עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברים אני חושב לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי- HD4850. אני מאוד מרוצה ממנו כבר 4 שנים, אבל מאוד מאכזב אותי שאפשר לשחק ב the witcher 2 רק בהגדרות הנמוכות ביותר(!). לכן חשבתי לעלות לכיוון של HD5850 או HD6850, ראיתי שה6850 עולה פחות, אז אני יותר בכיוון שלו. השאלה היא כזאת- האם אני אצטרך לשדרג עוד חלקים מהמערכת שלי? (מפרט בצד) האם הספק שלי יחזיק? כמו כן, אני מעוניין בכרטיס מסך שהוא אוברקלוקר טוב, מכיוון שעם ה4850 לא כל כך הצלחתי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  2. שלום, אם אני קונה מחשב חדש כדאי לי לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה מהסוג החדש ? (למשל כמו של אינטל 3100 ) ? או ששווה לי לקנות לוח אם בלי כרטיס מובנה ולרכוש באותו הפרש כספי כרטיס מסך בנפרד התואם בכוחותיו לכרטיס המובנה ואולי אף יותר ? האם באמת יש הפרש כספי בין לוח אם רגיל לבין לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by shauli,

שלום כולם יש לי את הכרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, והוא נקנה עם המחשב לפני 6 חודשים בערך, ומאז לא עדכנתי דרייברים, לכן נראהל י שיש דרייברין יותר מעודכנים. אז אתם יכולים להביא לי קישור(עדיף ישיר) להורדת הדרייברים הכי מעודכנים( בתנאי כמובן שהם לא גורמים לבעיות במשחקים וכ'ו) ולהסביר לי איך אני מתקין אותם? מה לעשות? האם צריך למחוק את הדרייברים הקודמים, ואיך? כי אני לא מבין בזה, ואני מעדיף לא לעשות שטויות... בתודה, שאולי

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  4. GV-R477D5-512H-B :Name 1. Powered by Radeon HD 4770 GPU 2. Supports PCI Express 2.0 3. Microsoft DirectX 10.1 and OpenGL 3.0 support 4. Integrated with the first 512MB GDDR5 memory and 128-bit memory interface 5. Supports CrossFireX and AvivoHD technology 6. Features Dual dual-link DVI-I / D-sub / HDMI (by adapter) / HDCP יריץ משחקים חדשים טוב? שאר נתונים: Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) ( לא משהו בכלל) Monitor Samsung Syn…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by yot,

מעוניין לדעת, תתייחסו להבדלי מחירים (3000-3400 עולה הראדון ו1600-2000 ה-59NU) וגם להבדלי ביצועים (כמה את משל על כל FPS נוסף).

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  6. אני מחפש כרטיס טלוויזיה שיאפשר לי להעתיק סרטים ישנים מקלטות ווידאו למחשב (לטובת צריבה על מדית DVD)ץ מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by gilke,

שלום, קניתי מחשב חדש סטנדרטי להורים שלי. הוא הגיע עם כרטיס מסך בנוי בתוך הלוח אם. במחשב הישן יש כרטיס מסך יחסית חדש (gigabyte HD4550 512MB DDR3). האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם החדש והוא יתפקד כראוי? אני יודע לעשות את החיבור הפיזי, השאלה אם הכרטיסי מסך יכולים לעבוד יחד או האם אפשר לבטל את הכרטיס מסך הבנוי? תודה.

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by urielka,

איפה אפשר (אם אפשר) לקנותדבר כזה בישראל? ד"א:הביצועים שלו עד כדי כך טובים בoc?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by zedisdead,

אני מחפש כרטיס מסך שקט לחלוטין ללא מאוורר שתומך בוידאו ביתי עד 800 ש"ח

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by tom892,

מסך טוב? אשמח לחוות דעת עליו...

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by gania23,

הזמנתי את הכרטיס הבא ... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 המוכר קצת הדאיג אותי כששאלתי אותו עם ספק של 400 וואט יספיק הוא אמר כן אבל בהיסוס ... ברצוני לשמוע עוד כמה עמדות , עם הספק FSP400W GLN ... הספק כבר בן שנתיים ומה יכול לקרות למערכת במידה והספק לא יספיק

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  12. טוף אז סידרתי את האינטרנט ואני מבקש לינק לדרייבר של הכרטיס מסך הבא: radeon 9600 SAPPHIRE ממ אם אפשר שזה יכלול את הכל בתוך הדרייבר אני מתכוון גם לדרייבר של הכטיס קול וכו'. עוד דבר אילו עוד דרייברים אני צריך חוץ מכרטיס מסך וקול? תודה.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by yyoo0,

חייב לקנות היום כרטיס מסך.. מטרה לגיימינג כמה שיותר כבד בתקציב... התקציב הוא עד 800 שקל בערך.. חשבתי על הכרטיס הזה: Asus Radeon R9 270 R9270-DC2OC-2GD5 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..440..97..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22046&txt_search=&buy=&minprice=660&maxprice=0

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by mMmSaK,

ללא OC.. כי אין לי מושג איך עושים את זה חריגה של עד 20 שקל לשימוש גיימינג: BF4, CRYSIS 3, FAR CRY 3 וכדומה לאלה

