עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ????????המפרט שלי בצד

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by elite group,

הרצתי 3DMARK2001 SE ואלו התוצאות מחשב חדש E5200 4GB DDR2 X4500 - קיבל 3600 נקודות מחשב ישן P4 2.66 533 1GB DDR1 X1550 - קיבל 11400 נקודות מה זה אומר ? ה X1550 כרטיס טוב ? עלה לי לפני שנה וחצי - שנתיים 350 ש"ח ולאיזה משחקים הוא טוב ?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by david2k,

שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע להתערבות עם חבר מקווה שאני יצא צודק בקיצור השאלה שלי היא כזו. יש לי מסך 120HZ עכשיו מה אמור להיות בדריבר של נווידיה ומשחקים VSYNC off / on? בשביל לקבל תמיכה מלאה של 120HZ

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by natee,

אני מצרף את ההודעות. אולי תוכלו לעזור לי? תודה. יש לי כרטיס 670 של אנווידיה 4 ג'יגה, ו I7 מדור 6. נ.ב. איזה כיף להעלות קבצים מצורפים להודעה! אף פעם לא ראיתי פורום שזה כל כך קל...

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by shayv23,

שלום לכולם אני רואה את כל הסרטים דרך הלפטופ כמו רובנו אך יש לי בעיה כי אני משתמש במחשב גם ללימודים ולפטופ הוא מרכז המדיה בבית(דירה שכורה) ראיתי בעבר אפשרות של פיצול מסכים כך שאני ממשיך לעבוד עם הלפטופ ובטלוויזיה דרך הTVOUT אני משדר סרט מהלפטופ אני מעוניין לדעת איך עושים זאת או בעזרת איזה תוכנה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. האם לפי התמונה ולפי הנתונים שרואים בטבלה, הכרטיס שלי מוגדר נכון?? http://www.pictor.co.il/Content/picture.asp?Picture=5776687&ext=jpg&Album=185052 כן , לא ...?!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by lolo,

יש לי מצלמת וידאו (לא דיגיטלית!!) של חברת סוני וכרטיס מסך ג'יפורס 4 יש לי במצלמה חיבור של s-video כמו בכרטיס מסך ורציתי לדעת אם אני אוכל לראות את מה שמצולם במחשב או להיפך....????

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by שגיב69,

אני נכנס למשחק Deux ex 2 וזה עושה מסך שחור ..וסימן שהוא חושב וזהו ככה נתקע עכשיו כשאני יוצא אז אני עושה לחצן ימני והדבק זה רושם משהו כזה .. *** Win32 Runtime Fault : ACCESS_VIOLATION *** Build Nov 14 2003 13:41:15 *** Thread Id : 0000011Ch *** Stack Trace Follows... frame: IP=00405CC2 SP=0012D520 BP=0012DBD8 { 0001:00004CC2 C:\Program Files\Deus Ex - Invisible War\System\DX2.EXE } frame: IP=00413AD1 SP=00000000 BP=7F904688 { 0001:00012AD1 C:\Program Files\Deus Ex - Invisible War\System\DX2.EXE } מה הוא רוצה ממני??? יש לי Ge force 2 pro gts וכל הדרייברים המעודכנים לזה פלוס דיירקטס 9 .. מה הבעיה מה אני אמור לעשות???

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by The-Fox,

יש לציין כי קניתי את המסך מתצוגה מ KSP החנות הידועה לשמצה. אבל יצא דיל טוב אז ככה שהם יצאו בסדר... אז הבעיה היא כזאת: יש למסך תמונה דהויה כזאת, נניח ומסתכלים על ICON כלשהו על השולחן עבודה, אז רואים ממש טיפה מימינו בצורה שקופה חלקית את אותו האיקון.. וזה בולט מאד בטקסט, אם הייתה לי מצלמה הייתי מצלם את זה ומראה לכם אבל אין לי כרגע... בכל מקרה אני גם לא ממש מרוצה מהתמונה שלו, הצבעים די מוזרים לי ובכלליות חשבתי שהוא יהיה יותר WOW. אני משאר שהבעיה הזאת מורידה מהיכולות של המסך. בכל מקרה דיברתי עם KSP והם אמרו שאני צריך להביא את המסך אליהם ושהם יבדקו (מזלי שי לי 3 שנים אחריות אז ככה שאם קורה משהו אני מכוסה L:-)), אבל הבעיה זה שאני לא בבית כל כך (חייל קרבי אתם יודעים) אז רק עוד אי…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by FordF13,

