כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום. להבנתי, כרטיס מסך הוא כרטיס בעל מעבד יעודי, שמתמודד עם כל ה"עניינים" הגרפיים א-ב-ל, אנחנו גם יודעים שלא חייבים להתקין כרטיס גרפי. לכן מתבקשת השאלה: כאשר כרטיס גרפי יעודי לא מותקן, האם זהו המעבד (CPU) עצמו שעליו מוטלת גם המטלה הזאת (של ה gpu)? אם כן - מדובר על תפקיד מאוד משמעותי, לא? ומכך יוצא שאפילו התקנה של כרטיס גרפי הכי "מאעפן" (סליחה), תעזור פלאים. לא? מצד שני, יצא לי כבר להסתכל על מעבד מסוים (Pentium) ולשים לב שיש ליבה גרפית חיצונית (נפרדת). אז.... מה קורה שם בדיוק? :s05: תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הם כבר לא משתמשים בפאנל של HYDIS (הטוב והאיכותי) אלא בפאנל של SAMSUNG. הינה מובאה מהאי-מייל שלהם: Q17 lcd monitor producted samsung only panel . Samsung Panel Type: LTM170EU-L01 Response time: 25ms Colors: 16,2 million Samsung Panel Type: LTM170EU-L01 GAMMA2.6 Response time: 16ms Colors: 16,2 million זה אחרי שפניתי ישירות ל-HYUNDAI בקוריאה. שווה עכשיו לרכוש את המסך הזה בידיעה שהוא לא כמו ה-HERCULES (לשעבר) ?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי LG FLATRON 774FT. לכמה הרץ מומלץ לכוון את המסך? ובכמה הוא תומך או משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
6600GT יכול עכשיו להפעיל משחקים על רזולוציה הכי גבוה ופילטרים הכי גבוהים? וכמה זמן הוא יוכל להפעיל משחקים על הכי גבוה? אני יודע שזה שאלות קשות ואתם לא תדעו במדויק אבל תנסו לתת כיוון כי אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני רוצה לדעת אם זה שוה את ההשקעה
-
- 44 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
AGP 6800GS לכמה זמן יחזיק לי?עם הגדרות חזקות?
-
- 14 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
אני עוד מעט קונה אותו ורציתי לדעת לכמה זמן הוא יספיק?
-
- 11 תגובות
- 780 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1500 ש"ח והכרטיס היחיד במחיר הזה הוא ה9700 NON PRO רציתי לדעת אם אני אקנה אותו לכמה זמן הוא יספיק לי עד שיתחיל לקרטע
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכרטיס מסך 3850HD יש חיבור HDMI? ואם אני אקנה חיבור HDMI ואחבר למסך HDMI, אני אוכל לראות סרטים בHD מלא? תודה לעוזרים! אלון
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ראיתי שבכרטיס יש חיבור SVIDEO וגם RCA הRCA הוא גם TVOUT או שהכרטיס משמש גם ככ. טלוויזיה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
דבר כזה שכתוב עליו[ CROSS FIRE[MOLEX ויש לו שתי כניסות .קודם כל מה זה? ואם צריך לחבר אותו?לכרטיס
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש והוא יוצר לפני 6 חודשים בערך , אני צריך להוריד לו דרייברים או משהו? אם כן מה ומהיכן? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
קראתי בויקיפדיה שלסדרת geforce 400 יש בעיות מסוימות עם opengl. כתוב שביישומים מסוימים יש נפילת ביצועים מאד משמעותית. מה ידוע לכם על הדבר הזה? האם זה רלוונטי במשחקים רבים? מצרף לינק: http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_400_Series
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
הוא אולי לא זכה למיתוג תחת השם Aourus, אך מארז ה-Gaming Box החדש נראה כמו תוספת חשובה להיצע הקיים בקטגוריה כיום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
משבר קורונה? לא אצל מפתחת השבבים הירוקה, כך נראה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קצת לפני ההכרזה הרשמית הצפויה, אנחנו מקבלים אימות לכך שרוב כרטיסי הביניים החדשים מבית NVIDIA יהיו חסכוניים במיוחד ולא יזדקקו להספק של יותר מ-75 וואט בכדי לפעול לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם כל אותן שמועות אודות דגם RTX 3090 שיוביל את מתקפת הדור הבא מ-NVIDIA היו שגויות? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שני הדורות הבאים של כרטיסי ה-Arc מבית אינטל עשויים להגיע באיחור - ולהתחרות רק בחלק התחתון של התחום עם ליבות במימדים קטנים יחסיתלכתבה
-
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
- 3 followers
-
-
-
שלום רב, זה פעם ראשונה אי פעם שאני שוקל ברצינות ללכת על כרטיס של ATI. אין לי ניסיון בתחום, וכיוון שכרגע יש רק כרטיסי רפרנס בישראל (ראיתי GYGABYTE ו- CLUB3D), השאלה היא האם לקנות עכשיו או שיש טעם לחכות? בסקיי פיסי לכאורה יש 4870 עם גיגה זכרון. מישהו ראה בנצ'ים של הכרטיס? נותן משהו ברזולוציות 19"? תודה.