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by Director,

שלום לפי ביקורת שראיתי באתר מסויים ה-XFX לוקח את ה סאפיר . (גם ב-OC גם ב-ביצועים) מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by pro,

למה ברגע האחרון ATI משנה את השם לPRO לי עד לפני שנה היה לי כרטיס RAGE "PRO" 8MB וגם לא ברגע האחרון שינו למה לריב על שם העיקר האיכות והביצועים אתם לא חושבים שאני צודק?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בנוגע לחיבור של כרטיסי המסך של NV(כמו 9400) ליציאת SPDIF OUT האם ניתן להוציא קול במקביל דרך היציאה האנלוגית של כרטיס הקול לרמקולים וגם דרך SPDIF OUT? או שצריך כל פעם לבחור איזה מביניהם הוא ה DEFAULT DEVICE האם כרטיסי מסך עם כרטיס קול מובנה (כמו G210)עדיפים על אלו שצריכים חיבור ל SPDIF OUT? והאם ניתן להוציא קול דרך HDMI ודרך הרמקולים שמחוברים למחשב?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by shay27,

שלום קנית מחשב נייד חדש ויש בו 2 כרטיסי מסך AMD Mobility Radeon™ R7 M265 2GB וכרטיס מסך של INTEL HD (לא יודע בדיוק איזה גירסה אבל זה בטח הכרטיס מסך מהמעבד Intel® Core™ i7-4510U ) קניתי את המחשב מאייבורי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13202 עכשיו אני לא ממש מבין גדול אבל אני די בטוח שהמחשב משתמש בכרטיסים בצורה מחושבת , כלומר הוא מחליט מתי להשתמש בכל אחד מהכרטיסים. אבל אני רוצה להיות שקט ולוודא שהכל עובד כמו שצריך כי כשאני בודק איזה כרטיס מסך יש הוא מראה לי רק את הINTEL HD ולא מראה את הAMD וכמובן הAMD יותר טוב בדקתי במנהל התקנים והדרייברים של 2 הכרטיסים מותקנים באופן מלא וזה מראה את 2 הכרטיסים. באזור הסמלים (ליד השעון למטה) יש רק סמל של כניסה להגדרות של הכר…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כותרת כרטיס מסך -עדיפות ל- nvidia geforce או איך שלא רושמים את זה ומך לא משנה יצרנית רק שיהיה שטוח איכותי 19 או 17 אינצ'

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  20. שלום במחשבי פועל כרטיס מסך 256MB GFORCE INNVISION 3D 8600 GT והוא נורא מתחמם אפילו שיש לו מאוורר ועוד 2 גדולים במארז. במחשבי מותקנת ויסטה (אני אשדרג ל7) ואני משחק בעיקר ב- GTA IV ולאחרונה אחרי שהתקנתי את ה GTA IV הוא התחיל נורא להתחמם. אם יכולים להסביר לי מה הבעיה או שצריך להחליף כרטיס מסך? :-\

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by Holography,

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1013 כמו תמיד guru3d הוא הראשון שמביא אותם...

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  22. הכרטיס מסך שלי רדאון 9600 xt 2.4 512 בקיצור באמצע משחק כמו סוואט 4 או משחק אחר שיש אפשקטים וכל זה נתקע המשחק ואין לי אפשרות לצאת ממנו רק כיבוי מחשב זה מאה אחוז בכרטיס מסך שלי כי אין בכלל בעיות במעבד או בזיכרון כי לפני כן היה לי כרטיס מסך אחר ולא נתקע לי בכלל עבד די טוב וגם הכרטיס מסך עושה עוד כמה בעיות עם דרייבירם וכל זה... יש לי עכשיו תדרייבר הכי חדש של ati קונטרול פאנל הזה ... לי נראה שהכרטיס מסך פגום.....כי מאז שקניתי אותו לפני 5 חודשים ככה הוא לא הפסיק לעשות לי בעיות אתם ממליצים דרייבר אחר כמו אומדה? תביאו קישור של הכי חדש באומגה היסטוריה היסטורית הנאחס 1. שקניתי תמחשב לפני שנתיים וחצי הטכנאי הביא לי כרטיס מסך עם 64 מגה(חשב שלא ראיתי) ואז אמרתי לו את זה והוא אמר …

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  23. ????

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by Orian015,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד בקרוב עם כרטיס מסך מסוג ATI mobility readeon 5650 (סליחה על שגיאות כתיב עם יש) עד היום היו לי רק כרטיסי מסך של NVIDIA (ג'יפורס)... האם יש משחקי מחשב שלא ירוצו על כרטיס מסך של ATI משום החברה ולא משום האיכות?

25. היי, הכרטיס מסך שלי כבר לא סוחב כלום, האם אפשר למצוא לי כרטיס מסך שיריץ את מרבית המשחקים החדשים לפחות בגרפיקה בינונית בצורה חלקה? המפרט שלי: מעבד : Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2933 MHz לוח אם: gigabyte ga-g31m-es2l זיכרון 4 גיגה ספק: seasonic 520w m12 כרטיס מסך נוכחי: ati hd 4600

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.