כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
זה בעיקר מראה יותר על הסוניק משהו מוזר לי פה ; http://www.tweaktown.com/reviews/1523/12/palit_geforce_9800_gt_sonic_512mb/index.html תדפדפו באתר יש עוד משחקים
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באשכול של ה2900 אחד ג'יגה או GTX אמרו שה8800 לא יהיה שווה כלום עוד שנה... עכשיו אני בדיוק רוצה לקנות אחד כזה של אסוס ה-640 אבל השאלה היא מה האפשרויות האחרות ?.. אם בכלל כדאי או זסתם ילד טיפש שיגע לי את השכל?... אמממ אשמח לתשובה יש לי מסך 19 E6600 OCZ 600 וזכרונות של ג'י סקיל 800 מגה הרץ 2 ג'יגה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שהיו כ"כ הרבה דיונים בנושא, זה הזמן לסכם אותו, לא?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רונה מחשב חדש בסביבות ה6500 ש"ח ורציתי לדעת עם לקנות אותו עם X800XL ולסגור את העסק או לקנות 6200TC ולחכות לG70... תוך כמה זמן הוא יגיע לארץ ? מה יהיה מחירו המשוער ? ומה יהיו ביצועיו ? אפשר לעשות את זה בתור דיון מרכזי לכל מי שמתלבט אם לחכות או לא...
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יומיים לפני ההשקה הרשמית, אנו מציעים לכם הזדמנות להתרשם מקרוב מכרטיסי המסך המלהיבים והחדשים של AMDלכתבה
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
- 3 followers
-
-
המפרט שלי הוא כזה : מעבד: Intel Core 2 Duo 4400 זיכרון: 1 ג'יגה 667 X 2 קינגסטון כרטיס מסך 7100 כונן קשיח 250 לוח אם לא זוכר אבל יש לו pci X16 וצורב די וי די אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע אם כדי לי את ה- 8800gt או ה8800 gts 640 mb או שכדי לי לחכות שבוע שבועיים עד שיוצאים הכרטיסים החדשים וה GTS החדש ? מה אתם מציעים ומה המחירים של החדשים יהיו ומבחינת הביצועים הם יהיו הרבה יותר טובים מהGT ומהGTS 640? השימושים הם בעיקר למשחקים כבדים תודה מראש!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיס 7600GT יכול להפעיל windows vista חלק?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר הייתי בטוח שאני הולך לקנות את ה- PowerColor Radeon 9700 OEM שזה יוצא 1450 ש"ח אבל כל העולם אומר לי כמה שהכרטיסי מסך של POWERCOLOR לא מומלצים ואני ממש לא מבין למה. חוץ מזה שכולם אומרים שזו חברת קבר לא שמעתי שום טענה אחרת. אני אפילו לא יודע מה זה אומר (חברת קבר). תעזרו לי בבקשה אני רוצה לקנות כרטיס כמה שיותר מהר בסוף הג'יפורס 2 הזה ישגע אותי ואני עוד יבוא על המחשב עם פטיש :asthanos: :-\ בבקשה אם למישהו יש את הכרטיס שיגיד לי איך הוא.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2284&p=1
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה כפי שהמליצו לי להשתמש בתוכנה הזאת כדי להאיץ את הכרטיס 9550 שלי אז איזה גירסה היא התוכנה המדוברת והמומלצת? זאת: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733 או זאת http://www.techpowerup.com/atitool/
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה שתסבירו לי קצת על הכרטיס הזה שמעתי שהוא מדהים ואני רוצה פירוט תגידו לי גם מתי הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה?
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תודה. צריך שיעבוד בקצב רענון כמה שיותר גבוה, וצריך גם מסך 19".הבנתי שמסך רגיל לא LCD עובד "מהר" יותר. אז אני מעדיף אותו.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לקנות מפרט כבד מאוד לשנים הקרבות כולל מסך 22' (226BW) במפרט כללתי זוג 8800GT של טוויטנק מקורירים על ידי שני מאווררי 92' סמ שאר המפרט שחשוב: ASUS P5N-D E8400 W.D320GB AAKS 4GB RAM 1066MHZ REPAER X של OCZ מארז HUSH ספק VX550 Tuniq Tower 120mm והמפרט יעבור OC כבד כמה אני אמור לקבל בקרייסיס על הגדרות HIGH כולל AAX4
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כן אתם רואים טוב הX800 בגירסת PCI-Express עם תמיכה בPS 3 !!!! עוד צעד חכם של ATI כניראה שבמעכה הזאת הם הולכים לנצח גם תמיכה בPS 3 כמו ה6800 וגם ביצועים טובים ממנו!!! ATI RULZZZ
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למרות פער של 20% בחומרה, האמור לא מתורגם לשפור לינארי בביצועים אלא רק מחצית מכך. אם זה המצב, כנראה שאף אחד לא יגע בדבר הזה. בטח לא בשביל 1500$ :
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
חברים. רגע משמח ועצוב בשבילי במקביל. כרגע קיבלתי את ה-Radeon 9700 PRO מחו"ל, שאמור להיכנס למחשב החדש (שעוד לא הזמנתי, בגלל בעיה תקציבית זמנית) ואני בטוח שכולכם יכולים לדמיין את ההרגשה של להחזיק את המפלצת הזאת ביד ולהתלבט אם כדאי להסתכן ולחבר אותו למחשב הקיים: P3-450 256MB SDRAM AGPx2 Power supply lower than 300watt supplying 2*hd+floppy+dvd מישהו ניסה לחבר כרטיס כזה במערכת כזאת? לדעתי זה פשוט יעשה בעיות, וחלילה ישרוף לי את הכרטיס.... תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם קיים כרטיס מסך המאפשר חיבור של 6 מסכים במקביל? הכוונה היא ליצור "שולחן עבודה" אחד גדול, שייתפרס על פני כל המסכים במקביל ויאפשר לפתוח חלון/תוכנה אחרת בכל מסך. תודה.