אני לפני רכישה של כרטיס מסך אני חייב לציין לפני שאני לא גיימר , משחק כן מדי פעם אבל לא גיימר מובהק , אבל לפני כן יש לי שאלה - האם בעבודות אופיס , מוזיקה , אינטרנט גלישה ( משרדי ) יש הבדל בין כרטיס מסך OB - G2020 על המעבד או בין כרטיס מסך חיצוני PCI E ? האם יש הבדל ממשי בעבודה בגלישה למשל ? מרגישים משהו ? יש לי כרגע על המעבד HD2000 רציתי לרכוש AMD SAPPHIRE 6450 1GB DDR3 או NVIDIA PALIT GT610 1GB DDR3 איזה מהם טוב יותר ?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by Avidar.R,

רציתי לדעת האם יש Gtx ti ואם יש אז האם הוא עולה בהרבה על הביצועים של הgtx570 הרגיל שווה להשקיע עוד 300-400 שקל בשביל השידרוג אם הוא קיים בקיצור אני רוצה השוואה בין השניים ולראות אם יש הבדל משמעותי באיכות

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by bzillimeister,

קניתי מחשב לפני קצת פחות משנה, במחשבה שאין טעם להפציץ בכרטיס מסך, ואני אשדרג אותו בהמשך. עכשיו זה בהמשך, ולכבוד נובמבר הבא עלינו לטובה (בעיקר) עם BF3 אני רוצה לשדרג את הכרטיס. המפרט.. Intel i5 320 GHZ, 4GB RAM, Geforce GT220 הGT220 לא היה משהו גם כשהוא יצא ובגלל זה אני מחליף אותו, בשאיפה למשהו באמת רציני. בכל מקרה- אני לא באמת מבין, אז אם חסר מידע או משהו- אני אשלים. תודה מראש על כל עזרה.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by Ac-Boy,

http://img228.imageshack.us/img228/7364/lolhz8.png אני רוצה להגיע לפילטרים AF וAA.. איך אני מגיע לשם?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by lielmar1,

חברה יש לי כמה שאלות מה יותר טוב ה hd 4850 וא ה 9800 gt http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791&CatCode=400 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2439&CatCode=400 ועד שאלה אמרו לי שה 4850 מתחמם מהר זה בסדר אם הוא יתחמם כאילו הקירור שלו מספיק טוב ? תודה לעוזרים .. :) :)

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by yotam.m,

יש לי כמה שאלות בקשר ל7300GS אני יודע שהוא לא כרטיס משהו אבל בכל זאת: קודם כל עד כמה הוא גרוע בכל זאת הוא לא כרטיס כל כך ישן? 2)מישהו יודע,ניסה,קרא על יכולות אוברקלוק לכרטיס הזה? הליבה שלו דיי חדשה לא ככה? 3)שמדובר על משחקים חדשים על אילו הגדרות הוא יוכל לרוץ?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by Michael-K,

אני צריך המלצה על כרטיס מסך ב 2000 שח שיהיה להרבה זמן ו טוב! תודה רבה רבה לעוזרים זה בשביל חבר שיל ו הוא עומד לקנות את המחשב רק בעיה ב כרטיס מסך..

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  17. ברוכים הבאים לפורום כרטיסי מסך! בקשה ראשונה לפני הכל - חברכם הטוב הוא Google.co.il, בצעו שם חיפוש לפני כל פתיחת דיון שיכולה להחסך! לפניכם מספר חוקים והצעות ייעול בכדי שאתם תוכלו לקבל תשובה מהירה ועניינית, אנחנו נוכל לקבל את המידע הדרוש לנו לצורך כתיבת הודעה כזו ורמת הדיון תשאר גבוהה כיאה לאתר. פתיחת דיוני המלצת רכישה: בהגיעכם לפתוח דיון בקשר לרכישת/שדרוג כרטיס מסך, אנא רשמו בכותרת הדיון את הפרטים בדיון: מחיר, אפיק תקשורת (AGP או PCIe) והשימוש (משחקים, עבודה שוטפת, תלת מימד, עריכה וכו'). בגוף ההודעה מומלץ לחזור על פרטים אלו ולהוסיף גם את מפרט המחשב אליו מיועד כרטיס המסך החדש. אם המפרט כבר מופיע בפרופיל המשתמש שלכם, ציון המפרט בגוף ההודעה מיותר. אם אתם מבקשים המלצה לכרטיס…

