר דרכו הSOUND הדיגטלי ב5.1 ערוצים ניסיתי גם את הDRIVER של REALTEK וגם את של ATI ובשניהים אותה בעיה
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אשמח לעזרה. קנינו כרטיס מסך RTX 3060. הקודם היה 580 של AMD. ה fps בפורטנייט לא עלו - נעים בין 90 ל 120 בהגדרות לא גבוהות במיוחד. המעבד הוא Ryzen 5 2600 six core, זכרון RAM שמונה גי'גה. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שיעשו הרחבת זיכרון מ-64 ל-128 רגיל ,מה בדיוק הבעייה סליחה על הבורות
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד עניין אותי לדעת למה המלבן הזה שבסה''כ מכיל ברזל, אלומיניום, נחושת, פלסטיק, וקצת פיבר-גלאס, כלכך יקר, כרטיסי גיימרים כמובן. לא אכפת לי שכרטיסי מסך workstation או מעבדים גראפיים יעלו הון וממון אבל מה הסיפור עם כרטיסי הגיימרים... למה לא יכול להיות כרטיס אחד לכל המחשקים בעולם, או כרטיס רק לצ'וטט ולעבוד עם המחשב בword...
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כרטיס מסך הוא פשוט מחשב קטן בפני עצמו... יש לו זיכרון יש לא ליבה ויש לו 'לוח אם' ... מה הסיבה שלא מאפשרים לשנות את החלקים שעליו כמו שקורה בכל לוח אם היום ? כאליו תחשבו על .. יש לי אחלה קטיס מסך אבל יש לו רק 256 ראם.. אם אני רוצה 512 אני פשוט יורד לחנות קונה 512 מגה.. אולי אפילו מהיר יותר... עולה ורכיב ו... זהו. או כל אותם בעלי X1800XT שרצו לעבור ל X1900XT במיקרה שמתואר למעלה הם היו יכולים להחליף רק ליבה ולא כרטיס שלם.. אני הצלחתי לחשוב על שניים אבל הם נישללו שניה וחצי אחרי.. 1. סיבוך בבחירת חלקים, בילבול בין חלקים לשילוש הרגיל לבין השילוש לכרטיס מסך. נישלל כי : גם ככה לא בידיוק כל ליקנות מחשב היום ומי שרוצה או שהוא מבין ובא לפורום או שהוא קונה את הזבל שנותנים לו בחנות …
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אולי השאלה קצת מוזרה. האם פרט למשחקים ותוכנות שעובדות עם גרפיקה תלת מימדית, יש הבדל בין כרטיס מסך טוב לבין כרטיס מסך פשוט O/B? אני מודע לכך שיש הבדלים במספר/סוגי היציאות, אבל אני השאלה היא האם יש הבדלים נוספים. יש בשוק הרבה כרטיסים בסביבות 200-300 ש"ח, שלא מסוגלים להריץ משחקים. רציתי לדעת מה השימושים שלהם. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מחבר את ה5600 FX דרך ה SVIDEO לטלוייזיה , עם היה הכל טוב ועכשיו כשאני מחבר אני רואה בשחור לבן , אני בטוח שזה משהובהגדרות כי לפני כמה ימים זה קרה לי ויחקתי שם משהו עם ההגדרות וזה חזר לעצמו אבל עכשיו אני לא זוכר ואני לא מצליח יותר, מישהו אולי יודע מה לעשות?[דרך ההגדרות של 56.72 אני משתמש , לא דרך TVTOOL כי אני לא מצליח דרכה]
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בדקתי את כול החיבורים , בהתחלה שמדליקים את המחשב אז רואים את התעינה של הווינדוס , אבל שזה ניכנס באמת לווינדוס מראים לי את הסמל האפור שרשום אליו "out of range". (הכרטיס מסך תקין). בבקשה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
ראיתי כאן בעבר הרבה אנשים שהמליצו על הכרטיס אך עכשיו אני רואה הרבה אנשים שלא ממליצים לקנות אותו (HERCULES FDX 8500LE ) מישהו אולי מוכן להסביר לי למה? ???
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש סיבה מיוחדת שאני לא מוצא את ה9600 איקס טי של אסוס בשום מקום? אני רואה רק את של SAPHIRE, הם יותר טובים? איך הם באובר? מישהוא שיש לו יכול לתת ביקורת? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני לא מבין למה לא מוכרים את כרטיס המסך הזה, הוא אמור להיות אחד מהיותר טובים של nvidia. למה בכלל ייצרו אותו אם לא מוכרים אותו?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
למה לא ניתן לכוון כרטיס מסך NVIDIA ל- 4:4:4 , מצורף תמונה לא דרך RGB או YCBCR גם לא ניתן לכוון טווח דינאמי פלט כל פעם שמנסה לשנות או חוזר לנתונים שבתמונה , מסך HDMI 2.0 כרטיס סמך 2070 לבלו ריי חיצוני אין בעיה לעבוד ב- 12 BIT RGB או YCBCR ולמחשב כן יש בעיה ?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לחבר 2 מסכים למחשב בשיכפול עם NVIDIA 2070 המסכים תומכים ב- HDR אבל ווינדוס בחיבור 2 מסכים לא נותן להפעיל HDR אין בעיה לקבל HDR בווינדוס בחיבור מסך אחד דרך HDMI
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי GIGABYTE 6600GT עם VIVO התקנתי תדרייבירים של הWDM את ההכי חדש הורדתי ניסית בשתי התוכנות WIN DVR ו POWER VCR זה קולט רק את הקול של הליין אין אבל בתמונה זה לא מראה כלום עכשו זה לא עובד לי למרות שהכל מחובר כמו שצריך ההוכחה לכך היא שב WINDOWS MOVIE MAKER זה כן קולט לי את השידורים אבל הבעייה ששמה אני לא יכול לצפות כמו בנאדם אלא רק לראותת על מסך קטן ורק אחרי שאני מקליט אני יכול לראות על מסך גדול עזרה בבקשה למה זה לא הגיוני מה שהולך פה
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-