-
- 23 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת כרטיס מסך בתקציב של 300 עד 350 ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים פשוטים ולא יותר מזה. אני מתלבטת בין שני כרטיסים: האחד: 8600GT magic 512MB GDDR2 (asus) השני: HD 3650 512 MB GDDR2 (Sapphire) שניהם Pci-express שזה מה שאני צריכה. אשמח לדעת מה אתם חושבים על שניהם ומה עדיף מבינהם. או אם בכלל יש לכם הצעות נוספות בתקציב הזה בתודה, מורן.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הציטוט הבא לקוח מתוך חומר אינטרנטי שהנני חבר בו וככל הנראה אינו נגיש חופשי לקהל אלא אם נרשמים. לכן נאלץ לגזור ולהדביק ידנית את הקטע הרלוונטי (לינק לא יעזור). למי שמתעניין, האמור לקוח מתוך seekingalpha, כך שניתן להרשם שם ולפתוח משתמש, ולקרוא ישירות - הכתבה/מאמר מהשבוע האחרון. לנוחיות הקורא הבאתי את הדברים לפה מתומצת, הדגשתי על רקע צבעוני את העיקר. AMD Gains Market Share From Intel And Nvidia Advanced Micro Devices (AMD) investors got some welcome news Monday as the latest data from research firm Mercury Research showed AMD making significant headway against the competition in terms of market share and unit share in Q4 2017. The findings are further …
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, AXP2400 GA7VAX 256DDR 2700 וכו'... הכרטיס שעכשיו יש לי הוא SAPPHIRE R9000 PRO. האם כדאי לי להחליף ללידטק TI4400 או לחכות ? אחרי הכל המחשב יהיה מחשב חזק ואני לא מאמין שה-4400 יוכל להציג כזה שיפור משמעותי מה-R9000. בכל אופן אני חושב שכדאי לחכות קצת על עוד ה-R9000 עושה את העבודה, מה דעתכם ?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקציב לא מחייב...תרגישו חופשי להציע את מה שאתם חושבים מפרט: זכרון- 1024RAM מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 400W לוח אם - Asus P4S800D-X מה הכרטיס AGP הכי משתלם ביחס עלות-תועלת כיום? האם יש כרטיס AGP שאיתו אני אוכל להריץ ביחד עם המפרט הזה משחקים של היום בצורה טובה? האם יהיה צוואר בקבוק מהמעבד? *בקיצור, איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות? (AGP) עריכה: חשבתי על ה- HD3850... יהיה לי צוואר בקבוק איתו?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
8600gt שעולה סביבות 800 שקל... 8600gts שעולה 1000 1200 או רדון 2600xt ddr4 שעולה 800 דרגו לי מה כדי ומה הכי טוב מהשלושה לפני הסדר תודה [= באתר הזהמ ראה לי שה 2600xt עם אני לא טועה הכי טוב מהשלוש או שהוא שני?? http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=2307
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לאחר התייעצות פה לגבי קניית כרטיס מסך . רכשתי את הכרטיס מסך GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB . ולאחר הרכבה קלה ופרמוט המחשב, ניסיתי להשתמש בו במשחק מחשב America's Army PG וGTA IV. וראיתי שהכרטיס המסך הישן readon 7850 עבד עם המשחק הרבה יותר טוב. (למשל בכניסה מחודשת של הסריבר הייתי בין הראשונים ועכשיו אני בין האחרונים, כניסה לוינדוס ויציאה באמצע המשחק קשה לו מאוד ולוקח לו זמן [כמה דוגמאות קטנות].) לי נראה שהכרטיס לא עובד כ"כ טוב. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה , אני חושב שאולי שהספק הוא הבעיה Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver שרכשתי מTMS מלפני כשנה וחצי. השאלה אם זה בעיה בספק אפשר שהמחשב יעלה אבל …
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אמי היקרה החליטה להקל על עצמה במלכאת ה-PowerPoint ע"י שימוש בשרטוטים על המסך, רק שהיא בחרה לעשות זאת בעזרת עט כדורי, כמובן בלי להתעייץ עימי או עם אחי. תוצאה: קווים מעצבנים כאלה של עט שפשוט לא יורדים! למישהו יש מושג איך לתקן את הנזק? :-\
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזמנתי מסך ברזולוציה 2560x1440 ואני מוכרח לשדרגאת הכרטיס מסך שלי (HD 5570) כדי שאני לשחק איתו במשחקים. אני משחק בעיקר במשחקי RPG ו-MMORPG שלרוב אין להם את הגרפיקה הכי מתקדמת לתקופה, אבל שיחקתי גם ב-skyrim כשיצא. אני אחבר עוד מסך ישן של 1920x1080 בנוסף לחדש אבל אני לא מתכוון לשחק איתו. אולי כדאי לי לחכות לסדרה השביעית של nVidia שלפי שמועות תושק חודש הבא? איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות?
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
-