18. האם על כרטיס המסך Leadtek Quadro4 900XGL 128MB DDR Professional Video Card ניתן להריץ משחקים גם?(באיכות טובה שמשתווה ל-radeon 9600, או שזה מיועד רק לרינדור עבודה עם תוכנות גרפיות מקצועיות וכאלה)? מלבד גרפיקה? כי אני רוצה לקנות את זה-אני לומד בקורסים לגרפיקה מקצועית, וצריך את הכרטיס הזה, בגלל זה אני שואל אם אפשר להעלות בו גם משחקים באיכות טובה!? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by ofir,

היי. אני מחפש כרטיס סטנדרטי עם tvout בכמה שפחות השקעה כלכלית, על מה אתם ממליצים? המחשב שלי הוא: P4 1.6 256mb 60gb עם מסך lcd. תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by ablabl,

עשיתי הכל לפי המדריך והכרטיס נפתח כמו שצריך ל6970 הבעיה שניסיתי לצרוב עליו ביוס של ASUS (בשביל הSMARTDOCTOR) ועדיין התוכנה לא מזהה את הביוס ולא מאפשרת לי לשנות מתח לכרטיס. אני בנתיים עובד עם MSI AB אבל אי אפשר לשנות מתחים בתוכנה. אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שמאפשרת שינוי מתח לכרטיס אשמח להצעה.(הRIVA TNT גם לא מצליח לשנות מתח) תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. החברות הם: prolink leadtek asus מה אתם אומרים???? בבקשה זה חשוב לי מה שאני צריך בכרטיס שיהיה טוב הוא: כרטיס שיש לו איכות הקלטה מוידאו טובה!!!! כרטיס שיש לו איכות הקלטה מטלויזיה טובה!!!! בתודה מראששש

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by RoyShefy,

שלום, אני מחפש אחרי מסך שידהים אותי, כמו הMitsubishi 19 Pro 930 SB המפורסם. הבעיה שלפי מה שאני ראיתי, אין אפשרות לקנות אותו יותר בארץ. אני לא רוצה מסך LCD מכיוון שאני פשוט לא יכול להסתכל עליהם ביחס לCRT יוקרתי. הטווח מחירים לא משנה לי, אני רק רוצה מסך 19" יוקרתי מאוד שאוכל להנות ממנו כמו ה Mitsubishi 19 Pro 930 SB R.I.P שלי. עדיף שהמסך עצמו יהיה שחור. תודה מראש. עריכה: עכשיו ראיתי מסך בשם PHILIPS 109P40 שעולה בסביבות ה2000 ש"ח, מישהו יכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  23. שלום חברי פורום תצוגה וגרפיקה היקרים! נתקעתי במצב קשה (אפשר לומר D= ) : אני תכננתי לקנות את ה-LG F900P, ששמעתי עליו דברים נפלאים, ואפילו ראיתי אותו ומאוד התלהבתי, אך לצערי הרב, אין להשיג אותו בארץ, והמשלוח של היבואן עומד להתעכב בעוד הרבה זמן (יחסית, בשבילי). בקשתי אליכם היא כך: תעזרו לי לבחור מסך 19" אחר, באיזור של ה-F900P (יכול להיות גם יותר טוב, אבל שהמחיר לא יהיה ממש ממש גבוה.) מה אתם אומרים על ה- Samsung 997DF? ומה עם ה- Iiyama Vision Master Pro454? אם יש עוד דגמים, אשמח לשמוע לעצתכם! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  24. יש לי מסך 17 של mag ואתמול הוא התחיל לרעוד בהתאם לקצב הרענון של המסך עם שמתי אותו על 60 אז המסך רעד רעידות גדולות בקצב איטי עם שמתי על 80 המסך רעד רעידות קטנות בקצב מהיר מאד מה הבעיה???????? חייב עזרההההההההההההההה

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by ophir555,

קונה מחשב לשימושים רגילים ובנוסף קצת משחקים פוטושופ ועיבוד וידאו בייתי איזה כרטיס מסך מומלץ בסביבןת ה 1000 שקל תודה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.