כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
איזה רזולציה טובה למשחקים(17 CRT)? שימו לב זה מסך LG FLATRON 775FT זה מסך טוב נכון?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנראה שכן! לפי אתר DailyTech מעבד הG80 יהיה למעשה כפול-ליבה עם 48 צינורות עיבוד לכל ליבה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2785 מה שאומר שצריכת החשמל תרקיע שחקים :errrr:
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הם מתכננים להוציא גם כרטיס בעל GB1 זיכרון וביצועים יותר גבוהים שיתחרה בו משהו כמו X1950 ? סתם אני רוצה לדעת..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שחרשנו אל זה אלפי ומיליוני פעמים... עם זאת אני מגלה שאני עדיין לא יודע במה לבחור ATI או nVidia. הגרפיקה והניראות של המשחק חשובים לי מאוד והבנתי שה- gf7xxx לא תומכים ב- AA+HDR... (וזה אחד אפס ל- ATI). כסף זה לא הבעיה.. במה לבחור??? אתם לא מבינים כמה אני ישמח לתגובות...
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עוד איזה חצי שנה , אבל בינתיים הוא רוצה לקנות כרטיס מסך (agp) שיריץ לו משחקים מודרניים טוב בלי תקיעות ובאיכות גם טובה (נגיד 1024 עם הכל high). לא צריך כרטיס מסך שיהיה טוב לשנה-שנתיים , מספיק שיהיה טוב לחצי שנה גם , אם קצת פחות גם בסדר כי הוא קונה מחשב חדש במילא עוד כמה חודשים. זה אפשרי ? לא בתקציב גבוה (אין לי תקציב מדויק) לקבל כרטיס שיפעיל בצורה טובה משחקים מודרניים (שוב agp)
-
- 23 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני חשבתי על X1600 pro 512 יש משו יותר טוב להציע.? ושאלה שנייה מהו כרגע הכרטיס הטוב ביותר ל AGP.?? תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס 7600GT יכול להפעיל windows vista חלק?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בניתי מפרט בינתיים בלי כרטיס מסך כי אין לי כסף עכשיו אני רוצה לקנות את המחשב בלי כרטיס ובעתיד הקרוב לקנות זה אפשרי? תודההה
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיסים...תודה אני מוכן להשקיע עד 1500 שקל..האם יש כרטיס טוב יותר במחיר הזה? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. תגידו איזה כרטיס מבין השניים: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=274 http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=195 יותר משתלם מבחינת ביצועים\מחיר? האם ה7800GT מצדיק בביצועיו את האלפיה הנוספת על הGS ? בקשר ל6800GS, האם הוא טוב יותר מכל הגרסאות של ה6800 בהבדל ניכר ביחס של ביצועים\מחיר ? האם יש כרטיס של ATI או של GEFORCE בסביבות ה1000 שקל עם סטייה של 100-150 שקל לפה ולשם שנותן ביצועים טובים יותר משל ה6800GS ? אתם ממליצים לי לקנות את ה6800GS ? תודה
-
- 23 תגובות
- 965 צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיות עם כרטיסי מסך מחברת XFX דגם 7800GT? האם כדאי ללכת על הכרטיס הנ"ל שבא עם אחריות לשנתיים ולא על חברה אחרת כמו Gigabyte ו Leadtek מאותה סדרה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי התלבטות ארוכה על גודל מסך, חברה וכו', החלטתי על ה IIYAMA Pro 454, למרות שהוא יקר, אבל בגלל שמסך קונים להרבה זמן והוא הדבר שבו משתמשים הכי הרבה. הדברים היחידים שאני רוצה לשאול הם האם למסך הזה יש פסים אפורים דקים כאלה? לא נראה לי שזה ישפיע על המסך שאני אקנה סופו של דבר, פשוט כדי שאני לא אהיה מופתע כשאני אקבל את המסך. ודבר נוסף, ראיתי שבצד ומאחורי המסך יש חיבור עגול כזה ולא הצלחתי להבין מה הוא, אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה מצוין. תודה מראש על כל עזרה!