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי כרטיס VOODOO3 3000 אני צריך להוריד עדכון כי כלום לא עובד... מאיפה אני מוריד ואיזה דרייבר בדיוק?? יש כמה סוגים:OPENGL GLIDE , ועוד כל מיני פרמטרים שאני לא מבין בהם מי שיודע איזה בדיוק אני צריך נא לחזור אליי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
עוד שלוש שאלות קטנות! 1.כיצד אני מעביר תמונה לtv? כאשר אני כבר מחובר עם כבל סופר דרך המניו?(אני בקי בתחום אבל עד כה עםG-F 2.כאשר שיניתי בsmartagrat לדיפולט הוא רשם פאסט רייט פועל וכאשר איתחלתי הוא רשם כבוי????? 3.מידה על ה-8500 128 dvi מהירות שעון אפיקים וכו ואם אפשר הסבר קצר 4.מהם aa,af האם וכיצד ניתן לכוון אותם! 5.האם הtrufurm אמור להיות ב-off ברשותי הדרייבר החדש ביותר בתודה מראש אלעד
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קניתי היום את המחשב הבא: MIDI ATX Foxconn (TLA002) 300W מארז GIGABYTE M55P-S3G (6150-AM2) PCX+L1G+SA2 לוח אם AMD Athlon 64bit DUAL CORE 3800 (AM2) מעבד AMD Athlon 64BIT s-AM2 מאורר ל WD 250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 (KS-3yw) ד.קשיח TWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 O זכרון * 2 WINDOWS VISTA - HOME Basic Heb מערכת הפעלה LITEON 17" LCD R17AAS (8ms) מסך+רמקולים שאלתי היא האם הכרטיס מסך שעל לוח האם מספיק כדי להריץ את ויסטה 64 הום פרימיום (את האפקטים של מע' ההפלעה הזאת) בצורה טובה ? ואם לא לאיזה כרטיס מסך מינימלי אני זקוק ע"מ שהיא תעבוד כמו שצריך?
-
- 7 תגובות
- 512 צפיות
-
-
נא לדרג לי אותם מהכרטיס העדיף יותר לפחות עדיף. ואם יש לכם המלצה על אחד מהם אשמח לשמוע. 1. Sparkle nVIDIA GeForce 9400GT 512MB רק 230 ש"ח 2. Gigabyte ATI Radeon HD4350 512MB רק 245 ש"ח 3. Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT 512MB רק 280 ש"ח 4. Innovision nVIDIA GeForce 9500GT 512MB רק 280 ש"ח וכן שאלה בקשר לחיבור hdmi. האם לכל מחשב שיש לו חיבור HDMI בין אם זה מובנה בלוח אם ובין אם זה בכרטיס לא מובנה הוא יכול להעביר גם סאונד בתוכו? (כלומר אם בכל מיקרה זה אפשרי ורק צריך לבקש מהחנות שקונים לדאוג שה-HDMI יעביר גם סאונד). תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אוקיי, אני מתכנן לקנות מחשב בשבועות הקרובים, ואני רוצה להגיע למקסימום מבחינתי. התקציב די גמיש, אבל אני מעוניין יותר במידע טכני. אוקיי, אז השאלה היא כזו איזה כרטיס מסך עדיף מבין הבאים: ASUS Geforce 8800GT 512MB DDR3 PCI-E GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB DDR3 ZALMAN COOLER PCI-E GIGABYTE Readon HD3870 512MB DDR4 PCI-E SAPPHIRE Radeon HD3870 X2 1GB DDR3 PCI-E SAPPHIRE Radeon HD3850 1GB DDR3 PCI-E השאלה העיקרית שלי היא לא מה כדאי, אלא מה עדיף? ואם מישהו יודע למה כרטיס אחד עדיף על האחרים אודה על הסבר נאות. ובנוסף מה דורש ה-DDR3? DDR4? זה דורש שזה יתמך בלוח אם? המטרה שאני מכוון אליה, שיהיה לי כרטיס מסך חזק שלא ישרף ממשחקים כבדים ושיחזיק כמה שיותר שנים (ברור שעוד שנתיים זה כבר …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-