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע עכשיו 1650 שקל ב- GF 4 Ti 4600 של לידטק (WinFast A250 Ultra TD ) או להסתפק באיזה Ti 4200 נחמד של אחת החברות הטובות? או שאולי בכלל לחכות ל radeon 9700 ?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברים. רגע משמח ועצוב בשבילי במקביל. כרגע קיבלתי את ה-Radeon 9700 PRO מחו"ל, שאמור להיכנס למחשב החדש (שעוד לא הזמנתי, בגלל בעיה תקציבית זמנית) ואני בטוח שכולכם יכולים לדמיין את ההרגשה של להחזיק את המפלצת הזאת ביד ולהתלבט אם כדאי להסתכן ולחבר אותו למחשב הקיים: P3-450 256MB SDRAM AGPx2 Power supply lower than 300watt supplying 2*hd+floppy+dvd מישהו ניסה לחבר כרטיס כזה במערכת כזאת? לדעתי זה פשוט יעשה בעיות, וחלילה ישרוף לי את הכרטיס.... תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שהוא בעצם 4600 ב AGP8 אבל השאלה האם הוא התקדם טיפה מעבר ל 4600?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Pentium 3 800 256 ram G4MX 440 64 Mg ואני רוצה לקנות את ?GF 4 Ti4200 128MB AGPx8,DVI? איך לדעתכם הוא יפעיל משחקים? ואם יש לכם המלצה אחרת בתקציב של 700-750 ש"ח אני אקבל בברכה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז עכשיו יש לי geforce 440 mx וזה בקושי מעלה לי משחקים. מה כדאי לי לקנות עכשיו ראדון 9100, או לחסוך עוד קצת ועוד חודש-חודשיים לקנות geforce ti 4200? יש הבדל גדול בביצועים? ואיך משחקים חדשים יעבוד לי עם המפרט שלי? (מספיק לי הגדות בינוניות גם ככה המסך שלי תומך עד 1028@1280) הגרסא של ה- 64 מגה עולה 90-100 ש"ח פחות, אז ה-128 שווה את זה?) ועוד משהו הראדון 9000 יותר טוב מ9100?? זה אמור להיות פחות לא?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בתקציב של עד 1900 ש"ח. המליצו לי על 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor, וזה באמת נראה לי מסך מצויין, אבל רציתי לדעת אם יש איזו המלצה אחרת וכדאי לי לקחת משהו אחר. ויש לי עוד שאלה, למי שיש את המסך הזה, מה העומק שלו בסנטימטרים? אני פשוט לא רוצה יותר מידי בעיות להכניס אותו על השולחן שלי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמי היקרה החליטה להקל על עצמה במלכאת ה-PowerPoint ע"י שימוש בשרטוטים על המסך, רק שהיא בחרה לעשות זאת בעזרת עט כדורי, כמובן בלי להתעייץ עימי או עם אחי. תוצאה: קווים מעצבנים כאלה של עט שפשוט לא יורדים! למישהו יש מושג איך לתקן את הנזק? :-\
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה כאדי יותר ? ASUS GF FX 5200 128DDR שעולה בסביבות ה - 500 או Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR שעולה בסביבות ה 700 תענו לי גם מבחינת כספית וגם לפי ביצועים . תודה רבה!!! ;D ;D ;D
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר במסך חדש 17 אינץ' CRT, אין לי מושג כיצד לנקות, ניסיתי עם מים וחתיכת נייר שעוטפים איתו סנדויצ'ים כמו במסך הקודם, אבל הפעם זה רק ליכלך יותר. מה ההמלצות לניקוי?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Geforce 4 TI4800SE שהוא כמו TI4400 לא? או רדאון 9500 פרו?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב לא מזמן, והכל היה בסדר גמור, משחקים רצו מהר מאד. לפני כמה ימים נכנסתי ל VICE CITY עם פילטרים (BEST QUALITY) וכשאני מסתובב עם האוטו כל מה שקרוב זז חלק, וכל מה שרחוק זז מאד לאט, וגם עם עיוותים (מן תמונה שבורה, זזה לא בצורה אחידה). מה שמוזר לי שפעם זה לא היה ככה, וגם המחשק רץ על 80 FPS עם פילטרים. מה זה יכול להיות? נ.ב ניסיתי להעלות את הזיכרונות בעוד 3 MHZ (כהתחלה) והיתה לי תמונה מרוחה ומטושטשת, אז החזרתי את זה לרגיל והתמונה חזרה להיות טובה. יכול להיות שזה גם עשה משהו?
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
GEFORCE4 TI4200 או 4400? כי לRadeon 9500 יש תמיכה בDX9 ולGEFORCE4 אין
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברוב המשחקים הFPS שלי בסדר !. התוצאה שלי ב-3DMARK זה איזה 3500 אבל בקאונטר סטרייק אני מקבל 15 -25 FPS וזה נראה כמו דפים בספר שעוברים ;D . התקנתי דרייברים אחרונים מהאתר של ATI אבל זה לא עוזר. מישהו יודע מה עושים ? אני חולה על המשחק אבל אני לא יכול לשחק וזה לא ממש אופייני לכרטיס שלי...(במיוחד שעם הקודם שלי GEFORCE 2 MX 400) הייתי מקבל לפחות 40-50+ FPS, עם כרטיס שחלש בהרבה מהראדון 9000 פרו שלי. מה עושים ?? אני אובד עצות
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-